Подати оголошення

ЖК Illinsky House | Ильинский | Cityconsult Development | ул. Ильинская, ул. Набережно-Крещатицкая

ЗабудовникАльянс Новобуд
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 90 172 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
49з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 12.
4/33%
1/8%
3/25%
0/0%
4/33%
04 лип 2018 12:15
Отзывы о жилом комплексе

Жилой комплекс Illinsky House | Ильинский
Киев, ул. Ильинская, ул. Набережно-Крещатицкая
Застройщик: Cityconsult Development, ТОВ "ЖК "Іллінський"
Планируемая сдача: 1 квартал 2022

ЖК «Іллінський» передбачає два будинки з кількома секціями різної поверховості. Будується на перетині Набережно-Хрещатицької та Почайнинської вулиць. Поруч з Дніпром, зеленими скверами та давніми пам’ятками архітектури. На території житлового комплексу «Іллінський» передбачений просторий підземний паркінг. З холом і житловими поверхами комплексу «Іллінський» паркінг будуть з'єднувати сучаснi ліфти.

10 квіт 2019 08:08
Кто-то уже знает какие-то инсайды?) кто застройщик будет, что почем?
10 квіт 2019 16:07
думаю стоит равняться на Монреаль, строят они же
10 квіт 2019 21:01
Интересно, спасибо :yes:
А вы что-то находили уже где-то по этой теме? Почитать бы
12 квіт 2019 15:09
Цитата "vonkott":
Кто-то уже знает какие-то инсайды?) кто застройщик будет, что почем?

Мене теж це цікавить насправді. Поки цін ніде не бачила. Тільки загальна інформація щодо комплексу.
12 квіт 2019 15:11
Цитата "like.munich":
думаю стоит равняться на Монреаль, строят они же

А звідки у вас інформація, що будують ті ж, хто і Монреаль? Я знайшла їх сайт, але там ніде про це немає інформації.
22 трав 2019 14:11
А кто застройщик???
22 трав 2019 16:45
альянс-новобуд же. ну или какая-то аффилированная компания
23 трав 2019 16:52
Доброго дня, почалося! На старті від 38К.
27 трав 2019 07:25
Ви вже були у відділі продажів чи вас по телефону консультували?
03 черв 2019 22:18
Объявлен старт продаж недвижимости в ЖК Illinsky House

Минимальная стоимость квадратного метра жилья на старте продаж – 38 000 грн.
11 черв 2019 08:29
Був у центрі продажу. Дозвільна документація в наявності, все гарно розповідається, а от в запропонованому договорі нічого не гарантується. Договор повністю захищає забудовника який не бере на себе ніякої відповідальності. Новий амбітний забудовник у Києві, який має добру репутацію в Броварах і пропонує сучасні проектні рішення та чомусь висуває «варварські» умови для потенційних інвесторів.
14 черв 2019 12:45
Я вже теж нарешті доїхала до відділу продажів. Що можу сказати - так, дозвільна документація є і це великий плюс. Договір як договір. Насправді доволі типові умови, як у більшості київських забудовників, це реалії ринку. Тут або приймаєш, або купуєш готове дорожче.
05 вер 2019 21:14
28.08.2019
06 вер 2019 09:14
Ужасный риск. Уже пол года продает а готова только ямка для мусора. Молодец застройщик, так держать, скоро вообще никто не будет инвестировать. Будет у родственников денюжки на стройку одалживать. Честное слово, ну что за ерунда. Начали продавать, начинайте и строить!!!!
11 вер 2019 12:43
Я перепрошую - а ви висновок про ризик зробили тільки на основі останнього звіту про будівництво? Коли будинок буде у історичній частині міста, будівництво поруч із старим житловим фондом, з підземним паркінгом, то там не так швидко почнуть стіни виганяти. Як на мене більший ризик - коли починають будувати, а документи на будівництво в процесі намагаються отримати.
11 вер 2019 14:00
Tani_a, хорошо, но для чего тогда денюжки начали "так швидко" просить? Может сначала стулья? Или.... "но деньги впреред"с
17 вер 2019 14:54
Не до кінця зрозуміла, що ви маєте на увазі під фразою "сначала стулья". Дійсно - це інвестиція у будівництво. Наскільки мені відомо - це не поодинокий випадок у Києві, коли продажі починаються на такому ранньому етапі.
17 вер 2019 17:10
Цитата "Tani_a":
Не до кінця зрозуміла, що ви маєте на увазі під фразою "сначала стулья". Дійсно - це інвестиція у будівництво. Наскільки мені відомо - це не поодинокий випадок у Києві, коли продажі починаються на такому ранньому етапі.

Не поленитесь узнать, что значить «стулья вперёд». Тогда вам будет понятнее суть моих сообщений. Пока что ильинский это не инвестицию, а риск. Со временем и опытом вы это поймёте.
28 вер 2019 16:39
29.08.2019
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше