Подати оголошення

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗабудовникБілий Шоколад
Здача ЖК2014 - 2023 р.
Планування
від 15 100 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
13з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .193195. . .289
23 жовт 2016 18:34
Думаю так-а вот если б не было охраны жк,то украли бы не 2,а 22)
23 жовт 2016 18:53
Всем добрый вечер. Хочу вернутся к вопроссу по поводу тарифов на електроэнергию. Может среди соседей есть юристы? Может стоит подать коллективное заявление в суд? или в прокуратуру? Думаю, это как то должно ускорить процесс передачи домов в облэнерго. Ну и так чтоб наверняка можно задействовать защиту прав потребителей.
23 жовт 2016 18:55
Цитата "delirium77782":
Всем добрый вечер. Хочу вернутся к вопроссу по поводу тарифов на електроэнергию. Может среди соседей есть юристы? Может стоит подать коллективное заявление в суд? или в прокуратуру? Думаю, это как то должно ускорить процесс передачи домов в облэнерго. Ну и так чтоб наверняка можно задействовать защиту прав потребителей.

Можемо на одному з будівельних форумів попросити одну людину, яка в темі юриспруденції і відгуки про неї хороші там! НЕ ЗНАЮ скільки то коштуватиме, але впевнений не десятки тисяч. Назбираємо, якщо тут ніхто не юрист. Готовий переписку з ним взяти на себе!
23 жовт 2016 19:10
я, например, не против. Если есть возможность узнай те пож-та, думаю желающие найдутся)
23 жовт 2016 19:14
Цитата "delirium77782":
я, например, не против. Если есть возможность узнай те пож-та, думаю желающие найдутся)

Давайте сформулюємо СУТЬ запиту до юриста! ЩО ми хочемо від нього? Тому що якщо я напишу, що ми хочему нормальний тариф-не зрозуміє. Тому давайте думати. Запит в ЖК з відповіддю причини у встановлений строк? Ще щось? Бо я не ахті в цій юриспруденції. Є ідея?
23 жовт 2016 19:51
Питання про можливі варіанти підштовхнути забудовника до отримання документів в РЕС відправив. Чекаю відповіді.
24 жовт 2016 06:15
Ще цікавий такий момент: оплата за встановлення опалення в євро і платити в грн потрібно за курсом ЧОРНОГО ринку, а не НБУ. Ахрєнєть історія з цим БШ. До вселення я переставлю свій лайк у самий верхній рядок, скорше за все.
24 жовт 2016 06:45
По поводу тарифа,моего лично и всех в нашем жк.мой счет на свет это 100$ в месяц,за 3600кв/ч по 72 коп,в морозный месяц.если все останется так как есть сейчас еще пару месяцев-лет.то мне нужно будет платить 300$ в месяц.я с огромным удовольствием оплачу свои положеные 100$,а 200$ готов дать юристу,который в суде докажет ,что мы все,несколько месяцев платим "незаконные тарифы"и если до этого дойдет,будет два пути-или мы так и дальше будет платить ,а может еще и больше,или по логике, будет перерасчет этих платежей за все эти месяцы.лично я так себе это представляю)
24 жовт 2016 06:48
Цитата "Стой там иди сюда":

Давайте сформулюємо СУТЬ запиту до юриста! ЩО ми хочемо від нього? Тому що якщо я напишу, що ми хочему нормальний тариф-не зрозуміє. Тому давайте думати. Запит в ЖК з відповіддю причини у встановлений строк? Ще щось? Бо я не ахті в цій юриспруденції. Є ідея?

Мені здається, спочатку потрібно з"ясувати, чому взагалі така ситуація виникла - забудовник не виконав нормативи і тому обленерго не може прийняти будинки на баланс і відповідно мешканці не можуть укласти прямі договори на постачання електроенергії, чи обленерго в силу якихось власних причин, не пов"язаних з нормативами, не приймає будинки на баланс? Хтось знає відповідь на це запитання? Як тільки ми з"ясуємо цей момент, можна буде чітко сформулювати юристу запит та розуміти, куди взагалі звертатись.
24 жовт 2016 06:52
Цитата "FaaipDeOiad":

Мені здається, спочатку потрібно з"ясувати, чому взагалі така ситуація виникла - забудовник не виконав нормативи і тому обленерго не може прийняти будинки на баланс і відповідно мешканці не можуть укласти прямі договори на постачання електроенергії, чи обленерго в силу якихось власних причин, не пов"язаних з нормативами, не приймає будинки на баланс? Хтось знає відповідь на це запитання? Як тільки ми з"ясуємо цей момент, можна буде чітко сформулювати юристу запит та розуміти, куди взагалі звертатись.

Ось це в десятку!
Все вірно описано! І тепер в мене ГОЛОВНЕ питання (і до себе в тому числі): до кого звертатися з відповідним запитом. Думаю ЖК підпадає теж під норму про запити (там з реєстрацією листа та нормами по термінам з відповіддю). Хто знає хто в нас забудовник? Назва? ПІБ? Адреса?
24 жовт 2016 06:56
Толковый юрист,думаю,за пару секунд поймет насколько этим делом есть смысл заниматься.есть же какие то нормы ?или любой жк может "придумывать" любой тариф на свет и потом этот свет "продавать" своим жильцам.продавать столько времени,сколько ему хочется.если все законно и такие нормы в Украине существуют...ну тогда я "ступил маленько"что перебрался в белогородку)
24 жовт 2016 07:00
Цитата "white1977":
Толковый юрист,думаю,за пару секунд поймет насколько этим делом есть смысл заниматься.есть же какие то нормы ?или любой жк может "придумывать" любой тариф на свет и потом этот свет "продавать" своим жильцам.продавать столько времени,сколько ему хочется.если все законно и такие нормы в Украине существуют...ну тогда я "ступил маленько"что перебрался в белогородку)

Дивіться. ТАРИФ встановлю НКРЄ, а не ЖК! Інша справа за якими документами відпускається ЕЕ на ЖК.
ЖК НЕ має документів від обл/рай РЕС і на баланс будинки не передані. Я зараз трохи вникаю в питання. Було б добре всім десь онлайн все ж спілкуватися. Я б видав сайт, де нам розтолкують, але ж заборонено і забанять (знову!) ;(
24 жовт 2016 07:12

Шановні мешканці!

Ви отримали в поштових скриньках звернення так званого "активу будинку" з бланком підробної квитанції на сплату експлуатаційних послуг та компенсації електроенергії.

Нагадуємо, що кожен власник квартири підписував Договір про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території та Договір про компенсацію витрат у зв'язку з використанням електричної енергії, на підставах яких Вам нараховуються послуги та надаються квитанції на оплату. Дії самоназваного "активу будинку" не підтверджені документально та не узгоджувались з Управляючою компанією "Білий Шоколад". Квитанція, надана активом – підробна!

Просимо здійснювати оплату, згідно наданих УК "ТОВ Білий Шоколад" квитанцій. Оплати, здійснені по підробним квитанціям не будуть зараховані.

Щодо заключення Договорів з Київобленерго: ТОВ "Білий Шоколад" зробило все, що від нас залежить для якнайшвидшого вирішення цього болючого питання. Але ТОВ "Білий Шоколад" не має впливу на Київобленерго та власників цієї недержавної структури.

Ми робимо все і більше для того, щоб отримати дозвіл на підключення своєї підстанції. Документальні докази численних відмов від Обленерго зберігаються в Управляючої компанії.

На форумі «Житло-2016» також порушувалася проблема підключення до Київобленерго − всі житлові комплекси Київської області зіштовхуються з навмисним затягуванням підключення до мережі. Це політична проблема державного рівня. А все тому, що Київобленерго належить не нашій державі, як повинно бути, а приватній РОСІЙСЬКІЙ компанії. VS Energy контролює 8 обленеро в Україні. (Більш детально про це в статті за посиланням //finance.obozrevatel.com/economy/64871- bolshoj-ulov-rossiyane-mogut-lishitsya-e nergeticheskih-aktivov-v-ukraine.htm )

Проте ми не покладаємо рук, і тарифи від Обленерго – лише питання часу, адже дозвіл на першу підстанцію ми вибороли – виборемо дозвіл й на другу. Дякуємо за розуміння!

З повагою, адміністрація ТОВ «Білий Шоколад»

24 жовт 2016 07:13
Я несколько дней уже на свой котел смотрю и на его кв/ч ,что светятся и единственное о чем я думаю эти дни-нужно встретиться с юристом и все узнать.и вот сегодня такие смс читаю)в тему)если кто знает телефон,адрес,пишите я поеду,заплачу денег за прием,поговорю,потом станет ясно.как мне кажется ,облэнерго пофиг,что кому нить по 1.56грн продавать или ,например по 1.56 грн,продавать нашему жк,логично же?поэтому интерес "тянуть" время ,как бы ясно у кого есть)главное узнать по чем жк БШ покупает у облэнерго.если по 2.25 грн,это одно,если по 1,29 грн это уже другое.
24 жовт 2016 07:19
Буду за 30 хв в Ж К. Хтось є з інвесторів з ким можна переговорити?
24 жовт 2016 07:20
Договір про компенсацію витрат у зв'язку з використанням електричної енергії, на підставах яких Вам нараховуються послуги та надаються квитанції на оплату

Уважаемый жк БШ.как понять слово "компесация" почему это "компесация" для одной квартиры и для другой квартиры разная?квартиры с газом и квартиры без газа ?
24 жовт 2016 07:22
"Компенсация")
24 жовт 2016 07:57
Цитата "white1977":
Договір про компенсацію витрат у зв'язку з використанням електричної енергії, на підставах яких Вам нараховуються послуги та надаються квитанції на оплату

Уважаемый жк БШ.как понять слово "компесация" почему это "компесация" для одной квартиры и для другой квартиры разная?квартиры с газом и квартиры без газа ?

Все вопросы - в Управляющую компанию. Почему не связываетесь с ними?
24 жовт 2016 08:02
Все вопросы - в Управляющую компанию. Почему не связываетесь с ними?

Спасибо за ответ.

Потому что,в июле в управ компании ,когда я подписывал бумаги мне сказали,что неделя-две и вопрос будет решен.в августе,когда было собрание жильцов,мне опять сказали-пару недель,ну может месяц и вопрос с облэнегро будет решен.ок.сегодня зайду еще .
24 жовт 2016 08:09
Самое плохое в этой ситуации,уважаемый жк БШ,это вранье!вранье взрослых людей ,взрослым людям.я же не ребенок,которого мама "звтраками" кормит.зачем на протяжении года говорить-еще неделя,еще вот месяц.или может мне квитанции за ком услуги,тоже так платить-ну вот потом,ну в след.месяце все заплачу.скажите правду людям и все.вопросов больше не будет.во всяк случае у меня.мне за 300$,за свет, дешевле квартиру в Киеве снять и там пару месяцев пожить.а так думаешь,а подключат,а если не подключат,а вот обещали же...
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .193195. . .289
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше