ЖК Лесной Квартал | Cityconsult Development | Бровары, ул. Киевская
Забудовник | Альянс Новобуд |
Здача ЖК | 2015 - 2021 р. |
Планування | від 23 950 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 415.
20/5% | ||
23/6% | ||
141/34% | ||
141/34% | ||
90/22% |
George
G
Користувач
24
21 листопада 2015
03 січ 2016 19:02
Цитата "Cirano":
Если Вы про 2-шку, то не станет, хоть ниша и 45 см, а вот проход между трубами и стеной 35 см всего что бы просунуть в нишу бойлер. По крайней мере у меня.
Я про 1-шку, 42 м2. У меня трубы идут практически вплотную к стене, а где-то 48 см - это не глубина всей ниши, а расстояние от плоскости стены, в которой ниша, до труб. Т.е. бойлер до 45 см должен поместиться.
Фото ниши есть в моем посте (правда, ракурс не позволяет оценить глубину ниши и расстояние до труб)
sergilo
s
Користувач
63
02 листопада 2015
04 січ 2016 03:09
Ребята, подскажите пожалуйста в первом доме какие провайдеры интернета и ты нормальные?
Nelka
Постійний користувач
396
19 вересня 2013
04 січ 2016 08:39
Цитата "sergilo":Ребята, подскажите пожалуйста в первом доме какие провайдеры интернета и ты нормальные?
один "Апельсин"
ivestor..
i
Старожил
587
02 квітня 2015
04 січ 2016 09:42
Цитата "АнКС":Всех с наступающими праздниками!!!!
спасибо за поздравления)) взаимно всех с наступившими и наступающими праздниками)))
ivestor..
i
Старожил
587
02 квітня 2015
04 січ 2016 09:43
Цитата "indeo":
Квартира - 1к, та, що з лоджією. https://drive.google.com/file/d/0BwQz71tvkbDGa21wVTU1U1N1eVE/view?usp=sharing плани такі: зробити стяжку у ванній, прогрунтувати поли (що я вже зробив), кинути якійсь лінолеум на них. Це перша стадія. Друга - це штукатурка всього цього, може, десь залишу цеглу, для інтер'єру. Підлогу ванній та, можливо прихожій та кухні з лоджією зроблю поліуританову наливну. Там подивимось.
такие полы еще не видела вживую) очень интересный вариант читала о них отзывы что они не скользкие, обладают хорошей шумоизоляцией, удобные в использовании, а также большой выбор вариантов) есть где разогнаться фантазии)
ivestor..
i
Старожил
587
02 квітня 2015
04 січ 2016 09:45
мне вот для ванной варианты понравились))
Margo24
M
Постійний користувач
223
10 жовтня 2014
04 січ 2016 10:01
Цитата "indeo":
Квартира - 1к, та, що з лоджією. https://drive.google.com/file/d/0BwQz71tvkbDGa21wVTU1U1N1eVE/view?usp=sharing плани такі: зробити стяжку у ванній, прогрунтувати поли (що я вже зробив), кинути якійсь лінолеум на них. Це перша стадія. Друга - це штукатурка всього цього, може, десь залишу цеглу, для інтер'єру. Підлогу ванній та, можливо прихожій та кухні з лоджією зроблю поліуританову наливну. Там подивимось.
Дякую, тож цікаві такі підлоги...тре більше про них почитати)))
Лесовик
Постійний користувач
171
14 листопада 2013
04 січ 2016 13:00
Цитата "ninakev":
Оставьте его как есть, а в шкафу в боковушке сделаете окошко для доступа. Мы так сделали, щиток спрятан и доступ к нему хороший.
Мы также поставили шкаф, только угловой и окно для щитка в задней стенке ДВП, и никому не мешает. Так-что можете сильно не заморачиватся.
Лесовик
Постійний користувач
171
14 листопада 2013
04 січ 2016 13:06
Цитата "indeo":
Я з другого, робив дві речі: площа лоджії близько 4,2 м2 за моїми замірами, висота потолків - близько 272,5 см..
Якщо від площі квартири (за планом з сайта) відняти "стару" площу лоджії (з плану), та додати "нову" (за обмірами) вийде майже точно результат заміру забудовника (з договору про комунальні) ± 0.05 м2
Я замерял, но посчитал только недавно (размеры совпадали), а вот лоджия на - 0,1 м2 меньше, раньше бы посчитал не оплатил бы лишнее, хотя посмотрим...
Лесовик
Постійний користувач
171
14 листопада 2013
04 січ 2016 13:09
Цитата "гостья3":Підлогу ванній та, можливо прихожій та кухні з лоджією зроблю поліуританову наливну. Там подивимось.
Как по мне сильно быстро потеряет свой вид (поцарапается) плитка же долговечный материал!
indeo
i
Новачок
20
24 грудня 2015
04 січ 2016 15:19
Цитата "Лесовик":
Как по мне сильно быстро потеряет свой вид (поцарапается) плитка же долговечный материал!
Более долговечного, чем ПУ-полы, че-чество пока придумало мало, разве что, гранитные плиты (но они скалываются) и чугунные плиты. Варианты - сами понимаете.. Есть еще конечно всякая керамо-гранитная плитка, но для меня это дорого, да и не нужно. ПУ-полы делают, например, в СТО, т.к. они дольше всего служат - более 10 лет и не боятся сколов, и уж тем более, каблучков))
indeo
i
Новачок
20
24 грудня 2015
04 січ 2016 15:21
Вопрос к жителям Первого дома: сколько кто платит за отопление? и вообще, сколько коммуналки платите (и площадь)?
kossmoos
Користувач
24
19 липня 2014
04 січ 2016 17:52
друзі, порадьте будьласка, в кого є досвід. Ключі від квартирки отримав, прав власності ще на має *і напевно не скоро будуть, в мене в другому будинку хатинка). Ремот вже починається, буду перпланіровку робити, але без прав власності начебто й не маю права нічого рухати. І робити треба, і робити не можу почати!? Чи як!? Якесь замкнене коло....чи може можна з жусом домовитись? Чи просто морда-кірпічом і понеслась душа в рай, а потім документи зроблять!? Хто як поступав?
Oceania
Постійний користувач
105
04 жовтня 2013
04 січ 2016 18:37
Цитата "kossmoos":друзі, порадьте будьласка, в кого є досвід. Ключі від квартирки отримав, прав власності ще на має *і напевно не скоро будуть, в мене в другому будинку хатинка). Ремот вже починається, буду перпланіровку робити, але без прав власності начебто й не маю права нічого рухати. І робити треба, і робити не можу почати!? Чи як!? Якесь замкнене коло....чи може можна з жусом домовитись? Чи просто морда-кірпічом і понеслась душа в рай, а потім документи зроблять!? Хто як поступав?
У нас "хатинка" в первом доме. Мы не ждали прав собственности. Правда, выносили мы только одну стену (объединяли кухню и балкон).
Сейчас получили ключи от квартиры во втором доме и ждать тоже не будем.
Но многие делают ремонты по правилам), ждут прав собственности. Решать только вам)
kossmoos
Користувач
24
19 липня 2014
04 січ 2016 18:52
дякую за пораду і підтримку
мені не те що перенести, просто звести в середині ще одну стінку, щоб зробити для себе відокремлену спальну кімнату в однокімнатній об"єднавши гардеробну, частину коридору і великої кімнати тай увесь парфоменс
мені не те що перенести, просто звести в середині ще одну стінку, щоб зробити для себе відокремлену спальну кімнату в однокімнатній об"єднавши гардеробну, частину коридору і великої кімнати тай увесь парфоменс
Themis
T
Постійний користувач
193
28 травня 2015
04 січ 2016 19:23
Цитата "МастерСАН":
Вы случайно несущую стену не перерубите от усердия...
Эммммм... Напоминаю, штробить цельнолитые конструкции запрещается! Это влияет на неущую способность всего дома!
АнКС
А
Користувач
99
15 грудня 2014
04 січ 2016 20:01
Во 2-м доме, на дверях висит объявление, что если кто-то,что-то будет перепланировать,то надо писать заявление в ЖУС,а там приходит гл.инженер и или утверждает, или ждите права собственности. Я сегодня ему звонила, он посмотрел и сказал-Можно, но надо писать заявление. Написала, жду официального ответа.
indeo
i
Новачок
20
24 грудня 2015
04 січ 2016 21:57
Ни в коем случае не уродуйте фасад и несущие стены!
Это запрещено законом! В принципе, тянет на статью "самоуправство", если не дай бог, что-то где-то лопнет или обвалится, то точно. Если с тяжелыми последствиями - непредумышленное..
И это в старой редакции статьи. Сейчас, вроде, их еще ужесточили и ввели дополнительные штуки, за что карають
Это запрещено законом! В принципе, тянет на статью "самоуправство", если не дай бог, что-то где-то лопнет или обвалится, то точно. Если с тяжелыми последствиями - непредумышленное..
Цитата:Ст. 152 Житлового кодексу України передбачає, що перепланування квартири, яка належить громадянину на праві приватної власності, здійснюється з дозволу виконкому місцевої Ради народних депутатів відповідно до законодавства
Цитата:У разі ж, коли перепланування привело чи може призвести до неможливості експлуатації, порушення нормального функціонування об'єктів житлово-комунального господарства, яке спричинило небезпеку для життя чи здоров'я людей або майнову шкоду у великому розмірі, - стаття 270-1 Кримінального кодексу України передбачає штраф у розмірі від 100 до 250 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян (від 1700 до 4250 гривень), виправні роботи на строк до двох років, обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.
Ну і зовсім сумно, якщо вас застукають за здійсненням тих же дій, скоєних повторно або загальнонебезпечним способом. Такі дії можуть каратися позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. У разі ж, якщо вони спричинили майнову шкоду в особливо великому розмірі (прямі збитки становлять суму, яка в тисячу і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян) або загибель людини, або ж інші тяжкі наслідки, - то винуватця карають позбавленням волі на строк від 5 до 12 років.
И это в старой редакции статьи. Сейчас, вроде, их еще ужесточили и ввели дополнительные штуки, за что карають
indeo
i
Новачок
20
24 грудня 2015
04 січ 2016 22:28
Нашол статью саму:
Цитата:Стаття 270-1. Умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства
1. Умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства, якщо це призвело або могло призвести до неможливості експлуатації, порушення нормального функціонування таких об'єктів, що спричинило небезпеку для життя чи здоров'я людей або майнову шкоду у великому розмірі,
- карається штрафом від ста до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
2. Ті самі дії, вчинені повторно або загальнонебезпечним способом, -
караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.
3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, якщо вони спричинили майнову шкоду в особливо великому розмірі або загибель людини чи інші тяжкі наслідки, -
караються позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років.
Примітка. 1. Під об'єктами житлово-комунального господарства в цій статті слід розуміти житловий фонд, об'єкти благоустрою, теплопостачання, водопостачання та водовідведення, а також їх мережі чи складові (кришки люків, решітки на них тощо).
2. Майнова шкода вважається заподіяною у великих розмірах, якщо прямі збитки становлять суму, що в триста і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян, а в особливо великих розмірах - якщо прямі збитки становлять суму, що в тисячу і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян.
Mr Vladimir
MV
Користувач
100
21 травня 2014
05 січ 2016 06:58
Вопрос к тем кто уже преступил делать ремонт во втором доме:как Вы решили проблему с полотенце-сушкой в ванной комнате??? ставить электро-сушилку как то не охота...
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна24.11985
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше