Подати оголошення

ЖК Місто Квітів | Обрій, МЖК Оболонь | ул. Тираспольская, 43

ЗабудовникМЖК Оболонь, ІБК ОБРІЙ
Здача ЖК2017 - 2021 р.
Планування
від 34 100 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 5.
2/40%
0/0%
2/40%
0/0%
1/20%
1. . .629631. . .794
20 груд 2018 13:50
У меня внезапно лопнуло стекло в окне на кухне. Так бахнуло, аж всех перепугало в квартире. Подозреваю, что связано с тем что дом садится. У кого такое было?
21 груд 2018 19:37
Ура! Соседи, поздравляю! Вторая очередь сдана досрочно на три квартала!

Будівельна готовність до експлуатації ІІ-го пускового комплексу «Місто Квітів»

Шановні інвестори, раді повідомити, що будівництво другого пускового комплексу паркового кварталу «Місто Квітів» завершилося достроково на три квартали.

ІБК Обрій та ТОВ "МЖК "Оболонь" передали до Державної архітектурно-будівельної інспекції України всю необхідну документацію та акт готовності житлових будинків № 3, 4, 4а, 5 до експлуатації.

Цей документ підтверджує будівельну готовність будинків №3, 4, 4а, 5 до експлуатації.

Ура!
21 груд 2018 20:30

Соседи, поздравляю! Вторая очередь сдана досрочно на три квартала!!!
https://mistokvitiv.com.ua/news/stroitelnaya-gotovnost-k-ekspluatatsii-ii-puskovogo-kompleksa-misto-kvitiv/

21 груд 2018 21:03
Цитата "Veaceslav_588":
У меня внезапно лопнуло стекло в окне на кухне. Так бахнуло, аж всех перепугало в квартире. Подозреваю, что связано с тем что дом садится. У кого такое было?

Такое бывает очень редко и связано с нарушением технологии установки стеклопакета.
21 груд 2018 21:40
Будівельна готовність до експлуатації ІІ-го пускового комплексу «Місто Квітів»

Шановні інвестори, раді повідомити, що будівництво другого пускового комплексу паркового кварталу «Місто Квітів» завершилося достроково на три квартали.

ІБК Обрій та ТОВ "МЖК "Оболонь" передали до Державної архітектурно-будівельної інспекції України всю необхідну документацію та акт готовності житлових будинків № 3, 4, 4а, 5 до експлуатації.

Цей документ підтверджує будівельну готовність будинків №3, 4, 4а, 5 до експлуатації!!

#містоквітів #будівельнаготовність
21 груд 2018 22:08
ого, ну вы даете!
21 груд 2018 22:17
Ехать за ключами уже?)
21 груд 2018 22:26
Красота)))
21 груд 2018 23:03
Цитата "Lesya Lis":
https://mistokvitiv.com.ua/news/stroitelnaya-gotovnost-k-ekspluatatsii-ii-puskovogo-kompleksa-misto-kvitiv/

На скільки я зрозуміла-подали всі необхідні документи щоб отримати сертифікат про ввод будинку в експлуатацію.
Святкувати можете після отримання сертифікату, хоча і дана новина теж супер)
22 груд 2018 06:02
Цитата "Lesya Lis":

Странно... Секции 2, 3 дома 4 ведь еще не готовы вроде, даже визуально по фасаду это видно.
22 груд 2018 07:39
Ну ничего , фасад это не страшно) жильцы сами доделают)))
22 груд 2018 14:29
На сайте сказано, что вторая очередь сдана в эксплуатацию досрочно. Далее вот такой ответ на наши вопросы:
Відповідаємо усім: процедура введення будинків в експлуатацію і передачі інвесторам складається с декількох етапів.
Далі по плану отримання Сертифікату відповідності від ДАБІ, потім пусконалагоджувальні роботи і паралельне присвоєння юридичної адреси будинку.
А потім підписання Актів прийому-передачі та укладення Договору з обслуговуючою організацією і передача ключів з запуском на ремонт.
Тож, чекаємо їх якнайскоріше завершення.
22 груд 2018 14:51
Вот такой ответ дал застройщик на наши вопросы, по поводу, что дальше и когда ключи: "процедура введення будинків в експлуатацію і передачі інвесторам складається с декількох етапів.
Далі по плану отримання Сертифікату відповідності від ДАБІ, потім пусконалагоджувальні роботи і паралельне присвоєння юридичної адреси будинку.
А потім підписання Актів прийому-передачі та укладення Договору з обслуговуючою організацією і передача ключів з запуском на ремонт.
Тож, чекаємо їх якнайскоріше завершення.
23 груд 2018 08:29
Цитата "KruglyZP":

Странно... Секции 2, 3 дома 4 ведь еще не готовы вроде, даже визуально по фасаду это видно.

А есть свежие фото?
23 груд 2018 09:14
Цитата "KruglyZP":

а там для сдачи, если я правильно помню, нужно только инвентаризацию пройти: завршенные МОПы, жилые/нежилые помещения. фасад не участвует.
а фасад допилят летом
24 груд 2018 18:44
Добрый вечер! Хочу рассказать Вам свою историю рассрочки в данном комплексе, из первых уст вся правда.
Я нвестор (с марта 2018г.) 1-комнатной квартиры ЖК "Обрий" с первым взносом 70% и рассрочкой 30% от застройщика. Цены подымаются на оставшиеся кв.м. раз в месяц/полтора согласно прайса. С марта по сегодня цена подымалась в диапазоне 217 - 1220 грн. Стартовала в марте 2018г. я с цены 16803 грн. и на 17 декабря уже имеем 21988 грн.
Когда занималась вопросом рассрочки, то те четыри ЖК, которые меня заинтерисовали работали по такому принципу (остаток кв.м. по цене на дату оплаты, фиксированную сумму никто на дает).
Я изначально готова была на такой варинат, так как застройщик не требовал справки о доходах и доказательств твоих возможностей для выплаты.
27 груд 2018 08:02
Цитата "K.Natali":
Добрый вечер! Хочу рассказать Вам свою историю рассрочки в данном комплексе, из первых уст вся правда.
Я нвестор (с марта 2018г.) 1-комнатной квартиры ЖК "Обрий" с первым взносом 70% и рассрочкой 30% от застройщика. Цены подымаются на оставшиеся кв.м. раз в месяц/полтора согласно прайса. С марта по сегодня цена подымалась в диапазоне 217 - 1220 грн. Стартовала в марте 2018г. я с цены 16803 грн. и на 17 декабря уже имеем 21988 грн.
Когда занималась вопросом рассрочки, то те четыри ЖК, которые меня заинтерисовали работали по такому принципу (остаток кв.м. по цене на дату оплаты, фиксированную сумму никто на дает).
Я изначально готова была на такой варинат, так как застройщик не требовал справки о доходах и доказательств твоих возможностей для выплаты.

Все в принципе в рамках договора(
27 груд 2018 09:14
Цитата "Yakybovich":

А есть свежие фото?

Сегодняшние (27.12.2018)
27 груд 2018 14:09

Подскажите, пожалуйста, по дому №4а во второй очереди!
Секция 2 расположена ближе к центру двора или к дому №5?
А то на главной странице сайта (https://mistokvitiv.com.ua/apartments/) какая-то путаница при выборе секций дома 4а.

27 груд 2018 14:25
Цитата:
Подскажите, пожалуйста, по дому №4а во второй очереди!
Секция 2 расположена ближе к центру двора или к дому №5?
А то на главной странице сайта (https://mistokvitiv.com.ua/apartments/) какая-то путаница при выборе секций дома 4а.

у дома 4А всего 2 секции, на сайте все правильно.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .629631. . .794
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше