"Welcome Home на Полковника Потехина", 9 ("Берген") - "Фундамент"
39/39% | ||
7/7% | ||
11/11% | ||
8/8% | ||
36/36% |
Будут ездить на общественном транспорте, кто захочет купит по соседству гаражи.Цитата "julson":
так секундочку. вопрос был конкретный - где хотят парковку вкладчики Бергена? конкретно - где? ткните пальцем на карте
Почему Застройщик - это Зло??
Ок5, ну зачем эта вся "лирика"? Я напишу в ответ - откуда у застройщика столько пофигизма что будет с лесом и с теми людьми, которые въедут в Ваши "маленьки будиночкi"? Кто-то выше написал честно, извините - не буду искать точную цитату, мол, наше дело - продать квартиры, куда будут водить детей в школы не наша забота. И ездить будут на общественном транспорте:-) Это хотя бы честно! Потому что именно так и обстоит дело - 27 этажей это сумасшедшие деньги и вы "сражаетесь" за них, раздаете взятки и "покупаете" титушек и журналюг, наверное это показатель вашей искренней доброты... люди, которые недовольны "сражаются" за здравый смысл... На "участке" от перекрестка с Героев обороны до Вашей стройки по Потехина в округе приблизительно 2 тысячи квартир, а Вы заселите еще 4 тысячи. Ну тут к "бабке не ходи", понятно каким это будет праздником бытия... про "дает работу" вообще не стоит начинать, некоторые россияне к нам тоже приезжают "работать" на восток и истинно верят что при этом они делают правое дело... Эта логика для тётенек у телевизора. Большие инвесторы этой стройки (не те люди, что покупают себе одну квартиру для жизни на все свои сбережения и планируют тут жить) - абсолютные прожжёные прагматики, которые видят "вкусную" цену за метр и клали они с прибором на то, что будет потом и с жителями и с Голосеево... Так что "злость" именно от вашей овечьей личины, держите людей за идиотов... Это бы прокатило, возможно, если бы этажность была не на столько адски наглая... Так что Вы строите, а мы ищем способы Вас остановить. На сколько я знаю, за последние дней 10 на стройку не попала ни одна бетономешалка, очень надеюсь что и дальше так будет, пока не найдут на вас управу... В Киеве нет места для жилья, нет недостроя, обязательно изгадить лес? Только не пишите что лес не пострадает, а то опять аналогии только с российским ТВ...
Да уже 5100 голосов есть
https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=1749
Я людей понимаю, хочется жить возле леса в новом доме.
Но обратите внимание, на то, что вокруг стройки развернулась борьба за лес, гаражи и разумный подход. Все таки 27 этажей - это очень много.
Бетономешалки действительно не пускают, проезд охраняется местными круглые сутки.
Только поэтому уже сроки будут сдвинуты/затянуты.
Рядом "плавун" - буквально за забором "Академии". Соседняя высотка уже стоит под наклоном.
На месте инвестора стоит подумать.
Отзыв составила из личных наблюдений ,родители живут поблизости проспекта Победы
Цитата "PolkovnikPotehin":Откуда у людей столько ненависти и злобы?...
Почему Застройщик - это Зло??
Ок5, ну зачем эта вся "лирика"?
PolkovnikPotehin та інші місцеві мешканці,які читають цей форум, Ви ж бачите, що забуловник готовий до діалогу, зверніть увагу не кожен забудовник готовий до діалогу, оцініть цей їхній крок належним чином. Ви ж розумієте, що в тому місці рано чи пізно щось побудують і це точно не буде дев'ятиповерхівка, бо таких зараз по-перше не будують, і точно не буде малоквартирний елітний будинок, оскільки в такому кількість квартир для СБУ буде дуже мізерною. Єдиний альтернативний варіант,який там міг бути - це панельки від Аркади з такою самою, а то і більшою щільністю забудови і не таким привабливим зовнішнім виглядом. Все ж мені здається, що наявний варіант кращий, але, звісно, є проблеми, які Ви зараз маєте нагоду вирішити з забудовником. Як свідомий представник громадськості, не воюйте з забудовником, коли він готовий вести переговори, а ведіть переговори і доносьте до нього свої потреби. Всі вони точно не задовольнять, але назустріч вже готові йти. То ж використовуйте це. Фактично готовність забудовника до діалогу - це ж саме те, чого Ви прагнули, ловіть шанс. На жаль, закони ведення бізнесу в нашій країні такі, що не завжди дозволяють бути людяним, не думайте, що бізнесу дуже легко, особливо в нашій країні, поки не опинилися в їхній шкурі. Повірте, будь якому бізесу було б легше працювати, якби не доводилося вирішувати питання хабарями і якби все було б так легко в нашій країні в бізнесі, то навряд чи було б скільки недобудов. Останнім часом мені доводиться працювати з людьми , які мають бізнеси і повірте, не так їм легко, як Ви думаєте. Будь ласка, подумайте і про тих, хто вже інвестував кошти. Давайте спробуємо розуміти один одного. Бажаю Вам успіхів у перемовинах із забудовником і дуже хочу, щоб принаймні до частини з Ваших вимог дослухалися, але і Ви намагайтеся почути їх.
Чи може так: пан Сокольницький вибачається перед громадою, та захоплено шелестить вухами, потім десь у куточку він дає відступного Головатому і декільком активістам, усе те фільмується, потім надсилається у прокуратуру? Бо як же можна бути впевненим, чи чесна людина Головатий, коли того не перевірити на практиці, спровокувавши його, так?
Не на того перемовника ви поставили, шановні інвестори....
Цитата "EjercitoVerde":І якою має бути конструктивна розмова, що ви готові запропонувати, шановна пані? Громада негайно припиняє протести, а забудовник у особі закінченого провокатора щось тим дурникам натомість пообіцяє?
Чи може так: пан Сокольницький вибачається перед громадою, та захоплено шелестить вухами, потім десь у куточку він дає відступного Головатому і декільком активістам, усе те фільмується, потім надсилається у прокуратуру? Бо як же можна бути впевненим, чи чесна людина Головатий, коли того не перевірити на практиці, спровокувавши його, так?
Не на того перемовника ви поставили, шановні інвестори....
а вы пытались идти на компромисс??
Уважаемая Nytina, Вы про меня это на самом деле написали:-) или Вы думаете я не работаю, а просто деньги из тумбочки достаю??? Вы пишите как раз про _мою_ шкуру, все вот эти ваши призывы к человечности... А господа инвесторы на 27и этажах делают такие деньги, что все человеческое вызывает у них только смех и повод поржать под вискарик... Очень жаль что Вы доверили им свои сбережения на такой ранней стадии строительства. Я уже писала, что очень надеюсь - те, кто купил квартиры чтобы жить в них, не пострадают... Господа инвесторы потеряли все мыслимые берега в своей жадности... И если бы господа инвесторы хотя бы немного были ГРАЖДАНАМИ своих страны и города, они бы и денег заработали и сделали бы благо для города и его имиджа как столицы. Например сейчас на наших глазах три бизнесмена, которые действительно хотят видеть наш город европейской столицей, поднимают заброшенную ВДНХ, вытаскивают ее из долгов и дарят всем киевлянам радость!!! Инвесторы же этих чертовых домов просто пилят бабло и чихать хотели прежде всего на Вас, уважаемая Nytina... на то как Вы будете здесь жить потом...
Я думаю это все делается с целью получить прибыль,в нашей стране просто так никто ничего не делает,к сожалению
Цитата "Julia55":PolkovnikPotehin "Например сейчас на наших глазах три бизнесмена, которые действительно хотят видеть наш город европейской столицей, поднимают заброшенную ВДНХ, вытаскивают ее из долгов и дарят всем киевлянам радость!!! "
Я думаю это все делается с целью получить прибыль,в нашей стране просто так никто ничего не делает,к сожалению
но при этом и людям будет где провести свой досуг
Цитата "VST":Будут ездить на общественном транспорте, кто захочет купит по соседству гаражи.
ну как вариант)) но они ж почему то не хотят))
говорят мол парковку подавайте. и что характерно не на территории в/ч, а аутсайд)
Цитата "Nytina":
PolkovnikPotehin та інші місцеві мешканці,які читають цей форум, Ви ж бачите, що забуловник готовий до діалогу, зверніть увагу не кожен забудовник готовий до діалогу, оцініть цей їхній крок належним чином. Ви ж розумієте, що в тому місці рано чи пізно щось побудують і це точно не буде дев'ятиповерхівка, бо таких зараз по-перше не будують, і точно не буде малоквартирний елітний будинок, оскільки в такому кількість квартир для СБУ буде дуже мізерною. Єдиний альтернативний варіант,який там міг бути - це панельки від Аркади з такою самою, а то і більшою щільністю забудови і не таким привабливим зовнішнім виглядом. Все ж мені здається, що наявний варіант кращий, але, звісно, є проблеми, які Ви зараз маєте нагоду вирішити з забудовником. Як свідомий представник громадськості, не воюйте з забудовником, коли він готовий вести переговори, а ведіть переговори і доносьте до нього свої потреби. Всі вони точно не задовольнять, але назустріч вже готові йти. То ж використовуйте це. Фактично готовність забудовника до діалогу - це ж саме те, чого Ви прагнули, ловіть шанс. На жаль, закони ведення бізнесу в нашій країні такі, що не завжди дозволяють бути людяним, не думайте, що бізнесу дуже легко, особливо в нашій країні, поки не опинилися в їхній шкурі. Повірте, будь якому бізесу було б легше працювати, якби не доводилося вирішувати питання хабарями і якби все було б так легко в нашій країні в бізнесі, то навряд чи було б скільки недобудов. Останнім часом мені доводиться працювати з людьми , які мають бізнеси і повірте, не так їм легко, як Ви думаєте. Будь ласка, подумайте і про тих, хто вже інвестува
в кошти. Давайте спробуємо розуміти один одного. Бажаю Вам успіхів у перемовинах із забудовником і дуже хочу, щоб принаймні до частини з Ваших вимог дослухалися, але і Ви намагайтеся почути їх.
Зло не застройщики, а аферисты. Причем как для инвестора так и для аборигенов - для всех нас. А вопрос аферизма это не персональное обвинение данного застройщика,а вопрос уровня коррупции в нашей стране и безнаказанности этого явления. Примеров, думаю, не надо.
А людяність немає нічого спільного з "законами ведення бізнесу". якщо людина порядна, то і на місяці порядна.Я то розумію, що встояти перед спокусою зробити грошей на власності громади то дуже нелегка справа.
А Ще виникає питання чого це раптом забудовник став готовий до діалогу? а чого не до того як давити людей бетоновозами, бити тітушками, труїти газом, " кашмарити" кримінальними справами? Громадські слухання, мабуть, для того і існують, щоб уникнути таких конфліктних ситуацій і вирішувати суспільні питання разом, а не шукати шпарини в законі, щоб скоренько нашинкувати капусти , а проблеми залишити дітям.
Не розумію я - чому це аборигени повинні дбати про тих, хто не вміє прораховувати ризики та потрапляти в халепи?
Ну і з побажаннями успіхів в перемовинах, я з Вами цілком згоден.
Застройщик теперь готов к переговорам, потому что не успевает рассказывать взятки по всем проехал и появляются подобные передачки. Там и титушки во всей красе, пожалеет ещё раз "частных предпринимателей" и цена вопроса предполагаемая...
https://youtu.be/3vEpw3-0t44
Цитата "PolkovnikPotehin":...
я це адресувала Вам, тому що знаю, що Ви берете участь у блокуванні будівництва і дуже хочу, щоб Ви як його учасник разом з іншими представниками громади делегували на переговори достойного врівноваженого представника,який представляв би позицію громади та шував вирішення проблеми, а не загострював її. Я не хочу рахувати прибутки забудовника і не знаю щодо порядності його керівників, але 5ok мені видається конструктивною людиною, принаймні перелік озвучених ним дій мені особисто вселяє надію. Також сподіваюся, що Ви донесете до учасників протесту, що ми, інвестори, які вже внесли кошти в цей будинок, дуже сподіваємося на розуміння від вас і заклики до зупинки будівництва травмують нашу нервову систему:)фокусуйтеся краще на зміні формату будівництва:)
Інформація для роздумів ху із ху
"Мы должны спровоцировать конфликт" Юрий Сокольницкий
прям мегапровокатор , "павєлітєль толп"
Ну що ж, виклик прийнято, значить місцеві - то не серйозно їх небагато, когось підкупимо, когось залякаємо, спровокуємо, розчорнопіаримо, наобіцяємо, посадимо...
але ні, "тобі так не буде"...
взагалі-то все серйозно:
https://www.facebook.com/Обєднання-громадян-Вартові-Голосієва-43729 6796454767/
і це тільки початок...
Наспраді ви ще не бачили гніву місцевих
Згадайте що робилося на останньому майдані, скільки останнім часом в країні зброї, вибухівки та людей, що вміють зробити коктейль молотова з заплющеними очима, скільки людей після АТО, яких постійна "пабєда бабла" дістала до небажання миритися з цим далі, а страху вже нема і змінювати місце проживання не збирається - тут вже справді "Голосієво або смерть", справа принципу...
І "вопящіє мєстниє" дуже легко можуть перетворитися на всіх, хто любить ці місця, хто тут займається спортом, хто вчився в агроакадемії/унівеситеті...
А що, місце для наметів у нас прекрасне, партизанити теж є де, повітря переважно прекрасне (якщо не вітер не зі звалища), поряд озера (бруднуваті, але помитися можна), поряд супермаркет - та тут «ядєрку пересідєть можна», тобто тримати безстроковий (принаймні до пізньої осені) екотуристичний табір, хай тільки потепліє трохи
І може виявиться і всі кияни "мєсні", і бувші студенти, і люди, яким небайдужа екологічна ситуація, і кому ще важливо дотримання власних принципів ... "вобщєм" народу, який виявиться, як казав Лесь "до..я", що означає "дуже багато". І поняття "вопящіє мєстниє" буде розширено кордонами України, а майданити ми любимо, от хлібом не годуй А тут і зручно і приємно
ПС. Ледь не забув… Зовсім нешановні забудовники та його "клікуши по клаві" - пропоную ще один експеримент - спиляйте за територією вашої "СуперБудУтопії", дерево, краще за все той же "Дуб Слави", і подивіться що буде ви ж любите експерименти
ПСПС. Насправді "мєстние" поки хочуть зупинити це беззаконня (аж дивно) законними методами, без крові. Але завдяки таким як #ЮрийСокольницкийпровокатор, ситуація вже! заслуговує на симетричну відповідь...
А так чекаємо тепла і провокацій, місце варте боротьби!
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна28.111 011
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?28.113 831
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349