ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко
Забудовник | Білий Шоколад |
Здача ЖК | 2014 - 2023 р. |
Планування | від 15 100 Грн/м² |
15/9% | ||
8/5% | ||
22/13% | ||
52/30% | ||
79/45% |

Цитата "delirium77782":Всем добрый вечер. Хочу вернутся к вопроссу по поводу тарифов на електроэнергию. Может среди соседей есть юристы? Может стоит подать коллективное заявление в суд? или в прокуратуру? Думаю, это как то должно ускорить процесс передачи домов в облэнерго. Ну и так чтоб наверняка можно задействовать защиту прав потребителей.
Можемо на одному з будівельних форумів попросити одну людину, яка в темі юриспруденції і відгуки про неї хороші там! НЕ ЗНАЮ скільки то коштуватиме, але впевнений не десятки тисяч. Назбираємо, якщо тут ніхто не юрист. Готовий переписку з ним взяти на себе!

Цитата "delirium77782":я, например, не против. Если есть возможность узнай те пож-та, думаю желающие найдутся)
Давайте сформулюємо СУТЬ запиту до юриста! ЩО ми хочемо від нього? Тому що якщо я напишу, що ми хочему нормальний тариф-не зрозуміє. Тому давайте думати. Запит в ЖК з відповіддю причини у встановлений строк? Ще щось? Бо я не ахті в цій юриспруденції. Є ідея?

Цитата "Стой там иди сюда":
Давайте сформулюємо СУТЬ запиту до юриста! ЩО ми хочемо від нього? Тому що якщо я напишу, що ми хочему нормальний тариф-не зрозуміє. Тому давайте думати. Запит в ЖК з відповіддю причини у встановлений строк? Ще щось? Бо я не ахті в цій юриспруденції. Є ідея?
Мені здається, спочатку потрібно з"ясувати, чому взагалі така ситуація виникла - забудовник не виконав нормативи і тому обленерго не може прийняти будинки на баланс і відповідно мешканці не можуть укласти прямі договори на постачання електроенергії, чи обленерго в силу якихось власних причин, не пов"язаних з нормативами, не приймає будинки на баланс? Хтось знає відповідь на це запитання? Як тільки ми з"ясуємо цей момент, можна буде чітко сформулювати юристу запит та розуміти, куди взагалі звертатись.

Цитата "FaaipDeOiad":
Мені здається, спочатку потрібно з"ясувати, чому взагалі така ситуація виникла - забудовник не виконав нормативи і тому обленерго не може прийняти будинки на баланс і відповідно мешканці не можуть укласти прямі договори на постачання електроенергії, чи обленерго в силу якихось власних причин, не пов"язаних з нормативами, не приймає будинки на баланс? Хтось знає відповідь на це запитання? Як тільки ми з"ясуємо цей момент, можна буде чітко сформулювати юристу запит та розуміти, куди взагалі звертатись.
Ось це в десятку!
Все вірно описано! І тепер в мене ГОЛОВНЕ питання (і до себе в тому числі): до кого звертатися з відповідним запитом. Думаю ЖК підпадає теж під норму про запити (там з реєстрацією листа та нормами по термінам з відповіддю). Хто знає хто в нас забудовник? Назва? ПІБ? Адреса?

Цитата "white1977":Толковый юрист,думаю,за пару секунд поймет насколько этим делом есть смысл заниматься.есть же какие то нормы ?или любой жк может "придумывать" любой тариф на свет и потом этот свет "продавать" своим жильцам.продавать столько времени,сколько ему хочется.если все законно и такие нормы в Украине существуют...ну тогда я "ступил маленько"что перебрался в белогородку)
Дивіться. ТАРИФ встановлю НКРЄ, а не ЖК! Інша справа за якими документами відпускається ЕЕ на ЖК.
ЖК НЕ має документів від обл/рай РЕС і на баланс будинки не передані. Я зараз трохи вникаю в питання. Було б добре всім десь онлайн все ж спілкуватися. Я б видав сайт, де нам розтолкують, але ж заборонено і забанять (знову!) ;(

Шановні мешканці!
Ви отримали в поштових скриньках звернення так званого "активу будинку" з бланком підробної квитанції на сплату експлуатаційних послуг та компенсації електроенергії.
Нагадуємо, що кожен власник квартири підписував Договір про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території та Договір про компенсацію витрат у зв'язку з використанням електричної енергії, на підставах яких Вам нараховуються послуги та надаються квитанції на оплату. Дії самоназваного "активу будинку" не підтверджені документально та не узгоджувались з Управляючою компанією "Білий Шоколад". Квитанція, надана активом – підробна!
Просимо здійснювати оплату, згідно наданих УК "ТОВ Білий Шоколад" квитанцій. Оплати, здійснені по підробним квитанціям не будуть зараховані.
Щодо заключення Договорів з Київобленерго: ТОВ "Білий Шоколад" зробило все, що від нас залежить для якнайшвидшого вирішення цього болючого питання. Але ТОВ "Білий Шоколад" не має впливу на Київобленерго та власників цієї недержавної структури.
Ми робимо все і більше для того, щоб отримати дозвіл на підключення своєї підстанції. Документальні докази численних відмов від Обленерго зберігаються в Управляючої компанії.
На форумі «Житло-2016» також порушувалася проблема підключення до Київобленерго − всі житлові комплекси Київської області зіштовхуються з навмисним затягуванням підключення до мережі. Це політична проблема державного рівня. А все тому, що Київобленерго належить не нашій державі, як повинно бути, а приватній РОСІЙСЬКІЙ компанії. VS Energy контролює 8 обленеро в Україні. (Більш детально про це в статті за посиланням //finance.obozrevatel.com/economy/64871- bolshoj-ulov-rossiyane-mogut-lishitsya-e nergeticheskih-aktivov-v-ukraine.htm )
Проте ми не покладаємо рук, і тарифи від Обленерго – лише питання часу, адже дозвіл на першу підстанцію ми вибороли – виборемо дозвіл й на другу. Дякуємо за розуміння!
З повагою, адміністрація ТОВ «Білий Шоколад»

Уважаемый жк БШ.как понять слово "компесация" почему это "компесация" для одной квартиры и для другой квартиры разная?квартиры с газом и квартиры без газа ?

Цитата "white1977":Договір про компенсацію витрат у зв'язку з використанням електричної енергії, на підставах яких Вам нараховуються послуги та надаються квитанції на оплату
Уважаемый жк БШ.как понять слово "компесация" почему это "компесация" для одной квартиры и для другой квартиры разная?квартиры с газом и квартиры без газа ?
Все вопросы - в Управляющую компанию. Почему не связываетесь с ними?
Спасибо за ответ.
Потому что,в июле в управ компании ,когда я подписывал бумаги мне сказали,что неделя-две и вопрос будет решен.в августе,когда было собрание жильцов,мне опять сказали-пару недель,ну может месяц и вопрос с облэнегро будет решен.ок.сегодня зайду еще .

- ЖК Plaza Kvartal 3 | Чабани, вул. Покровська, 5223.071
- ЖК Гранд Бурже | Linevich Group | Буча, бул. Леоніда Бірюкова, 223.07564
- ЖК SOFіHouse | Boson Development | Софіївська Борщагівка, вул. Поліська, 2б23.071
- ЖК SOFіHome | Boson Development | Софіївська Борщагівка, вул. Козацька23.071
- ЖК Scandia | БК Триумф | Бровари, вул. Анатолія Луценка, 2723.073 020
- ЖК Медовий-2 | Київміськбуд | Київ, вул. Петра Радченка, 2723.07437
- ЖК Forest | Спецжитлофонд, Житло-Інвест | Київ, вул. Мілютенко, вул. Шолом-Алейхема23.072 022
- ЖК Mirax | Київміськбуд, BudCapital | Київ, вул. Глубочицька, 4323.074 425
- ЖК BELLEVIE | PGD, TAS Group | Київ, вул. Бережанська, 922.072
- ЖК Svitlo Park | Futura Hata | Київ, Наддніпрянське шосе, 2а22.074 174
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Чи варто зараз купувати нерухомість?17.074 565
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд18.074
- ЖК Четыре Сезона | Будова | Одесса, просп. Гагарина, 1917.0710
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- ЖК Father | РіЕЛ | Львів, вул. Промислова, 50/5208.071
- ЖК Ріел Сіті | РІЕЛ | Львів, вул. Рудненська, 807.0750
- Ремонт кухонного столу22.072
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Під час встановлення плати, пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051