Подати оголошення

ЖК Голосеевская Долина | Строй Сити Development, Укрбуд | ул. Кайсарова, 7/9

ЗабудовникБуд Сіті Development Group
Здача ЖК2021 - 2024 р.
Планування
від 27 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
51з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 161.
32/20%
22/14%
61/38%
25/16%
21/13%
1. . .8082. . .249
08 груд 2017 16:19
Dvadym - все петиции И так далее не имеют не чего общего с парковой долиной. Вы можете писать любые петиции куда хотите - есть вконце концов город который должен следить за наличием усебных заведений. В схеме парковой долины есть садик - вопрос с дошкольниками решится, школ в голосеево хватает, да и простите не все оц далеко не все смотрят на ближайшие учебные заведения. Я например не смотрю то что возде пд а смотрю школы в печерском районе. А в детсад между прочим сейчас вожу ребенка 2 км в одну сторону.
Так что все анализы, статьи ссылки мне волбще не интересны - все что меня интересует в конкретном жк это своевременная сдача. Кому не нравится место, иныраструктура, застройщик И так далее - рядом есть ряд жк в которых продаются кваритиры. Может там лучше с школами ))))
Dms - не кормите тролей. Все что им надо это ответы на их посты что бы поддерживать как то свои вбросы. Люди «экспеты» по всем стройкам киева инфраструктуры И так далее явно просто так сюда не приходят, цель у всех одна, я выше писал что будут пытатся оправдатся так и есть - сейчас пытаются рассказать какие важные вопросы наш герой поднимает.
08 груд 2017 16:23
Цитата "Investor008":
Dvadym - все петиции И так далее не имеют не чего общего с парковой долиной. Вы можете писать любые петиции куда хотите - есть вконце концов город который должен следить за наличием усебных заведений. В схеме парковой долины есть садик - вопрос с дошкольниками решится, школ в голосеево хватает, да и простите не все оц далеко не все смотрят на ближайшие учебные заведения. Я например не смотрю то что возде пд а смотрю школы в печерском районе. А в детсад между прочим сейчас вожу ребенка 2 км в одну сторону.
Так что все анализы, статьи ссылки мне волбще не интересны - все что меня интересует в конкретном жк это своевременная сдача. Кому не нравится место, иныраструктура, застройщик И так далее - рядом есть ряд жк в которых продаются кваритиры. Может там лучше с школами ))))
Dms - не кормите тролей. Все что им надо это ответы на их посты что бы поддерживать как то свои вбросы. Люди «экспеты» по всем стройкам киева инфраструктуры И так далее явно просто так сюда не приходят, цель у всех одна, я выше писал что будут пытатся оправдатся так и есть - сейчас пытаются рассказать какие важные вопросы наш герой поднимает.

Я ж не звинувачував Паркову Долину ні в чому, просто вказав, що з усіх попередніх питань, які піднімав Дядюк, якраз це може бути дійсно важливим для певної частини інвесторів.
08 груд 2017 16:24
:umnik: :umnik: :umnik: !!!ИНВЕСТОРЫ!!!!! :umnik: :umnik: :umnik:

Наблюдаю за развитием стройки еще 15.09.16 и за форумом с первой страницы и вот такие чудеса я заметил:
1. Появляются "доброжелатели" которые пытаются отговорить людей инвестировать указывая на те или иные проблемы, затем появляются реальные инвесторы которые развеивают басни "доброжелателей", потом приходит к ним поддержка. (это ярко видно, если прочитать 2-3 предыдущих страницы);

2. Зачем вы пытаетесь вести переписку с аферистом? Вот правда, когда цыгане у Вас на улице просят сигарету или пару гривен, вы с ними тоже вступаете в диалог?(наверное только если у вас плохое настроение, и я почти уверен что это монолог в виде указания пути)

3. Нет никакой инфраструктуры это ФАКТ!

4. После постройки данного дома и еще одного или двух, инфраструктура появится -это ФАКТ!!! Может тут много юристов, которые знают только когда был Донецкий суд под сепарами, а когда уже в других городах, но они видимо ничего не знаю о рыночной экономики.

5. Дет.сад. застройщик обещал построить, но когда, увы инфой не владею. Да, отсутствие дет.сада в пешей доступности эти конечно минус для семей у которых есть дети дет.садовского возраста. Но вот я почти уверен что с другой стороны ул. Васильковской есть несколько.
08 груд 2017 16:41
От читаю деяких фанатів забудовника - і згадується наш земляк Гоголь.
Був там у "Мертвих душах" такий собі персонаж - Манілов - тоже будував "планов громадьйо", років 15 все мріяв - "непогано було б англійский ставочок розбити". Звідки ви взяли, що там з'явиться інфраструктура? І яка саме?
Так, деякі магазини з'являться, бо вони приносять прибуток і порівняно швидкий, але я цього і не заперечував.
Я писав про зовсім інше - про ПОВНУ ВІДСУТНІСТЬ шкіл і дитсадків і жодних підстав вважати, що вони там з'являться немає.
Ах да, я забув - на схемі у забудовника щось там намальовано... оце згадав знаменитого Попандопало - "бери все, я собі ще намалюю....".
Паркова долина вже будується давно, грошики за квартири беруться ізрядно- хтось там бачив фундамент того "намальованого" дитсадка?
08 груд 2017 16:43
А що стосується дитсадків за метро Васильківська, то вони по перше далеко, по друге - переповнені або майже 100% заповнені і ще там будуються кілька ЖК - де будуть свої діти[/quote][/quote]
08 груд 2017 16:48
Учим мат.часть, но в данном случае экеономику.
Так же немного стоит думать головой прежле чем писать о фундамение для дет.сада. или для ваших двухходовых схем думать не надо?
08 груд 2017 16:55
Ага, многозначітєльно роздуваємо щоки, що означає, що - сказати по суті питання - нічого!
Все зрозуміло
08 груд 2017 17:22
Цитата "DVadym":

В районі Лікограду (це дуже поруч до Паркової Долини) теж розбудували дуже сильно і ніяких садочків немає

Там есть садик, но частный. Ликоград построил сад, как и обещал, но Киев отказался его принимать на баланс.
08 груд 2017 17:23
Цитата "Voorhees":

Там есть садик, но частный. Ликоград построил сад, как и обещал, но Киев отказался его принимать на баланс.

Знаю, що є приватний, там ціни космос :(
Не чув про цю історію з неприйомкою на баланс.
08 груд 2017 17:36
Вот это вы тут написали)))
Месяца полтора назад ЛИЧНО был в 5 ближайших госсадиках. Садики есть, мест нет, ибо электронная очередь. В 500 метрах есть Варус, под боком СТО и новая почта. Какую инфраструктуру вы тут хотите? Оушен плазу под боком? А нафиг, чтоб их машины парковались в нашем дворе?
В Конче кроме заборов в 5 метров, тоже нет инфраструктуры... и чё? Кого это останавливает?
Саше Дядюку нужно прекращать выпендриваться, ибо его попытки доколупаться к стройке хоть по какому-то поводу - кумарят... Предлагаю здравомыслящим (инвесторам) банально игнорировать Сашку
08 груд 2017 19:36
Місць у дитсадках нема, бо вони переповнені, а не через якусь електронну чергу.
Нє, ну якщо на вашу думк у"оушен плаза" "під боком" - то німа мови.
Але в ушен плаза ви їздитимете раз в місяць, а ждитинку в дитсадок треба буде за руку водити кожен день
А водити нікуди
09 груд 2017 11:35
Цитата "Александр Дядюк":
Місць у дитсадках нема, бо вони переповнені, а не через якусь електронну чергу.
Нє, ну якщо на вашу думк у"оушен плаза" "під боком" - то німа мови.
Але в ушен плаза ви їздитимете раз в місяць, а ждитинку в дитсадок треба буде за руку водити кожен день
А водити нікуди

Во-первых, не реально чтоб в 700 квартирах в одном доме чуть ли не в один год родились дети, во-вторых, я лично знаю людей, которые купили себе тут квартиры для того, чтоб потом их сдавать, и сдавать семьям без детей! В-третьих, тут на форуме есть люди, у которых будут жить в этом комплексе родители точно без маленьких детей, и снова ж таки, знаю людей у которых уже взрослые дети, которые будут тут покупать квартиры.
09 груд 2017 12:38
Шановний - підіть подивіться любу новобудову і спробуйте проаналізувати - хто там живе в основному - одинокі старушки без дітей. чи все ж молоді сім'ї у яких, звичайно всі діти в один рік не народяться, але багато хто сюди переїде уже з дітьми. А кілька інвесторів, що купили квартири під здачу (і обов'язково родинам без дітей) погоду не строять.
Ще раз - ЦЕ ПРОМЗОНА, тому природньо, що тут немає ні дитсадків ні шкіл. Їх тут і не повинно бути. Саме тому, містобудівним законодавством і Генеральним планом міста Києва передбачено "розведення" кварталів житлової забудови і промислового призначення.
09 груд 2017 16:39
Цитата "dms":

Dante, все, что известно и все бумажки, которые есть относительно изменения целевого назначение данного участка, уже выложили несколькими страницами ранее. Господин А. Дядюк, которого недавно обвинили во взяточництве и аферизме с целью получения денег или квадратных метров от застройщика, уже которую страницу форума доказывает, что все незаконно, решение суда нелегитимно, нотариус продажный черный, а стройку со дня на день остановят ибо А. Дядюк не намерен мириться с беспределом, который творится у нас в стране и будет исписывать чернила письмами во все инстанции, чтобы доказать что тут таки ЗРАДА. Поэтому тут уже Вам стоит взвесить информацию и решить, что для Вас больший пруф - сканы решения суда или писанина господина Дядюка.
Что касается договора, то с ним можно ознакомиться в отделе продаж. Как говорится, лучше раз самому почитать, чем 10 раз услышать, что о договоре скажут на форуме.

Спасибо за детальный ответ.
Просмотрел только что документы и решение суда. Каковы последствия того, что решение было принято Донецким Судом?
Как-то, извините за сленг, стремно воспринимать всерьез такие документы.
Спасибо.
09 груд 2017 18:11
Почитацте внимательно где расположен донецкий суд с мосента начала ато и посмотрите на количество вынесеных решений. Вас пугают «распятыми мальчиками»
09 груд 2017 21:37
Цитата "Bilklinon":

Договор стандартный, по нему и инвестируйте.

Был в Оп , договор мягко сказано "стандартный"- игра в одни ворота, не в пользу инвестора
Узнал много интересного, о мега развитой инфраструктуре, Школах и САдиках,мега скоростных лифтах, от комплекса до Метро Васильковская,но это не самое интересное, менеджер поделился очень интересной информацией, о дальнейших планах развития , как он сказал; практически всю промзону на Сумской и Амурской улицы, компания получила в аренду или выкупила.Как вообще возможно получить такое количество государственной земли? причем действующих предприятий! :super:
10 груд 2017 05:15

Вибачте, але буде трохи тексту.
1. Мушу запросити усіх до конструктиву, бо діалог знову набуває дивної форми. З однієї сторони пан Дядюк який бореться за наші "душі", з іншої сторони інвестори, які завзято відстоюють новобудову. Чому дивний діалог? Якщо Дедюка можна зрозуміти, оскільки він цим ЗАРОБЛЯЄ на життя, то зрозуміти інвесторів геть нереально. Чому інвестор новобудови фактично виступає адвокатом забудовника? Чому повністю відсутня сторона забудовника?
Інфраструктурні питання звісно важливі (буде нижче) але надважливим є питання документації обʼєкта.
Тож займаю дрібновласницьку позицію - бути адвокатом лише своїй інвестиції. Я не хочу бути в жодній з запропонованих двох сект: "секті" Укрбуду (інвестори які будьщо будуть за них, бо віддали свої гроші) та "секті" Дедюка (активісти які виступають проти будівництва). Секта не може існувати без подачі правдивої інформації інакше люди їм не вірять. Зазвичай ця інформація має бути очевидною, такою що не потребує доказів. Але в той самий час секта буде щосили розбавляти правдиву інформацію неправдивою або просто мовчати.
Правдива інформація секти Укрбуд - сам будинок, який реально будується та частина дозвільних документів на це будівництво. Можна ще додати відсутність статусу самочину або проблемної забудови (не рекомендовано) в Містобудівному Кадастрі Києва ділянки під "Парковою Долиною" (8000000000:79:286:0004).
Правдива інформація секти Дедюка - його скани документів, відсутність статусу багатоквартирної забудови на Генеральному плані розвитку м. Києва до 2025 року.
"Наша" територія знаходиться всередині Промзони №16 і якщо передивитись усі документи там, то жодного плану зміни цієї території в інший статус дійсно немає.
Прошу колег-інвесторів зрозуміти - кожна секта дає лише частину правдивої інформації. Чи хочете Ви знати тільки частину?

2.Інфраструктура. Якщо з бізнесом все зрозуміло -
магазини, перукарні, банки, тощо зʼявляться як тільки подадуть електрику, то з школами та дитсадками звісно маємо проблему. І тут знову 2 секти будуть казати часткову правду. Укрбуд свою, Дядюк свою. Укрбуд обіцяє та змальовує вже існуючу "чудову" інфраструктуру, а Дядюк як все погано. Обидва звісно і брешуть і кажуть правду.
Так це правда, що ми будемо жити в зоні підвищеного акустичного впливу Жулян (75-80dB), що ми поряд з зсувонебезпечною зоною. Та і та жовта пляма навколо АЗС мені теж не додає симпатії. Сподівась це скомпенсується подвійними склопакетами, укріпленням схилу, зусиллями по очищенню території. Тут ми маємо бути активні.

Але ж інфраструктура. Школи та дитсадки. Треба подякувати за посилання, які були надані таким чином аби перевірити було складно.
Виходячи з вікової статистики 2017 року міста Києва:
- всього населення міста було - 2 884 453 (100%)
- дітей дошкільного віку (3-5) було - 99 597 (майже 4%)
- дітей шкільного віку (6-17) - 319 190 (11% відсотків)
Згідно Головного управління статистики Києва житловий фонд у 2016 році становив 1 080 000 квартир.
Трохи невірно порівнювати цифри 2017 та 2016 років але ... в середньому в одній квартирі проживає 2,67 людини А при ємності Будинку №1 "Паркової долини" в 850 квартир маємо приблизно населення в 2269 людей. З них дітей дошкільного віку (4%) буде - 90, школярів (11%) - 250.
Поряд є дві школи. Вказана школа №121 з недобором в 567 учнів. Та школа №319 з недобором в 322 учні. Сумарно бракує 889 учнів.
Дитсадки. Вказаний дитсадок №313 з 28 вакантними місцями в цьому році.
Садочки №402, 440, 157 вказані забудовником дійсно знаходяться трохи далі ніж хотілося б. Сумарно вони мають недобір в цьому році 28+11+(-18)+36 = 57 дітей.
Є критична ситуація з дитсадками в усьому Києві. Пишуть про 123% заповнення. Згідно з статистики (сторінка 4) вже починаючи з 2010 в Києві зростає щорічно кількість дітей саме дошкільного віку. Тому наші вакантні 57 місць - це взагалі диво. А якщо ще відберуть назад садок №168 то в нас ще більші шанси. Ну змогли ж забрати садочок по Дегтярівській 43а та за рік здати красень садок для 170 дітлахів.
Я відводжу дитину в школу з заповненістю в 114% на віддалі 3 км.
Памʼятаю коли їздив до бабусі на щойно побудовану Південну Борщагівку. А потім вже коли заїжджав в свою першу квартиру на Осокорках. В першому випадку ми з батьком йшли тупо по дошках серед чорнозему десь хвилин 20, в другому по піску. Які школи? Які садки? Вони знадобляться лише років через 2-3. Не бачу проблеми написати петицію від жителів "Долини" (наприклад таку) аби змусити збудували державний дитсадок поряд. Нові виборці густо заселені в тих сотках - це страшна сила. Там як ми скажемо так і буде (якщо захочемо) бо навколо щільність населення геть низька.

10 груд 2017 05:48
Цитата "david-Rem":

Был в Оп , договор мягко сказано "стандартный"- игра в одни ворота, не в пользу инвестора
Узнал много интересного, о мега развитой инфраструктуре, Школах и САдиках,мега скоростных лифтах, от комплекса до Метро Васильковская,но это не самое интересное, менеджер поделился очень интересной информацией, о дальнейших планах развития , как он сказал; практически всю промзону на Сумской и Амурской улицы, компания получила в аренду или выкупила.Как вообще возможно получить такое количество государственной земли? причем действующих предприятий! :super:

Надіюся, що це все ж недостовірна інформація і Укрбуд не буде забудовувати всю цю територію, інакше Васильківська перетвориться в позняківське гетто.
10 груд 2017 07:14
Спасибо MaMaDx за секты) расписано, в общем, правильно.
У меня только один вопрос: а кто-то утверждает, что данная стройка претендует на звание лучшей по совершенно всем параметрам? Нет. Так чего ее судят, вроде это так?
Инвестор сюда пришел и купил ДЕШЁВОЕ жилье, РЯДОМ С МЕТРО, не на выселках, как, например Академгородок или Вырлица. Все, цель достигнута.
Про Жуляны он знал, про сады он знал, про школы тоже знал, и даже о том, что тут было АТП, а вокруг немного унылый пейзаж, тоже знал. Застройщик обещал только один сад, в остальном ссылался на действующие, но ни в коем случае не обещал там места. Соврал? - Нет.
Всем категорически нужен сад под домом? Мне нет, мне удобней, чтоб он был возле моей работы, чтоб можно было ребенка не в 7 утра туда завезти и не 7 вечера забирать, пробки, отдаленность места работы и т.д. Посему, дамы и господа, стройка, заявленная, как эконом класс, себя оправдывает более чем. Нелады с документами? На планах нет? Та блин, мы Конституцию уже дважды меняли... а вы тут про генплан. Промзона - не зона отчуждения, через дорогу частный сектор, который жил при всех генпланах. Давайте не будем кормить троллей)
10 груд 2017 08:34
Верно, более того с проблематики по документам которую тут разводили и пытались показать что все пропало перешли на садики, школы И так далее. Каждый человек кто вкладывает бабло в каартиру смотрит что вокруг.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .8082. . .249
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше