ЖК ParkLand | Паркленд | ZIM Group | ул. Практичная, 1
Забудовник | ZIM Group |
Здача ЖК | 2015 - 2021 р. |
Планування |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 360.
31/9% | ||
27/8% | ||
56/16% | ||
153/43% | ||
93/26% |
Cvoi
C
Користувач
51
10 грудня 2017
21 серп 2018 08:17
Цитата "Dudchik":
Мені так подобається, як ви спокійно пишете про "невеликі затримки") Гадаю, що людям, які орендують житло та нарешті хочуть в'їхати в своє, з вами б точно не погодилися би.
+1
GUSSI

Постійний користувач
119
02 серпня 2018
21 серп 2018 09:20
Цитата "Leon_PL":
Це Ваша думка. Але судячи по наявним повідомленням на форумі є люди, які розділяють і мою думку.
Якщо чесно мене дуже дивує те, що багато людей вважає нормальним те, що забудовник не поспішає виконувати свої обовязки. Ваше право! Також Ваше право забути про обіцяний забудовником дитячий садок.
Не в упрек, просто не могу найти логику, вы писали ранее, что живете в PL с 2017 года и судя по тому что вас интересуют смарты, я так понимаю вы продолжили инвестировать в PL. С учетом того что вы писали - (Якщо чесно мене дуже дивує те, що багато людей вважає нормальним те, що забудовник не поспішає виконувати свої обовязки. Також Ваше право забути про обіцяний забудовником дитячий садок. Отсюда вопрос, если вас многое не устраивает зачем продолжили инвестировать?
P.S. проинвестировал не так давно и за сад даже не слышал!

Leon_PL
L
Постійний користувач
135
11 грудня 2017
21 серп 2018 09:31
Цитата "GUSSI":
Не в упрек, просто не могу найти логику, вы писали ранее, что живете в PL с 2017 года и судя по тому что вас интересуют смарты, я так понимаю вы продолжили инвестировать в PL. С учетом того что вы писали - (Якщо чесно мене дуже дивує те, що багато людей вважає нормальним те, що забудовник не поспішає виконувати свої обовязки. Також Ваше право забути про обіцяний забудовником дитячий садок. Отсюда вопрос, если вас многое не устраивает зачем продолжили инвестировать?
В першу квартиру не інвестував, купив в готовому будинку. В смарт інвестував в грудні 2017р. Про дитячий садок на форумі писали мільйон разів, не полінуйтесь пошукайте.
Ronin71
R
Користувач
44
16 серпня 2018
21 серп 2018 11:09
Цитата "GUSSI":
Уважаемый GUSSI, Вы не в теме а пытаетесь давать советы тем кто тут давно. Изучите форум, хотя бы половину , для того чтобы знать что некоторые обещания ЗИМ пригласил. Это и садик и кафе на крышах и спортзал на крыше стоянки и то что смарты не планировалось и короче че перечислять читайте с начала. У меня такое впечатление что вы вообще имеете отношение к застройщику каким то образом вместе с голодным кроликом.
Ronin71
R
Користувач
44
16 серпня 2018
21 серп 2018 11:29
Цитата "GUSSI":
Я тоже стал инвестором недавно и мне уже садик не обещали. Но я не хочу оказаться на месте первых инвесторов когда инвесторам смартов последних уже не будут говорить о закрытой территории ( проезжую ворота с охраной постоянно и некто не останавливает) или о стоянках для авто которых сейчас не хватает(должна быть большая за 11 домом) и подсветка домов красиво показана на картинках ( реально только три первых дома ) и входные двери вподъезды домов отличаются от подъездов первых трех домов( как образец мне их показывали) . Мне нравится этот дека , но инвестировал я в еще привлекательнее )) но понемногу картинка меняется от той что ждал .можете не отвечать.
GUSSI

Постійний користувач
119
02 серпня 2018
21 серп 2018 11:39
Цитата "Ronin71":
Уважаемый GUSSI, Вы не в теме а пытаетесь давать советы тем кто тут давно. Изучите форум, хотя бы половину , для того чтобы знать что некоторые обещания ЗИМ пригласил. Это и садик и кафе на крышах и спортзал на крыше стоянки и то что смарты не планировалось и короче че перечислять читайте с начала. У меня такое впечатление что вы вообще имеете отношение к застройщику каким то образом вместе с голодным кроликом.
Многоуважаемый Ronin71, уж позвольте отвечу, почему вы вдруг придумали себе что я не в теме? Или вы там решили что если я не знал про сад, я не имею права высказать свою позицию? хочу вас уверить вы заблудились! так как я указал что инвестором являюсь недавно, о саде мне так же не говорили ОП, помимо этого, читать форумы от начала и до конца мне некогда так как есть другие дела. И если для меня этот вопрос будет актуален, уж поверьте, вас на форуме спрашивать не буду, а в первую очередь поинтересуюсь у представителей застройщика.
Что касается спортивных залов и кафе на крышах, может я вас удивлю или открою тайну, но эти помещения называются коммерческой недвижимостью и кто ее приобретет тот и сделает там что хочет, хоть секенд, хоть игровой зал (не дай бог), поэтому спуститесь с небес и окунитесь в суровую реальность перед тем как упрекать кого - то!
С учетом того что с вашими впечатлениями боюсь я не справлюсь, да и переубеждать вас у меня нет ни желания, ни необходимости поэтому считайте меня кем хотите!
A n d
An
Постійний користувач
136
06 листопада 2015
21 серп 2018 11:57
Дитячий садок - в студію!))
Мухамед Алі прокоментуйте будь ласка, яка на даний момент ситуація з дитячим садком? ЗІМ Кепітал Групп виконає свою обіцянку, щодо його будівництва?
Дякую.
Мухамед Алі прокоментуйте будь ласка, яка на даний момент ситуація з дитячим садком? ЗІМ Кепітал Групп виконає свою обіцянку, щодо його будівництва?
Дякую.
Golodniy Krolik

Постійний користувач
316
26 березня 2017
21 серп 2018 14:32
Цитата "Leon_PL":
Я в PL живу ще з березня 2017 року в другому будинку (Практична, 4), і не маю проблем з тим за що поїсти, тому шановний заходьте якщо що, і вас нагодую. А у вас скоріше все є проблеми - як мініум з вихованням і повагою до інших людей якщо ви собі дозволяєте такі висловлювання. Якщо вам, шановний, подобаться коли вашими правами нехтують, так сидіть собі мовчки, чекайте поки вам вставлять по повній програмі.
До нехтування моими правами не дошло,точно также как не дошло и до нехтування Вашими правами,а Вы уже обвинили застройщика в нарушении сроков.
Leon_PL
L
Постійний користувач
135
11 грудня 2017
21 серп 2018 14:48
Цитата "Golodniy Krolik":
До нехтування моими правами не дошло,точно также как не дошло и до нехтування Вашими правами,а Вы уже обвинили застройщика в нарушении сроков.
Вашими правами на забезпечення належної охорони за яку ми платимо також не нехтують? Чи прохідний двір вас влаштовує?
A n d
An
Постійний користувач
136
06 листопада 2015
21 серп 2018 15:00
Тогда уже и школу сразу и крутой супермаркет. И АП снести. Дорогу (тротуар) до метро заасфальтировать, а то местами несолидно, ямы с водой.
Али, сможете (мы поможем)? А хотя бы пообещать?
Це все ваші мрії...
А от про Дитячий Садок - який має бути на місці тимчасової парковки за третім будинком, говорилося неодноразово. Тому і чекаємо відповіді від ZIM.
Тим паче будується новий Парадіс Авеню - якось не гарно впасти обличчям в багнюку....)

Це все ваші мрії...
А от про Дитячий Садок - який має бути на місці тимчасової парковки за третім будинком, говорилося неодноразово. Тому і чекаємо відповіді від ZIM.
Тим паче будується новий Парадіс Авеню - якось не гарно впасти обличчям в багнюку....)
bishkabo

Користувач
76
25 січня 2017
21 серп 2018 15:04
Цитата "A n d":Тогда уже и школу сразу и крутой супермаркет. И АП снести. Дорогу (тротуар) до метро заасфальтировать, а то местами несолидно, ямы с водой.
Це все ваші мрії...
ага, і супермаркет в першому будинку і лаундж зона на даху паркінгу і ще багато чого)
на жаль забудовник зробить (не зробить) те що вважає за потрібне і спокійно розпродасть всі квартири в новому жк. і це йому дуже чітко ясно.
Golodniy Krolik

Постійний користувач
316
26 березня 2017
21 серп 2018 15:11
Цитата "Leon_PL":
Вашими правами на забезпечення належної охорони за яку ми платимо також не нехтують? Чи прохідний двір вас влаштовує?
Я говорил про нехтування правами в плане получения документов и ключей.Проходной двор не устраивает,но прибегать к радикальным мерам и нарушать закон я пока не собираюсь,чтобы на это всерьез обратили внимание и что-то с этим сделали.А обычные жалобы жэку побоку.Не самая лучшая охрана в PL пока что не самый страшный и важный вопрос в моей жизни.
Leon_PL
L
Постійний користувач
135
11 грудня 2017
21 серп 2018 15:39
Цитата "Golodniy Krolik":
Я говорил про нехтування правами в плане получения документов и ключей.Проходной двор не устраивает,но прибегать к радикальным мерам и нарушать закон я пока не собираюсь,чтобы на это всерьез обратили внимание и что-то с этим сделали.А обычные жалобы жэку побоку.Не самая лучшая охрана в PL пока что не самый страшный и важный вопрос в моей жизни.
З роллю адвоката забудовникана на форумі ви справляєтесь непогано)) сподіваюсь ЗІМ оцінить ваші труди і дасть вам премію)))
GUSSI

Постійний користувач
119
02 серпня 2018
22 серп 2018 06:20
Цитата "A n d":
А от про Дитячий Садок - який має бути на місці тимчасової парковки за третім будинком, говорилося неодноразово.
Возможно я ошибаюсь, но предположение выскажу!
С учетом того что поднята тема по детскому саду и представители молчат, а критиков оказалось много, предлагаю провести простейший анализ!
И так, с текста сообщения A n d я понял что сад обещали построить за 3 домом на месте временной парковки! Просматривая план PL никакого детского сада не наблюдается - это факт! представители воды в рот набрали - это не оспаривается,НО, если внимательно посмотреть на планы соседних ЖК, а именно Новой Англии, мы четко наблюдаем на ее плане детский сад который находится именно в том месте где нам обещали представители PL! С учетом того что сад не может находиться в пользовании конкретного ЖК, а он общий для всех (либо частный, либо государственный), представители, в свое время, кому говорили не обманули, а просто с помощью маркетинга обещали вам - то что сделать должен другой ЖК, вот поэтому и молчат:)
Только теперь возникает вопрос - чья то земля и где будет парковка?
У кого какие идеи на этот счет?

Gleb12
G
Постійний користувач
152
31 жовтня 2016
22 серп 2018 06:29
НО, если внимательно посмотреть на планы соседних ЖК, а именно Новой Англии, мы четко наблюдаем на ее плане детский сад именно в том месте где нам обещали представители PL! С учетом того что сад не может находиться в пользовании конкретного ЖК, а он общий для всех (либо частный, либо государственный), представители в свое время кому говорили не обманули, а просто с помощью маркетинга обещали вам - то что сделать должен другой ЖК.
ни разу не четко в том же месте. дет сад в НА это что то одно, а участок за 3 м домом ПЛ - это совсем другое. короче говоря разные это участки)
ни разу не четко в том же месте. дет сад в НА это что то одно, а участок за 3 м домом ПЛ - это совсем другое. короче говоря разные это участки)
GUSSI

Постійний користувач
119
02 серпня 2018
22 серп 2018 06:35
Цитата "Gleb12":
Почему тогда парковка временная ведь там дом сдали уже давно? и если не четко на том месте то вы предполагаете что целесообразно строить два сада один возле другого? Где логика?
Leon_PL
L
Постійний користувач
135
11 грудня 2017
22 серп 2018 07:00
Цитата "GUSSI":
Почему тогда парковка временная ведь там дом сдали уже давно? и если не четко на том месте то вы предполагаете что целесообразно строить два сада один возле другого? Где логика?
Логіка в тому що навіть два садочка враховуючи кількість будинків навколо будуть переповнені! Крім того садочок цілком може бути в користуванні одного жк, оскільки це комерційна установа яка може встановити свої правила! У мене брат живе теж в жк закритого типу, у них свій садок і ціна для дітей проживаючих в жк одна, а для дітей з інших жк в два рази більша. І до того ж територія ПЛ має бути закрита для посторонніх, тому як Ви вважаєте люди з НА будуть водити дітей в ПЛ?
A n d
An
Постійний користувач
136
06 листопада 2015
22 серп 2018 07:02
Почему тогда парковка временная ведь там дом сдали уже давно? и если не четко на том месте то вы предполагаете что целесообразно строить два сада один возле другого? Где логика?[/quote
Можливо і недоцільно будувати один біля одного.... Але обіцянка про Дитячий садок Паркленда була ще до будівництва Нової Англії))
А взагалі якби були нормальні забудовники - вони б побудували на цих ділянках школу і дитячий садок і передали їх на баланс міста.
Можливо і недоцільно будувати один біля одного.... Але обіцянка про Дитячий садок Паркленда була ще до будівництва Нової Англії))
А взагалі якби були нормальні забудовники - вони б побудували на цих ділянках школу і дитячий садок і передали їх на баланс міста.
A n d
An
Постійний користувач
136
06 листопада 2015
22 серп 2018 07:23
[quote="A n d"]Почему тогда парковка временная ведь там дом сдали уже давно? и если не четко на том месте то вы предполагаете что целесообразно строить два сада один возле другого? Где логика?[/quote
Можливо і недоцільно будувати один біля одного...
Хоча розрахунок на к-сть жителів двох ЖК покаже, що навіть двох садочків буде мало.
Можливо і недоцільно будувати один біля одного...
Хоча розрахунок на к-сть жителів двох ЖК покаже, що навіть двох садочків буде мало.
GUSSI

Постійний користувач
119
02 серпня 2018
22 серп 2018 07:36
Цитата "Leon_PL":Ви вважаєте люди з НА будуть водити дітей в ПЛ?
Я думаю наоборот, через 2-3 года люди с PL будут водить детей в сад НА (если не будет частным), либо частный в ЛикоГрад или альтернатива теремки за 5 км.
Ну нет его в ПЛАНЕ застройщика! даже смарты новые добавили, а садика нет!!!

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
- ЖК Gravity Park | Креатор-Буд | Київ, просп. Берестейський, 13908.0887
- ЖК H2O | Stolitsa Group | Київ, вул. Колекторна08.088
- ЖК Отрада | Київміськбуд, bUdCapital | Київ, просп. Відрадний, 93/208.082 754
- ЖК Вудсторія | буд 1,5,6 | ДБК-Житлобуд, Perfect Group | Київ, вул. Поліська, 407.08577
- ЖК Деснянський | ДБК-Житлобуд | Київ, вул. Електротехнічна, 4307.08452
- Київ, вул. Євгена Маланюка, 101 | Міськбудінвест07.08320
- ЖК GENESIS | Євротранс | Київ, пров. Індустріальний, 206.08365
- ЖК Добре Місто 2 | Доброград | Чабани, вул. Машинобудівників 16,1806.0838
- ЖК 4 сезони | УМК | Київ, вул. Михайла Максимовича, 3г06.08745
- ЖК SENAT | GEOS | Київ, Кільцева дорога, 305.0864
- Чи варто зараз купувати нерухомість?09.084 585
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну28.0790
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Одесса, ул. Еврейская, 3 | Будова04.084
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- Климатическое оборудование норвежской ТМ Bergen07.082
- Як можна прочистити або покращити вентиляцію в квартирі?06.086
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?30.0720
- Як правильно закласти шви в стінах після врізання стільниці/підвіконня?24.072
- Чи варто робити лоджію продовженням кімнати24.0716
- Чим обробити дерев'яні стіни будинку?24.073
- Ремонт кухонного столу22.072
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Меблі на замовлення | Оголошення про виготовлення меблів07.0898
- Мій сайт не з'являється в результатах пошуку05.082
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий26.0728
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше