Подати оголошення

ЖК "Квартет", ул. Митрополита Липковского ( Урицкого ), 16 - "Stolitsa Group"

ЗабудовникStolitsa Group
Здача ЖК2016 - 2018 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 191.
12/6%
10/5%
35/18%
63/33%
71/37%
1. . .5153. . .277
30 січ 2015 12:23
Цитата "Hanz9":
это вам пожарники перегораживаться предложили? :winky:

Дійсно, за технікою пожежної безпеки, не можна в будь-якому разі перекривати 2ий пожежний вихід.
Ось якщо власник квартири типу Е, поставить собі двері (як на малюнку) що межує з його квартирою, як відомо смітєвпровід буде закрито, то він фактично перекриє шлях до пожежних сходів. Так ніхто не дасть зробити.
30 січ 2015 12:28
Цитата "Hanz9":

ну а кто и где разрешил перегораживаться?

Ааааа, эту феерическую фразу выдала девушка Ирина в ОП.
30 січ 2015 12:30
Я не могу понять мысль про перегораживания или общественное место для хранения личных вещей.
Это совдепия в наших головах говорит. Коляски дело временное - дети растут, а велосипеды хранить в коридоре мне в голову не приходило.
К тому же наш план холла у лифта не позволит поставить перегородок (нет длинных коридоров).
И на последок, общая территория она как бы общая, на нее нет привилегий у одного соседа пере другим на отгораживание.
Цитата "Bel_kа":

Это значит, я девушка Ирина из ОП? :yes:
Цитата "Bel_kа":

Это значит, я девушка Ирина из ОП? :yes:
30 січ 2015 12:32
Цитата "Diptown":
Я не могу понять мысль про перегораживания или общественное место для хранения личных вещей.
Это совдепия в наших головах говорит. Коляски дело временное - дети растут, а велосипеды хранить в коридоре мне в голову не приходило.
К тому же наш план холла у лифта не позволит поставить перегородок (нет длинных коридоров).
И на последок, общая территория она как бы общая, на нее нет привилегий у одного соседа пере другим на отгораживание.

Совершенно верно!!!...это МОПы!!!...места общественного пользование!!!...и мусор в кульках возле двери (даже своей) тоже ставить не этично (как минимум) :yes:
30 січ 2015 12:32
Цитата "Diptown":

Совершенно верно!!!...это МОПы!!!...места общественного пользование!!!...и мусор в кульках возле двери (даже своей) тоже ставить не этично (как минимум) :yes:
30 січ 2015 12:38
Значит, конкретизирую. Я до этого с телефона писала, может меня не так поняли.
Меня вопрос хранения велосипедов/колясок волновал, я его задала в ОП еще когда впервые туда попала. Предусмотрено ли в доме место на первом этаже, типа, "колясочной", как на Липинке в некоторых домах не помню какой очереди? Потому что в квартире маленькая лоджия, а велосипед/самокат надо куда-то приткнуть...
На этот мой вопрос Ирина ответила, что "колясочной" в доме не предусмотрено, а можно глухую часть коридора договориться с соседями и перегородить.
На что я пожала плечами, и сказала "плохо".
Занавес.
30 січ 2015 12:55
Я конечно параноик, но я не оставил бы для хранения ни велик, ни коляску. У них обычно ноги вырастают :)
30 січ 2015 12:58
Цитата "Diptown":
Я конечно параноик, но я не оставлял для хранения ни велик, ни коляску. У них обычно ноги вырастают :)

у нас сейчас в прыстаркуватом доме с соседями на три квартиры перегорожено - оставляем санки, раньше коляску и детский велик. Но мы соседей знаем уже много лет...
30 січ 2015 13:08
Счастливые обладатели квартиры F могут спокойно скооперироваться со счастливыми обладателями квартиры В и поставить общую дверь на 2 квартиры, не ущемляя интересов и безопасность счастливых обладателей других квартир на этаже. Если соседей в квартире В не окажется в "реале", поставим дверь сами и после их материализации торжественно вручим ключ. Думаю, никто от него не откажется.

По поводу С - конечно, у каждого свой вкус и цвет. Но как по мне, это самый неудачный вариант из 2комнатных в "Квартете". Лично мне по планировке больше всего нравится D. Только стороны света и вид из окна - не очень. Но это уже обсуждали...
30 січ 2015 13:10
Вот и такой, очень "чувственный" и "гендерный" отзыв о нашем ЖК на другом форуме. Прочтите до конца, не пожалеете, улучшите настроение!

Доброго дня! Відвідуючи сторінку вашого нового ЖК Квартет, та обираючи квартиру, я був неприємно здивований дуже сумнівним алгоритмом вибору який ви пропонуєте для обрання параметрів квартири який базується на виборі спочатку «типу» мешканця, його віку та статі. В мене виникає багато питань з цього приводу! Наприклад: Чи відповідає низці Законів України запропонований механізм обрання майбутньої планировки квартири? Чи не порушує він (механізм) гендерні права? Чи не є в цьому механізмі натяка, що «ми не бажаємо щоб нашими мешканцями були наприклад пари з двох жінок або чоловіків»? Дивлячись на таку непродуману позицію, також виникає питання в відсутності логіки в алгоритмі вибору майбутнього планування квартири та її параметрів (площі, кількості кімнат та інше). Ви вважаєте, що чоловік може мешкати з «юнаком», «дівчинкою» або «хлопчиком», але не може мешкати зі своїм рідним братом, який наприклад є людиною з обмеженими можливостями? І до речі, чому у вас немає піктограми з зображенням людини (чоловіка, або жінки) з обмеженими можливостями? А згідно ДБН України всі приміщення загального користування повинні буди облаштовані під вимоги мало-мобільних груп населення (сподіваюсь ваш проект пройшов перевірку на відповідність цим вимогам?). І останнє, піктограма «собака» вказує лише на собак? А якщо в нашій родині є кіт? Можна було намалювати собаку та кота та зробити піктограму «домашні тварини".
30 січ 2015 13:13
Цитата "miksha":
Вот и такой, очень "чувственный" и "гендерный" отзыв о нашем ЖК на другом форуме. Прочтите до конца, не пожалеете, улучшите настроение!

Доброго дня! Відвідуючи сторінку вашого нового ЖК Квартет, та обираючи квартиру, я був неприємно здивований дуже сумнівним алгоритмом вибору який ви пропонуєте для обрання параметрів квартири який базується на виборі спочатку «типу» мешканця, його віку та статі. В мене виникає багато питань з цього приводу! Наприклад: Чи відповідає низці Законів України запропонований механізм обрання майбутньої планировки квартири? Чи не порушує він (механізм) гендерні права? Чи не є в цьому механізмі натяка, що «ми не бажаємо щоб нашими мешканцями були наприклад пари з двох жінок або чоловіків»? Дивлячись на таку непродуману позицію, також виникає питання в відсутності логіки в алгоритмі вибору майбутнього планування квартири та її параметрів (площі, кількості кімнат та інше). Ви вважаєте, що чоловік може мешкати з «юнаком», «дівчинкою» або «хлопчиком», але не може мешкати зі своїм рідним братом, який наприклад є людиною з обмеженими можливостями? І до речі, чому у вас немає піктограми з зображенням людини (чоловіка, або жінки) з обмеженими можливостями? А згідно ДБН України всі приміщення загального користування повинні буди облаштовані під вимоги мало-мобільних груп населення (сподіваюсь ваш проект пройшов перевірку на відповідність цим вимогам?). І останнє, піктограма «собака» вказує лише на собак? А якщо в нашій родині є кіт? Можна було намалювати собаку та кота та зробити піктограму «домашні тварини".

да, автор прав)) я, кстати, по-разному игралась, подставляя разные пиктограммы -в итоге ерунда получалась:)
30 січ 2015 13:16
А у нас черепашка :( ей не повезло???
30 січ 2015 13:17
да уж.. F--это точно счастливые обладатели.. Шикарная планировка. :super:
30 січ 2015 13:17
Цитата "Diptown":

черепашку в сад! только собачки:)
30 січ 2015 13:19
У нас есть год научить черепашку гавкать !
30 січ 2015 13:19
:super:
Цитата "Diptown":
30 січ 2015 13:20
:clap: :down: [quote="Diptown"]У нас есть год научить черепашку гавкать ![/quo :down: te]
30 січ 2015 13:25
Цитата "Лина1":
да уж.. F--это точно счастливые обладатели.. Шикарная планировка. :super:

Дайте мне такую площадь!!!...без ограничение водопроводных и канализационных стояков!..и показал бы Вам, что такое шикарная планировка!!!!! :yes:
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .5153. . .277
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше