Подати оголошення

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗабудовникБілий Шоколад
Здача ЖК2014 - 2023 р.
Планування
від 15 100 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
13з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .146148. . .289
26 квіт 2016 12:05
Цитата "roma7089":

Вы какраз описали самый "нафаршированный"
Разве что забыли охранную систему.
Советую не пытаться обьединить все в одну систему.
По свету можно взять nooLite
//www.noo.com.by/sistema-noolite.html
Считайте приблизительно по 600 грн каждый выключатель и каждая точка света.
Плюс 120 баксов сервер для управления с компа/телефона
Хотя как по мне - достаточно просто повесить в туалете датчик движения.
Но людям нравится с планшета управлять, расписания ставить..... кому как.
По отоплению - ставите на каждую батарею/теплый пол термоголовку чтобы ограничить температуру теплоносителя. А на котел ставите комнатный термостат с возможностью програмировать по дням недели и часам.
Если же хочется с телефона управлять - можна взятть что-то типа //www.salus.in.ua/
Грубо говоря 1500 грн блок управления клапанами, по 500 грн сервопривод на каждую батарею/теплый пол и около 1000 грн. программатор по одному в комнату.
Это если проводной. Беспроводной почти в 2 раза все дороже будет.
Сколько за сервер для управления с телефона - не знаю.
Ну а по кондиционерам - так в любом есть таймер и терморегулятор.
Но есть конечно и кондиционеры во встроенным WiFi
Собственно вот это и будет ваш умный дом
от 300 грн. датчик движения в туалете + 1000 грн комнатный термостат для управления котлом - и до почти бесконечности

Спасибо Вам огроное за консультацию!!!! Правда хоть теперь у меня появилось понимание картины, потому что толком никто не мог рассказать как это все делать. И еще вопрос лучше Умным домом заниматься на моменте начала ремонта или можно уже в готовую квартиру его установить?))))
Спасибо
26 квіт 2016 13:38
Цитата "roma7089":

Могу сказать что когда вы соберете даже дорогую систему умного дома - вы будете неприятно удивлены насколько она получится неудобной в управлении.
Красиво обычно все выглядит только на рекламе.

Печально.... Это сообщение заставило меня задуматься :faceoff:
26 квіт 2016 19:34
Здравствуйте! Клиентов много у "Тепла", а офис захудалый, стремный какой-то, образцов продукции очень мало, все тыкали мне в какой-то несчастный каталог, вообщем, остается загадкой, как они привлекают таких застройщиков, как БШ и другие. Думаю, просто нужно накапать начальству на такое поведение сотрудников ВК и сразу отношение поменяется. Поживем - увидим. Вы я так понимаю, очень часто на стройке появляетесь? Рядом живете? Я вот думаю, снять на время ремонта квартиру в Белогородке, чтобы иметь возможность постоянного контроля строительства, ну очень хотим до холодов заехать, хотя шансов немного...
27 квіт 2016 05:21
Цитата "Intrum":
Здравствуйте! Клиентов много у "Тепла", а офис захудалый, стремный какой-то, образцов продукции очень мало, все тыкали мне в какой-то несчастный каталог, вообщем, остается загадкой, как они привлекают таких застройщиков, как БШ и другие. Думаю, просто нужно накапать начальству на такое поведение сотрудников ВК и сразу отношение поменяется. Поживем - увидим. Вы я так понимаю, очень часто на стройке появляетесь? Рядом живете? Я вот думаю, снять на время ремонта квартиру в Белогородке, чтобы иметь возможность постоянного контроля строительства, ну очень хотим до холодов заехать, хотя шансов немного...

А до кого ви звертаєтеся?;))))
На рахунок накапать: це мтиль роботи компанії, думаю. Ніяке накапання не допоможе.
Знову таки про частоту візитів будови (якщо ви мене запитуєте) - я живу в Києві і слава Богу є авто, яке за 30-40 хв доставляє мене до Білогородки;) це взагалі не проблема.
27 квіт 2016 08:03
Цитата "Megapolis_1":

Печально.... Это сообщение заставило меня задуматься :faceoff:

Если отказаться от идеи управления со смартфона - то все не так уж и печально.
Как я и писал уже - на каждую батарею и теплый пол ставите термоголовку.
В самом холодном помещении ставите программируемый терморегулятор для управления котлом. Термоголовкой для этого помещения ставите самую высокую температуру теплоносителя. На остальных приборах теплоноситель ограничиваете до получения нужной температуры.
Терморегулятор можно взять радио и искать самую холодную комнату методом подбора.
Все это вы настроите за неделю максимум и будете раз в год менять батарейку в терморегуляторе. А результат такой же как и у модного умного дома - нужная температура индивидуально для каждой комнаты.
Не думаю что вы захотите каждый день на телефоне менять температуру в каком-то конкретном помещении. Какой тогда смысл платить 10000+ вместо 1000 грн за терморегулятор?
По освещению все еще проще. Нет такой системы которая будет включать свет там где вы есть и выключать там где никого нет. Все что вы получите - это выключить-включить свет с телефона или по расписанию. При этом вам еще и придется в выключателях периодически батарейки менять.
27 квіт 2016 08:32
Цитата "Intrum":

Мы живем в другом конце города, на Левом берегу)) Мы лично не часто бываем, но когда бываем у родителей, то пытаемся заглянуть хоть на 10 минут. Как раз будем в эту субботу)
Вы наверное просто не видели офисы других компаний, которые работают в сфере строительства)))) Говорю Вам с личного опыта)
У меня конечно нареканий нет на ВК Тепло, главное, чтобы они качественно выполнили свои работы.
27 квіт 2016 08:32
От і сьогодні планую поїздку на будову! Подивимося, як вони утеплили дах. :oh:
27 квіт 2016 08:34
Цитата "roma7089":

Если отказаться от идеи управления со смартфона - то все не так уж и печально.
Как я и писал уже - на каждую батарею и теплый пол ставите термоголовку.
В самом холодном помещении ставите программируемый терморегулятор для управления котлом. Термоголовкой для этого помещения ставите самую высокую температуру теплоносителя. На остальных приборах теплоноситель ограничиваете до получения нужной температуры.
Терморегулятор можно взять радио и искать самую холодную комнату методом подбора.
Все это вы настроите за неделю максимум и будете раз в год менять батарейку в терморегуляторе. А результат такой же как и у модного умного дома - нужная температура индивидуально для каждой комнаты.
Не думаю что вы захотите каждый день на телефоне менять температуру в каком-то конкретном помещении. Какой тогда смысл платить 10000+ вместо 1000 грн за терморегулятор?

Спасибо большое! Очень помогли. Короче, я для себя представляла это немного интересней, а по факту очень много нюансов. ДА, и мы на теплый пол и батареи заказали терморегуляторы)
По освещению все еще проще. Нет такой системы которая будет включать свет там где вы есть и выключать там где никого нет. Все что вы получите - это выключить-включить свет с телефона или по расписанию. При этом вам еще и придется в выключателях периодически батарейки менять.
27 квіт 2016 08:35
Цитата "Стой там иди сюда":
От і сьогодні планую поїздку на будову! Подивимося, як вони утеплили дах. :oh:

Ми також зазввичай вибираємось, якщо виникають якісь питання. Мені просто треба бути в цю суботу, бо треба фінально вирішити, де монтувати батареї на другому поверсі)
27 квіт 2016 08:45
Давайте обсудим вопрос создания ОСББ...
У кого какие на это будут комментарии?
27 квіт 2016 09:06
Цитата "lulyek":

Может организовать встречу по этому поводу?
27 квіт 2016 09:07
Цитата "lulyek":

Ми колись планували купувати квартиру в Обухові, але передумали. Так от там теж була управляюча компанія і люди ПЛАНУВАЛИ створити осбб. Далі ПЛАНУВАННЯ діло не пішло.
Я бачу створення осбб на основі основних двох речей: БАЖАННЯ та АКТИВНОСТІ людей! Якщо буте типу "ну ви займайтеся, а я подивлюся"-тоді діла не буде! Далі: потрібно приміщення, персонал. Це не так просто створити осбб, але якщо це покращить (а не лише здешевить наші компосоуги)-то чому б ні.
Я поки не вникав в роботу ЖЕКу, але хочу почути ВАШІ "проти" існуючої схеми і чому ви хочете створити осбб? Дякую!!!
27 квіт 2016 09:08
Цитата "lulyek":

Добрий день!

А у Вас є якісь нарікання на роботу нашого ЖЕКу?
27 квіт 2016 09:10
Цитата "Megapolis_1":

Может организовать встречу по этому поводу?

В мене думка, що зарано створювати осбб! В будинках (навіть введених в експлуатацію) не всі люди живуть! А тим паче в тих, які будуються і в плані! Лише, коли добудується ЖК та вїдуть 90% людей-тоді можна думати про осбб. Не буде ж окреме осбб на кожен будинок? Вірно? Тому ідею потрібно продумувати і ростити, а втілювати все ж пізніше. Це моє імхо і не претендуюю на істину.
27 квіт 2016 09:20

В мене думка, що зарано створювати осбб! В будинках (навіть введених в експлуатацію) не всі люди живуть! А тим паче в тих, які будуються і в плані! Лише, коли добудується ЖК та вїдуть 90% людей-тоді можна думати про осбб. Не буде ж окреме осбб на кожен будинок? Вірно? Тому ідею потрібно продумувати і ростити, а втілювати все ж пізніше. Це моє імхо і не претендуюю на істину.

Повністю підтримую!
Зараз перечитала порядок створення ОСББ. Все не так легко, як здавалось би. Так от, аби порахувати фін.доцільність ОСББ потрібно порівняти платежі, які сплачують мешканці за комунальне обслуговування за тарифами або за показниками будинкових лічильників з реальними витратами ЖЕКу за показниками теплогенеруючої кампанії - так званими табуляграмами. Якщо сальдо буде свідчити, що загальний обсяг платежів мешканців не менше, ніж витрати ЖЕКу, то це дає ініціативній групі підстави переконливо агітувати за створення ОСББ. Якщо - ні, то треба віднайти заходи економії коштів, яких ОСББ значно більше, ніж у ЖЕКу. А також реальний економічний стан будинку. Для цього треба порівняти обсяг платежів, які сплачують мешканці за експлуатаційне обслуговування будинку (що дорівнює сумі загальної площі квартир, помноженої на тариф, визначений органом місцевого самоврядування) з реальною собівартістю обслуговування будинку ЖЕКом. І це тільки розрахунки по фін. забеспеченю. А працівники, а приміщення, а з/п... 100% потрібно дочекатись завершення будівництва.
27 квіт 2016 09:26
Цитата "Liolik":

Повністю підтримую!
Зараз перечитала порядок створення ОСББ. Все не так легко, як здавалось би. Так от, аби порахувати фін.доцільність ОСББ потрібно порівняти платежі, які сплачують мешканці за комунальне обслуговування за тарифами або за показниками будинкових лічильників з реальними витратами ЖЕКу за показниками теплогенеруючої кампанії - так званими табуляграмами. Якщо сальдо буде свідчити, що загальний обсяг платежів мешканців не менше, ніж витрати ЖЕКу, то це дає ініціативній групі підстави переконливо агітувати за створення ОСББ. Якщо - ні, то треба віднайти заходи економії коштів, яких ОСББ значно більше, ніж у ЖЕКу. А також реальний економічний стан будинку. Для цього треба порівняти обсяг платежів, які сплачують мешканці за експлуатаційне обслуговування будинку (що дорівнює сумі загальної площі квартир, помноженої на тариф, визначений органом місцевого самоврядування) з реальною собівартістю обслуговування будинку ЖЕКом. І це тільки розрахунки по фін. забеспеченю. А працівники, а приміщення, а з/п... 100% потрібно дочекатись завершення будівництва.

Важно знать сколько квартир в процентом соотношении остается не проданных, так как
Застройщик может оформить право собственности на себя и потом будет продавать квартиры с правом собственности. И если у него будет в % соотношении 50% квартир, то он сможет самостоятельно организовать ОСББ как ему будет выгодно и удобно... Вот тут нужно учесть такой нюанс. Так как часто сами Застройщики потом не хотят, чтобы жильцами были созданы их ОСББ. На моменте пока дома строятся Застройщики уже просчитывают для себя разные варианты... И если его цель не отдать ОСББ в дом жильцов, то он это сделает.
27 квіт 2016 09:37
Цитата "Megapolis_1":

Важно знать сколько квартир в процентом соотношении остается не проданных, так как
Застройщик может оформить право собственности на себя и потом будет продавать квартиры с правом собственности. И если у него будет в % соотношении 50% квартир, то он сможет самостоятельно организовать ОСББ как ему будет выгодно и удобно... Вот тут нужно учесть такой нюанс. Так как часто сами Застройщики потом не хотят, чтобы жильцами были созданы их ОСББ. На моменте пока дома строятся Застройщики уже просчитывают для себя разные варианты... И если его цель не отдать ОСББ в дом жильцов, то он это сделает.

Цікава думка. А в Вас таки є нарікання на роботу нашого ЖЕКу? Нам вкрай необхідне створення ОСББ?
27 квіт 2016 09:47
Цитата "Megapolis_1":

Так. Тут детальніше. Тобто якщо забудовник буде продавати з правом власності, то власність його буде, а не людей, які купуватимуть ці квартири? Чи я щось не розумію? :ne figa sebe: Чи ви маєте на увазі квартири, що забудовник лишає чисто для себе? Тоді я сумніваюся, що це буде 50+ відсотків. Поясніть трохи вашу логіку для мене:)
27 квіт 2016 09:53
Цитата "Liolik":

Цікава думка. А в Вас таки є нарікання на роботу нашого ЖЕКу? Нам вкрай необхідне створення ОСББ?

Щось я все наплутала)) Ви ж мій сусід) І ще, як ми, і не живите там. Вибачаюсь.
Я от все одно думаю, чи дійсно нам потрібне то ОСББ?
27 квіт 2016 09:58

Так. Тут детальніше. Тобто якщо забудовник буде продавати з правом власності, то власність його буде, а не людей, які купуватимуть ці квартири? Чи я щось не розумію? :ne figa sebe: Чи ви маєте на увазі квартири, що забудовник лишає чисто для себе? Тоді я сумніваюся, що це буде 50+ відсотків. Поясніть трохи вашу логіку для мене:)

Дивіться яка ситуація. Коли будинок вводиться в експлуатацію, то Забудовник починає оформлювати право власності на всі квартири. Якщо квартири були продані по попереднім договорам, то право власності може зразу напряму оформлюватись на покупця. Але лишається пул квартир, які не продані, тому ЗАбудовник оформлює право власності на себе. Потім починає продавати ці квартири, але право власності в цей момент переходить на клієнта.
До прикладу. У нас 500 квартир. З них викуплено 250 квартир, то Забудовник оформлює на себе право власності на інші 250 квартир і автоматично створює свій ОСББ за своїми правилами) Так, він потім буде продавати ці 250 квартир, але ОСББ уже буде створене))) Можна заборонити роботу ОСББ, але це через суд і не всім вдається.
Нічого незаконного ві діях Забудовника не має, що він може самостійно оформити ОСББ.

Я для себе думала, що в будинках, які експлуатуються вже створені ОСББ і в наших також вже по фатку планують ОСББ від Забудовника. В попередньому ж договорі прописано, що в момент підписання основного договору необхідно буде підписати договір на обслуговування квартири з експлуатуючої організацією, по факту ОСББ...

Не розумію одне, компанія Білий Шоколад правда погано експлуатує будинки? Просто створити власне ОСББ - це не проблема, а от працювати з ним...
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .146148. . .289
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше