Подати оголошення

ЖК Дания | Софиевская Борщаговка, ул. Ягодная, 21

ЗабудовникСаченко Микола Васильович, Корніяш Роман Володимирович
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 13 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
12з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 123.
27/22%
11/9%
29/24%
20/16%
36/29%
1. . .144146. . .262
22 бер 2018 20:18
Цитата "kot1984":

Машины есть))) А вообще, представитель застройщика когда-то писал, что существует огромная стоянка. Но где она я не знаю. Может нам более актуальную информацию дадут...

И мы, уже проживая на Ягодной, так и не знаем, где же она... Сначала обещали трехэтажный паркинг. Потом нам пытались доказать,что мест и так хватает. 12 мая будет год, как мне обещали "стоянку на 50 паркомест через неделю". Дальше на асфальте нарисовали стрелки в обе стороны со знаком парковки на Ягодной 15 и участке напротив. Потом нам обещали подземный паркинг под 101 и 97/22. А теперь вообще молчат. По факту уже в 9 вечера стать негде. А вот к лету многие инвесторы 101 дома начнут ремонты делать и вопрос: ГДЕ вы будете ставить машины? Почему вас этот вопрос не волнует? Он волнует только нас, потому что вы будете ставить машины на наши паркоместа...
22 бер 2018 20:19
Светлана, очень Вас прошу: дайте, пожалуйста, ясный ответ на вопрос когда, где и на сколько паркомест будет стоянка?
22 бер 2018 20:29
Вопрос паркомест очень даже волнует. Предлагаю поднять его на очередной встрече с представителями застройщика.
22 бер 2018 20:38
Цитата "kot1984":
Вопрос паркомест очень даже волнует. Предлагаю поднять его на очередной встрече с представителями застройщика.

Ну с нами он уже не встречается. А у Вас есть шанс :notsure:
22 бер 2018 20:42
Цитата "jemix":
Светлана, где машины парковать? В поле?
А то где на асфальте написали, уже не подходит. Скоро на заборе писать будем :drink:

Ой, Олександре, навіщо ж справлятись на асфальт??? :winky: :protest:
Ще й погрожуєте справлятись на паркан з отим смайликом, що випиває, бррр :oh:
(Я жартую, знаю, зрозумієте :winky: )

Якщо серйозно:
Забудовник заасфальтує територію навколо Ягідної, 14, буде ще 30-40 паркомісць.
У 101 будинку своя парковка, прибереться будівельний паркан, будуть на його місці паркомісця.
Та й наразі місць всім вистачає, територія у нас не 10 гектарів, що потрібно годинами її об'їжджати та "довго шукати місце". Звісно всі хочуть стати ближче до свого помешкання, але не бачу нічого надприродного пройтись до автівки 50 метрів.
На фото, зробленому о 21 ще є вільні місця, напевно і біля 55 будинку також є.
22 бер 2018 20:44
Цитата "lenchikk_n":
Светлана, очень Вас прошу: дайте, пожалуйста, ясный ответ на вопрос когда, где и на сколько паркомест будет стоянка?

Все відповіла на допис Вашого чоловіка.
22 бер 2018 20:49
Цитата "lenchikk_n":

Забудовник кожного дня на будівництві буває.
Та й інші представники постійно знаходяться там: Олександр, Ігор, накінець Альона.
А з інвесторами 101-го будинку зустрічались в субботу, так, що не потрібно так приречено писати.
22 бер 2018 20:52
Кошова, 97/22
22 бер 2018 20:55
А можно фото 3-4 секции?
22 бер 2018 20:58
Цитата "lenchikk_n":

А почему не встречается? /шепотом/ Вы что, подрались?
22 бер 2018 20:58
Цитата "lenchikk_n":

А почему не встречается? /шепотом/ Вы что, подрались?
22 бер 2018 21:08
Цитата "Ciponizhka":
А можно фото 3-4 секции?

Останні, що маю - кінець лютого.
З того часу мало, що змінилось, закінчили пальове поле.
Чекаємо тепла, щоб робити ростверк.
22 бер 2018 21:58
На фото, зробленому о 21 ще є вільні місця, напевно і біля 55 будинку також є.[/quote]
До теми про парковку, в режимі реального часу і після 22.00 - місць купа, відеоспостереження - будь ласка....
23 бер 2018 04:00
Цитата "СветланаДания":

Ой, Олександре, навіщо ж справлятись на асфальт??? :winky: :protest:
Ще й погрожуєте справлятись на паркан з отим смайликом, що випиває, бррр :oh:
(Я жартую, знаю, зрозумієте :winky: )

Якщо серйозно:
Забудовник заасфальтує територію навколо Ягідної, 14, буде ще 30-40 паркомісць.
У 101 будинку своя парковка, прибереться будівельний паркан, будуть на його місці паркомісця.
Та й наразі місць всім вистачає, територія у нас не 10 гектарів, що потрібно годинами її об'їжджати та "довго шукати місце". Звісно всі хочуть стати ближче до свого помешкання, але не бачу нічого надприродного пройтись до автівки 50 метрів.
На фото, зробленому о 21 ще є вільні місця, напевно і біля 55 будинку також є.

Світлано, а де мешканці 101 дому паркуватимуться поки в них нема парковки? Судячи з темпів будівництва, парковка в них буде, мабуть, в кращому разі наступного літа, а ремонти приїжджати робити вони будуть ось вже.

Про парковку на 30-40-50 паркомісць я чую вже рік - нема.
Паркомісця біля будинків є, але іноді. І ті фото, що Ви виклали в реальному часі, то на щастя, що там сугроби розтають, бо не всяка машина там стане, а найчастіше там запарковано два джипи. І до того ж, я маю бути впевнена, що коли вже нас обманули з охороною і закритою територією, то що з машиною все в порядку.

Про асфальт - не треба ображати, коли не знаєте: на асфальті ще з минулого літа намальовано дві стрілки в різні боки з написом знака паркування, які нам бути презентовані як типу паркомісця на пустирі біля 17 будинку і там, де зараз магазин. Тому до чого тут гумор про справляння на асфальт взагалі не зрозуміло.
23 бер 2018 04:07
Цитата "СветланаДания":

Забудовник кожного дня на будівництві буває.
Та й інші представники постійно знаходяться там: Олександр, Ігор, накінець Альона.
А з інвесторами 101-го будинку зустрічались в субботу, так, що не потрібно так приречено писати.

Навряд чи о 21 годині він тут є на місці ;)))) бо більшість з нас таки на роботу теж ходить :)

А якщо серйозно, то пропоную організувати таки таку ж зустріч, як для інвесторів 101 будинку, тільки для мешканців Ягідної та Козацької, щоб ми особисто могли задати питання щодо того, що нам обіцяють, але не виконують (бо навіщо, коли ми вже живемо і в принципі і так добре і майже мовчки). Бо доробити під'їзди, накриття і поручні на ганку всю зиму обіцяють і лише розмови: завтра, в понеділок, скоро замовлять. Дякую хоча б за те, що приварити нам на поручні в під'їзді додаткову планку, хоча і трохи не там, де просили ))))))
23 бер 2018 04:20
Цитата "lenchikk_n":

Світлано, а де мешканці 101 дому паркуватимуться поки в них нема парковки? Судячи з темпів будівництва, парковка в них буде, мабуть, в кращому разі наступного літа, а ремонти приїжджати робити вони будуть ось вже.

Про парковку на 30-40-50 паркомісць я чую вже рік - нема.
Паркомісця біля будинків є, але іноді. І ті фото, що Ви виклали в реальному часі, то на щастя, що там сугроби розтають, бо не всяка машина там стане, а найчастіше там запарковано два джипи. І до того ж, я маю бути впевнена, що коли вже нас обманули з охороною і закритою територією, то що з машиною все в порядку.

Про асфальт - не треба ображати, коли не знаєте: на асфальті ще з минулого літа намальовано дві стрілки в різні боки з написом знака паркування, які нам бути презентовані як типу паркомісця на пустирі біля 17 будинку і там, де зараз магазин. Тому до чого тут гумор про справляння на асфальт взагалі не зрозуміло.[/quot

Про фото в реальному часі з камери, придивилась - то ж за 55 будинком, то там нехай паркуються його мешканці, бо нам так, зовсім незручно лишати там машину.
23 бер 2018 04:29
Так вроде там где забор высотки, обещали что будет тротуар. Светлана, путаетесь в показаниях. По поводу паркомест, в 55 сейчас тоже пару человек живёт, так что, там рядом ещё может и есть пару мест. А вы предлагаете мне машину во Львовском ставить и пешком идти? А может лучше возле скоросного, тут всего пару км? Светлана, на асфальте в прошлом году, возле 17 дома ваши подопечные (а может сеператисти) нарисовали указатели парковки. Как раз тогда, когда я тут с Игорем переписывался. Потом вы построили отдел продаж, который перерос в дом. За ним Вы обещали площатку детскую. Теперь говорите что парковка. А при этом у нас закрытый комплекс (по обощаниям) на январь 2017 года. Так что, где я не прав? Покажите утверждённый план ЖК, если он есть. И что бы на нём всё сходилось. Я смерился со всем, но ругаться с соседями по поводу поставить машину, я не хочу
23 бер 2018 06:43
Цитата "lenchikk_n":

Потом нам обещали подземный паркинг под 101 и 97/22.

Я никого не защищаю, но... Если бы у этих домов был подземный паркинг, то стоимость квадратного метра жилья была бы совсем другая. Мы инвестировали (не в обиду застройщицу) в низкобюджетное жилье эконом-класса со смарт-квартирами и примитивными планировками и при этом хотим подземный паркинг. :notsure: Так не бывает. :no:
23 бер 2018 07:16
Цитата "Orologio":

Я никого не защищаю, но... Если бы у этих домов был подземный паркинг, то стоимость квадратного метра жилья была бы совсем другая. Мы инвестировали (не в обиду застройщицу) в низкобюджетное жилье эконом-класса со смарт-квартирами и примитивными планировками и при этом хотим подземный паркинг. :notsure: Так не бывает. :no:

Вот и я к тому, что обещать надо то, что будешь выполнять, а не то, что лишь бы на время поутихли.
Генплана комплекса нет, потому как хотят, так и строят.
23 бер 2018 07:43
Здравствуйте.Скажите, есть ли у кого нарекания на качество постройки из газоблока?(хорошо ли держит тепло,нет ли плесени?)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .144146. . .262
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше