Подати оголошення

ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна

ЗабудовникАТЛАНТ
Здача ЖК2022 - 2023 р.
Планування
від 20 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
202з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 45.
8/18%
6/13%
5/11%
10/22%
16/36%
1. . .5254. . .56
17 січ 2025 06:58

Natali Rud

Що з ключами?

Уахахахахах… ахаххааххаааа😂😂😂

19 січ 2025 19:56

Хтось вже цікавився питанням пошуком будівельників? Важко зараз когось знайти? 

20 січ 2025 09:00

abdaazra

Хтось вже цікавився питанням пошуком будівельників? Важко зараз когось знайти? 

Хороших важко. Потрібно чекати і ціна роботи вже вища за ціну матеріалу. Колись робота та матеріал були однаковими -+. Планую з сусідом обєднуватися, буде краще і трішки дешевше. 

20 січ 2025 12:48

Ravon1000

Хороших важко. Потрібно чекати і ціна роботи вже вища за ціну матеріалу. Колись робота та матеріал були однаковими -+. Планую з сусідом обєднуватися, буде краще і трішки дешевше. 

Рахували штукатурку, електрику, сантехніку? Які зараз ціни пропонують? І взагалі на квартиру скільки вийде ремонт?

20 січ 2025 13:29

так на огляд вже когось запрошували? бо казали що почали зверху, по поверху в день, в мене 17 поверх але мені не дзвонив ніхто

20 січ 2025 15:21

DV1234

так на огляд вже когось запрошували? бо казали що почали зверху, по поверху в день, в мене 17 поверх але мені не дзвонив ніхто

Ще нікого не запрошували. Як і все у Атланту не так швидко. Ще поки вони передадуть будинок обслуговуючій компанії та багато інших моментів. Це продажники пишуть навмисно, бо їм треба продавати квартири.

20 січ 2025 18:43

DV1234

Будинку ще не присвоїли адресу, щоб укладати договори на електроенергію, водопостачання, опалення, та інше. Поки це не зроблять, нікого ще запрошувати не будуть. До кінця опалювального сезону вже ніхто не буде вмикати у будинку опалення, це точно. Чекати доведеться ще довго, Поки будинок передадуть на баланс.  Атлант зробив цей сертифікат без присвоєння адреси, та думає що це когось задовільнить. По факту житла немає. А вони історії розказують які в них гарні продажі.

20 січ 2025 18:43

Natali Rud

Ще нікого не запрошували. Як і все у Атланту не так швидко. Ще поки вони передадуть будинок обслуговуючій компанії та багато інших моментів. Це продажники пишуть навмисно, бо їм треба продавати квартири.

Дякую за відповідь )

21 січ 2025 09:11

Funny Man

Будинку ще не присвоїли адресу, щоб укладати договори на електроенергію, водопостачання, опалення, та інше. Поки це не зроблять, нікого ще запрошувати не будуть. До кінця опалювального сезону вже ніхто не буде вмикати у будинку опалення, це точно. Чекати доведеться ще довго, Поки будинок передадуть на баланс.  Атлант зробив цей сертифікат без присвоєння адреси, та думає що це когось задовільнить. По факту житла немає. А вони історії розказують які в них гарні продажі.

В Коцюбинському з присвоєною адресою світло через 2 роки на пряму підписали, а воду через 3. Зараз може швидше буде.

22 січ 2025 13:33

abdaazra

В Коцюбинському з присвоєною адресою світло через 2 роки на пряму підписали, а воду через 3. Зараз може швидше буде.

Можу помилятися, але зараз світло по ціні, що від будівництва, що від ДТЕК однакова, раніше було типу 1.8 грн проти 4 грн. Тому по світлу не бачу нічого критичного, що буде затримка з переходом на прямі договори. По воді не підскажу. 

22 січ 2025 13:33

Дивно, що вони на луні написали, що будинок введено в експлуатацію. А ключів ніхто і не бачив?

24 січ 2025 08:17

TESTERt

Дивно, що вони на луні написали, що будинок введено в експлуатацію. А ключів ніхто і не бачив?

А вы думаете, что ключи выдают уже на следующий день после ввода дома в эксплуатацию?? Там от ввода до ключей еще куча бюрократических процедур на несколько месяцев 

24 січ 2025 21:24

У Атланта професійний рівень дуже низький. Плюс обіцянки ніколи не відповідають дійсності. Чергові обіцяні ключі в жовтні 2024 затягнулись як мінімум до кінця опалювального сезону.  Ще подивимось на такі ж обіцяні прямі договори при заселенні.

25 січ 2025 09:08

Porcelain

А вы думаете, что ключи выдают уже на следующий день после ввода дома в эксплуатацию?? Там от ввода до ключей еще куча бюрократических процедур на несколько месяцев 

Я думаю, що треба слідкувати за таймлайном на форумі). Тут дедлайнів по здачі було багато, та і на луні 3 рази дата переносилась, а можливо і більше.

25 січ 2025 18:22

Мені сьогодні дзвонили і запросили на приймання квартири ) тому думаю скоро будуть і поверхам нижче дзвонити , вони почали з останього

25 січ 2025 18:22

Вже і звітів по Озерному майже 3 місяці немає. Останній був 7 листопада. Продажі на Одеському йдуть стабільно. От тільки на Озерному не дуже. За місяць-два тільки 2 квартири у 3у будинку продали, і то мабуть підряднику. Якщо немає звітів, то мабуть і не будують ? Наче канікули, що були до 12го січня вже пройшли. Погода нормальна для будівництва.

25 січ 2025 22:06

DV1234

Мені сьогодні дзвонили і запросили на приймання квартири ) тому думаю скоро будуть і поверхам нижче дзвонити , вони почали з останього

Чекаємо на ваші враження. Детально потім, будь ласка, розпишіть. Також дайте знати, що відбувається з іншими будинками 2-3, які там проводять роботи, якщо проводять.

25 січ 2025 22:06

Natali Rud

У Атланта професійний рівень дуже низький. Плюс обіцянки ніколи не відповідають дійсності. Чергові обіцяні ключі в жовтні 2024 затягнулись як мінімум до кінця опалювального сезону.  Ще подивимось на такі ж обіцяні прямі договори при заселенні.

Вангую… в тебе нема чоловіка/хлопця

26 січ 2025 14:42

DV1234

Чудово я вас вітаю! Коли приймете квартиру напишіть будь ласка, чи є в будинку опалення, чи підключена вода і які договори ви підписали? Бо поки до мого нижнього поверху дойдуть, то ще не скоро буде. Дуже дякую!

26 січ 2025 16:19

DV1234

Скажіть, а який у Вас підїізд ?

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .5254. . .56
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx