Подати оголошення

Жилой квартал Файна Таун | KAN Development | ул. Салютная

ЗабудовникKAN Development
Здача ЖК2019 - 2024 р.
Планування
від 49 400 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
168з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 227.
12/5%
15/7%
44/19%
59/26%
97/43%
1. . .314316. . .329
03 вер 2020 10:32
Вопросы по методам и док-ам на стр-во некот. обьектов ИГБ безусловно есть. Но ставить их в ряд с Укрбудом, где это уже сверш. факт, не стоит. Посмотрим. Время смутное, выборы скоро, еще много подобного будет и о многих. Увы
03 вер 2020 18:44

Я так розумію, все продали, залишились кутові квартири, які хочеться впарити чим подорожче, тому що невідомо коли почне будуватися сьома черга. Таке враження, що КАН не збирається будувати її за власні кошти, враховуючи ситуацію в світі з ковідо-шизофренією, чекають на гроші інвесторів. А їх щось не дуже, судячи з усього.
. Какое-то противоречие у вас - квартиры всех 6 очередей практически проданы, но денег инвесторов "не дуже". По логике, либо должна быть куча непроданных квартир, либо денег как раз очень даже "дуже"
03 вер 2020 19:39

Возможно, имеют ввиду планы КАН на строительство ЖК на Лыбидской (на территории "Киевского электротранспортного завода").

Интересно увидеть проект.

https://kiev.vgorode.ua/news/sobytyia/422424-s-mnohofunktsyonalnym-kompleksom-y-shkoloi-na-terrytoryy-zavoda-na-lybydskoi-vozvedut-zhyle

04 вер 2020 07:16
Ого, как человека попердолило 😆. Район криминальный, планировки квартир вызывают негативные эмоции, потенциальные инвесторы не инвестируют в Файну до такой степени , что в 6 очереди остался только неликвид , но я все равно куплю там квартиру по 1000 дол 🤣. Ну и "инсайд, о котором не знает даже жена Никонова" - вишенка на торте , при том , что сам Никонов уже в нескольких интервью об этом говорил ( во всяком случае, то , что попадалось мне на глаза ). В общем , смешались в кучу кони, люди... У нас в беседе ЖК тоже парочка таких "инвесторов" была , жуть как не довольны Файной и ее жителями, правда , соседей из прилегающих хрущевок быстро раскусили и забанили.
04 вер 2020 08:09
Про сьому чергу. Взагалі невідомо коли буде старт продаж. Навіть приблизно. Щось там будують, певно, але навіть шоста ще наполовину не забудована. Коли КАН відкриє продажі нового ЖК, багатьом буде не до "Файни". А це буде в наступному році. Може навіть в цьому оголосять про наміри. Ділюся з вами супер-інсайдом, про який навіть дружина Ніконова ще не знає. :)

А ось ще про "Інтергал".

Спочатку «Укрбуд» - потім «Аркада» - завтра «ІнтерГал-Буд». https://youtu.be/_F7wJ6kouKQ?t=2803

В одному ланцюжку афер, схожих на ювелірну шахрайську піраміду «В2В», знаходяться всі будівельні піраміди самочинних забудов, яких "не бачать" правоохоронці, керівники ЦОВВ і особисто Денис Шмигаль
Саме Кабмін ліквідував систему державного нагляду і контролю у будівництві своїми постановами і під виглядом реформ створив нову піраміду "Інтергал-Буду" - неконтрольованої афери збирання коштів з інвесторів житлового будівництва по документам реконструкції виробничих, навчальних, громадських об'єктів.
А завтра з державного бюджету виділять ще 2 млрд грн іпотечного кредитування (може з ковідівського фонду "боротьби з вірусом") для будівництва житла "постраждалим інвесторам" - така схема вже відпрацьована на незаконних об'єктах Максима Микитася.

«ІНТЕРГАЛ-БУД – шахраї без грошей та будівельна піраміда без квартир!»

Неспроможність Кабінету міністрів України контролювати ринок будівельної продукції та виникнення українського феномену «постраждалих інвесторів» свідчить про організованість шахрайських схем і фінансових пірамід на найвищих рівнях влади, зокрема в Мінрегіоні, ДАБІ, Держгеокадастрі, Мінекономіки, Мінкульті, Мінекології, Мінцифри, КМДА.

Протягом 5 останніх років НАБУ, НАЗК, антикорупційна Прокуратура не зупинили масштабні зловживання топ-чиновників у сфері містобудування, а ще й заплющили очі на бездіяльність МВС з аферами захоплення земельних ділянок в місті Києві. Нацполіція не тільки гальмує розслідування і доведення до суду кримінальних проваджень за 197 статтею ККУ, а навпаки вже генерали МВС очолили корупційні схеми та «кришують» будівельні піраміди з підлогом документів та наданням недостовірних відомостей, введенням в оману суспільства.

На місці Академії внутрішніх справ по вул. Кудряшова 8-10 будується комерційний житловий комплекс по документам реконструкції гуртожитків. Тобто захоплення земельної ділянки будівельною компанією «Інтергал-Буд» відбулось за участі генерал-лейтенанта МВС. Землі, надані Київрадою в 2015 році Національній академії внутрішніх справ для експлуатації навчального закладу і гуртожитків, перетворились на ділянку комерційної житлової забудови всупереч Земельному Кодексу, містобудівному законодавству та здоровому глузду.

Не бачать прокурори та борці з корупцією тих величезних зловживаннь так званих «військових» (насправді тилових пацюків) які розбазарюють території і майно армії. Лише в Києві десятки гектарів земель оборони передано для спільної комерційної діяльності будівельній мафії. Наприклад ЖК «Гвардійський», розпочатий «Укрбудом» Максима Микитася добудовується за рахунок державного бюджету, не дивлячись на шалену кількість порушень будівельних норм, містобудівної документації та земельного законодавства. Порушені кримінальні справи не стали на заваді реалізації корупційної піраміди Кучера – Комарницького – Кличка по відмиванню 2 млрд грн бюджету за рахунок прямої підтримки Кабміну. Ці схеми продовжуються в «Інтергал-Буді» Володимира Зубіка за підтримки Кличко - мер

Вы знаете пословицу : " Собаки лают - караван идет" ? Вы методичку недодепутатов Столара - Мирошниченко тут зачитали? У Вас есть свой ЖК - его и обсуждайте. А ссылки на фейковые предвыборные каналы, типа Kyiv Live слепленные на пустом месте на кануне выборов - чепуха полная. Просто кое-кто очень хочет до власти дорваться. Не надо бросаться словами, которым нет подтвержденья. Это Ваше личное мнение. За сим откланяюсь, зашла к соседям на огонек, посмотреть как у вас дела. А тут такая чернуха.
04 вер 2020 10:47
Ну собственно чего Вы тогда так "прикипели" к ФТ то (ходите на просмотры, в постах явно просматривается обида по поводу цен, похоже специально зарегистрировались, чтоб отписаться), если уже знаете, что в следующем году "..КАН відкриє продажі нового ЖК, багатьом буде не до "Файни". Есть куча комплексов, где можно найти жилье за 1К, как Вы хотите, выбирайте (да, оно будет хуже, но каждый для себя сам решает).

Що за маячня? Як можна ображатися на маркетинг? Я зареєструвався, бо вперше в житті вкладаю кошти в квартири, як інвестор, тому зацікавився ринком. Відвідав багато різних комплексів і склав своє враження про наш ринок.
На сьогодні схиляюся до інвестицій в Туреччину. Український ринок мені не подобається, відсутня достатня кількість пристойного житла, а на існуюче роздуті ціни. Без недоліків взагалі нічого не знайшов. Враховуючи, що на Київ очікує тотальний транспортний коллапс через два роки, а це неминуче, бо ідіота Кличка знов оберуть, і ми всі будем старіти в нескінченних десятибальних пробках, то треба думати про шляхи відступу.
В турків більш адекватні ціни по співвідношенню ціна/якість, але ще треба перевірити. За українським ринком продовжуватиму слідкувати. Маржа з перепродажу цікава. Вважаю, що всі, хто вклався в "Файну" по 1к, красені. Мені, зараз, не варіант.
04 вер 2020 12:21
Касательно маячні не согласен. Пост Ваш нелогичен и непоследователен (выше все расписали). С Турцией - удачи в поисках и переезде / сдаче в аренду.
05 вер 2020 19:07
Может ещё есть у кого-то информация по новому ЖК КАНа?
Буквально для днях была в Unit City - ОП говорит что никаких новых ЖК не будет в 2020, хотя Никонов недавно говорил про какой то новый проект «элит» класса который даже Тетрис затмит...вопрос в том насколько в таких ЖК спрос, если сам тетрис не распродан до сих пор 😒
Очень интересна любая информация - район, класс, итд
05 вер 2020 20:11
Цитата "PROS » 11.08.2020 09:27":
Думаю, перспективы хорошие. Это не обязательное условие договора и не касается напрямую его предмета. Кроме того, ограничивает наши права как инвестора. Лучше проконсультироваться с юристами, которые специализируются на договорном праве и владеют владеют судебной практикой в этом вопросе.

В отделе продаж один ответ: Отказываетесь платить 1% нотариусу? Мы не подпишем договор.
06 вер 2020 10:38

Що за маячня? Як можна ображатися на маркетинг? Я зареєструвався, бо вперше в житті вкладаю кошти в квартири, як інвестор, тому зацікавився ринком. Відвідав багато різних комплексів і склав своє враження про наш ринок.
На сьогодні схиляюся до інвестицій в Туреччину. Український ринок мені не подобається, відсутня достатня кількість пристойного житла, а на існуюче роздуті ціни. Без недоліків взагалі нічого не знайшов. Враховуючи, що на Київ очікує тотальний транспортний коллапс через два роки, а це неминуче, бо ідіота Кличка знов оберуть, і ми всі будем старіти в нескінченних десятибальних пробках, то треба думати про шляхи відступу.
В турків більш адекватні ціни по співвідношенню ціна/якість, але ще треба перевірити. За українським ринком продовжуватиму слідкувати. Маржа з перепродажу цікава. Вважаю, що всі, хто вклався в "Файну" по 1к, красені. Мені, зараз, не варіант.

Обратитесь в отдел продаж повторно, 7ая очередь уже в продаже.
Цена Вас вряд ли обрадует.
06 вер 2020 19:18
Яка вартість квадратного метра?
07 вер 2020 05:57
Общались на выходных с ОП, из седьмой очереди в продаже есть один дом. Цена квадратного метра выросла на 3% по сравнению с августом, это у них плановое повышение было. По трехкомнатным квартирам, что смотрели, базовая цена ~$1570 за метр, ну а дальше скидки в зависимости от размера первого взноса.
07 вер 2020 06:00
На прошлой неделе еще не было старта продаж 7 очереди, только можно было посмотреть планировки. Цена насколько помню от 1570 была(на трешки)
07 вер 2020 09:34
Общались на выходных с ОП, из седьмой очереди в продаже есть один дом. Цена квадратного метра выросла на 3% по сравнению с августом, это у них плановое повышение было. По трехкомнатным квартирам, что смотрели, базовая цена ~$1570 за метр, ну а дальше скидки в зависимости от размера первого взноса.

А есть информация, какой из домов выставлен на продажу? Также интересует размер скидки при 100% оплате
07 вер 2020 11:09
Последние пару месяцев в ФТ во второй половине месяца скидка 25% при 100% оплате. Сюда добавьте ещё 2%, если скажете, что есть знакомые в ФТ, у кого есть клубная карта (на форуме можно попросить номер, тут я например протупил когда покупал, не знал про такое, в результате не получил доп 2% скидки, сейчас уже мне дали такую карту). Итого, до 27% при полной оплате. Так что 1570 превратятся в 1146. Хотя не уверен к какой цене эти 2% применяются (к изначальной или после скидки).
07 вер 2020 11:20
Поправка, последние пару месяцев 23%, плюс 2% за клубную карту.
1570 в 1177 выходит.
07 вер 2020 12:26
Может ещё есть у кого-то информация по новому ЖК КАНа?
Буквально для днях была в Unit City - ОП говорит что никаких новых ЖК не будет в 2020, хотя Никонов недавно говорил про какой то новый проект «элит» класса который даже Тетрис затмит...вопрос в том насколько в таких ЖК спрос, если сам тетрис не распродан до сих пор 😒
Очень интересна любая информация - район, класс, итд

В мене є інформація. Знаю де Ніконов дивився землю, в понеділок, 31-го серпня. Їздить туди не вперше. Ніхто не озвучив тут цей варіант. ОП про це нічого, ясна річ, не знають. Коли я кажу, що про це може не знати навіть його дружина, то я не жартую. До понеділка не було вирішено, чи буде будуватися там ЖК. Орієнтовно в 21-у році там почне будуватися ЖК. Ні про клас, ні про що інше в деталях, поки що, не знаю. Знаю, що це буде щось абсолютно нове з того, що розповідав Ніконов.

З того що можу сказати, це не зовсім Київ.
07 вер 2020 20:10
Поправка, последние пару месяцев 23%, плюс 2% за клубную карту.
1570 в 1177 выходит.

Хорошо, если так.
Минимальная (учитывая все-все скидки) озвученная цена на 3шки - 1294.
08 вер 2020 06:38
Последние пару месяцев в ФТ во второй половине месяца скидка 25% при 100% оплате. Сюда добавьте ещё 2%, если скажете, что есть знакомые в ФТ, у кого есть клубная карта (на форуме можно попросить номер, тут я например протупил когда покупал, не знал про такое, в результате не получил доп 2% скидки, сейчас уже мне дали такую карту). Итого, до 27% при полной оплате. Так что 1570 превратятся в 1146. Хотя не уверен к какой цене эти 2% применяются (к изначальной или после скидки).

це ціна тільки на 7 чергу чи на інші теж?
08 вер 2020 07:07
Расчет привел для примера, взяв цену 7й очереди из постов форумчан (не проверял такая ли в реале исходная).
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .314316. . .329
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше