Подати оголошення

ЖК ParkLand | Паркленд | ZIM Group | ул. Практичная, 1

ЗабудовникZIM Group
Здача ЖК2015 - 2021 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
57з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 360.
31/9%
27/8%
56/16%
153/43%
93/26%
1. . .175177. . .897
27 вер 2016 06:57
не в смысле понудеть, но в качестве темы для обсуждения - кто-нибудь задумывался, что
когда на достаточно узкой дороге вдоль 1-3 дома навалит за ночь хотя бы сантиметров 20 снега - это будет транспортный коллапс для всего комплекса? никакой бульдозер 150 метров перед собой эту кучу не вытолкает, распихать снег в стороны помешают ряды машин справа и слева.
Учитывая, что ПаркЛенд планирует еще и расширяться на север - какой поток будет через единственный шлагбаум по льду и сугробам, трудно представить.
Также можно добавить, что любая снегоуборочная техника на этом участке автоматически на время своей работы блокирует весь комплекс.
Возможно (надеюсь), все не так сложно, как мне представляется.
27 вер 2016 14:10
Сьогодні маю дати відповідь по квартирі. 7 дім. Сумніви лише через шум літаків. Поділіться, будь ласка, досвідом. Допоможіть з вибором
27 вер 2016 14:12
Цитата "SLM":
Сьогодні маю дати відповідь по квартирі. 7 дім. Сумніви лише через шум літаків. Поділіться, будь ласка, досвідом. Допоможіть з вибором

Не слышно, приедьте и послушайте
27 вер 2016 14:15
Дякую.
Я була не раз. Завжди було все ок. Але одного разу було занадто голосно чути. І менеджер казав, що такі літаки бувають. Тепер переживаю чи не часто це
27 вер 2016 17:40
Цитата "SLM":
Дякую.
Я була не раз. Завжди було все ок. Але одного разу було занадто голосно чути. І менеджер казав, що такі літаки бувають. Тепер переживаю чи не часто це

Стояв слухав, чув приблизно біля 5 приземлень.
Ну звичайно чути добряче, але терпимо, та й літаки в основному в день літають, аєропорт завантажений не багато, хоча і буде більше, але ті літаки чути + 3 км в окрузі.
Я би на Вашому місці думав про
1) Чи з документами вирішать все, земля тож троха інша, це реально ризик, але по перший будинках все вирішили.
2) В комплекс на трасу веде одна вузька дорога, якщо буде він реально заселений через півтора-два роки, то з автомобілем в ранці і у вечері будуть великі проблеми по виїду (хоча можливо зроблять дорогу іншу на півночі)
3) Чи вистачить сил і натхнення добудувати комплекс :-)

В загальному якщо забудовник буде і далі тримати свою репутацію і виконувати всі обіцянки + з док. вирішить все, то комплекс за свою ціну однозначно +. Я його розглядав для себе, але на жаль здача в серпні 2017 мені не підходить, а те що лишилось на травень має більший метраж чим мій бюджет...
27 вер 2016 17:50
Дякую Вам дуже!
Буду думати😊
28 вер 2016 13:49
Добрий день!
Я проінвестувала квартиру в 7 будинку. І мені теж говорили, що щ буде будуватися далі Парк ленд). До речі я зараз проживаю в Борисполі і літаки тут літають густенько, але вже привиклося і навідь не помічаєш).
28 вер 2016 13:57
Подскажите пожалуйста, а какая там коммуналка?
28 вер 2016 13:59
Я вірю, що звикаєш з часом.
Але зараз живу в спальномц районі, ні машин, ні шуму. Тому не знаю
28 вер 2016 14:21
Цитата "Azazavr":
Подскажите пожалуйста, а какая там коммуналка?

Договор с ЖЕКом для 1-3 дома - по 6 грн/кв.м в мес., с поднятием тарифа, если вырос курс валют, или инфляция, или стоимость бензина, или средние зарплаты, или поменялись налоговые правила и т.д.
Охрана - по 100 грн./мес. с квартиры
Домофон - кажется по 25 грн/мес. с квартиры.
Газ - прямой договор, городские тарифы; вода+электричество - договор компенсации, городские тарифы.
28 вер 2016 14:33
Цитата "Vsevolod-V":
...по 6 грн/кв.м в мес., с поднятием тарифа...

Спасибо! В общем, как в большинстве новых комплексов...
28 вер 2016 14:40
Цитата "Vsevolod-V":

Охрана - по 100 грн./мес. с квартиры
Домофон - кажется по 25 грн/мес. с квартиры.

Домофон за август в платежке по 22 грн/мес.
А про охрану расскажите поподробнее, плз ))) как-то внезапно...
28 вер 2016 14:56
Я так розумію, що є люди, які живуть там вже. Підкажіть ви, будь ласка, що і як з шумом. чи відчутно, чи заважає
буду дуже вдячна
28 вер 2016 15:03
Цитата "SLM":
Я так розумію, що є люди, які живуть там вже. Підкажіть ви, будь ласка, що і як з шумом. чи відчутно, чи заважає
буду дуже вдячна

Помічали перших пару тижнів (додайте, що було літо та відчинені вікна). Тепер не чути майже зовсім і цілком можливо, що літаків стало меньше (чи то так здається, чи насправді літні курортні рейси зняли).
На Деміївськой чути набагато сильніше. бо там якось траси над головою, а у нас - збоку.
P.S. - приїжджали друзі, казали, що теж особо не заважали.
P.S.2 - вікна на Нову Англію, 2 дім
28 вер 2016 15:05
Ви далеко. А у мене 7 дім😂 паралельно взльотній трасі
28 вер 2016 15:05
Ви далеко. А у мене 7 дім:(
паралельно взльотній трасі
28 вер 2016 15:10
Цитата "SLM":
Ви далеко. А у мене 7 дім:(
паралельно взльотній трасі

ну ви ж питали у тих, хто вже живе )) А це тільки 1 та 2 будинки
28 вер 2016 16:16
Цитата "SLM":
Ви далеко. А у мене 7 дім😂 паралельно взльотній трасі

Не переживайте, за 7 будинком ще будувати будуть)
28 вер 2016 16:53
Подскажите пожалуйста, после 100% оплаты вы получали какие-то квитанции? Нужно ехать в ОП? С этим не понятно(
28 вер 2016 17:00
Цитата "votar":
Подскажите пожалуйста, после 100% оплаты вы получали какие-то квитанции? Нужно ехать в ОП? С этим не понятно(

По желанию дают справку из банка ( Я взял - дают бери :yes: )
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .175177. . .897
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше