Подати оголошення

ЖК Европейка | BD Holding | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 103

ЗабудовникBD Holding
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 25 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
-24з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 255.
32/13%
20/8%
57/22%
63/25%
83/33%
1. . .537539. . .580
15 серп 2018 13:06
103/7, з водою певні проблеми спостерігаються - вона то є завжди, але тиск буває замалий - пралка часто зупиняється і сигналізує про відсутність тиску води(( маємо надію що це зміниться на краще))
15 серп 2018 13:37
Цитата "Atkachenko":
это откуда информация?

с официальной страницы
18 серп 2018 11:01
Народ, давайте без паники. Они вон сообщили, что к сентябрю будет уже централизованное водоснабжение. Да, когда с водой напряги это плохо, но мы же должны понимать, что на раз два это невозможно сделать.
19 серп 2018 14:54
В ответ тишина потому, что они на такую информацию инициативной группе предоставляют. Как и было ранее договорено, есть иг, от иг есть вопросы, а от застройщика есть ответы
21 серп 2018 07:25
Ми продовжуємо будувати!
3 черга
103/11
1 секція
- завершено внутрішні роботи – штукатурка стін 6 поверху; цього тижня будуть виконіватися роботи зі штукатурки коридорів та сходових майданчиків;
-завершено роботи із влаштування вхідної групи;
-розпочато монтаж сантехніки;
2 секція
-продовжується монтаж вікон (5 та 6 поверхи); цього тижня ці роботи буде завершено;
-продовжуються роботи із влаштування вхідної групи з внутрішньої сторони двору;
-тривають фасадні роботи із зовнішньої частини будинку.
3 секція
-тривають фасадні роботи із зовнішньої сторони будинку;
- влаштування електромереж на 1 поверсі;
- на завершальному етапі роботи із влаштування 2 вхідної групи, першу – завершено.

103/12
Завершено роботи із влаштування фундаменту на вхідній групі.

103/13
1 секція
-виконано роботи із монтажу вентиляційних шахт газових котлів з 1 по 4 поверхи, цього тижня планується завершення цих робіт;
2секція
-тривають роботи із влаштування перегородок та влаштування стін на балконах.

103/14
- завершено роботи із монтажу вентблоків;
- тривають роботи із влаштування перегородок;
- на завершальному етапі виконання робіт із влаштування парапету.

103/15
1 секція
- триває влаштування перегородок на 6 поверсі;
-цього тижня розпочнеться підготовка до влаштування покрівлі.

2 секція
- продовжується влаштування покрівлі, виконано 70 %;
-цього тижня планується виконання робіт із монтажу вікон (внутрішня сторона будинку).

4 черга
Будинок 16
-завершено роботи із мурування 2 поверху;
-розпочато роботи із монтажу плит.

Будинок 17
- тривають роботи із мурування стін 5 поверху, виконано 70 %, цього тижня планується завершити.
21 серп 2018 07:28
Шановні мешканці житлової програми "Європейка"!
Доводимо до вашого відома, що до 1 вересня 2018 року буде виконано підключення до централізованого водопостачання. Просимо вибачити за незручності.
21 серп 2018 07:34
Ми продовжуємо будувати!

103/11
1 секція
- завершено внутрішні роботи – штукатурка стін 6 поверху; цього тижня будуть виконіватися роботи зі штукатурки коридорів та сходових майданчиків;
-завершено роботи із влаштування вхідної групи;
-розпочато монтаж сантехніки;
2 секція
-продовжується монтаж вікон (5 та 6 поверхи); цього тижня ці роботи буде завершено;
-продовжуються роботи із влаштування вхідної групи з внутрішньої сторони двору;
-тривають фасадні роботи із зовнішньої частини будинку.
3 секція
-тривають фасадні роботи із зовнішньої сторони будинку;
- влаштування електромереж на 1 поверсі;
- на завершальному етапі роботи із влаштування 2 вхідної групи, першу – завершено.

103/12
Завершено роботи із влаштування фундаменту на вхідній групі.

103/13
1 секція
-виконано роботи із монтажу вентиляційних шахт газових котлів з 1 по 4 поверхи, цього тижня планується завершення цих робіт;
2секція
-тривають роботи із влаштування перегородок та влаштування стін на балконах.

103/14
- завершено роботи із монтажу вентблоків;
- тривають роботи із влаштування перегородок;

103/15
1 секція
- триває влаштування перегородок на 6 поверсі;
-цього тижня розпочнеться підготовка до влаштування покрівлі.

2 секція
- продовжується влаштування покрівлі, виконано 70 %;
-цього тижня планується виконання робіт із монтажу вікон (внутрішня сторона будинку).
21 серп 2018 07:58
Ми продовжуємо будувати!

Будинок 16
-завершено роботи із мурування 2 поверху;
-розпочато роботи із монтажу плит.

Будинок 17
- тривають роботи із мурування стін 5 поверху, виконано 70 %, цього тижня планується завершити.
27 серп 2018 17:15
Цитата "BD_Holding":
Доводимо до вашого відома, що до 1 вересня 2018 року буде виконано підключення до централізованого водопостачання. Просимо вибачити за незручності.

Спасибо вам. Это отличная новость!
28 серп 2018 06:57
Цитата "BD_Holding":

а почему вы не сообщаете официально о том, что сроки сдачи третей очереди переносятся???
что сдаваться 3 очереди будет с 2018 и до конца 2019 года??
28 серп 2018 07:30
Ми продовжуємо будувати!
3 черга
103/11
1 секція
- розпочато роботи зі штукатурки коридорів та сходових майданчиків;
- триває монтаж сантехніки, виконано 2 - 4 поверхи;
- розпочато роботи із виконання стяжки підлоги у квартирах та коридорах, виконано 2 поверх та розпочтато роботи на 3;
- триває монтаж закладних на балконах;
- влаштування накривок на парапетах.
2 секція
- завершенно монтаж вікон;
- тривають фасадні роботи із зовнішньої частини будинку, наступного тижня ці роботи планується завершити.
3 секція
- тривають фасадні роботи із зовнішньої сторони будинку, цього тижня ці роботи планується завершити;
- влаштування електромереж на 1 поверсі завершено, розпочато на 2 поверсі.

103/13
1 секція
- завершено роботи із монтажу вентиляційних шахт газових котлів;
2 секція
- розпочато роботи із монтажу вентиляційних шахт газових котлів (2 та 3 поверхи);
- тривають роботи із влаштування перегородок, влаштування стін на балконах завершено.

103/14
- тривають роботи із влаштування перегородок, виконуються на 5 поверсі;

103/15
1 секція
- завершено влаштування перегородок на 6 поверсі;
- розпочато роботи із влаштування покрівлі.
2 секція
- завершено влаштування покрівлі.

4 черга
Будинок 16
-тривають роботи із монтажу плит перекриття 2 поверху.

Будинок 17
- тривають роботи із мурування стін 5 поверху, виконано 85 %, цього тижня планується завершити.
28 серп 2018 17:47
Забудовник думає реагувати на звернення і виправляти свій брак? На це звернення шановні керівники не збираються звернути увагу? Зима скоро...
Добрий день.
Моє ім'я Острійчук Катерина. Я проживаю в с. Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 103/7, кв. 26 (ЖК Європейка).
17.03.2018 року я звернулась в консьєрж сервіс ЖК Європейка та написала заяву на ім'я Директора ТОВ "БД Сервіс - Соборний" про те, що у квартирі мокра стіна та розповсюджується пліснява (скан-копію заяви у вкладенні).
Після огляду співробітників ТОВ "БД Сервіс - Соборний" мені повідомили, що забудовнику надіслано лист з проханням про вирішення та прийняття комплексних заходів по усуненню виявлених недоліків (скан-копія у вкладенні).
Прошу повідомити чи отримали Ви дане звернення та вказати терміни розгляду та прийняття заходів по усуненню недоліків.
Мій контактний номер телефону: (093) ....
Дякую.
З повагою, Острійчук К. Р.
29 серп 2018 10:33
Скажите есть ли в 103-12 доме ступеньки ?
И когда планируете сдвигаться с мертвой точки ?
спасибо
29 серп 2018 14:01
Цитата "Ростислав Острійчук":
Забудовник думає реагувати на звернення і виправляти свій брак? На це звернення шановні керівники не збираються звернути увагу? Зима скоро...
Добрий день.
Моє ім'я Острійчук Катерина. Я проживаю в с. Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 103/7, кв. 26 (ЖК Європейка).
17.03.2018 року я звернулась в консьєрж сервіс ЖК Європейка та написала заяву на ім'я Директора ТОВ "БД Сервіс - Соборний" про те, що у квартирі мокра стіна та розповсюджується пліснява (скан-копію заяви у вкладенні).
Після огляду співробітників ТОВ "БД Сервіс - Соборний" мені повідомили, що забудовнику надіслано лист з проханням про вирішення та прийняття комплексних заходів по усуненню виявлених недоліків (скан-копія у вкладенні).
Прошу повідомити чи отримали Ви дане звернення та вказати терміни розгляду та прийняття заходів по усуненню недоліків.
Мій контактний номер телефону: (093) ....
Дякую.
З повагою, Острійчук К. Р.

Доброго дня. Після введення будинків в експлуатацію, всі поточні запитання стосовно обслуговування вирішуються не забудовником, а виключно обслуговуючою компанією БД Сервіс.
29 серп 2018 14:33
Если еще кто не видел новые сроки сдачи - во вложении. Ничего не сказать...
29 серп 2018 18:40
Стосовно строків. Що це? Це офіційна сторінка ЖК Европейка? Звідки така інформація?
29 серп 2018 18:45
Информация с сайта lun
30 серп 2018 06:25
Цитата "Апельсина":
Стосовно строків. Що це? Це офіційна сторінка ЖК Европейка? Звідки така інформація?

такую информацию озвучивают в отделе продаж
30 серп 2018 06:44
Что-то ветка подумерла. Уже и недельный отчет от застройщика не сделан. Так хоть пыль в глаза пускали, теперь забили и на это.
30 серп 2018 07:35
Цитата "n.grazhdanin":
Что-то ветка подумерла. Уже и недельный отчет от застройщика не сделан. Так хоть пыль в глаза пускали, теперь забили и на это.

Доброго дня. Тижневий звіт опубліковано вчасно і в повному обсязі. //forum.domik.ua/zhk-evropejka-bd-holdin g-t29183-9740.html
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .537539. . .580
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx