Подати оголошення

ЖК Нивки-Парк | ИнтерГал-Буд | пр. Победы, 67

ЗабудовникІнтергал-Буд
Здача ЖК2019 - 2023 р.
Планування
від 31 111 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
108з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 246.
19/8%
28/11%
99/40%
62/25%
38/15%
1. . .305307. . .519
21 серп 2018 19:30
Цитата "sa123":

Тарасе, за готівку у власний будинок можна і за пів-дня. Але маємо що маємо.

Я постійно купляю по безналу подібні товари. В мене все швидко. Менеджери, щоб продати свій товар все роблять оперативно.
Каналізаційні елементи завжди є в наявності і коштують дешево.
22 серп 2018 04:49
Цитата "SanjoD":
Кто в курсе ситуации с строительным мусором? Как проще всего от него избавиться?

Я позавчора найняв машину, заплатив 800 грн і його вивезли. Можу дати контакти водія, але в ліфтах їх і так повно.
22 серп 2018 07:10
Олександру (новий нач ЖЕКу) нарешті привезли електроплити для визначеної категорії інвесторів. Вчора першу вжє видали і одразу повернули назад. Хтось розумний в ІГБ вирішив заощадити та придбав 24 плити шириною 50 а не 60 см. В ОП з цього приводу нічого не змогли відповісти. Я так розумію, що зараз вони почнуть казати беріть ці вони самі гарні ... Якщо будуть міняти, то це мабуть знову 2 місяці чекати...
22 серп 2018 07:12
А кто-нибудь в курсе, что там с терморегуляторами на батареи? Скоро отопительный сезон начинается)
22 серп 2018 07:37
Цитата "YevgenMuza":
А кто-нибудь в курсе, что там с терморегуляторами на батареи? Скоро отопительный сезон начинается)

Уже не раз этот вопрос поднимал здесь...попахивает историей Яскравого, когда просто не дали терморегуляторы и на каждом таком, условно, сэкономили 600 грн
22 серп 2018 08:13
Нам сказали- покупайте сами, даже красных колпачков не выдали (а некоторым выдали:()
22 серп 2018 08:21
Динаміка будівництва станом на 21.08.2018 р.
22 серп 2018 09:48
Цитата "Viliya":
Нам сказали- покупайте сами, даже красных колпачков не выдали (а некоторым выдали:()

Красные колпачки пусть себе и оставят....
Тем временем уважаемый застройщик только фоточки гаразд постить :faceoff:
22 серп 2018 10:43
Цитата "YevgenMuza":

Колпачки есть, а головы все равно толковые лучше самому купить =)
22 серп 2018 11:52
Цитата "taras89":

Тарасе, за готівку у власний будинок можна і за пів-дня. Але маємо що маємо.

Я постійно купляю по безналу подібні товари. В мене все швидко. Менеджери, щоб продати свій товар все роблять оперативно.
Каналізаційні елементи завжди є в наявності і коштують дешево.

Ну то ви ж мабуть зацікавлені в тому, щоб усе було швидко. А ще мабуть же налагодили вже свою роботу так, щоб усе було швидко. Це я до того, що коли є бажання, то усе дійсно можна робити швидко і вчасно.
22 серп 2018 11:56
Цитата "-проФФесор-":
Олександру (новий нач ЖЕКу) нарешті привезли електроплити для визначеної категорії інвесторів. Вчора першу вжє видали і одразу повернули назад. Хтось розумний в ІГБ вирішив заощадити та придбав 24 плити шириною 50 а не 60 см. В ОП з цього приводу нічого не змогли відповісти. Я так розумію, що зараз вони почнуть казати беріть ці вони самі гарні ... Якщо будуть міняти, то це мабуть знову 2 місяці чекати...

Тобто виходить, що вам тепер потрібно переролювати кухню, щоб плита стала?
22 серп 2018 12:49
Цитата "D1mon4eg":

На сколько помню договор, то издержок в виде % не было+привязка к баксу.....Но надо еще перечитать договор, т.к. много уже вещей, которые здесь обсуждают и не помню.

Ну если так, то тогда действительно можно думать о том, чтобы возвращали деньги...
22 серп 2018 12:51
Нашел недавно картинки с информацией о том на что обращать внимание при приеме квартиры. Как по мне - довольно содержательно. Может кому пригодится.
22 серп 2018 17:07
Цитата "Василь І":

Тобто виходить, що вам тепер потрібно переролювати кухню, щоб плита стала?

Там так просто не переделать, уже лежит плитка на стене над столешницей. Если перевесить верхний шкафчик на 10 см, то эта плитка начинает "торчать" в сторону от кухни. Кому горит, тот купит плиту сам. Остальные подождут в очередной раз ...
23 серп 2018 09:28
Цитата "-проФФесор-":

Там так просто не переделать, уже лежит плитка на стене над столешницей. Если перевесить верхний шкафчик на 10 см, то эта плитка начинает "торчать" в сторону от кухни. Кому горит, тот купит плиту сам. Остальные подождут в очередной раз ...

Да уж, не самая приятная ситуация... В очередной раз убеждаюсь - хочешь нормальный ремонт - заказывай и контролируй его сам.
23 серп 2018 11:48
Води на секції Б немає 8-й день...
23 серп 2018 12:49
Цитата "taras89":

щось обіцяють?
23 серп 2018 13:01
Цитата "sa123":

щось обіцяють?

Обіцяють завтра щось зробити) всетаки ж день незалежності)
23 серп 2018 17:58
Цитата "taras89":

Ну вообще логично, дома не введены в эксплуатацию. К системам города не подключены. Как и канализация (сказки про строй мусор). По этому и нет воды, стока, перебои с электроэнергией. Нужно на ИГБ нажимать пусть 13 сентября уже проводят землю и занимаются.
23 серп 2018 17:59
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .305307. . .519
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше