Подати оголошення

ЖК Виноградный | ранее Синеозерный | ул. Правды

ЗабудовникКиївбуд
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-255з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 254.
180/71%
12/5%
33/13%
9/4%
20/8%
1. . .244246. . .270
22 лют 2017 10:04
Интересно почему Киевбуд скрывает факт судебных тяжб с КБК. Не это ли их тайный ход и что делать простым инвесторам?
23 лют 2017 08:54
Вчера общались с грамотными людьми и вот что они сказали: «так как документов на строительство 6-ти секционного дома нету и земли нету, считают что у КБК достаточно хорошие шансы выиграть суд, если КиевБуд не купит суд – дело может окончиться катастрофой для всех нас- инвесторов, а КиевБуд под шумок чистым выйдет из воды.
23 лют 2017 10:25
По поводу третьей секции, откройте 7-ю страницу темы и посмотрите на чем она стоИт.
Причем, как правильно заметили несколькими страницами ранее, этот фундамент расчитывался на здание вдвое меньшей этажности
23 лют 2017 19:00
В подвале будет постоянно стоять вода и комары раз под фундаментом высокий уровень грунтовых вод.
25 лют 2017 11:10
Про докуметны инвесторы уже и не мечтают.
26 лют 2017 13:31

Количество инвесторов обманутых Анатолием Войцеховским и его окружением растёт с каждым днём. Уже собираются полные конферец залы, счёт людей у которых отняли деньги идёт на десятки тысяч, городские власти заняли позицию не вмешательства тем самым ухудшая сложившуюся ситуацию.

27 лют 2017 10:17
Инвесторам всех строек Войцеховского необходимо объедениться. Вместе мы сможем тлиять на городские власти и требовать привлечения аферистов к уголовной ответственности!!!
27 лют 2017 10:35
А что инвесторам даст привлечение аферистов к уголовной ответственности? Моральное удовлетворение?
А что дальше? Если компания-застройщик обанкротится, то недострой войдет в ликвидационную массу, а инвесторам в лучшем случае вернут вложенные ими деньги.
В настоящее время закон не предлагает иных вариантов.
Поэтому, на мой взгляд, надо менять закон.
При должном давлении на власть это можно сделать довольно быстро.
Недострой не должен входить в ликвидационную массу при банкротстве, он должен передаваться в коммунальную собственность с сохранением прав инвесторов.
27 лют 2017 19:19

Подготовлена скарга на Киевбуд, копии скарги будут отправлены в Прокуратуру,МВС,МНС,КМДА и Киевзем на этой неделе. Инвесторы Синеозёрного могут ознакомиться с текстом жалобы тут:


Голові Київської міської державної адміністрації,

Кличко Віталію Володимировичу

Від:



СКАРГА

на створення техногенно-небезпечної ситуації,

внаслідок самочинного будівництва ЖК «Синьоозерний»,

що може призведе до людських жертв та каліцтва.

З 2013 року я та інші особи постійно звертаємось до КМР (КМДА) та інших уповноважених установ щодо незаконного та самочинного будівництва на перетині просп.Правди та просп.Г.Гонгадзе в м.Києві (на даний час ЖК Синьоозерний). Підставою звернень є той факт, що посадові особи ТОВ "УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ "КИЇВБУД" (код ЄДРПОУ 39224771) шляхом введення людей в оману продають квартири в самочинно будуемому 6-ти секційному житловому будинку на 26 поверхів, проектно-дозвільної документації на який немає !!!

З 2008 року закінчився термін оренди земельної ділянки № 8000000000:91:312:0100 та припинено оплату за її використання під час будівництва, однак будівництво триває. Жодних передбачених земельним та містобудівним законодавством відрахувань на користь бюджету КМР (КМДА) зазначене вище ТОВ не здійснює, а відповідні посадови особи КМР (КМДА) самоусунулись від виконання покладених обов’язків та не бажають захистити Київські землі від незаконної забудови і поповнити місцевий бюджет та бюджет України.

По теперішній час ТОВ "УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ "КИЇВБУД" (код ЄДРПОУ 39224771), шляхом введення людей в оману, замість наявних 134 квартир в 3-х секційному житловому будинку на 12-22-12 поверхів продають квартири в 6-ти секційному житловому будинку на 26 поверхів, проектно-дозвільної документації на будівництво якого немає!

Мені також відомо, що проектно-дозвільних документів на будівництво 6-ти секційного житлового будинку на 26 поверхів немає !

Будівництво спірного об'єкту – ЖК «Синьоозерний», здійснюється в порушення вимог чинного земельного та містобудівного законодавства, без належних дозволів та на земельній ділянці, що не була відведена для цієї мети, а отже вказаний об'єкт згідно ч. 1 ст. 376 ЦК України є самочинним.

Особливу Вашу увагу звертаю на той факт, що 1-а секція будинку побудована (до 5 поверху) з розрахунку навантажень від 12 поверхової будівлі, але зараз ТОВ "УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ "КИЇВБУД" вже незаконно збудували аж 26 поверхів, отже перенавантажили фундамент цієї секції майже в 2 рази !

Таким чином на перетині просп.Правди та просп.Г.Гонгадзе в м.Києві, створено техногенну небезпеку, ця небезпечна та незаконна будівля в будь-який час може рухнути на людей та авто, що призведе до людських жертв та каліцтва. Внаслідок чисельних порушень вимог законодавства, під час самочинного будівництва ЖК «Синьоозерний», на будівельному майданчику загинуло та покалічено не менш 3-х будівельників.

Згідно вимог ст.8 ЗУ "Про рекламу" у рекламі забороняється:

- розповсюджувати рекламу про спорудження житлового будинку з використанням недержавних коштів, залучених від фізичних та юридичних осіб, у тому числі в управління, без набуття/отримання суб'єктами господарської діяльності, що здійснюють його будівництво чи інвестування та/або фінансування, відповідно права власності або користування земельною ділянкою, ліцензії на здійснення будівельної діяльності, дозволу на виконання будівельних робіт чи дозволу/ліцензії на здійснення діяльності з надання фінансових послуг або свідоцтва про реєстрацію випуску цільових облігацій, виконання зобов'язань за якими забезпечується одиницею нерухомості, що споруджується.

Всупереч зазначеній вище забороні місто Київ заповнено неправомірною рекламою Житлового комплексу «Синьоозерний», в тому числі в метро, на бігбордах та в мережі інтернет //sineozerniy.com.ua . Відбувається протиправна рекламна компанія незаконного проекту будівництва офіційно якого немає (оренда земельної ділянки закінчилась у 2008 році, право на подовження оренди передано іншій сумнівній компанії, офіційно проект будівництва передбачає зовсім інше будівництво, існуючий дозвіл на будівельні роботи передбачає зовсім інше будівництво. Таким чином в м.Києві здійснюється завідомо неправомірна рекламна діяльність !

Київська міська рада (Київська міська державна адміністрація), з метою запобігання незаконній забудові міста має значні повноваження, які зазначені у наступних документах:

- рішення КМР (КМДА) № 317/1182 від 02.04.2015 року «Про забезпечення недопущення самочинного будівництва та самовільного зайняття земельних ділянок»,

- розпорядження КМР (КМДА) № 390 від 22.04.2015 року «Про створення міжвідомчого Центру моніторингу забудови міста Києва»,

- Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», тощо.

В тому числі КМР (КМДА) повинно здійснювати моніторинг забудови міста Києва.

Однак протягом 2013 – 2016 років жодних дій, щодо реалізації наявних повноважень КМР (КМДА) не вчинила. До суду не подано жодного позову, в тому числі щодо відшкодування збитків за користування земельною ділянкою, звільнення самовільно зайнятої ТОВ «УК «КиївБуд» земельної ділянки, зупинення та знесення самочинного будівництва, тощо.

Згідно вимог ст. 376 ЦПК України: «У разі істотного відхилення від проекту, що суперечить суспільним інтересам або порушує права інших осіб, істотного порушення будівельних норм і правил суд за позовом відповідного органу державної влади або органу місцевого самоврядування може постановити рішення, яким зобов’язати особу, яка здійснила (здійснює) будівництво, провести відповідну перебудову».

Отже внаслідок грубою бездіяльності КМР (КМДА) з 2013 року відбувається самочинне будівництво, користування земельною ділянкою без оплати за її користування, не сплачуються відповідні платежі на розвиток інфраструктури м.Києва, порушено режим забудови приаеродромної території заводу «Антонов», тощо.

Згідно вимог ст.1166 ЦК України передбачено, що майнова шкода, завдана бездіяльністю особистим немайновим правам фізичної або юридичної особи, а також шкода, завдана майну фізичної або юридичної особи, відшкодовується в повному обсязі.

Окрім цього, внаслідок грубої бездіяльності посадових осіб КМР (КМДА) в місті Києві шахрай Войцехівській А.П. почав незаконне та самочинне будівництва, ще більш 40 будинків. Внаслідок бездіяльності КМР (КМДА) жертвами будівельних афер Войцехівського стало більш 20 000 осіб.

Враховуючи чисельні вищезазначені факти порушення чинного законодавства України з боку ТОВ "УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ "КИЇВБУД", з метою зупинення Техногенно-небезпечних дій, прошу Вас невідкладно розглянути це звернення та в межах наявних повноважень втрутитись в ситуацію, з метою захисту громадян України та НЕДОПУЩЕННЯ ТЕХНОГЕННОЇ КАТАСТРОФИ на житловому масиві «Виноградар», та притягнення винних осіб до відповідальності.

З урахуванням зазначеного вище та керуючись вимогами чинного законодавства України,

ПРОШУ:

1. Невідкладно надати доручення підпорядкованим Вам структурам виконати комплекс дій щодо призупинення незаконного будівництва та приведення площі забудови та етажності жилого комплексу «Синьоозерний» у відповідність до затвердженого проекту.

2. За всіма фактами незаконної діяльності ТОВ "УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ "КИЇВБУД", виявленими Вами під час опрацювання цього звернення, оформити звернення до правоохоронних органів та Архітектурно-будівельної інспекції міста Києва.

До цього звернення додаю документи, які підтверджують викладені мною факти.

03 бер 2017 15:19

ГАСИ: За незаконное строительство усилена ответственность.

//kievvlast.com.ua/news/gasi-_za_nezakon noe_stroitelstvo_usilena_otvetstvennost4 9451.html

03 бер 2017 18:55
Сегодня отправил копии скарг во все инстанции. Как прийдут ответы выложу тут.
06 бер 2017 07:07
Очень будет интересно посмотреть, что же они ответят.
06 бер 2017 09:43

Оказывается есть избранные 5 строек Войцеховского, которые теперь курирует власть. Им и землю рассматривают и технадзор проверяет...
А мы -инвесторы Синеозёрного чем хуже, мы что не так же пострадали от деятельности этого афериста!!???

https://www.youtube.com/watch?v=TQYxkcL9M3s&feature=youtu.be

06 бер 2017 14:19
На других объектах в частности ЖК Сосновый Бор, застройщик уже давно ушел а у вас еще продают и заметьте достраивать дом приходится самим инвесторам.
06 бер 2017 14:33
Власти Киева ждут пока застройщик-обманщик распродаст все метры квадратные и сбежит?
Это очень выгодная позиция для застройщика, всё продать, а дальше не выполнить свои обязательства. Потом инвесторы ещё должны и доплаить!! Это игра в поддавки со стороны мерии!!! :protest:
06 бер 2017 14:35
Цитата "Siniy":
Оказывается есть избранные 5 строек Войцеховского, которые теперь курирует власть. Им и землю рассматривают и технадзор проверяет...
А мы -инвесторы Синеозёрного чем хуже, мы что не так же пострадали от деятельности этого афериста!!???

Они самоорганизовались + у них ситуация не такая печальная была.
А вы же сидите и ноете, ждете у моря погоды.
06 бер 2017 14:44
Мы тоже самоорганизовались, но старые инвесторы из консоля ходят во все инстанции, пишут скарги и всячески препятствуют снятия ареста с земельного участка, который то и наложили по их иннициативе, между прочем. Хотя людей понять можно-они устали ждать и хотят вернуть свои вложенные средства.
06 бер 2017 17:31
Дорогие инвесторы, я тоже инвестор этой горе-стройки. Отпишитесь, пожалуйста, в личку как к вам присоединиться для совместной самоорганизации.
06 бер 2017 19:39
Пока Киевбуд не закроет вопрос с инвесторами консоля, ничего не сдвинется с места.
07 бер 2017 09:37

Опана: «07.02.2017 року керівнику ТОВ «УК КИЇВБУД» (код ЄДРПОУ 39224771) в порядку ст. 93 КПК України було вручено вимогу щодо надання завірених належним чином копій документів по фінансово-господарських взаємовідносинам ТОВ «ГЛАВ-ІНЖ-СТРОЙ» (код ЄДРПОУ 38356888), на що відповідь не отримано.»

//reyestr.court.gov.ua/Review/65047952

А нам то ничего и не говорят на собраниях!
Учитывая, что документов на строительство дома нет, то КиевБуд налоговая порвет как тузик грелку.
Формально у Киевбуда фиктивная деятельность либо незаконное строительство…

Алла собрания каждый последний четверг месяца.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .244246. . .270
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше