Подати оголошення

ЖК "Mün HauseN", Ирпень, ул. Киевская, 53 - "Domira Development"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 80.
16/20%
4/5%
6/8%
23/29%
31/39%
1. . .2931. . .83
04 вер 2016 15:05
Цитата "TvvisT":
Внимание! Время встречи надо изменить.
На стройку существует запись, менеджер сказала, что может провести нас только в 15.00. Встречаемся возле стройки в 14.30.

На стройке был с 13-00 до 14-30, не мог дольше оставаться, видел только в 14-30 подъехала пара (инвесторы или покупатели не знаю) кладка лицевая действительно не очень. Спускался в подвал, смотрел кладовки там уже все перегородки стоят. Застеклили и установили межкомнатные перегородки на 1,2 и половину 3-го этажа (в 5-этажке), начали класть 5 этаж. В ОП говорят, что хотят до конца сентября сделать крышу в 5 этажном доме, но я думаю, что крышу будут делать вместе с 7 этажным домом вместе. Вообщем все хорошо, кроме лицевой кладки :faceoff:
04 вер 2016 15:17
Цитата "Xlam":

На стройке был с 13-00 до 14-30, не мог дольше оставаться, видел только в 14-30 подъехала пара (инвесторы или покупатели не знаю) кладка лицевая действительно не очень. Спускался в подвал, смотрел кладовки там уже все перегородки стоят. Застеклили и установили межкомнатные перегородки на 1,2 и половину 3-го этажа (в 5-этажке), начали класть 5 этаж. В ОП говорят, что хотят до конца сентября сделать крышу в 5 этажном доме, но я думаю, что крышу будут делать вместе с 7 этажным домом вместе. Вообщем все хорошо, кроме лицевой кладки :faceoff:

Я також був. Вибачте, не маю ваших контактів, - нам сказали, що менеджер може бути лише з 15.00. На рахунок лицьової кладки навпаки нічого поганого не скажу. А от внутрішня кладка стін в 7-ми поверхівці мене не задовольнила. До того ж в туалетах не зробили витяжку. Без неї за санітарними нормами не можна :umnik: . Вона повинна бути обов'язково. Плюс в тому, що перегородки у ванній і туалеті зроблені з цегли. Можете не вірити, але в одному з будинків іншого забудовника бачив з гіпсоблоку (є спеціальний, водостійкий). Мінус в тому, що перегородки між кімнатами зроблені з гіпсоблоків товщиною не 10, а 8 см. Шумоізоляція між кімнатами буде поганенька...Потрібно спілкуватись з прорабом. Нехай виправляють недоробки.
05 вер 2016 19:51
05 вер 2016 21:09
Спасибо за фотоотчёт! А окна что за марка, никто не знает?
06 вер 2016 03:40
Завтра має бути фотозвіт від забудовника.Рух іде ,погода сприяє і це добре!
06 вер 2016 07:03

Доброго дня сусідам!!! Я, коли обирала для себе житло, теж звернула увагу, що міжкімнатні стіни викладені із позагребневої гіпсової плити, в ін-ті знайшла інфу, що така стіна витримує вагу 200 кг, єдине що необхідно вішати плазму чи полиці на універсальні дюбеля... Одним словом скидаю ссилку для тих кому ця інформація теж важлива. Мої хвилювання повністю розвіяні!

06 вер 2016 09:34
Цитата "8k":
Доброго дня сусідам!!! Я, коли обирала для себе житло, теж звернула увагу, що міжкімнатні стіни викладені із позагребневої гіпсової плити, в ін-ті знайшла інфу, що така стіна витримує вагу 200 кг, єдине що необхідно вішати плазму чи полиці на універсальні дюбеля... Одним словом скидаю ссилку для тих кому ця інформація теж важлива. Мої хвилювання повністю розвіяні!

Якщо гіпсоплита пустотіла, то звукоізоляція буде вкрай погана. Гірше лише гіпсокартон...
06 вер 2016 11:06
Можна попросити адміна, щоб сфотографув або написав, що там. Тим більше що це НЕ МІЖ КВАРТИРАМИ. :no-no:
06 вер 2016 11:25
Добрый день, форумчане! После отпуска приехала, домик заметно подрос!)))
ЖК Мюнгхаузен
06 вер 2016 21:29
Цитата "8k":
Можна попросити адміна, щоб сфотографув або написав, що там. Тим більше що це НЕ МІЖ КВАРТИРАМИ. :no-no:

Ну ясно, що не між квартирами...І що там фотографувати 8 см. перегородка. Дай Боже, щоб не з пустотілого блоку. А що, шумоізоляція між кімнатами не потрібна? У 2-3 кімнатній квартирі чихнете в кухні - і розбудите дитину в дальній кімнаті, приміром 8-)
07 вер 2016 12:11
Всем добрый день! Новый фотоотчет 07.09.2016
08 вер 2016 04:13
Цитата "knopkin":
Народ, скажите какое-то наполнение внутри квартир будет? Стены, что, совсем не штукатурят? Или может хотя бы кроме откосов, проемов и санузла? В договоре вроде только черновая стяжка упоминается.

Да, штукатурки не будет. Но ее можно заказать за доп. Плату
08 вер 2016 04:17
Цитата "Domik - Новострой":

Фотоотчет, пока, по-прежнему радует...
08 вер 2016 04:18
Цитата "8k":

Спасибо за информацию, даже, не думал, что он такой практичный
08 вер 2016 04:19
Цитата "MunHauseN":
Всем добрый день! Новый фотоотчет 07.09.2016

Да, еще три этажа и дом почти готов!!!!
08 вер 2016 15:08
[size=150]Шановні інвестори, на п'ятницю запланована зустріч з керівником відділу продажів забудовника та прорабом будівництва. Вона відбудеться завтра о 10.00 на території комплексу. Буде обговорено наявні проблеми з якістю будівництва і їх вирішення. Запрошуємо долучитись.[/size]
08 вер 2016 16:05
Бачив по фото , то нерівна кладка облицювальною цеглою видна навіть по фото, можливо я помиляюся, Матильда 2 з бокової сторони , фото на сайті.
08 вер 2016 16:11
А что пятница выходной? может им сказать чтобы делали в субботу, воскресение или это расчет на то что некому будет на их ляпы ткнуть пальцем!
08 вер 2016 16:56
Цитата "Xlam":

А что пятница выходной? может им сказать чтобы делали в субботу, воскресение или это расчет на то что некому будет на их ляпы ткнуть пальцем!

Не знаю, але сказали, що можуть завтра зустрітись....
09 вер 2016 06:47
Я на днях наблюдала за строительством из-за забора, мне кажется, нет поводов для волнений, красиво пока всё! :)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .2931. . .83
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше