Подати оголошення

ЖК "Коцюбинский", Коцюбинское, ул. Пономарева, 26

ЗабудовникАверс-Сіті
Здача ЖК2011 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 220.
65/30%
40/18%
81/37%
18/8%
16/7%
1. . .545547. . .564
11 бер 2016 13:05
Шановні сусіди, збираємо іграшки для дитячих будинків біля зони АТО. Якщо є бажання та іграшки у гарному стані - приносьте, передамо волонтерам. Щиро дякую
11 бер 2016 15:46
а велосипед детский в отличном состоянии реально передать или только мелкие игрушки?
11 бер 2016 16:26
Реально. спасибо)
12 бер 2016 07:02
Читаю ФБ, страничку Коцюбинского. Вчера "Атлант" на сессии озвучил свои планы. Думаю всем будет интересно узнать что у нас будет построено. См файл
14 бер 2016 10:33
Цитата "natkat":
Читаю ФБ, страничку Коцюбинского. В[attachment=0]Безымянный36.jpg[/attachment]чера "Атлант" на сессии озвучил свои планы. Думаю всем будет интересно узнать что у нас будет построено. См файл

Спасибо большое за информацию!

а кто-то знает, где именно находиться садик, который уже строиться и должен быть здан до конца этого года?
15 бер 2016 09:01
Цитата "vladvlad":

Спасибо большое за информацию!

а кто-то знает, где именно находиться садик, который уже строиться и должен быть здан до конца этого года?

Видимо будет в комплексе "Атлант". Когда будет сдан понятия не имею. Это нужно спрашивать в их отделе продаж
15 бер 2016 09:02
Цитата "natkat":

Видимо будет в комплексе "Атлант". Когда будет сдан - пишут в коне этого года. См картинку
15 бер 2016 14:21
Поздравляю всех с очередным повышением тарифов в нашем комплексе!
15 бер 2016 14:59
Цитата "13176":
Поздравляю всех с очередным повышением тарифов в нашем комплексе!

Вы про электроэнергию? Так это по всей стране. Будет еще два повышения цен - с 1 марта 2017 цена будет 1,68 за кВт-ч. Цены заставляют задумать об энергосбережнии и двухтарифных счетчиках
15 бер 2016 15:14
По новым тарифам должны нам выставляться с марта, никак не с февраля. И то что ЖЕК не сподобился сделать уточнения в договоре с Облэнерго - это их проблемы. Облэнерго не имело право выставлять такие счета. Я уже оставила на них жалобу на горячей линии Кабмина и попросила ее направить в Антимонопольный комитет и НКРЕ. Пусть там разбираются почему господин Коломиец решил снять с каждой кв дополнительные средства. Это коррупционные действия и нарушение моих прав потребителя. Всем советую сделать тоже самое. Хватит считать нас быдлом бесправным.
15 бер 2016 20:31
Доброго вечора,
Сьогодні приписалась в нашому ЖК.
По свіжих слідах поділюсь корисною інформацію, сподіваюсь комусь стане в нагоді.

Паспортний стіл м. Ірпінь

Знаходить по адресу -
м.Ірпінь, вул.Соборна (колишня 3-го Інтернаціоналу), 2/Е
телефон (04597) 57-006 (можете не дзвонити, всеодно ніхто не бере трубку,
і консультації в телефонному режимі не надають :no: )
Добиратись можна маршруткою номер 420 з м. Академмістечка (розташована трошки ближче до перехрестя ніж маршрутка 745)

Час роботи кабінету номер 5
Для отримання бланків та консультації потрібно звернутись в кабінет номер 5.
Вівторок з 9 до 18
Середа з 9 до 13
Четвер з 9 до 18
П'ятниця з 9 до 18
Субота з 9 до 13
Обідня перерва з 13 до 14.

Час роботи кабінету номер 1
Кабінет для подачі уже заповнених заяв
Понеділок вихідний
Вівторок з 9 до 18
Середа з 9 до 18
Четвер з 9 до 18
П'ятниця з 9 до 18
Субота з 9 до 15-45
Обідня перерва з 13 до 13-45.

За один день все оформити мені не вдалось.
Тому в п'ятницю 11.03 я звернулась в кабінет номер 5 для отримання бланків та консультації, де мені порадили які документи потрібні у моєму випадку (консультація платна по факту, 25 грн оплачується в поштовому кіоску перед входом в паспортний стіл).

Конкретно мій випадок.
Завдання.
Дитину потрібно виписати від батька(батько залишається там).
І приписуємо мене з 1 дитиною по вул. Пономарьова 26..

Потрібні документи.
1. Договір купівлі-продажу квартири + витяг (Пред'явити оригінал + 1 копія)
2. Дві копії паспорта власника (у моєму випадку - чоловіка, всі сторінки з фото + прописка)
3. Три копії мого паспорта (людини, що приписується; теж 1,2 сторінка + прописка).
4. Дві копії свідоцтва про народження дитини (+ пред'явити оригінал.
У нас до свідоцтва було прикріплено талончик, де вказане місце, де була прописана дитина.
Якщо немає.. потрібно взяти довідку з жеку по місці прописки дитини).
5. Два конверти по Україні з марками.
6. Мій виписний талон з попередньгого місця реєстрації (перереєструватись потрібно в 10 денний термін, інакше знову ж таки в тому кіоску від укрпошти вам потрібно буде заплатити адмін. штраф у розмірі 51 грн).

+ Великий пакет заяв та талонів, що потрібно години дві))) заповнювати вручну. Хоча в тому ж 5 кабінеті є платна послуга і всі документи за окрему плату (коло 80 грн) вам можуть заповнити (про це мені підсказали люди із зняттям діла :yes:, які з жовтня третій раз пробували оформити прописку).
Приблизно для людини, що приписується потрібно заповнити..
3 талони,
2 заяви з проханням приписати
2 адресні карти на квартиру
2 карти реєстрації особи
В талонах і заявах я вказувала, що зі мною прописується дитина.

Для виписки дитини від батька заповнюємо
3 талони на прізвище батька (щоб найшли його реєстраціну карту, і по ньому уже дитину)
1 заяву з проханням виписати дитину
1 повідомлення про виписку дитини

Для виписки/приписки дитини потрібна присутність і згода обох батьків..
і власника квартири(у моєму випадку - батька).

Паспортний стіл Ірпіня - це ще той совдеп.
Там існує і жива черга (щоб тільки забрати паспорт.. "а мені на хвилинку"), і СПИСОК, який починають заповнювати люди з 7 годин ранку окремо в 1+5 кабінет, та 3 кабінет (там оформлення паспортів).
Ми прийшли рівно в 9 годині ранку, і стали 19-ими в списку.
Через годинку залишились лише найстійкіші:yes:, чоловік 7 одразу викреслили себе і пішли по англійськи ))
Ми попали в кабінет коло 12 годин. І близько 20 хв я провела там.

Результат
1. Мій паспорт з вказаним новим місцем реєстрації
2. 1 екземпляр адресної карти на квартиру
3. 1 екземпляр карти реєстрації особи, де вказано, що по даній адресі зареєстрована я та моя дитина.

Потім я відвідала міську раду та податкову.. на диво, процес там налагоджений ідеально.
Але це уже зовсім інша історія..
16 бер 2016 08:33
Цитата "natkat":
По новым тарифам должны нам выставляться с марта, никак не с февраля. И то что ЖЕК не сподобился сделать уточнения в договоре с Облэнерго - это их проблемы. Облэнерго не имело право выставлять такие счета. Я уже оставила на них жалобу на горячей линии Кабмина и попросила ее направить в Антимонопольный комитет и НКРЕ. Пусть там разбираются почему господин Коломиец решил снять с каждой кв дополнительные средства. Это коррупционные действия и нарушение моих прав потребителя. Всем советую сделать тоже самое. Хватит считать нас быдлом бесправным.

Вы правы - постановление НКРЭКУ Украины № 220 от 26.02.2015 (действующие с 1 марта 2016 года)
16 бер 2016 09:58
Доброго дня. Хочу нагадати, що зелена зона біля першої секції першого будинку, не
є місцем годівлі безпритульних собак. Термін наша дворова собака ‐ стосується лише
тих собак, що живуть у дворі Вашого приватного будинку. Особисто мені зовсім не
зрозуміло, чому не можна годувати хвостатих біля смітника, чи викинуті на зелену
зону сусіда кісти одразу стають набагато калорійнішими. По‐друге це прорсто не
повага до праці нашого двірника та до праці мешканців нашої секції, що посадовили
такий красивий квітник та садок. Ми ж всі милуємось цвітінням дерев та квітів не
залежно від того в якій секції чи будинку проживаємо. Але якщо вже вважаєте, що
годувати собак потрібно виключно на газонах, будьте чесними. і робіть це біля
місця де живете Ви самі, а то складається враження, що самоціль не нагодувати
тварин, а нагидити сусіду. Дякую. Всім гарного дня та взаєморозуміння! :yes:
16 бер 2016 10:07
Цитата "Ленчик":
Доброго дня. Хочу нагадати, що зелена зона біля першої секції першого будинку, не
є місцем годівлі безпритульних собак. Термін наша дворова собака ‐ стосується лише
тих собак, що живуть у дворі Вашого приватного будинку. Особисто мені зовсім не
зрозуміло, чому не можна годувати хвостатих біля смітника, чи викинуті на зелену
зону сусіда кісти одразу стають набагато калорійнішими. По‐друге це прорсто не
повага до праці нашого двірника та до праці мешканців нашої секції, що посадовили
такий красивий квітник та садок. Ми ж всі милуємось цвітінням дерев та квітів не
залежно від того в якій секції чи будинку проживаємо. Але якщо вже вважаєте, що
годувати собак потрібно виключно на газонах, будьте чесними. і робіть це біля
місця де живете Ви самі, а то складається враження, що самоціль не нагодувати
тварин, а нагидити сусіду. Дякую. Всім гарного дня та взаєморозуміння! :yes:

Приятно и благородно быть добрым за счет других. Мы садим цветы и деревья, а кто-то их засыпает мусором. Лучше подгадить соседям, а у себя пусть будет чистенько. Все ваши объедки будем возвращать, не хотите по хорошему, будем по плохому.
16 бер 2016 18:06
Подскажите кто-то инвестировал Атлант-2 (достройка ЖК коцюбинского) 4 дом? С юристом документы проверяли?
17 бер 2016 18:34
доброго вечора жителям ЖК Коцюбинського. я інвестор Жк Коцюбинське Атлант
так склалось що я дуже спішила купити (чи приткнути) свої кошти. я дуже довго вибирала куди інвестувати і знала що буде Атлант. прийшла з юристом і думала що купила квартиру в Атланта. а виявилось що по суті я купила квратиру в нашумівшому Коцюбинському? де земля заставна. короче в усих цих питаннях..я повністю ноль і мабудь зробила велику помилку. дуже прошу знаючу людину допомогти надати якусь інформацію(( а тоя місця собі не находжу. тобто земля не належить Атланту саме будинків 4 та 5. лише тих що будуються на Доковській?..
в мене шок(((
17 бер 2016 18:55
з договорами все чудово. провіряли!
17 бер 2016 19:41
я только хочу инвестировать дом 5 в атланте 2. А откуда информация о залоге земли?
17 бер 2016 20:08
Атлант лише виконує обов'язки як будівельна організація. Я почитала що земля вся в залогі аверс сити в банку за не погашення кредити тому і при кинула. Чи я щось не так розумію?
17 бер 2016 20:15
алант уверяет что погасил все долги авер-сити перед альфа банком. вы купили в четвертом доме?
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .545547. . .564
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx