Подати оголошення

ЖК "Оберег", ул. Бориспольская, 21-45 - "Укрбуд"

ЗабудовникУКРБУД
Здача ЖК2015 - 2016 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 88.
8/9%
5/6%
23/26%
35/40%
17/19%
1. . .7577. . .109
15 груд 2016 08:57
Цитата "Хороший":
Надо жек идти пикитировать

Пикетировать нужно в день раздачи ключей АТО
15 груд 2016 09:00
Согласен! Ефект будет максимальный!
15 груд 2016 11:22
Цитата "V_Bukin":

Не надо ребятам АТОшникам портить праздник. Я думаю когда все заселятся, все наладится. АТОшники сами этот ЖЕК снесут если им что то не понравится.
15 груд 2016 12:24
Я из 3 дома, но становиться не по себе ,прочитав какие тарифы на отопление в первых двух домах.Уже боюсь.Готова выходить на пикеты вместе с вами. Ведь никакой зарплаты не хватит при таких подходах к оплате. Господи, ну почему у нас все не по людски?.Даже купив квартиру не ощутишь полной радости .
15 груд 2016 12:39
Дай Боже(хоча є сумніви), що дворівневі квартири по 140м2 дістануться героям з АТО які проливали кров за нас, а не безтолковим полковникам з генштабу які зливали сепарам усе що можна і на чиїй совісті Іловайськ та інші трагедії. Не треба сподіватися, що прийде "добрий дядя" і все вирішить, тим більше АТОвцям і так несолодко було на Сході, а самим щось робити. Малоймовірно, що президент приїде, бо тоді не стали б переносити на тиждень урочистості і виправляти його графік через те, що якийсь дядя Пєтя чи Фєдя з Укрбуду не встиг доробити лівою рукою метр штукатурки. Дата і саме вручення ключів це профанація для телекартинки, а також пугало для персоналу Укрбуд щоб не зривали терміни закінчення робіт. Крім того, проблеми з підключенням опалення не з вини Жеку, а це халатність Укрбуду. Так що на плакатах треба саме їх писати.
Цитата "ДСМЕХ":
Цитата "V_Bukin":

Не надо ребятам АТОшникам портить праздник. Я думаю когда все заселятся, все наладится. АТОшники сами этот ЖЕК снесут если им что то не понравится.
15 груд 2016 13:47
1. Квартири будуть вручати не АТОшникам а військовослужбовцям Національної гвардії. Серед яких АТОшників по документам відсотків 50, а таких що реально воювали максимум 10 відсотків. Також велика частка військових пенсіонерів.
2. З великою ймовірністью вручати буде таки гарант.І вручення переноситься не під Укрбуд чи завершення робіт а під його графік. І ще - гарант для картинки зайде лише в одну квартиру а що буде в інших мяко кажучи не важливо.
15 груд 2016 14:05
Цитата "Mixas_":
1. Квартири будуть вручати не АТОшникам а військовослужбовцям Національної гвардії. Серед яких АТОшників по документам відсотків 50, а таких що реально воювали максимум 10 відсотків. Також велика частка військових пенсіонерів.
2. З великою ймовірністью вручати буде таки гарант.І вручення переноситься не під Укрбуд чи завершення робіт а під його графік. І ще - гарант для картинки зайде лише в одну квартиру а що буде в інших мяко кажучи не важливо.

А звідки ви знаєте скільки там АТОшників і скільки з них воювали? Ви що документи їх бачили,чи сиділи з ними в окопі? Деякі військові цих квартир по 20 років чекали і для них це свято, всі прийдуть із сім'ями і дітьми,а ви хочете їм зіпсувати урочистості. Як ви будете з ними потім жити і дивитися в очі? Хіба вони винуваті що хтось щось не підключив, чи неправильно нараховує комуналку?
15 груд 2016 14:20
Для інформації. ЖК "Оберіг" побудований на землі, яка була закріплена за МО України. За дозвіл на будівництво Укрбудом було виділено більше 20 квартир(здається 7% від загальної кількості) для військовослужбовців, так звані "соціальні" з ремонтом.
15 груд 2016 17:22
1. На хвилиночку я нікому свято псувати і пікетувати не закликав.
2. Так сидів за одним столом з багатьма з них. І в окопах сидів-нікого з них там не бачив, тому й пишу про 10 відсотків.
3. В другому будинку більше 50 квартир для НГУ. В першому і третьому по 5-7. Це точно. Хто не вірить - може в жеці чи відділі продажу уточнити.
4. Про квартири для МО нічого не знаю, тому не можу стверджувати.
15 груд 2016 18:43
До чого це все?....
15 груд 2016 20:11
До відома.
15 груд 2016 20:43
Цитата "Mixas_":
До відома.

Ребята, кто хочет знать о нике другого участника форума станьте на его имя слева в квадратике и клацните мышкой на его имени, а потом в следующем окне форума статистика пользователя найдите - Найти сообщения пользователя - и получайте море удовольствия...
15 груд 2016 20:48
Цитата "коSмос":
У нас в будинку з провайдерами монополія - лише "Інформаційні технології". Ціна відповідна - 100 МБ + ТБ - 180 грн!! У тріолана такий же пакет 135 грн! Як так ?!

Интернет от IT - это полна Ж**па, извиняюсь
Тарифы большие, интернет вечно падает, служба поддержки - хамы. В нашем районе по-любому есть домашние сети, нужно поискать. И думаю со временем туда зайдут и другие.
15 груд 2016 21:25
Як хотів на Волю підключитися, ми вже привикли з родиною на Борщагівці - Інтернет+ТВ+HD канали за 130 грн. Но оператор сказав,що поки що немає можливості для підключення, але заявку прийняли. Я думаю якщо хтось ще подасть заявку може вони і прискоряться з підключенням.
А що з міським телефоном, хтось підключив?
16 груд 2016 06:57
Цитата "ДСМЕХ":
Як хотів на Волю підключитися, ми вже привикли з родиною на Борщагівці - Інтернет+ТВ+HD канали за 130 грн. Но оператор сказав,що поки що немає можливості для підключення, але заявку прийняли. Я думаю якщо хтось ще подасть заявку може вони і прискоряться з підключенням.
А що з міським телефоном, хтось підключив?

О Боже, вам на борщаговке Воля не надоела? Я так счастлива была поменять провайдера! Не знаю почему такой негатив в их сторону...У нас отлично все работает, и интернет, и телевиденье. А по поводу стационарного так вам в укртелеком надо позвонить, они скорей всего этим занимаются, хотя я не понимаю зачем современным людям стационарные телефоны в квартирах...Дорого и необосновано. Мы давно отказались и еще не разу о нем не вспомнили..
16 груд 2016 07:21
А тв канали в HD якості транслють? Я на ВОЛЮ хочу тільки із за HD каналів.
16 груд 2016 07:37
На третьем доме уже табличка висит с адресом Ул. Борисполькая, 27а. Получается, что почтовый адрес третьему дому уже присвоили?
16 груд 2016 09:49
Цитата "ДСМЕХ":
А тв канали в HD якості транслють? Я на ВОЛЮ хочу тільки із за HD каналів.

ИТ-технологии тоже транслируют такие каналы. А еще есть технология Т2. А еще лучше не смотреть зомби-ящик :ded:
16 груд 2016 12:39
По-поводу интернета

Общался сегодня с компанией Adamant.
У них хороший интернет, доступные цены:
//adamant-tele.com/ru/tariff/prices

Менеджер сказал, что если из наших домов насобирается минимум 10 желающих подключится к их сети, то они с удовольствием подключат наши дома.
16 груд 2016 13:50
Цитата "Mixas_":
Будинкам присвоєно номери. Таблички повісили на фасадах.

Да как то так 3 дом 27-а
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .7577. . .109
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше