Подати оголошення

ЖК "Коцюбинский", Коцюбинское, ул. Пономарева, 26

ЗабудовникАверс-Сіті
Здача ЖК2011 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 220.
65/30%
40/18%
81/37%
18/8%
16/7%
1. . .192194. . .564
26 вер 2011 09:52
Насколько знаю есть провайдер БЕСТ в Коцюбинке. Ничем не хуже Билинка, Ланета или триолана в Киеве. И походу все дома вокруг Пономарева 26 с их инетом. Так что интернет долго ждать не прийдеться думаю. Вот с ТВ и телефоном.... ну тут ниче не знаю :rolleyes:
26 вер 2011 10:13
а комуналка там какая? например куб воды скока стоит?
26 вер 2011 11:42
ДО УВАГИ ПОТЕНЦІЙНИХ ПОКУПЦІВ ЖК «КОЦЮБИНСЬКИЙ»!
Уважно вивчіть даний список, щоб вас не ввели в оману, продавши майно, яким хтось заволодів злочинним шляхом.
будьте обережні!
Після публікації і висвітлення інформації, що була озвучена на прес-конференції 19 вересня 2011 року до мене почали звертатися брокери (ріелтори), а також громадяни, яким пропонували придбати квартири в ЖК «Коцюбинський». Зокрема, відділ продажу ЖК «Коцюбинський» давно і активно пропонує перепродаж квартир, цілком і повністю забезпечуючи кримінальну схему збуту майна, яке оформлене на ТОВ «Мьолі-Інвест-Україна», а станом на вересень 2011 р. переоформлене на громадянку Матвєєву Світлану Олександрівну (а, можливо, ще на якусь особу). За словами громадян, що звертались, інтереси пані Матвєєвої С.О. представляє за дорученням людина на прізвище, начебто, Мансуров. За інформацією, наданою громадянами, дані квартири пропонують придбати за зниженою ціною і оформити по договору відступлення прав вимоги, а також оформити договір нотаріально у всім відомого нотаріуса, зокрема, громадяни достовірно вказали, які саме квартири їм пропонували квартири, хто з відділу продажу вів переговори з потенційними покупцями і які з нижче наведених квартир вже продані за словами представників відділу продажу.
Зокрема, переоформлені та перепродані нижче наведені квартири:
ТОВ «Мьолі-Інвест-Україна»:
1. Квартира № 25 на 8 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,80 квадратних метрів.
2. Квартира № 29 на 9 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,80 квадратних метрів.
3. Квартира №33 на 10 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,80 квадратних метрів.
4. Квартира №41 на 12 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
5. Квартира №45 на 13 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
6. Квартира №129 на 14 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 86,92 квадратних метрів.
7. Квартира №140 на 16 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
8. Квартира №144 на 17 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
9. Квартира №145 на 18 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 86,92 квадратних метрів.
10. Квартира №148 на 18 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
11. Квартира №152 на 19 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 110,50 квадратних метрів.
12. Квартира №3 на 2 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 57 квадратних метрів.
13. Квартира № 4 на 2 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 83,56 квадратних метрів.
14. Квартира № 81 на 2 поверсі; у будинку № 26, корпус 1, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 83,56 квадратних метрів.
15. Квартира № 85 на 2 поверсі; у будинку № 26, корпус 2, секція 2, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 83,56 квадратних метрів.
16. Квартира № 4 на 2 поверсі; у будинку № 26, корпус 2, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області, загальною площею 83,56 квадратних метрів.

Квартири ТОВ «УНР-ПІБ» переоформлені на Гуменюка Віктора Миколайовича (можливо, і ще на якісь особи).
Зокрема, переоформлені та перепродані нижче наведені квартири, які оформлені на ТОВ «УНР-ПІБ».

Квартири, що знаходяться у будинку № 26, корпус 1, секція 3, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області:
- № 173 (сто сімдесят три), загальною площею 110,59 (сто десять цілих п'ятдесят дев'ять сотих) квадратних метрів, розташована на 5 (п'ятому) поверсі;
- № 177 (сто сімдесят сім), загальною площею 110,59 (сто десять цілих п'ятдесят дев'ять сотих) квадратних метрів, розташована на 6 (шостому) поверсі;
- № 225 (двісті двадцять п'ять), загальною площею 110,30 (сто десять цілих тридцять сотих) квадратних метрів, розташована на 18 (вісімнадцятому) поверсі;
- дворівнева квартира, що складається з першого рівня - квартира №241 (двісті сорок один), загальною площею 108,01 (сто вісім цілих одна сота) квадратних метрів, розташована на 22 (двадцять другому) поверсі, та другого рівня - технічний поверх, загальною площею 63,16 (шістдесят три цілі шістнадцять сотих) квадратних метрів на 23 (двадцять третьому) поверсі;
- № 237 (двісті тридцять сім), загальною площею 110,30 (сто десять цілих тридцять сотих) квадратних метрів, розташована на 21 (двадцять першому) поверсі;
- № 233 (двісті тридцять три), загальною площею 110,30 (сто десять цілих тридцять сотих) квадратних метрів, розташована на 20 (двадцятому) поверсі .
- № 229 (двісті двадцять дев'ять), загальною площею 110,30 (сто десять цілих тридцять сотих) квадратних метрів, розташована на 19 (дев'ятнадцятому) поверсі , вартість квадратного метра
Квартири, що знаходяться у будинку № 26, корпус 1, секція 1, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області:
- № 13 (тринадцять), загальною площею 110,80 (сто десять цілих вісімдесят сотих) квадратних метрів, розташована на 5 (п'ятому) поверсі;
- № 6 (шість), загальною площею 74,50 (сімдесят чотири цілі п'ятдесят сотих) квадратних метрів, розташована на 3 (третьому) поверсі;
- № 65 (шістдесят п'ять), загальною площею 110,50 (сто десять цілих п'ятдесят сотих) квадратних метрів, розташована на 18 (вісімнадцятому) поверсі;
- № 69 (шістдесят дев'ять), загальною площею 110,50 (сто десять цілих п'ятдесят сотих) квадратних метрів, розташована на 19 (дев'ятнадцятому) поверсі;
Нежилі приміщення у будинку № 26, корпус 1, секція 5, по вулиці Пономарьова у селищі міського типу Коцюбинське Київської області:
- № 17 (сімнадцять), загальною площею 57,18 (п'ятдесят сім цілих вісімнадцять сотих) квадратних метрів
- № 18 (вісімнадцять), загальною площею 57,18 (п'ятдесят сім цілих вісімнадцять сотих) квадратних метрів, вартість квадратного метра
ТАКОЖ ЗВЕРТАЮСЬ ДО ТИХ ПОКУПЦІВ, ЯКІ ВЖЕ ПРИДБАЛИ ЖИТЛО В ЖК «КОЦЮБИНСЬКИЙ»! ЯКЩО ВИ ЗНАЙШЛИ ПРИДБАНУ ВАМИ КВАРТИРУ В НАВЕДЕНОМУ СПИСКУ, - ЗВЕРНІТЬСЯ ОБОВЯЗКОВО ДО МЕНЕ, ЩОБ МИ ЗМОГЛИ ДОЛУЧИТИ ВАШУ ЗАЯВУ ДО МАТЕРІАЛІВ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ І ОТРИМАТИ ДОДАТКОВІ СВІДЧЕННЯ, А ТАКОЖ СПРОБУВАТИ ЗАХИСТИТИ ВАШІ І НАШІ ІНТЕРЕСИ, ЯК ДОБРОСОВІСНИХ НАБУВАЧІВ.
P.S. ДЛЯ ТИХ, ХТО СКЕПТИЧНО СТВЕРДЖУВАТИМЕ, ЩО ЦЕ ШТУЧНО СТВОРЕНИЙ НАКЛЕП І ПРОВОКАЦІЯ, З ВЕЛИКИМ ЗАДОВОЛЕННЯМ НАДАМ КОПІЇ ВІДПОВІДНИХ ДОКУМЕНТІВ, З ЯКИХ БУДЕ ДОБРЕ ВИДНО, ЩО МАЙНО ОФОРМЛЕНО ОДНОЧАСНО НА РІЗНИХ ПОКУПЦІВ.
26 вер 2011 12:00
Цитата "KIR.a":
ДО УВАГИ ПОТЕНЦІЙНИХ ПОКУПЦІВ ЖК «КОЦЮБИНСЬКИЙ»!
УВАЖНО ВИВЧІТЬ ДАНИЙ СПИСОК, ЩОБ ВАС НЕ ВВЕЛИ В ОМАНУ, ПРОДАВШИ МАЙНО, ЯКИМ ХТОСЬ ЗАВОЛОДІВ ЗЛОЧИННИМ ШЛЯХОМ.
БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!
.

Ира, может хватит баламутить воду?!?!?!?
Чего то когда вы мне 2 года назад продавали квартиру , и клялись что весной 2010 мы заедем и будем делать ремонт -- я молчал, немного по возмущался но вы начали живать сопли и все спихивать на других.
Как только у вас отобрали рычаги и варавать стало не откуда , вы начали кричать о каких то аферах.
Дома реально сдали. Представляете себе, без вас - и сдали.)))))
И чего то когда вам на форуме задавали вопросы - вы молчали , ездили по разным странам , снимали передачи. А тут как вас все послали (Вы проиграли все суды что только можно было) , вы начали баламутить людей на форуме!!!!!
Почему вы не говорите тот факт что первая жена Кредисова , получила квартиру , и 10 человек кого она представляет тоже получили.
И что это за компании что покупали квартиры ,и которых "кинули"?
Это те 50 что достались Кредисову?
26 вер 2011 12:15
Уважаемый, Кladr. Будьте добры представтесь.С огромным удовольствием отвечу на все Ваши вопросы.
1) Обещала, потому что честно верила в стройку. Не отвечали на вопросы, потому что установка такая была Товарищей сидящих на Владмирской улице + весь отдел продаж должен был под подставными никами писать на этом сайте о стройке хорошо. Сдали дом - слава Богу, не без использования ресурса, который украден. Давно ожидающие люди надеюсь получат квартиры.
2) Ничего я не воровала и мне не стыдно смотреть людям в глаза в отличии от некоторых. Ни одной копейкой из тех денег, что приходили за проданные квартиры мы не распоряжались. Это жестко контролировала та же улица Владимирская.
3) Снимали передачу только в одной иностранной стране -ОАЕ и ездили мы туда за свои деньги, а никак не за деньги стройки. Аверсы до сегоднешего дня не расчитались с нами за ряд продаж.
3) Одиозная г-жа Зорина (бывшая жена Кредисова) зная с кем имеет дело, свои квартиры просудила и только таким образом получила собственность подписав с Аверсами мировую через суд. Не вешайте людям лапшу на уши, ничьих интересов кроме своих собственных она в этом комплексе не представляет.
4)Что это за компании уже активно разбирается прокуратура, мвд и тому подобные ведомства!!!!
Я воду не баламучу. У меня есть простое желание, чтоб мне и другим людям отдали украденное!!!!

KLAD, если Вы так осведомлены о судах - наверное очень много знаете. Называйте фамилию, обязательно пригласим Вас дать показания в соответствующие ведомства.
26 вер 2011 12:16
Цитата "Андрей-Я":
и к сожалению не будет скоро в этом доме интернета и телефона.Знаю ребят, которые работают в ДАТА ГРУПП.Сказали, что разорвали все договора с Коцюбинским.Из-за того, что они не выполняли условий договора и редкие жулики. Что это значит не знаю, но это становится проблемой, если это правда, потому что если такие мастадонты, как ДАТА ГРУПП от нас отказались, то любой другой не скоро придет, даже за деньги.(((

Когда люди вселяться, я уверен замахают всех своими предложениями, что инет, что телевидение, что телефон. Это всегда бабло на ровном месте. Еще и воевать будут за жильцов!
26 вер 2011 12:19
Цитата "KIR.a":
Уважаемый, Кladr. Будьте добры представтесь.С огромным удовольствием отвечу на все Ваши вопросы.
1) Обещала, потому что честно верила в стройку. Не отвечали на вопросы, потому что установка такая была Товарищей сидящих на Владмирской улице + весь отдел продаж должен был под подставными никами писать на этом сайте о стройке хорошо. Сдали дом - слава Богу, не без использования ресурса, который украден. Давно ожидающие люди надеюсь получат квартиры.
2) Ничего я не воровала и мне не стыдно смотреть людям в глаза в отличии от некоторых. Ни одной копейкой из тех денег, что приходили за проданные квартиры мы не распоряжались. Это жестко контролировала та же улица Владимирская.
3) Снимали передачу только в одной иностранной стране -ОАЕ и ездили мы туда за свои деньги, а никак не за деньги стройки. Аверсы до сегоднешего дня не расчитались с нами за ряд продаж.
3) Одиозная г-жа Зорина (бывшая жена Кредисова) зная с кем имеет дело, свои квартиры просудила и только таким образом получила собственность подписав с Аверсами мировую через суд. Не вешайте людям лапшу на уши, ничьих интересов кроме своих собственных она в этом комплексе не представляет.
4)Что это за компании уже активно разбирается прокуратура, мвд и тому подобные ведомства!!!!
Я воду не баламучу. У меня есть простое желание, чтоб мне и другим людям отдали украденное!!!!

KLAD, если Вы так осведомлены о судах - наверное очень много знаете. Называйте фамилию, обязательно пригласим Вас дать показания в соответствующие ведомства.

Так интересно, раньше вы молчали, мол приказывали, а теперь разговорились. Раньше нужно было проявлять активность на форуме и отстаивать права.
26 вер 2011 12:23
Раньше нам вешали лапшу на уши и говорили, что все хорошо. Все обязательства выполнят и никаких проблем.
26 вер 2011 12:25
Yuriys - война дорого стоит и никому пользы не приносит. Я б хотела услышать Вас, если б Вы были на моем месте!
26 вер 2011 12:31
Цитата "KIR.a":
Раньше нам вешали лапшу на уши и говорили, что все хорошо. Все обязательства выполнят и никаких проблем.

Ирина да Вы были с ними в одной упряжке!!!! ВЫ и Ваш муж! Вы руководили одной фирмой и делали один бизнес, а потом побили горшки и начинаете нам показывать грязное белье Аверсов, рассказывать ньансы Ваших с ними отношений и махинации в которых были задействованы и ВЫ тоже???!!!!(попросту говоря валить на них бочку) Да начёрта оно нам, Вы и Ваши проблемы с Аверсами! разбирайтесь себе, а инвесторов не впутывайте.
26 вер 2011 12:39
KIR.a
инвестора вам становились не нужны после того как вы продавали квартиры им.А сейчас вы хотите от нас поддержки?Люди реально начали получать квартиры, а вы кричите о том что кого-то кидают? При Кредисове были в стройку вложены такие деньги , что можно было и новые дома достроить.
Вам рассказать на чем и при ком какие были откаты ????
За то что дома не сдавали в сроки , лично вы хоть перед одним из инвесторов извинились (перед теми , кому лично вы продавали квартиры)?
Кинуть Аверс мог всех (практически!!!) , по тем же договорам что мы с вами заключали!!! , но почему то простые люди получили-получают квартиры!!! , а те квартиры что принадлежат Кредисову (49 квартир) часть которых я так понимаю уже продали другим людям, сейчас оказываются проблемными ???
26 вер 2011 12:39
Дорогая Mila_Sa, никто и никогда не был с ними в одной упряжке. Кредисов за живые деньги купил свои +49 % в Аверс-Сити. Я лично ни в чем не учавствовала!:-) Смешно до слез. Вы б лучше рассказали, почему так яро защищаете эту компанию!? Если не ошибаюсь, Вы живете в Рокитном именно там где находится карьер принадлежащий уважаемым господам. И кажется это именно Вас с Викторией , мадам Елена первыми "завербовала", наверное под гарантии, что Вы то точно получите квартиры.
Я не для Вас лично пишу, а для потенциальных покупателей, которым "втюхивают" по-дешовке наши квартиры.
Все банально просто! И Вы себя ко всем не приписывайте. Успехов!
26 вер 2011 12:42
Цитата "KIR.a":

Скажите , а вы сами что не понимали?????
Вы что , реально не видели темпов строительства , обьемов работ???
А вешал простите кто, тот кто был у руля тогда? Кредисов?
26 вер 2011 12:45
Цитата "KIR.a":
Дорогая Mila_Sa, никто и никогда не был с ними в одной упряжке. Кредисов за живые деньги купил свои +49 % в Аверс-Сити. Я лично ни в чем не учавствовала!:-) Смешно до слез. Вы б лучше рассказали, почему так яро защищаете эту компанию!? Если не ошибаюсь, Вы живете в Рокитном именно там где находится карьер принадлежащий уважаемым господам. И кажется это именно Вас с Викторией , мадам Елена первыми "завербовала", наверное под гарантии, что Вы то точно получите квартиры.
Я не для Вас лично пишу, а для потенциальных покупателей, которым "втюхивают" по-дешовке наши квартиры.
Все банально просто! И Вы себя ко всем не приписывайте. Успехов!

А почему на конференции были представлены только те кого "кинули" , а не кто был уже реально собственником - практически нет?

Не то чтобы я был за аверс , но по факту - именно они сдали ДОМА, что при ваших темпах длилось бы очень долго!
Как по мне , то именно вы мне два года назад "втюхали" квартиру , потому что сроки которые называли тогда вы - были как показала практика НЕ РИАЛЬНИМЫ!!!
26 вер 2011 12:45
ахахахахахахахахаааа бред сумашедшего! главная моя гарантия - договор и квитанция об оплате за квратиру, а также мой адвокат. а Аверсов я "люблю" точно так же как и Вас с Кредисовым)))))))))
26 вер 2011 12:54
kladr- те кому я продавала, со мной в отличнейших отношениях,честно скажу, чтоб общаюсь не со всеми, но негатива от людей не чувствовала, а только поддержку.
Надо быть идиотом, чтоб воровать квартиру у человека у которого больше ничего нет!:-)
И кто Вам сказал, что 49 квартир пренадлежат Кредисову?
26 вер 2011 12:56
Цитата "KIR.a":
kladr- те кому я продавала, со мной в отличнейших отношениях,честно скажу, чтоб общаюсь не со всеми, но негатива от людей не чувствовала, а только поддержку.
Надо быть идиотом, чтоб воровать квартиру у человека у которого больше ничего нет!:-)

1)Вы два года назад : "почти 50 квартир"
2)//forum.domik.ua/viewtopic.php?p=285450#p285450 --- "Кредисов за живые деньги купил свои +49 % в Аверс-Сити"
26 вер 2011 12:58
Цитата "KIR.a":

Тут я так понимаю два варианта есть:
1-е это именно те 49 квартир )
2-е , с теми кто вам говорит негатив - вы попросту не общаетесь)))
26 вер 2011 13:00
Цитата "KIR.a":

Я не совсем понял фразу "Надо быть идиотом, чтоб воровать квартиру у человека у которого больше ничего нет!:-)"
Если это К , то говорите ему лично.
Если это о К , то "больше ничего нет" -- очень странно ))) , как минимум у него есть вы)
26 вер 2011 13:01
Kladr-"втюхала" Вам я или ни, я не могу знать, Вы же боитесь назвать свою фамилию. Скорее не я, а Камынин А.И. (директор РБИ).
Mila_Sa-договор и квитанция об оплате за квратиру Ваши гарантии- Вам повезло. У нас их не воспринимают.
Господа, не тратьте свои эмоции на переписку со мной. Общайтесь себе спокойно о ЖЭКе, тарифах, ремонте.
Самое страшное в обществе - это безразличие!
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .192194. . .564
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx