Подати оголошення

ЖК "Фамильный", Бровары, вул. Симона Петлюри, 20 ( ул. Черняховского, 20 ) - "Dim Group"

ЗабудовникГрупа компаній DIM
Здача ЖК2016 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 83.
1/1%
2/2%
10/12%
10/12%
60/72%
1. . .2325. . .84
05 квіт 2016 13:33
А хто небудь про строки знає? Такими темпами, вони хочуть його в травні здати? Ми ще на ремонт не заробили)))
05 квіт 2016 14:10
да.... а мне в самом начале не верилось что дела так быстро и без задоринки пойдут, поэтому и не рискнула вложиться сюда... А сейчас очень жалею глядя на домик и довольных покупателей (((((((( Вот, наконец, решилась. Была в отделе продаж на прошлой неделе, а квартиры, которую я присматривала и хотела уже нет ни на каком этаже (((( Вообщем, опоздала.... И достойного в Броварах больше и не нахожу.... :cry3:
05 квіт 2016 14:13
Уважаемые участники форума, может Вы, как приближенные, знаете - а будет ли Дим еще в Броварах строить и когда????? Уж очень не хочется переезжать в Киев... И на своем опыте поняла, что надо было меньше думать и быстрее решаться на покупку.... Буду благодарна за любую информацию!
05 квіт 2016 14:24
Была, 2 недели назад на стройке, говорила с менеджером Романом сказал что по документах срок задачи в сентябре, они планируют август, а начальство дало указ на вторую половину июля. А как будет посмотрим. Там работы ещё ого-го. Только кажется что мало совсем, но уже картинка яснее. Всем терпения...😀
08 квіт 2016 11:39
Цитата "Kalinka 31":
Уважаемые участники форума, может Вы, как приближенные, знаете - а будет ли Дим еще в Броварах строить и когда????? Уж очень не хочется переезжать в Киев... И на своем опыте поняла, что надо было меньше думать и быстрее решаться на покупку.... Буду благодарна за любую информацию!

Ми, чесно кажучи, теж хотіли б ще раз придбати саме в Фамільному (розширитись так би мовити + родичам). якщо там буде такої якості та класу будинок (мінімум комфорт). В ВП кажуть, що наразі більше зусереджені на столиці, та про новий обєкт в Броварах їм не відомо.

Я навіть готова наполягати, що правда ще не знаю як :) , що б вони ще один будинок почали.
Як що мене читають керівники компанії, або їх очі та вуха, :call: то прошу довести моє побажання. Можу підпис\листа написати))

ПС
Kalinka 31, беріть нашу, по ціні зійдемось)) :yes:
09 квіт 2016 08:26
Если письмо или какое-то обращение даст надежду на строительство нового дома этой же компании в Броварах, то мы с мужем тоже готовы подписаться под этим. Akira, по цене, я думаю, что у застройщика будет скромнее, правда?! :))) И какая у Вас квартира?
10 квіт 2016 11:08
Цитата "Kalinka 31":
Если письмо или какое-то обращение даст надежду на строительство нового дома этой же компании в Броварах, то мы с мужем тоже готовы подписаться под этим. Akira, по цене, я думаю, что у застройщика будет скромнее, правда?! :))) И какая у Вас квартира?

Квартира 34,8 (студія) на кращому, нижньому поверсі (не самий нижній))) :) з видом на дитячий майданчик :super: А от що до вартості, то авжеж в забудовника буде дешевше на стадії "фундамент", але і чекати Ви будете 15-18 місяців після початку нового проекту, який не зрозуміло чи буде((((( Шановні (керівництво та їх очі + вуха), коли буде Фамільний 2? :???: :protest: Де залишити відгук/запит/побажання окрім відділу продажу?
10 квіт 2016 12:08
Цитата "akira":

Де залишити відгук/запит/побажання окрім відділу продажу?

Наверное в мерии, там участки раздают.
11 квіт 2016 15:40
Вигляд на сьогодні
12 квіт 2016 07:50
Цитата "Kalinka 31":
да.... а мне в самом начале не верилось что дела так быстро и без задоринки пойдут, поэтому и не рискнула вложиться сюда... А сейчас очень жалею глядя на домик и довольных покупателей (((((((( Вот, наконец, решилась. Была в отделе продаж на прошлой неделе, а квартиры, которую я присматривала и хотела уже нет ни на каком этаже (((( Вообщем, опоздала.... И достойного в Броварах больше и не нахожу.... :cry3:

Лесной квартал смотрите.
12 квіт 2016 08:48
Не хочу никого обидеть, но не вариант.... Уж очень на муровейничек смахивает, не комфортно....
13 квіт 2016 20:42
Цитата "akira":
Вигляд на сьогодні

Обычный современный улей.На любителя с определенным уровнем финансов
14 квіт 2016 06:07
Цитата "vik-ki3":

Странный коммент... Не совсем понятна его смысловая нагрузка
14 квіт 2016 06:17
Цитата "inv_92":

Странный коммент... Не совсем понятна его смысловая нагрузка

Обычный завистливый Троль, не обращайте внимание.
14 квіт 2016 06:28
Господа, давайте не будем обсуждать чужие стройки, лучше поговорим о нашей, кто знает как там дела?Последний комментарий в закладке Пресс-центр очень скудный, как будто бы строитель со стройки пришёл и написал)))))))
14 квіт 2016 09:45
Всем добрый день. Скажите, а кто-то узнавал, будет ли в доме колясочная комната? Ато коридоры узкие и коляску за пределами квартиры не оставить.
14 квіт 2016 11:18
Цитата "vik-ki3":

Нехай так, але мій вулик!!! єдине питання щоб там трутнів не було)))
Якщо у Вас НЕ власний будинок, то все решта це вулик тільки більший чи менший)))

А ось сьогодні в МОМУ вулику реальний РУХ бджіл, одні утеплюють, другі вже ШТУКАТУРЯТЬ ФАСД, треті, як на мене, піддашок/козирок роблять, вхід в комерційну частину + ми не бачемо що внутрі роблять (маю надію, ні навіть впевнена що щось роблять - штукатурку, стяжку,..). Весна прийшла, двіжуха...

ПС
Продам свою квартирку 34,8 тепер за ДОРОГ, решта прошу в інші ЖК)))
14 квіт 2016 11:30
Цитата "akira":

Нехай так, але мій вулик!!! єдине питання щоб там трутнів не було)))
Якщо у Вас НЕ власний будинок, то все решта це вулик тільки більший чи менший)))

А ось сьогодні в МОМУ вулику реальний РУХ бджіл, одні утеплюють, другі вже ШТУКАТУРЯТЬ ФАСД, треті, як на мене, піддашок/козирок роблять, вхід в комерційну частину + ми не бачемо що внутрі роблять (маю надію, ні навіть впевнена що щось роблять - штукатурку, стяжку,..). Весна прийшла, двіжуха...

ПС
Продам свою квартирку 34,8 тепер за ДОРОГ, решта прошу в інші ЖК)))

Респект!!
14 квіт 2016 12:04
На первом этаже не планировалась, вроде бы. Но на этажах в торце здания, там где окно в коридор, будут комнатки под ключ, вроде их можно будет купить
14 квіт 2016 13:45
Интересно кого-то ещё огорчает тот факт что в доме не будет мусоропровода или только меня?
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .2325. . .84
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше