ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко
Забудовник | Білий Шоколад |
Здача ЖК | 2014 - 2023 р. |
Планування | від 15 100 Грн/м² |
15/9% | ||
8/5% | ||
22/13% | ||
52/30% | ||
79/45% |

Цитата "b-shokolad":Дело в том, что разрешение от Киевоблэнерго на подключение первой подстанции нам дали почти без проблем, а разрешение на вторую всё никак не хотят давать. Мы не могли знать, что так будет. Все жилые комплексы Киевской области сталкиваются с намеренным затягиванием подключения к сети. Это политическая проблема государственного уровня. А все потому, что Киевоблэнерго принадлежит не нашему государству, как должно быть, а частной российской компании. Тем не менее, разрешение нам дадут, это просто вопрос времени.
Зараз буду в УК і запитаю на пряму, але питання поки до вас: от так просто не дають? Кажуть: не дамо? ЯК АРГУМЕНТУЮТЬ? Може все ж ЖК не виконує норми? Чи ви все зробили, що вимагає обл/рай електромережі, а вони вам у відповідь КУКІШ? Я вірно розумію?

Цитата "Стой там иди сюда":
Зараз буду в УК і запитаю на пряму, але питання поки до вас: от так просто не дають? Кажуть: не дамо? ЯК АРГУМЕНТУЮТЬ? Може все ж ЖК не виконує норми? Чи ви все зробили, що вимагає обл/рай електромережі, а вони вам у відповідь КУКІШ? Я вірно розумію?
Зайдіть і запитайте, почитайте документи.

Ось робочий лінк. Спробуйте //m.finance.obozrevatel.com/economy/6487 1-bolshoj-ulov-rossiyane-mogut-lishitsya -energeticheskih-aktivov-v-ukraine.htm
Але розвиток подій не найкращий і тут БШ вже не винний. Почитав я деякі документи і виглядає так, що БШ робить свою роботу, а обленерго викаблучується. Алгоритм такий (це на мій хлопський розум): бш подає документи на ТУ (а точніше компанія, що розробляє документи. Не запамятав назву) з розрахунками потужності і тд, а потім обленерго вичитує і якщо щось не так (розрахунок потужності, кома не там і тд) відправляє на доопрацювання. Проходить час. Знову по тому ж колу. І так може до бескінечності тривати! І хто винен? БШ чи Обленерго-навіть не уявляю. Але те, що 10А отримає норм тариф не раніше, ніж за рік-півтора навіть не викликає сумніву. Мдааааа. Вступив в тепленьке? Можливо.
І клянуться в УК, що не наварюють на нас на тарифі. Кажуть скільки обленерго виставили, по тій ціні і продають. Зараз 2.40, наче, а було 2.20. Країна ідіотів, вибачте.
Останній коментар: продати обленерго свинособакам!!!!!!! Господи, на скільки притрушена країна

Цитата "Стой там иди сюда":Ось робочий лінк. Спробуйте //m.finance.obozrevatel.com/economy/6487 1-bolshoj-ulov-rossiyane-mogut-lishitsya -energeticheskih-aktivov-v-ukraine.htm
Але розвиток подій не найкращий і тут БШ вже не винний. Почитав я деякі документи і виглядає так, що БШ робить свою роботу, а обленерго викаблучується. Алгоритм такий (це на мій хлопський розум): бш подає документи на ТУ (а точніше компанія, що розробляє документи. Не запамятав назву) з розрахунками потужності і тд, а потім обленерго вичитує і якщо щось не так (розрахунок потужності, кома не там і тд) відправляє на доопрацювання. Проходить час. Знову по тому ж колу. І так може до бескінечності тривати! І хто винен? БШ чи Обленерго-навіть не уявляю. Але те, що 10А отримає норм тариф не раніше, ніж за рік-півтора навіть не викликає сумніву. Мдааааа. Вступив в тепленьке? Можливо.
І клянуться в УК, що не наварюють на нас на тарифі. Кажуть скільки обленерго виставили, по тій ціні і продають. Зараз 2.40, наче, а було 2.20. Країна ідіотів, вибачте.
Останній коментар: продати обленерго свинособакам!!!!!!! Господи, на скільки притрушена країна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дякую, що розібралися.

Цитата "b-shokolad":Дякую, що розібралися.
Но, вибачьте... я все одно не розумію, чому населення має розплачуватися за затримку переоформлення промислових тарифів на тарифи для населення. Те, що всі ЖК стикаются з цією проблемою, не може бути аргументом. До того ж, процес може затягнутися на роки якщо не має визначених законом термінів узгодження ТУ.
Все одно треба шукати компетентного юриста... можливо, має сенс навіть звернутися з листом в АМКУ для перевірки Київобленерго як монополіста, або в управління захисту споживачів, або вирішувати питання у судовому порядку. Бо, як я розумію, самі ЖК не дуже зацікавлені в ескалації конфлікту для прискорення процесів, що пов'язані з додатковими для них ризиками - перевірок, аудитів та інше.

Цитата "white1977":Только от этого "разбора" толку -0 ,типа -можно оставить "все как есть" договор когда то будет)с юристом все же нужно встречаться.это замкнутый круг-жк БШ,будет всегда говорить,что он делает все что может,а вот облэнерго такие "плохие" ,а в облэенерго скажут-да мы с радостью со всеми лично готовы заключить договор на прямую,но ваш же жк БШ,чет там сделал не то или не так.странно ток,что два дома получились " с правильными запятыми в бумаге" а сейчас эти запятые не знают куда ставить в договоре?ок.верю,типа)что будем делать дальше,есть предложения кому и по скок скидываться,чтоб нашу проблему решил или решал?)
Повністю згоден, але що юриста будемо просити?? Перевірити БШ чи вони все зробили? Анріл. Обленерго? Анріл. Якесь нескінченне коло, блін

Ви отримали в поштових скриньках звернення так званого "активу будинку" з бланком підробної квитанції на сплату експлуатаційних послуг та компенсації електроенергії.
Странно, у нас ничего такого не было. А все получили? Нам или не бросили, или кто-то забрал.....
Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БІЛИЙ ШОКОЛАД"
(ТОВ "БІЛИЙ ШОКОЛАД")
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
Назва юридичної особи "БІЛИЙ ШОКОЛАД"
Ідентифікаційний код юридичної особи 39462538
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи 08140, Київська обл., Києво-Святошинський район, село Білогородка, ВУЛИЦЯ ВЕЛИЧКО, будинок 3, офіс 42
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа
<...личные данные удалены модератором...>
Види діяльності Код КВЕД 46.41 Оптова торгівля текстильними товарами;
Код КВЕД 46.49 Оптова торгівля іншими товарами господарського призначення;
Код КВЕД 81.10 Комплексне обслуговування об'єктів (основний);
Код КВЕД 46.90 Неспеціалізована оптова торгівля;
Код КВЕД 68.32 Управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту

Цитата "nikolaevnik":А чего бы не спросить по поводу электричества у этих товарищей
Та поки зо ми не знайшли ХТО буде питати в цих товаришів. Мені вже самому цікаво. Але я можу уявити скільки це може забрати часу та ресурсів! Ми думаємо, що однією бумажкою обійдемося або платежем юристу... Ой вей. Багато на цьому шляху руки опустить....

Цитата "white1977":Читал ток что форум, у наших соседей тоже были почти такие же проблемы.главное,там на форуме есть бланк,так сказать,заявления который в любом случае нужно или всем писать или от всех или кому нить одному,потом видно будет по ответу.и еще интересная деталь,тоже там написана,что жк не имеет права брать компенсацию за свет.эту компенсацию за свет,вообще никто не может брать по закону.но,если цена по которой жк БШ покупает у облэнерго точ такая же,как у нас в платежках,то по идее все правильно как бы.а если выше,это уже не компенсация,а перепродажа электроэнергии.вот поэтому не нужно молчать и ждать,нужен человек,который в этих тонкостях понимает и знает че и как)
Ну якщо питання лише в тому чи не відрізняється наша ціна від тієї, по якій купує БШ, то ні-не відрізнається. В УК мені повідомили, що ціна така ж по якій купують. Хоча я ще не проживаю і навіть не знаю ціни, яка стоїть в платіжках. Можу і помилятися.
Але це не відміняє факту, що якось потрібно впливати на ситуацію: або тиском на обленерго або на БШ, якщо хтось з них не правий.

Цитата "white1977":Мне лично в УК сказали,что договор будет в июле.поэтому сказали,это "ничего" для нас и по закону.есть один договр в жк БШ на свет.и есть второй договор в облэнерго.две бумаги.кто их видел?там все один в один,даже запятые совпадают?)
За логікою речей БШ просто ну не вигідно ПЕРЕПРОДАВАТИ е/енергію, тому що при найменшому бугурті цей факт вспливе і деяких посодють, а цього бояться, повірте! Тому я ну дуже сумніваюся, що ціна різна. Зле стверджувати не буду. Може комусь баланда і туберкульоз більше подобаються, ніж осінь))))
Цитата "toxico":
Но, вибачьте... я все одно не розумію, чому населення має розплачуватися за затримку переоформлення промислових тарифів на тарифи для населення. Те, що всі ЖК стикаются з цією проблемою, не може бути аргументом. До того ж, процес може затягнутися на роки якщо не має визначених законом термінів узгодження ТУ.
Тому що вас "нагнули" і фактично зобов'язали прийняти на себе зобов'язання "коменсувати" електроенергію по тарифам, встановленими БШ (Вам рахунки виставляє БШ, а не обленерго)
Що робити?
Варіант 1: подивитися строк дії договору і по закінченню не продовжувати (найлегший)
Варіант 2: розірвати договір (проблематичніше, але реально)
Найбільш дієвим методом є залучення Служби захисту прав споживачів, але це для тих, хто6 (а) не укладав договір на компенсацію; (б) відмовляється продовжувати строк дії договору по його закінченню

- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1101.053 740
- ЖК Оранжерея | Edelburg Development | ул. Николая Василенко, 230.0484
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2730.04427
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/230.042 746
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4330.04450
- ЖК А12-2 | УСК | Бровары, ул. Симоненко, 11330.04273
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская30.04111
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ30.0410 294
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а30.043 072
- Отзывы о застройщике LEV Development28.044
- Чи варто зараз купувати нерухомість?30.044 304
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.041
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112