Подати оголошення

ЖК ParkLand | Паркленд | ZIM Group | ул. Практичная, 1

ЗабудовникZIM Group
Здача ЖК2015 - 2021 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
48з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 360.
31/9%
27/8%
56/16%
153/43%
93/26%
1. . .512514. . .897
05 лист 2017 17:30
:faceoff:
05 лист 2017 17:41
Круче будет смотрется полусфера на крыше.
05 лист 2017 17:42
Вы такие многословные а толку
05 лист 2017 17:53
Ну так пойдем сделаем!?
05 лист 2017 18:01
Цитата "Sanya 201":
Ну так пойдем сделаем!?

Смысл???
05 лист 2017 18:03
Давай лучше шашлык или уху сделаем
05 лист 2017 19:18
кто-то из инвесторов 8-го дома уже получил ключи?
06 лист 2017 04:47
Цитата "DillyDream":
кто-то из инвесторов 8-го дома уже получил ключи?

Нам сказали что выдадут примерно 25-го. Возможно раньше, звонить в ЖЕК.
06 лист 2017 06:20
полон двор таких - успевай публиковать :yes:
06 лист 2017 08:36
Цитата "Muhammad_Ali":
Уважаемые клиенты и собственники квартир ЖК ParkLand.

Относительно уборки подъездов, уборка и мытьё полов в которых, по прежнему ведется 1 раз в сутки, график который есть в обслуживающей организации, за которым ведется тщательный контроль.

Практична,8 - прибиральницю справді бачу щодня, але лише між 0 і 1 поверхом. У нас на 4 поверсі підлога постійно брудна, по кутках залишки штукатурки, на плінтусах сантиметровий шар пилу.
Завдяки тому, що від п'ятниці не працює ліфт, мали змогу подивитись на "прибирання" сходової. Там на підлозі білі розводи ще з часів, коли здали будинок.

Прошу звернути увагу та ретельніше контролювати не лише "графік", а й саму якість прибирання.
06 лист 2017 10:12
Вопрос к соседям - кто-то устанавливал себе индукционную плиту? Хватает ли мощности?
06 лист 2017 10:20
Цитата "Oleksandr Bulyha":
Уважаемые sipNis, pl_Pavel, если все верно, так вы первые должны быть за то, что бы потенциальные инвесторы заходили в паркленд, быстее выкупят квартиры, быстрее пустят газ и все остальное. Зачем отбивать охоту у людей вот что не понятно?

Более, чем согласен. Если из-за недотолстых, сваливающих весьма вероятную вину "Киевгаза" на застройщика, мой лично дом будет строиться медленней и сдастся позже- винить я буду не столько "Зим", сколько вполне конкретных персонажей с этого форума(причем не всегда имеющих отношение к нашему ЖК), за последнее время заваливших его бесконечными простынями однотипного текста...
Газ пустят, абсолютно уверен. А ущерб от его отсутствия, если таковой будет, куда эффективней обсуждать не здесь, а напрямую с застройщиком. И юристами, если есть основания.
Те же кладовки и быдловодители мне видятся куда большей проблемой, например...

P.S. И не нужно, плиз, нести чушь про причастность всех "инакомыслящих" к застройщику. Кто-то, возможно, и причастен. Но некоторым просто надоело читать одно и то же изо дня в день. Превратили форум в базар, ей-богу.
06 лист 2017 12:10
Так багато написано останнім часом, що вирішила: Трішки напишу і я:
також Практична,8 зустрічаю кожного ранку прибиральницю, інколи на першому, інколи на нашому поверсі.
на третьому чисто, вище не підіймаюсь, нічого не можу говорити, східці і справді потрібно помити краще, але там потрібно багато води, пилюку від буд.матеріалів дуже тяжко відмити, щоб не було розводів.

А на поверсі, саме у нас, гарні сусіди, бруду і пилюки не має, хоча навпроти ремонт продовжується, і якщо на тряпці є буд.пил, то я і сама можу його прибрати, щоб мені в квартиру не занеслось.

можемо зробити суботник, вимити гарно кожен свій поверх, не смітити, і потім кожного ранку контролювати прибиральницю, якщо брудно, але давайте на забувати, що йдуть ще ремонти у деякий.

давайте слідкувати за собою в першу чергу, і говорити своїм сусідам, якщо є якісь зауваження.

ліфт у нашому будинку працював і тішив ще з моменту отримання ключів, ми одні із перших робили ремонт, та заселилися, а от останнього тижня, наче хтось "зглазив", ну думаю, що скоро запустять.

дуже "напрягають" мене "паркувальники", є безкоштовна парковка, чому ставити своє авто таким чином, щоб всім заважати?????
чому заїжджати на тротуари? :pray:
бидло, а не люди, Вам же тут проживати, для чого вбивати те, за що ми всі кошти платимо? таким страшно і слово говорити, можеш получити по "шапці" 8-()

із 1 березня кожного дня, коли був ремонт, (контролювали цей процес), потім із липня заїхали, я не можу натішитися нашим комплексом!!!
так, довго чекали газ, та переживали, але обходились електроенергією, а зараз в квартирі сухо, тепло, комфортно і радісно на душі.
з охороною вітаємося кожного разу, привітні всі, але є деякі питання до них:
чому інколи пропускають без попередження?
чому "не ганяють" тих, які паркуються, як попало?
Зауваження до забудовника та до відділу продажу:
Чому не говорите так, як є?
Ми також люди, які орієнтуємось на Ваші слова, краще не обіцяйте, щоб не було потім ніяких проблем.
якщо пообіцяли газ у березні, то запустіть його на місяць раніше, а то виходить, що хочете зробити краще, даєте надію, а потім запускаєте його аж у серпні, краще погана правда, чим тоді люди заселяються, і потім куча проблем і Вам і нам.
Сподіваюсь на помилках вчаться… :ded: :umnik:

а Сусідам бажаю в кожному, що нас оточує бачити гарне, а то стільки поганого, що аж жити не хочеться.
все що можемо виправити, давайте виправимо, а то купа претензій постійно, наче нічого гарного в нашому комплексі.
ну кому вже геть погано, то продайте квартиру, купіть будинок інший і все у Вас буде добре

Сусіди давайте жити дружно :hi: :leb: :beer: :alc:
06 лист 2017 13:56
Цитата "Lovehepburn":

Более, чем согласен. Если из-за недотолстых, сваливающих весьма вероятную вину "Киевгаза" на застройщика, мой лично дом будет строиться медленней и сдастся позже- винить я буду не столько "Зим", сколько вполне конкретных персонажей с этого форума(причем не всегда имеющих отношение к нашему ЖК), за последнее время заваливших его бесконечными простынями однотипного текста...
Газ пустят, абсолютно уверен. А ущерб от его отсутствия, если таковой будет, куда эффективней обсуждать не здесь, а напрямую с застройщиком. И юристами, если есть основания.
Те же кладовки и быдловодители мне видятся куда большей проблемой, например...

P.S. И не нужно, плиз, нести чушь про причастность всех "инакомыслящих" к застройщику. Кто-то, возможно, и причастен. Но некоторым просто надоело читать одно и то же изо дня в день. Превратили форум в базар, ей-богу.

А как по мне ваш строящийся дом меня вообще не волнует.Застройщик получает прибыль,я только за.Но я терплю убытки и с этим буду бороться всеми способами. А вас пока строят то вы расслабьтесь!!!!
06 лист 2017 13:56
Цитата "инвестор паркленд":

можемо зробити суботник, вимити гарно кожен свій поверх, не смітити, і потім кожного ранку контролювати прибиральницю, якщо брудно, але давайте на забувати, що йдуть ще ремонти у деякий.

давайте слідкувати за собою в першу чергу, і говорити своїм сусідам, якщо є якісь зауваження.

Справа в тому, що декларується щоденне прибирання і рахунки нам виставляють саме за щоденне прибирання.
Після тижня проживання, коли коридор поряд з нашою квартирою так жодного разу і не помили, я, звичайно, поприбирала сама. Але треба цінувати свої гроші і час. Як Ви самі написали, не потрібно обіцяти те, що насправді не виконується.. :yes:

Щодо парковок згодна на всі 100%! :super: Люди не поважають ні сусідів, ні себе.
06 лист 2017 15:02
Цитата "Green_Eyes":

Справа в тому, що декларується щоденне прибирання і рахунки нам виставляють саме за щоденне прибирання.
Після тижня проживання, коли коридор поряд з нашою квартирою так жодного разу і не помили, я, звичайно, поприбирала сама. Але треба цінувати свої гроші і час. Як Ви самі написали, не потрібно обіцяти те, що насправді не виконується.. :yes:

Щодо парковок згодна на всі 100%! :super: Люди не поважають ні сусідів, ні себе.

Добрый вечер! Уточните, пожалуйста, дом и квартиру. Спасибо!
06 лист 2017 15:50
Цитата "Проджект Консалтинг":

Добрый вечер! Уточните, пожалуйста, дом и квартиру. Спасибо!

Практична 8, 4 поверх. Куток між 27 і 28 квартирою.
06 лист 2017 16:34
Новини будівництва ЖК ParkLand!
Будинок 11.Закінчили фарбувати коридори.
06 лист 2017 16:40
Будинок 12. Закінчили наносити декоративну штукатурку в коридорах.
06 лист 2017 16:43
Цитата "Сервис-менеджер":
Будинок 11.Закінчили фарбувати коридори.

Такие красивые стены и такие унылые двери лифтов и электрощитов...
Задумываюсь как бы их покрасить когда заселюсь))) аА то чувство прекрасного требует)))
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .512514. . .897
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше