Подати оголошення

ЖК "Green Life" (Грин Лайф), Ирпень, ул. Мечникова, 104а

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 55.
7/13%
1/2%
15/27%
10/18%
22/40%
1. . .4446. . .57
17 жовт 2016 15:39
Спасибо за ответ будем надеяться на хорошее.
18 жовт 2016 09:38
Цитата "GreenLife2":
...ведется согласование з Киевоблэнерго, по выбору подрядной организации, которая будет вести монтажные работы связаны с установкой и подключением трансформаторов и домов.

Хороший ответ, спасибо, хотелось бы уточнить несколько моментов.

1. Кто с кем ведет "согласование"?
Застройщик с Облэнерго или Облэнерго самостоятельно в поиске подрядчика?

2. Трансформаторы уже куплены застройщиком?
Или застройщик оплатил их стоимость по счету облэнерго?
Или это будущий подрядчик выставит счет, который будет оплачен кем-то?
Короче, трансы уже есть и дело только за монтажом?
18 жовт 2016 09:48

Житловий комплекс "Green Life" (3-я очередь)
Здача в експлуатацію: 4 квартал 2017
18 жовт 2016 10:07
Цитата "Fansa":
Поскольку, ещё нет варианта Устава на форуме, то можно посмотреть в нете по ссылке Здесь.

Кроме того, как вариант или в помощь, можно обратиться Сюда.

Успехов.

Або, у сусідів, тут //www.gh.org.ua/home/statut/pereglad-sta tutu
18 жовт 2016 11:07
ЖК розташован у затишному місті м.Ірпінь по вул.Мечникова 106-а.Одинадцятиповерховий дім
Є 1 кімнатні квартири (37,38,40 кв.м) і двушкі 61 кв.м
Усі квартири мають чорнове оздоблення(вапняні штукатурки і стяжка підлоги).За чистове оздоблення (гіпсові штукатурки,стяжка,розведенна електрика,сантехніка,радіатори і котел)+1000грн. за кожен кв.м
19 жовт 2016 17:22
подскажите пожалуйста,хочу купить квартиру в сторящемся на мечникова 106 а( рядышком возле ваших домов) доме .Стоит покупать ?как оформляли основной договор после постройки через нотариуса или по их предложеной "дешевой"схеме? и быстро ли подключили комуникации в квартирах? спасибо заранее за ответ!!!
20 жовт 2016 06:22
Цитата "petruha":
подскажите пожалуйста,хочу купить квартиру в сторящемся на мечникова 106 а( рядышком возле ваших домов) доме .Стоит покупать ?как оформляли основной договор после постройки через нотариуса или по их предложеной "дешевой"схеме? и быстро ли подключили комуникации в квартирах? спасибо заранее за ответ!!!

Добрый день. Покупать стоит однозначно. Есть два варианта оформления права собственности на квартиры:
- договор купли-продажи (стоимость со всеми налогами по оценочной стоимости 1к - 12-14000 грн. 2х - 20-24 000 грн.)
- оформления права собственности сразу на покупателя (7 000 грн.)Все коммуникации в сданных домах подключены.
20 жовт 2016 12:47
Спасибо вам что украшаете вот так наш ЖК своими вещами ..
20 жовт 2016 15:22
Можно на этот случай приобрести сушилки и ставить в середине балкона и гигиенично и красиво :winky: А я мечтала на балконе в общем питунью посадить весной. Это так красиво!
20 жовт 2016 15:42
Я думаю это вещи строителей, так как балкон "подъездный", не жилой.
20 жовт 2016 15:51

Не, это не превый раз бельё так сушат, тетенька не подозревает о таких вещах для дома, как здесь: Тыць!

23 жовт 2016 14:50
Пропонуємо свій проект статуту ОСББ Грінлайф для обговорення.
23 жовт 2016 18:52
Шановний,Fansa,прошу,просвітити народ, в якому стані справи з електропостачанням. Чи є надія на нову трансформаторну підстанцію?
26 жовт 2016 20:17
Цитата "Vladimir_V":
Шановний,Fansa,прошу,просвітити народ, в якому стані справи з електропостачанням. Чи є надія на нову трансформаторну підстанцію?

Вау!
Ви трохи перебільшуєте моє значення, бо про стан справ на ТП мені нічого не відомо, окрім того, що все поки лишається на тому ж рівні - вимикання по кілька разів на вечір, та знижені показники з розетки. Принаймі, у деяких спживачів.

Я не можу розписатися ні за забудовника, ні за обленерго під строком, коли вже все війде у колію, вибачте.
26 жовт 2016 20:32
Цитата "Advokat888":
Пропонуємо свій проект статуту ОСББ Грінлайф для обговорення.

Шановний, з нового статуту виходить, що на негайну передачу землі, після утворення осбб повинен погодитись теперішній її власник. Це є забудовник, чи не так?

ОСББ створюється з трьох будинків, але границі неподільної території під кожним окремим будинком не визначені на зараз. Чи я помиляюся?

Чи погодиться власник не переподіл землі тепер, бо він продовжує забудову, як відомо? Та як бути з тими мешканцями, котрі в новому будинку з,являться? Приймати їх з землею додатково до осбб?

Тобто, хвилює саме механізм (реальність) виділення з повної земельної ділянки забудовника частки під створюваний грінлайф зараз,
та чи відомо, скільки це буде коштувати співвласникам при оформленні? (маю наувазі документи, та послуги по встановленю нових розмежувань, рішення міськради, тощо)
27 жовт 2016 17:19
Відповідаю, з питання виділення земельної ділянки. Нами було запропоновано, внесення змін до проекту статуту, в тому числі й стосовно земельної ділянки, яку зобов*язаний передати новоствореному ОСББ, як неподільну сумісну власність співласників багатоквартирних будинків теперішній власник землі. Ми вважаємо це важливим питанням на стадії надання статуту на реєстрацію.Інакше в подальшому можуть виникти складнощі з внесенням цих даних до статуту. Питання ж виділення в натурі земельних ділянок на яких розташовані будинки та прибудинкова територія, з*ясування кому належить земельна ділянка на теперішній час, та порядок передачі земельних ділянок ОСББ, буде предметом обговорення після реєстації ОСББ, на перших загальних зборах після реєстації статуту.На теперішній час це передчасно.
27 жовт 2016 19:14
Advokat888,в попередньому договорі,який укладали з забудовником всі інвестори говориться: Пункт 11.Сторона 1(забудовник) зобовязується протягом року після здачі будинку в експлуатацію,переоформити право власності на земельну ділянку,на якій розташований будинок,на користь держави або територіальної громади. За рішенням загальних зборів мешканців будинку(будинків) сторона 1 може передати земельну ділянку на баланс ОСББ мешканців будинку(будинків). Можливо це ,хоча б на йоту, допоможе?
27 жовт 2016 19:46
Так, слушно, і перша відповідь і друге зауваження, варті уваги, дякую

Хоча, яку відповідальність дійсний власник несе за невиконання вказаного пункту не зовсім зрозуміло, як і не з'соване бентежне питання про подальше прийняття до складу створюваного осбб мешканців ще одного будинку через пару років, разом з їх часткою "неподільної" землі, адже цей час настане. Воно потягне таки зміни до статуту?

Поки що це одина ділянка.
Чи ні? Забудовнику, агов! Проясніть, будь ласка.
28 жовт 2016 19:32
Та нічого проблемного не має,просто треба передбачити в статуті,можливість приєднання нових об'єктів. І тоді,хоч штат Флорида ,хай приєднується до нас.
29 жовт 2016 12:29
Перепрошую, а чи не краще вже навпаки?
Всім ЖК приєнатися до Флоріди?
Телефона чи ва_йбера голови їхнього ОСББ ні у кого немає?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .4446. . .57
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше