ЖК Чарівне Місто | Киевгорстрой, Укрбуд | ул. Бориспольская, 18-26
Забудовник | Київміськбуд |
Здача ЖК | 2021 - 2023 р. |
Планування | від 21 168 Грн/м² |
19/12% | ||
7/4% | ||
39/25% | ||
52/33% | ||
40/25% |
В‘ячеслав
Всім привіт. Я підтримав петицію.
Прошу інших активно підключатись.
Це вже дуже підозріло. Реально вже у більшості забудовників відбуваються будівельні роботи. Так я згоден не такі темпи як було раніше, але є рух.
Київміськбуд включайся в роботу!!!!!!
Доброго дня. Можливо "Київміськбуд" вже збанкротів, як варіант... З сьогоднішнім курсом в нього недостатьно коштів для завершення будівництва.
🌀 Петиція про відновлення будівництва на залишившихся 7 об'єктах Київміськбуду.
⚡️ Підпис через Bank id: https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=12037
⚡️ Підпис через Київ Цифровой: https://kvd.page.link/97TZTgpHK9oyNqEN6
Поширте цю петицію 🇺🇦
Якщо є бажаючі продати по переуступці, пишіть в приват з ціною, який будинок , поверх, та куди вікна. Або на ролик social_project@mail.ru Лише однушки цікавлять
андроид2016
Якщо є бажаючі продати по переуступке, пишіть в приват с ціною, який будинок, поверх, та куди вікна. Или на ролик social_project@mail.ru Лишечки однушки цікавлять
у мене є Жк Злагода дом 2 секция 2 50м2
Pratsuk89
у мене є Жк Злагода дом 2 секция 2 50м2
а вас кацапський мейл не смутив у повідомленні про купівлю? Доречі в Україні цей домен заблокований, як думаєте звідки пан пише?
Рашисти збирають особисті дані та ел. пошту ! Чекайте провокаційних листів або ще якусь підлянку! Це ж русня, вона інакше не може.
Домени Київміськбуду вже кілька днів не працюють (точніше, їхнє програмне забезпечення). А домен Чарівного Міста - проданий минулого місяця.
503 Service Temporarily Unavailable
kmb.ua
kyivmiskbud.ua
created: 2016-04-29 15:41:07+03
modified: 2023-04-29 15:43:02+03
expires: 2023-04-29 15:41:07+03
jk-charivnemisto.com.ua
Варто лише було мені про це написати, як сайт Київміськбуду знову встав. Без будь-яких згадок цієї проблеми. Добре, якщо це не пов'язано з розслідуванням Київради. А от домен Чарівного Міста, скоріше за все, вже не повернеться.
Chus
а вас кацапський мейл не смутив у повідомленні про купівлю? Доречі в Україні цей домен заблокований, як думаєте звідки пан пише?
Не видумуйте) просто давно зарегена пошта не хочу щоб спамили на особисту , а ця так валяється, але коли іншу пишу не дає відправити не знаю чому
Artemiy_k
Підскажіть, чи реально продати кв зараз?
Я розглядаю , що у вас по ціні який будинок?
Я врахвую ризики що це може бути як патріотка повний стоп, а бо ще на роки , і знаю що чекати по 5 років багато хто не може, тому шукаю гарні варіанти звісно з уступкою гарною, з великим ризиком або взагалі втрати, або поверненню через багато років, до того ж після останнього сюжету про кушнера віра стрімко припала пилом) Але все ж збираю можлиі віранти... може щось підійде... Комусь часто вигідніше вже докласти різницю в щось готове ніж знімати ще роки ... То ж актуально поки що. Найсмачніші варіанти зараз через рієлторів йдуть , а краще ж властиники
android2016
Я врахвую ризики що це може бути як патріотка повний стоп, а бо ще на роки , і знаю що чекати по 5 років багато хто не може, тому шукаю гарні варіанти звісно з уступкою гарною, з великим ризиком або взагалі втрати, або поверненню через багато років, до того ж після останнього сюжету про кушнера віра стрімко припала пилом) Але все ж збираю можлиі віранти... може щось підійде... Комусь часто вигідніше вже докласти різницю в щось готове ніж знімати ще роки ... То ж актуально поки що. Найсмачніші варіанти зараз через рієлторів йдуть , а краще ж властиники
Жк Злагода дом 2 секция 2 50м2 есть
И так по заявкам на продажу. Заявки на кидали 34-35к , есть и 30 но реже. Кто-то хочет вернуть вложенное или заработать? Если заработать то ждите) Вероятность покупки за такую цену близка к нулю. Есть строящиеся дома за 31-32к без заморозки 40квадратов без спорных разбирательств, монолит причем рядом с ППС тоже. С заморозкой я думаю потолок 25 (и так покупали большинство по 22). Конечно ваше право попробовать. А право покупателя по искать еще :)
android2016
И так по заявкам на продажу. Заявки на кидали 34-35к , есть и 30 но реже. Кто-то хочет вернуть вложенное или заработать? Если заработать то ждите) Вероятность покупки за такую цену близка к нулю. Есть строящиеся дома за 31-32к без заморозки 40квадратов без спорных разбирательств, монолит причем рядом с ППС тоже. С заморозкой я думаю потолок 25 (и так покупали большинство по 22). Конечно ваше право попробовать. А право покупателя по искать еще :)
Цікаво, де ви взяли інформацію, що квартири, які будує КМБ коштували 22? Може в Укрбуді, не знаю. Я свої 42 м купувала за 41,5 т. Одже, нехай воно будується роками, дешевше продавати немає сенсу, все одно таке будівництво добудують. Кому не терміново і є де жити, не цікаво продавати за безцінь.
Irevichus
Цікаво, де ви взяли інформацію, що квартири, які будує КМБ коштували 22? Може в Укрбуді, не знаю. Я свої 42 м купувала за 41,5 т. Одже, нехай воно будується роками, дешевше продавати немає сенсу, все одно таке будівництво добудують. Кому не терміново і є де жити, не цікаво продавати за безцінь.
Люди самі писали... Так звісно то ще в УКРБУДІ. ПРосто враховуючі ризики заморозити гроші на 5+ років - потрібен якийсь профіт, бо інакше тупо :) О тим хто покупав по 22 , бажанку ставлять 35 - ну блін) СЕрьйозно?) Хто ж купить таке, якщо поручь є робочі (не скандальні) за 32-33тіс. А чи добубується ЧАРІВНЕ - в загалі лотерея. Тобто теоретично колись так, але ці скандали, віджими між компаніями, суди, викраденння бабла і т.д. То хто за ще на скільки... Я навіть за 25 сумніваюся) чи варто лізти... А ле за більше точно ні
Доброго дня, теж цікавить купівля 1 кім кв в 1-2 будинках . Пишіть great777.777@ukr.net
Вірю, що ця петиція може змінити місто на краще. Будь ласка, долучайся та підпиши петицію: https://kvd.page.link/5swVCC7h6WhMd4gB9
titanya1984
Шановні Довірителі та учасники у Фонді фінансування будівництва ЖК
«Чарівне місто».
Керуючись Ухвалою Київського окружного адміністративного суду про відкриття провадження в адміністративній справі № 320/35560/23 від 19 жовтня 2023 року в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під`їзд, 10-й поверх) 20 грудня 2023 року о 12:00 год відбудеться підготовче засідання по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-КАПІТАЛ" до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про зобов`язання вчинити певні дії, а саме про визнання протиправним та скасування постанови від 12.09.2023 №188-ДУМ про накладення санкції за правопорушення на ринках капіталу та організованих товарних ринках та розпорядження від 12.09.2023 №271-ДУМ про усунення порушень законодавства на ринках капіталу та організованих товарних ринках.
Наявність вільних слухачів передбачена частиною шостою статті 129 Конституції України, стаття 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» де значиться, що судовий розгляд та вирішення справ здійснюються гласно та відкрито.
Ми з Вами не сторони в цій справі однак для загального розуміння, що відбувається з нашим «Управителем» відповідно до договорів про участь у Фонді фінансування будівництва - дана інформація вам до відома.
Якщо коротко у Вашого Управителя Трабл з Національною комісією по цінним паперам
Продам 1 кімнатну квартиру в 2 другому будинку , 39.5 кв.м , 30тис $, кому цікаво пишіть звоніть , 0934853975
Якісь новини, сусіди?
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна23.11980
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а22.113 072
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832