Подати оголошення

ЖК Киевский | Новий Дім | Буча, ул. Амосова

ЗабудовникND Group Development
Здача ЖК2020 - 2023 р.
Планування
від 16 300 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
69з 218
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 23.
2/9%
2/9%
4/17%
9/39%
6/26%
1. . .1820. . .31
12 серп 2020 09:27
Я можу тільки в суботу, бо на роботі. А чи вони там будуть?!

давайте в цю суботу!
12 серп 2020 10:38
Сьогодні телефонувала у відділ продажів. Сказали, що по другій черзі роблять внутрішні роботи. Вікна чекають на цьому-наступному тижні. Вікна замовлені на Тернопільському заводі були в повному обсязі ще до карантину. Кажуть, що через це не можуть робити фасадні і внутрішні роботи штукатурку і стяжку. Цей завод під час карантину постійно зачиняють і знов запускають. Все звертають на те, що вікна їх тримають, а не роботи по другому пусковому.
12 серп 2020 12:38
дякую за інформацію.
Не знаю, всі інші забудовники коробку вже разом з вікнами виганяють.
Півроку не можуть поставити вікна. Літо профукане, прийдуть морози - знову все стане, а там дивись вже не плюс рік по строках буде як в першій черзі, а плюс два.
13 серп 2020 06:59
Добрый день!
Я инвестор 2 дома, буду на стройке 25.08.
Скажите пжл, кто уже проживает в доме, что с подключением воды и газа?
Всем спасибо!
13 серп 2020 08:17
в цю суботу не можу. не хочу обіцяти, але думаю що сьогодні заїду.
21 серп 2020 14:02
Ну что опять строительный паралич начался???Опять тишина,никаких отчетов,нечего не делается что ли?Что вообще происходит?Кто нибудь ответит инвесторам...где окна для второй очереди?их что там из золота отливают...Если тут есть кто то из второй очереди,кому тоже все это не нравится,пишите...давайте будем что то делать!!!
24 серп 2020 09:05
По словам ОП они начали выдавать ключи второму пусковому. Кто -то еще об этом слышал/получал?... По словам тех, кто там живет в первом пусковом действительно несколько окон во втором пусковом по вечерам уже светятся.
25 серп 2020 07:56
Доброго дня.
Хто живе в зданому будинку? Яке враженная?
25 серп 2020 15:29
Купили колись квартиру в 1 під'їзді. Вже 2 тижні помічаємо як дуже сильно смердить в районі 5 або 4 поверху. Думаю це 5й поверх. Доноситься з квартири. Не розумію що, але дихати таким неможливо. :ne figa sebe: 8-() Або старі речі або ліки або щось гниє. Блін, невже не можна стежити за собою. Як можна споганити так нову квартиру?
Тільки й чуємо донецький акцент. Я розумію, що 80% переселенців, але потрібно поважати і тих, хто живе поруч з вами.
Ще наткнулися на вівчарку, яка так і хоче отримати у відповідь. Мабуть господарі якісь неадекватні, а собаку необхідно або до психолога або приспати.
Є пару молодих сімей нормальних, інші пенсіонери. :ded: :notsure:
Як добре, що не будемо жити в цьому під'їзді. Це капець. Ще й забудовник здає будинок з 2018 року))) Повний аут. :faceoff:
26 серп 2020 11:10
Доброго дня.
Хто живе в зданому будинку? Яке враженная?

Второй пусковой , еще жду ключи!
Поехали в отдел продаж со мной кто то ?
28 серп 2020 11:54
Добрий день!
Були на будівництві нашого ЖК.
Гарного від побеченого нічого не має. Наш ЖК більше нагадує зону відчудження(собак більше за будівельників, нерухомі крани, завалений підїзд № 7 (туди не пройти не пролізти).
На будівництві було 4 робітники (2 ходили поколу 4 будинку,2 ходили щось "складали" біля 2 будинку), і це вони повиходили бо помітили нас. Були в 16:00.Все більше будівельників не бачили.
По 3 будинку печаль.Там навіть кіт не валявся. Хтось писав що встановлюють вікна, так вони є, але не металопластикові, а поліетиленові (може почали готуватися до осені і зими).Хто думає чи йому кажуть що весною дадуть ключі, то хочу Вас запевнити, це весна 2022 р.
Пройшли всі поверхи до 9. Майже на кожному поверсі у загальному коридорі стоять калюжі (не маленьки), в квартирах в коридорах теж калюжі.
Криша не дороблена, не знаю як, но в бетонних плитах на криші сквозні дірки, бетон начебто пустотілий. Роботи по 3 будинку не ведуться зовсім.
В кого виходять вікна на Епіцентр-це жах, в кого на кладовище-вам повезло.
У відділ продаж не захотіла заходити, була настільки роздратована і спустошина, що нехотілось нікого бачити.
Забудовнику ганьба.Будувати з 2017 року і нічого не довести до пуття.
Фото скину...
29 серп 2020 12:28
Вибачаюсь за фото.
29 серп 2020 13:49
Цитата:
Второй пусковой , еще жду ключи!
Поехали в отдел продаж со мной кто то ?

Инвестор 1 очереди 2 пусковой. сегодня были в жк.
Новости : - есть техпаспорта. в рабочие дни можно подъехать оплатить или получить (у кого как) разницу по площади.

п.с. задержка год... инвесторам 2 очереди желаю терпения. в свою очередь мы тоже хотим чтоб вы быстрее заселились. и хотя бы нашим домом забыть о стройке.
30 серп 2020 09:34
Доброго дня. Учора були на будівництві. По другій черзі все печально. Чекають вікна, говорять, що завод кожного тижня обіцяє і все на везе. У п'ятницю на будівництві був директор, прийняли рішення обшивати зовні будинок без вікон поки що. Надіються, що вікна привезуть на цьому тижні. 5.09 відбудуться загальні збори інвесторів і зустріч з директором. Можна буде усе запитати. А взагалі у мене є багато друзів, які у різні роки купували в Бучі квартири у різних жк. Печально, але люди кажуть, що затримка на рік це ще й не багато. У всіх затримували від півроку до аж трьох. Це жах. Головне щоб добудували.
Запевняють, що вже все проплачено по нашій секції, уся штукатурка і роботи. Хочеться сподіватися. Говорять, що проблеми є але чогось глобального, щоб зупинити будівництво немає. Що побачили самі, так це те, що фасадщики на другій черзі працюють і завернули на основну частину будинку. На четвертій черзі нарахувала на стінах 12 чоловік, кран працював. При нас підвезли цеглу.
31 серп 2020 18:11
А есть уже ввод в эксплуатацию? Или техпаспорт не после ввода выдают?
01 вер 2020 10:50

Инвестор 1 очереди 2 пусковой. сегодня были в жк.
Новости : - есть техпаспорта. в рабочие дни можно подъехать оплатить или получить (у кого как) разницу по площади.

п.с. задержка год... инвесторам 2 очереди желаю терпения. в свою очередь мы тоже хотим чтоб вы быстрее заселились. и хотя бы нашим домом забыть о стройке.

Техпаспорт не віддадуть поки не введуть будинок в експуатацію ( бо тільки сьогодні почали встановлювати котли). Можна доплатити різницю і почати ремонт робити
02 вер 2020 18:30
Если знаете, напишите в котором часу встреча с руководством в субботу
02 вер 2020 19:38
Доброго дня. Нам у відділі продажів сказали, що зустріч на початку робочого дня в 10.00. Але раджу туди краще попередньо зателефонувати чи нічого не змінилося, щоб ви не приїхали і не втратили час.
04 вер 2020 16:45
Так будет встреча или нет?
05 вер 2020 08:30
Добрый день! Как прошла встреча?
Не было возможности присутствовать.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .1820. . .31
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше