Подати оголошення

ЖК Есенин | Орлан Инвест | Ирпень, ул. Есенина

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 106.
13/12%
2/2%
23/22%
29/27%
39/37%
1. . .228230. . .282
11 квіт 2017 09:08
Цитата "moto87":

Ну что, забрала?

Я отношу а не забираю ))) буквально через час поеду в офис
11 квіт 2017 09:09
Цитата "kate_10":
Ось роздивляйтесь, яка гарна в нас природа там, де скоро будемо жити )))

Отлично, а то я если честно переживала за нее
11 квіт 2017 09:25
Цитата "Oks0804":

Отлично, а то я если честно переживала за нее

Я теж трохи переживала,поки не побачила на власні очі цю каналізацію)Ми, доречі,вже теж віднесли за оформлення і котел)На форумі інвесторів пишуть що вручення ключів,як кажуть менеджери,буде 13 травня.
11 квіт 2017 09:27
Цитата "kate_10":

Я теж трохи переживала,поки не побачила на власні очі цю каналізацію)Ми, доречі,вже теж віднесли за оформлення і котел)На форумі інвесторів пишуть що вручення ключів,як кажуть менеджери,буде 13 травня.

Что то все никак лицевую сторону не красят(((
11 квіт 2017 09:35
Цитата "Oks0804":

Что то все никак лицевую сторону не красят(((

Ну зі сторони де в нас ліс сосновий,то там вже все повністю дофарбували.А зі сторони поля,то коли я була вже каркас створювали,по якому робочі будуть ходити і утепляти цю сторону.Ну я думаю,мають швидко це зробити,бо там же ніби не так багато лишилося.Вони паралельно всі роботи роблять.І утеплюють і в середині фарбують,і ландшафт роблять(плитку, дерева,кущі).Дерева,доречі,прижилися,на них є вже великі бруньки.Між будинками вже все плиткою укладено.
11 квіт 2017 11:45
Цитата "kate_10":
Була вчора на будівництві.Буду писати про 2будинок,3під'їзд .Всі квартири вже поштукатурені,починають вже білити стіни з 7 пов.і рухаючись вниз.Видно, що розгрібають і вивозять сміття на тракторі.Також помітила, що в квартиру вже заведена електрика(кабель),вода (труба,коло входу на підлозі ),інтернет (кабель ).Вже є всі труби (головна газова труба і для води, і стічна труба ).Просверлили вже отвір в стіні на кухні для для газового лічильника.Дверей ще в 3 під'їзді не поставили нікому.Внутрішні роботи ведуться,робочі є.Зовнішні роботи: почали споруджувати каркас в задній частині будинку, щоб нарешті доутеплювати його. Побачила також,що риють траншеї для каналізаційних труб, і прямо почали вже рити в напрямку до вул.Соборної (де і власне має відбутися підключення до головної каналізаційної труби ).Також риють вже побачила, що прокладають кабель електричний. Фарбують газові труби в жовтий колір. На задній ч-ні вже майже доробили наш сквер насадили нових дерев і кущиків!!!Почали робити вже доріжки з плитки і за 2будинком.
Велике дякую за детальний звіт! :super: Порадували))
11 квіт 2017 12:12
А как там 1 дом поживает, какие работы ведутся?)
11 квіт 2017 14:22
Цитата "elenka_fi":
Велике дякую за детальний звіт! :super: Порадували))

Будь ласка)))
11 квіт 2017 16:30
Ориентир-13 мая. А там будем поглядеть.
11 квіт 2017 17:11
Цитата "kate_10":

Ну зі сторони де в нас ліс сосновий,то там вже все повністю дофарбували.А зі сторони поля,то коли я була вже каркас створювали,по якому робочі будуть ходити і утепляти цю сторону.Ну я думаю,мають швидко це зробити,бо там же ніби не так багато лишилося.Вони паралельно всі роботи роблять.І утеплюють і в середині фарбують,і ландшафт роблять(плитку, дерева,кущі).Дерева,доречі,прижилися,на них є вже великі бруньки.Між будинками вже все плиткою укладено.

Отличненько..спасибо большое за инфу :super:
11 квіт 2017 20:35
Цитата "moto87":
Ориентир-13 мая. А там будем поглядеть.

13 мая- рабочая суббота, может, все таки, 20?
11 квіт 2017 21:26
Цитата "Anna_Tailor":

13 мая- рабочая суббота, может, все таки, 20?

У рабочих дата-13мая
12 квіт 2017 06:08
Очень хочется верить, что это окончательная дата и она не сдвинется на месяц или два :)
17 квіт 2017 08:20
Христос Воскрес соседи ! Поздравляю всех со светлым праздником !
Как и что на на стройке ? Какие новости ?
17 квіт 2017 09:48
Добрый день, соседи.

Всех с прошедшим праздником!!!

Вчера заезжал на стройку, сделал фото и прогулялся в нашем парке ))).
17 квіт 2017 10:33
Цитата "Mikolenko":
Добрый день, соседи.

Всех с прошедшим праздником!!!

Вчера заезжал на стройку, сделал фото и прогулялся в нашем парке ))).

І як там справи на будівництві? Що нового порівняно з минулим тижнем окрім утеплення фасаду другого будинку з боку поля?
17 квіт 2017 10:35
Закопали все коммуникации во дворе. Поставили забор под строительство третьего дома. Завершают утепление средней секции второго дома. Это из того, что заметно, внутрь не заходили.
17 квіт 2017 10:36
Цитата "Opticom":
Закопали все коммуникации во дворе. Поставили забор под строительство третьего дома. Завершают утепление средней секции второго дома. Это из того, что заметно, внутрь не заходили.

Спасибі.
17 квіт 2017 10:54
Надеюсь мы не будем ждать окончание 3-го дома 😏
17 квіт 2017 11:51
Завтра поеду платить деньги и еще раз заеду на стройку чтобы посмотреть что к чему и как работают. Выложу больше фотографий.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .228230. . .282
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx