Подати оголошення

ЖК Есенин | Орлан Инвест | Ирпень, ул. Есенина

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 106.
13/12%
2/2%
23/22%
29/27%
39/37%
1. . .197199. . .282
03 лют 2017 22:16
Цитата "Ddd1714":
ну от,казали ж субота 12.00 я збирався приїхати в Ірпінь... А вийшло як завжди... Прям підпілля якийсь...

В субботу людям реальней вырваться на встречу. Я бы тоже приехала посмотреть на реальных инвесторов :)
03 лют 2017 22:17
Цитата "mov55555":

В субботу людям реальней вырваться на встречу. Я бы тоже приехала посмотреть на реальных инвесторов :)

Так і я про це ж... А як перенесли то можна було і повідомити...А то приходьте туди не знаю куди тоді коли нас там небуде
03 лют 2017 22:18
Цитата "Ddd1714":
ну от,казали ж субота 12.00 я збирався приїхати в Ірпінь... А вийшло як завжди... Прям підпілля якийсь...

Вельмишановний пане Дмитре! Якщо оголошення публікується в четвер і на ньому написано завтра, то це ПЯТНИЦЯ! Правильно, таку складну річ може зрозуміти тільки підпілля тролів, яким ви мене вважаєте і який якимось дивом попав на зустріч з керівництвом Орлана!

Цитата "mov55555":
... Я бы тоже приехала посмотреть на реальных инвесторов :)

Ах!!! упустили сегодня такую возможность, а вот мы увидели реальных инвесторов и встретились с руководством

ВСІМ ГАРНИХ ВИХІДНИХ!!!!!
03 лют 2017 22:20
Цитата "Esen":

Вельмишановний пане Дмитре! Якщо оголошення публікується в четвер і на ньому написано завтра, то це ПЯТНИЦЯ! Правильно, таку складну річ може зрозуміти тільки підпілля тролів.

Вы кажется не на своем месте. Если планируется реальная встреча, публикуйте инфо на форуме, можно и несколько раз в день,сообщений много, я тоже пропустила сообщение
03 лют 2017 22:20
Цитата "Esen":

Вельмишановний пане Дмитре! Якщо оголошення публікується в четвер і на ньому написано завтра, то це ПЯТНИЦЯ! Правильно, таку складну річ може зрозуміти тільки підпілля тролів.

О точно, тоді вибачайте, недогледів, був впевнений що на суботу
03 лют 2017 22:27
Цитата "mov55555":
Вы кажется не на своем месте. Если планируется реальная встреча, публикуйте инфо на форуме, можно и несколько раз в день,сообщений много, я тоже пропустила сообщение

А я и не претендую на место под солнцем :) могу вам уступить. Только не надо указывать что мне делать, а то я могу предложить вам и пиццу заказать )))))

НА ДОБРАНІЧ, шановні інвестори ЖК ЄСЕНІН. Все у нас буде добре! Принаймні у 30го будинку, як ми зрозуміли сьогодні зі слів керівника ТОВ "Орлан-Інвест Груп"
03 лют 2017 22:31
Цитата "Esen":

Вельмишановний пане Дмитре! Якщо оголошення публікується в четвер і на ньому написано завтра, то це ПЯТНИЦЯ! Правильно, таку складну річ може зрозуміти тільки підпілля тролів, яким ви мене вважаєте і який якимось дивом попав на зустріч з керівництвом Орлана!

Ах!!! упустили сегодня такую возможность, а вот мы увидели реальных инвесторов и встретились с руководством

Звиняйте, та тролем я вважаю лише Вас, дякуючи Вашій манері спілкування! Щодо публікації в четвер в 23:56.... я читав в п'ятницю форум і не звернув уваги на дату публікації... Але Вибечте мій скудний розум до Вашого недоріс....А те, що Ви реальніші ніж будь хто інший ніхто вже й не сумнівається... І обов'язково тримайте в тайні інформацію, яку отримали від керівництва ОІ. Бо то ж не для нас, співаючих оди і рукоплескаючих інфа
03 лют 2017 22:51
А есен прочитав сообщение на форуме в 12 ночи , успел и билет поменять на самолет и прилететь. Нам еще только учиться такой самоорганизованности:)
03 лют 2017 22:58
[quote="mov55555"]А есен прочитав сообщение на форуме в 12 ночи , успел и билет поменять на самолет и прилететь. Нам еще только учиться такой самоорганизованности:)[/quote

У вас 21 квартира?
04 лют 2017 05:54
!!!!!!!!! СОСЕДУШКИ МОИ ДОРОГИЕ!!!!!!!!!
вот почитала сообщения и в шоке, такое ощущение что мы все друг другу враги. Люди мы же соседи будущие и нам еще решать вместе очень много различных вопросов, так давайте же перестанем быть буками и начнем вместе без провокаций и оскорблений общаться!!! Я уже например устала от этих противостояний, недосказов.. скрытых тайных сообществ и встреч...у нас же общие вопросы и проблемы, так давайте делиться информацией...
не у всех есть возможность приезжать на встречи, особенно если они тайные и в неудобное время ( например как вчера, вы уж простите но посреди рабочего дня уж явно у офисного работника нет возможности уехать еще и в другой город).. а у кого есть возможность да я только рада, потому что понимаю и ОИ они так же работают как и все... но делитесь инфой а не скрывайте за семью печатями...или вы думаете что вам это делает честь?
я бы не очень хотела чтобы мы все на друг друга были озлоблены и обижены... ДАВАЙТЕ ЖИТЬ ДРУЖНО!!!!!!
Позвольте откланяться, спасибо за внимание! :winky:
04 лют 2017 05:57
20veta15, сбор информации(какой дом, какая квартира).
Esen, запутывает людей давая не подтвержденную и не полную информацию, а также отводит наше внимание от главных вопросов.

Esen и 20veta15, не вводите, пожалуйста, людей в заблуждение своими бессмысленными сообщениями. Инвесторы не тратить свои силы на переписку с ними, форум и так слишком большой. Мы так и не получили обещанный ответ от Орлана.

Скоро подключусь к закрытому форуму, хочу понять кто из моего дома.

Согласен с Оксаной, я лично только за положительные взаимоотношения, впереди много совместной работы. Всем хороших выходных.
04 лют 2017 07:53
Окс0804, поддерживаю вас спитч!
Есть возможность следить за происходящим онлайн. Но от этого я перестаю быть инвестором. Сейчас я вообще в другой части страны, и нет возможности вступить в закрытую группу.
Если есть какие-то новости, прошу выкладывать, а не говорить загадками, как Есен.
Всем спасибо!
04 лют 2017 09:24
Цитата "mov55555":
Обновленный список реальных инвесторов ЖК Есенин :
1. Anna_Tailor
2. Ddd1714
3. mov55555
4. Oks0804
5. Mikolenko
6. elenka_fi

Вместе мы сила !! :)

К реальным инвесторам добавились :
7. esen02

Уважаемые инвесторы и потенциальные покупатели ЖК Есенин. Выкладываю данную информацию здесь на форуме для вашего понимания кто есть кто, кому верить , а кому не стоит. Всем добра и ключиков :)
04 лют 2017 10:19
Здравствуйте, уважаемые ивесторы ЖК Есенин !

Являюсь инвестором 1-го дома (договор есть), как попасть в вашу группу ?
Начитался тут всякого, волнуюсь - что там происходит с объектом. Приехать нет возможности сейчас.
04 лют 2017 11:06
ШАНОВНІ СУСІДИ!
Уважаемые соседи!
Dear neighbours,

Хочу, ще раз подякувати всім вам за таке жваве обговорення і активне спілкування на тему наших нагальних проблем і не тільки. За цей час всі ми встигли поспілкуватися, пересваритися і, що особливо радує, подружитися та згуртуватися.
Памятаймо одне - як би там не було, всі ми сусіди. Всім нам жити в одному будинку чи двох, всі ми будемо зустрічатися в ліфтах, підїздах, на дитячих майданчиках чи навіть біля обіцяного фонтану :) Але мабуть саме зараз прийшов той час, коли вже варто відійти від взаємних звинувачень та образ, вже зараз варто припинити розмови на тему хто троль, а хто бот, саме зараз варто набратися небагато терпіння і максимум поваги і шани один до одного.
Досить вже тролити мене та Світлану на форумі, ми всіх вас раді бачити і чути. Пане Дмитре, я дуже перепрошую, якщо у моєму спілкуванні по відношенню до Вас щось було не так чи Ви побачили в ньому якесь упереджене ставлення саме до Вас, але я щиро поважаю Вас і Вашу думку, якщо вона навіть кардинально розходиться з моєю. Також хочу принести вибачення за всі випади у бік інших учасників форуму.
Що ми хочемо до вас донести. Скоро ми будемо знову зустрічатися, місце, дата та час ще не визначено. Тому не ховайтеся по закритих групах, виходьте з них і обговорюйте все, що вас хвилює відкрито і прозоро, проявляючи при цьому толерантність та повагу до своїх сусідів, навіть якщо ви з ними в чомусь з ними не згодні. МИ ЗА ВІДКРИТЕ, РЕАЛЬНЕ СПІЛКУВАННЯ, ПОВАГУ, ПІДТРИМКУ, МИР І ДРУЖБУ В НАШОМУ ЄСЕНІНСЬКОМУ КОЛЕКТИВІ!
Ще раз наголошую: не ховайтеся по закритих групах, а приєднуйтесь до нас!

ЛАСКАВО ПРОСИМО!
ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ!
YOU ARE WELCOME!

:poz: :hi: :poz:
04 лют 2017 11:09
приєднуюсь до написаного! Мир, дружба, жвачка! 😉😀😀😀
04 лют 2017 11:16
Я уже запутался, где происходит обсуждение насущных вопросов по ЖК Есенин, дом #1 ?
04 лют 2017 11:20
Шановний пане Esen, Ви також мені вибачте, ні в якому разі не мав на меті посваритися з кимось сусідів чи просто учасників форуму, тим паче когось образити. як і Всі, висловлюю свою думку.
Щодо закритого форуму, він ніразу не заважає зустрічатися в реальності і обговорювати все, що кого бентежить, але він дає змогу спілкуватися лише інвесторам між собою, не виносячи на загал сміття з хати, яким як ми всі бачимо активно користуються наші "доброзичливці", "активісти" та інші писаки. Тому всі гострі моменти можна не боячись обговорювати в закритому форумі. А все що стосується ремонтів і інших моментів можна обговорювати і тут. Також, як і всім інвесторам хотілося б почути які питання ініціативна група задавала керівництву ОІ, які отримала відповіді, це також думаю варто було б озвучити в закритій гілці форуму.
Всім вдалого дня!
Надіюся ще трішки і будемо за шашличком обговорювати питання кольору чайників на наших кухнях.
04 лют 2017 11:24
Підтримую. Давайте жити дружно)
04 лют 2017 11:25
Цитата "Ddd1714":

Щодо закритого форуму, він ніразу не заважає зустрічатися в реальності і обговорювати все, що кого бентежить, але він дає змогу спілкуватися лише інвесторам між собою, не виносячи на загал сміття з хати, яким як ми всі бачимо активно користуються наші "доброзичливці", "активісти" та інші писаки. Тому всі гострі моменти можна не боячись обговорювати в закритому форумі. А все що стосується ремонтів і інших моментів можна обговорювати і тут. Також, як і всім інвесторам хотілося б почути які питання ініціативна група задавала керівництву ОІ

Є набагато ефективніший спосіб спілкування не виносячи сміття з хати, який вже давно використовується нашою групою, закрита група на форумі - не найкращий варіант. Там зможете і дізнатися про результат зустрічі. Пишіть, почуємо кожного. Але там максимальна повага, порядок і дисципліна
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .197199. . .282
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx