Подати оголошення

ЖК "Козацкий" ( дом 1 ), ул. Гарматная, 38а - "Укрбуд"

ЗабудовникУКРБУД
Здача ЖК2015 - 2018 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 311.
30/10%
23/7%
108/35%
121/39%
29/9%
1. . .373375. . .564
22 жовт 2015 13:02
SkyFall, кому Ви передавали наші питання і про зустріч домовлялися?
22 жовт 2015 13:27
Цитата "Oleksii Nikitchuk":

Ну хто ж як не Ви маєте цим цікавитися? :winky:
SkyFall їм направив наші прохання про зустріч.
Треба й нам телефонувати в ФФБ і Укрбуд з цими питаннями

PS:
[attachment=0]Screen Shot 2015-10-22 at 15.38.19.png[/attachment]

Судя по своему опыту это стандартная отмазка у всех структур такого рода, они всегда на что то ссылаются и утверждают что не в их компетенциях и т.д ....
22 жовт 2015 16:56
Цитата "ace2":
Кто то может поделится схемой коммуникаций (отопление) для однокомнатной квартиры в первой секции.

ВСЕ три схемы выдаст Дмитрий ,распечатает при вас без всяких проблем.
22 жовт 2015 17:22
Цитата "Пэри":

ВСЕ три схемы выдаст Дмитрий ,распечатает при вас без всяких проблем.

Спасибо
22 жовт 2015 18:13
SkyFall, кому Ви передавали наші питання і про зустріч домовлялися?

Начальнику ОП.

Предлагаю, если завтра нам откажут во встрече, на следующей неделе заехать организоаанно на М.Расковой.
22 жовт 2015 20:22
Цитата "SkyFall":

Начальнику ОП.

Предлагаю, если завтра нам откажут во встрече, на следующей неделе заехать организоаанно на М.Расковой.

Отличная идея .... только не мутите с датой и временем, постояно решаете о встречи в будный день и утром .... блин бред, предлагаю в суботу до обеда к ним грянуть толпой без придуприждения, тогда думаю ефект будет ....
22 жовт 2015 20:23
Цитата "Invvestor":

Отличная идея .... только не мутите с датой и временем, постояно решаете о встречи в будный день и утром .... блин бред, предлагаю в суботу до обеда к ним грянуть толпой без придуприждения, тогда думаю ефект будет ....

Вони на вихідних не працюють
23 жовт 2015 05:24

Вони на вихідних не працюють

Как Вам такое ? Оказывается что работают по суботам ....
23 жовт 2015 05:48
Цитата "Invvestor":

Как Вам такое ? Оказывается что работают по суботам ....

Мається на увазі відділи продажу на об'єктах.
23 жовт 2015 06:02

Мається на увазі відділи продажу на об'єктах.

А навіщо нам ОП на обєкті ? Набагато ефективніше на М.Росквої 23 підїхати так буде краще ...
23 жовт 2015 06:05
Цитата "Invvestor":

А навіщо нам ОП на обєкті ? Набагато ефективніше на М.Росквої 23 підїхати так буде краще ...

Ви читайте уважніше.
А краще зателефонуйте на Раскової та й запитайте чи працюють вони по суботам, перш ніж пропонувати.
23 жовт 2015 06:54
На м. Раскової від. продаж працює і в суботу але недумаю, що 2-3 переляканих дівчини зможуть вам чимось допомогти або якось повпливати на хід робіт чи навіть якось донести мету візиту до керівництва корпорації..
Якщо йти, то тільки в будній день коли керівництво на роботі і йти до керівництва та відстоювати свої права, вимагати озвучення конкретних термінів та обговорювати подальші дії в разі чергового зриву термінів ( колективні скарги в кмда, прокуратуру, міністерство та ін.)
А взагалі дамаю, що ефективність такого візиту в укрбуд була б набагато вищою якщоб це провести трохи раніше, до ВИБОРІВ, тому що після самі розумієте...
23 жовт 2015 07:23
Цитата "kochevnik":
На м. Раскової від. продаж працює і в суботу але недумаю, що 2-3 переляканих дівчини зможуть вам чимось допомогти або якось повпливати на хід робіт чи навіть якось донести мету візиту до керівництва корпорації..
Якщо йти, то тільки в будній день коли керівництво на роботі і йти до керівництва та відстоювати свої права, вимагати озвучення конкретних термінів та обговорювати подальші дії в разі чергового зриву термінів ( колективні скарги в кмда, прокуратуру, міністерство та ін.)
А взагалі дамаю, що ефективність такого візиту в укрбуд була б набагато вищою якщоб це провести трохи раніше, до ВИБОРІВ, тому що після самі розумієте...

Для эффективности акции необходимо подключить телевидение, например канал "1+1". Тогда после выхода программы даже в новостях, руководство Укрбуда скорее всего решит вопросы тепло, водо и электро обеспечения дома уже в этом году! А так по ответу госадминистрации получается, что наш дом находится на этапе строительства, что в принципе и отвечает существу дела.
А укрбуд не подключает, только лишь исходя из стратегии экономии средств на обслуживание.....
23 жовт 2015 07:28
Цитата "dolphi":

Для эффективности акции необходимо подключить телевидение, например канал "1+1".

То може допоможете з цим?
23 жовт 2015 07:29
Цитата "dolphi":

А так по ответу госадминистрации получается, что наш дом находится на этапе строительства, что в принципе и отвечает существу дела.

Звідки ця інформація?
23 жовт 2015 07:33
Свидетельство о 100% оплате я точно забирал на Расковой в Субботу, и там было несколько человек в офисе. Так что по поводу того что они не работают - чистая дезинформация)
23 жовт 2015 07:35
Цитата "kyiv_fan":
Свидетельство о 100% оплате я точно забирал на Расковой в Субботу, и там было несколько человек в офисе. Так что по поводу того что они не работают - чистая дезинформация)

Я не думаю, що начальство там є в суботу.
А з тих дівчат, що там є в суботу, як зазначено вище, нам толку нуль
23 жовт 2015 07:38
Шановні, ви можете взяти набрати Укрбуд і домовитись про дату зустрічі і написати про результати тут, замість написання тут порад.
23 жовт 2015 07:58

То може допоможете з цим?

Простите, но я сегодня улетаю на 3 недели.
23 жовт 2015 08:00
Цитата "dolphi":

Простите, но я сегодня улетаю на 3 недели.

Зрозуміло
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .373375. . .564
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше