Подати оголошення

ЖК "Rich Town" (Рич таун), Ирпень, ул. Западная

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 209.
17/8%
13/6%
59/28%
73/35%
47/22%
1. . .8082. . .426
27 квіт 2016 13:05
А есть жильцы квартир 3, 4, 9, 10, 16, 21, 22, 27, 28???? Хочу знать, кто с такой же туалетной проблемой ...
27 квіт 2016 13:07
Я из 27ой квартиры, после вручения ключей не успела в квартиру попасть, возможно сегодня поеду - отпишусь!
Также волнует проблема с канализацией
27 квіт 2016 13:08
Цитата "Nikon12":
Привіт. У Вас балкону спочатку непередбачувалось? я з 70. У нас просто зробили такий козирьок над балконом що світло не попадає в кімнату і вийти на балкон не можливо

Привіт,в нас така ж сама ситуація, балкону не передбачалось і за рахунок козирька темно в кімнаті,в повний ріст під ним на балконі не станеш
27 квіт 2016 13:08
[quote="Nikon12"]Привіт. У Вас балкону спочатку непередбачувалось? я з 70. У нас просто зробили такий козирьок над балконом що світло не попадає в кімнату і вийти на балкон не можливо[/

Господи, я видела эти балконы по 5 этажу. Это печаль. Козырёк крыши упирается в перила балкона.
27 квіт 2016 13:09
Цитата "Yuliia_Roz":
Я из 27ой квартиры, после вручения ключей не успела в квартиру попасть, возможно сегодня поеду - отпишусь!
Также волнует проблема с канализацией

Отпишитесь мне обязательно! Или позвоните. 0679103909 Аня
27 квіт 2016 13:15
Я просто купував ще в гранд гардені. Проектна документація і сам договір не передбачає того, що мені перекриють доступ світла в кімнату. Я звертався в Річ Таун - там хамство. В гранд гардені сказали, що Річ Таун повинен був будувати відповідно до проекту і взятими зобовязаннями по нашим договорам. Буду завтра їхати в Річ Таун і трусити їх. Просто, якщо ми консолідуємо зусилля, то так буде дієвіше. Ви до них звертались по цьому питанню?
27 квіт 2016 13:19
Цитата "Nikon12":
Я просто купував ще в гранд гардені. Проектна документація і сам договір не передбачає того, що мені перекриють доступ світла в кімнату. Я звертався в Річ Таун - там хамство. В гранд гардені сказали, що Річ Таун повинен був будувати відповідно до проекту і взятими зобовязаннями по нашим договорам. Буду завтра їхати в Річ Таун і трусити їх. Просто, якщо ми консолідуємо зусилля, то так буде дієвіше. Ви до них звертались по цьому питанню?

Ні, ми будемо їхати мабуть в пятницю в офіс тоді і хотіли про все поговорити
27 квіт 2016 13:20
Цитата "TatyanaC":

Ні, ми будемо їхати мабуть в пятницю в офіс тоді і хотіли про все поговорити

Ми теж купували ще в Гранд Гардені, і нам обіцяли зовсім іншу картину
27 квіт 2016 13:28
якщо буде якась інформація - з Вами поділюсь.
27 квіт 2016 13:29
Цитата "Nikon12":
Привіт. У Вас балкону спочатку непередбачувалось? я з 70. У нас просто зробили такий козирьок над балконом що світло не попадає в кімнату і вийти на балкон не можливо

А вам також обіцяли мансардний поверх в 5 м висотою...(на початку цієї гілки), виконали? А балкони дійсно то є жах... як там стояти це одне, а от як жити без сонячного світла??? Співчуваю... Можете вимагати від забудовника виконання ДБН та вимог до освітлення житлових приміщень. Думаю що вони там порушені 100%, або компенсацію.
27 квіт 2016 13:31
Цитата "Nikon12":
якщо буде якась інформація - з Вами поділюсь.

Дякую.
27 квіт 2016 13:34
Цитата "SedD":

Это Вы имеете в виду что и в кухне и в туалете есть подвод воды и вывод канализации? Скажите а какая у вас квартира? У меня 29 - и я малехо думаю - все ли у меня в порядке))))

В кухне и санузле есть стояки канализации, а подвод воды только в санузел. Но воду подвести не проблема,не то что канализацию... Квартира 19
27 квіт 2016 13:36
Цитата "vbf":

А вам також обіцяли мансардний поверх в 5 м висотою...(на початку цієї гілки), виконали? А балкони дійсно то є жах... як там стояти це одне, а от як жити без сонячного світла??? Співчуваю... Можете вимагати від забудовника виконання ДБН та вимог до освітлення житлових приміщень. Думаю що вони там порушені 100%, або компенсацію.

В мене зріст 190. Це взагалі не смішно. Висота йде від 5 метрів до 2,05 метри біля вікна. На балконі я навіть стояти не можу.те, що норми порушені це факт, також порушені умови договору.Купували одне - а отримали зовсім інше.
27 квіт 2016 13:47
А вам показывали? Мне нет, более того в договоре (10этажка) кухня с одной стороны, а по факту будет с другой :) На просьбу выслать детальный план помещения, ответили что его нет он в разработке (это уже при том что первый этаж был залит). Так что не стоит удивляться.

Здравствуйте, о какой именно 10-ке Вы говорите( какой номер дома)? и откуда такая инфо?
27 квіт 2016 13:51
Цитата "Nikon12":

В мене зріст 190. Це взагалі не смішно. Висота йде від 5 метрів до 2,05 метри біля вікна. На балконі я навіть стояти не можу.те, що норми порушені це факт, також порушені умови договору.Купували одне - а отримали зовсім інше.

Пусть сделают как в Ви́ттенберге
27 квіт 2016 13:52
Цитата "Anatoliy111":
Здравствуйте, о какой именно 10-ке Вы говорите( какой номер дома)? и откуда такая инфо?

Двушки распашенки в домах №4 №5 №6 - при покупке выяснили этот факт в ОП (по крайней мере было в феврале).
27 квіт 2016 14:02
Цитата "Иваненко":

Пусть сделают как в Ви́ттенберге

Ага это столько места отожрет что просто капец. Лучше бы они поставили мансардные системы

вместо кованых балконов, думаю было бы дешевле.
27 квіт 2016 14:22
У меня сегодня газовый счетчик поставили
27 квіт 2016 14:38
Цитата "vbf":

Ага это столько места отожрет что просто капец. Лучше бы они поставили мансардные системы

[attachment=0]mansadr-okna.jpg[/attachment]

вместо кованых балконов, думаю было бы дешевле.

Это классная штука. Но денег стоит немеряных.... посмотрите цены....
27 квіт 2016 14:43
А кто то обращал внимание на 5-м этаже на устройство лестничной клетки. Тоесть если, не дай Бог, на каком-то из этажей случится пожар, то дыму уйти некуда. окно очень низко, и на 5-м этаже получается дымовой карман. Вот и тоже (серьёзное кстати) нарушение норм по эвакуации людей. Фактически с 5-го этажа с квартир не выйти.... после такого страшно становится...
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .8082. . .426
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше