Подати оголошення

ЖК "Артемида", Дарницкий б-р, 8 - "Укрбуд"

ЗабудовникУКРБУД
Здача ЖК2014 - 2015 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Не можна міняти відповіді. Всього голосів: 74.
6/8%
11/15%
27/36%
13/18%
17/23%
1. . .2729. . .68
01 лип 2015 11:15
І про яку оптимізацію податків ви взагалі ведете мову?

ЇЇ тут в принципі не може бути.
За яких умов могла йти мова про оптимізацію?
Це за умов коли Міханікі б - обналічували ВЛАСНІ кошти.
Скажімо - собівартість будівництва обьєкта - мільярд - а залучити від інвесторів вдаслось 1,1 мільярда - тобто - 100 мільйонів - це той "залишок" (дохід) який завис би на рахунках Міханіків і підлягав би оподаткуванню.
От його дійсно було логічний смисл оптимізувати
В будівництві для цих цілей стандартно використовують фірми по обналічці - оформляючи повторно різноманітні будівельні роботи - в яких сам чорт ногу зламає.
Але в Міханіків не було що оптимізувати - вони покищо не покрили навіть собівартість будівництва, а на їх розрахунковому рахунку гуляв вітер.
То про яку податкову оптимізацію, яких доходів ви пишете?
У МІХАНІКІВ НІЧОГО БУЛО ОПТИМІЗУВАТИ.
Там прогнали гроші "Фортуна-банка" - причому всередині самого банка, так як рахунки всіх учасників були в цьому ж банку. Тобто - ганяли вітер.
Але свиснули у інвесторів їх обьєкт, - ще й у Нацбанка кредит рефінансування видурили
01 лип 2015 13:35
тут переписки хватит , чтобы анулировать эту аферу и все успокоятся - только в суде есть кто это все будет отбивать ?????
01 лип 2015 13:45
Цитата "архитектор ":
тут переписки хватит , чтобы анулировать эту аферу и все успокоятся - только в суде есть кто это все будет отбивать ?????

Ну я в суді намагатимусь "відбити" інтереси мого довірителя - ЛЮБИМИ СПОСОБАМИ - З ГОРЛА ВИРВУ - але тільки його.
01 лип 2015 13:51
на мой взгляд(взгляд обывателя ) ..скорее всего суд примет это как аферу (где образовался долг 70 мил.) (имеющуую признаки фиктивности) да и все на этом закончится ...вряд ли кто захочет купить квартиру вместе с инвестором ! :-))))
02 лип 2015 07:26
Цитата "архитектор ":
на мой взгляд(взгляд обывателя ) ..скорее всего суд примет это как аферу (где образовался долг 70 мил.) (имеющуую признаки фиктивности) да и все на этом закончится ...вряд ли кто захочет купить квартиру вместе с инвестором ! :-))))

вернее.... купить жилой дом вместе с инвесторами 6-) ....если даже и арестуют дом в чьюто пользу начнется полный бред
02 лип 2015 09:05
Цитата "архитектор ":

Куплять - ЩЕ Й ЯК КУПЛЯТЬ.
Адже якби ви були праві - то не існувало б скупщиків краденого, але вони існують - ще й як існують.
Повірте мені, як досвідченому юристу - 80-90 % наших добропорядних громадян, якщо їм хтось запропонує купити класний айфон за дуже зниженою ціною - куплять. Причому практично всі розумітимуть - що він крадений.
А тут формально - майно абсолютно законна власність Дроіда.
І ЛИШЕ Дроіда (скоро може "ространснафтопродукту".
Згідно законів формальної логіки, для того щоб робити правильні умовиводи - треба мати належні посилки (вихідні дані) і не порушувати закони логіки.
Так от, Ваші висновки хибні, тому що ви взяли в основу - хибну посилку, а саме - що хтось придбає будинок РАЗОМ З ІНВЕСОРАМИ.
Звідки ви це взяли?
На сьогодні, в юридичному сенсі, інвестори Міханіків ВЖЕ відрізані від "Артеміди".
Повторюсь ще раз - все що у них є - це зобовязальні відносини з Міханіками, згідно яких Міханіки їм щось должни, але у Міханіків уже кілька років як нічого нема. Як говориться - кому я должен всім прощаю.
А Дроід якимось інвесторам якихось Міханіків - НІЧОГО НЕ ДОЛЖЕН.
Так, частина інвесторів має тристоронні угоди, але лише частина та і там все обумовлено перерахуванням грошей від Міханіків Дроіда - і лише за цієї умови виникає обов'язок у Дроіда.
Але Міханіким тут же перерахували Ространснафтопродукту практично всю суму (110 мільйонів) із отриманих від Дроіда 111 мільйонів, то що вони могли повернути Дроіду? Один мільйон - це за кількох інвесторів? Можливо - для приданія форми - "ну ми ж намагалисть" за кількох щасливчиків і перерахували. Максимум за одного - двох.
Ще раз - на сьогодні обьєкт - БЕЗ інвесторів (я маю на увазі - без старих - без міханіковських).
Але якщо хтось купить цей об'єкт (по дєшовкє) з прилюдних торгів влаштованих Державною виконавчою службою в порядку стягнення за рішенням суду про 70 лямів -то і він стане АБСОЛЮТНО ЗАКОННИМ і добросовісним власником ВСЬОГО об'єкта - а інвестори Укрбуду попадуть у ситуацію аналогічну тій, яка сьогодні є з інвесторами Міханіків.
Їм скажуть - робяти - у вас є договірні зобовязальні відносини з ТОВ "Укрбюуд девелопмент"? - От і ідіть і вимагайте своє від "Укрбуд девелопмент", а ми вам нічого не должні. І жодних зобов'язань перед вами не маємо.
02 лип 2015 09:07
Цитата "архитектор ":

вернее.... купить жилой дом вместе с инвесторами 6-) ....если даже и арестуют дом в чьюто пользу начнется полный бред

ЩЕ РАЗ - ну хто вам сказав таку чуш - "ВМЕСТЕ С ИНВЕСТОРАМИ"? Ну звідки ви це взяли?????????????????????
02 лип 2015 09:59
Цитата "Олександр Дядюк":

Куплять - ЩЕ Й ЯК КУПЛЯТЬ.
Адже якби ви були праві - то не існувало б скупщиків краденого, але вони існують - ще й як існують.
Повірте мені, як досвідченому юристу - 80-90 % наших добропорядних громадян, якщо їм хтось запропонує купити класний айфон за дуже зниженою ціною - куплять. Причому практично всі розумітимуть - що він крадений.
А тут формально - майно абсолютно законна власність Дроіда.
І ЛИШЕ Дроіда (скоро може "ространснафтопродукту".
Згідно законів формальної логіки, для того щоб робити правильні умовиводи - треба мати належні посилки (вихідні дані) і не порушувати закони логіки.
Так от, Ваші висновки хибні, тому що ви взяли в основу - хибну посилку, а саме - що хтось придбає будинок РАЗОМ З ІНВЕСОРАМИ.
Звідки ви це взяли?
На сьогодні, в юридичному сенсі, інвестори Міханіків ВЖЕ відрізані від "Артеміди".
Повторюсь ще раз - все що у них є - це зобовязальні відносини з Міханіками, згідно яких Міханіки їм щось должни, але у Міханіків уже кілька років як нічого нема. Як говориться - кому я должен всім прощаю.
А Дроід якимось інвесторам якихось Міханіків - НІЧОГО НЕ ДОЛЖЕН.
Так, частина інвесторів має тристоронні угоди, але лише частина та і там все обумовлено перерахуванням грошей від Міханіків Дроіда - і лише за цієї умови виникає обов'язок у Дроіда.
Але Міханіким тут же перерахували Ространснафтопродукту практично всю суму (110 мільйонів) із отриманих від Дроіда 111 мільйонів, то що вони могли повернути Дроіду? Один мільйон - це за кількох інвесторів? Можливо - для приданія форми - "ну ми ж намагалисть" за кількох щасливчиків і перерахували. Максимум за одного - двох.
Ще раз - на сьогодні обьєкт - БЕЗ інвесторів (я маю на увазі - без старих - без міханіковських).
Але якщо хтось купить цей об'єкт (по дєшовкє) з прилюдних торгів влаштованих Державною виконавчою службою в порядку стягнення за рішенням суду про 70 лямів -то і він стане АБСОЛЮТНО ЗАКОННИМ і добросовісним власником ВСЬОГО об'єкта - а інвестори Укрбуду попадуть у ситуацію аналогічну тій, яка сьогодні є з інвесторами Міханіків.
Їм скажуть - робяти - у вас є договірні зобовязальні відносини з ТОВ "Укрбюуд девелопмент"? - От і ідіть і вимагайте своє від "Укрбуд девелопмент", а ми вам нічого не должні. І жодних зобов'язань перед вами не маємо.

Уважаемый, Александр Дядюк!
Я вот читаю уже давненько вашу дискуссию и не могу врубиться в один момент, а именно:

Вы или кто либо другой покупаете у Михаников квартиру (буду грубо и поверхностно, как для тупых), а ее (квартиру) или весь объект недвижимости, или объект незавершенного строительства (НЕ ВАЖНО!), выкупают некие Дроид Сити. Неужели они покупают только права на объект без обязательств перед УЖЕ СУЩЕСТВУЮЩИМИ на тот момент инвесторами??? Как же так выходит?
По логике вещей Дроид должны были выкупить и обязательства перед будущими владельцами квартир.
Если я не прав - поправьте меня!
02 лип 2015 11:02
Цитата "Investor003":

Я вот читаю уже давненько вашу дискуссию и не могу врубиться в один момент, а именно:

Вы или кто либо другой покупаете у Михаников квартиру (буду грубо и поверхностно, как для тупых), а ее (квартиру) или весь объект недвижимости, или объект незавершенного строительства (НЕ ВАЖНО!), выкупают некие Дроид Сити. Неужели они покупают только права на объект без обязательств перед УЖЕ СУЩЕСТВУЮЩИМИ на тот момент инвесторами??? Как же так выходит?
По логике вещей Дроид должны были выкупить и обязательства перед будущими владельцами квартир.

Ні - Дроід мав купити права власності на об'єкт - ЗА ВИКЛЮЧЕННЯМ тієї частини, майнові права на які викуплені інвесторами, тому що Міханіки мали кредиторські зобов'язання перед інвесторами і не мали права продавати весь будинок.
Взагалі то, аферисти при провертанні цієї афери скористались недосконалістю нашого законодавства, його нечіткістю.
Так, згідно ч.1, ст. 331 ЦК України - "Право власності на нову річ, яка виготовлена (створена) особою, набувається нею, якщо інше не встановлено договором або законом".
А згідно ч.3, цієї статті: - "До завершення будівництва (створення майна) особа вважається власником матеріалів, обладнання тощо, які були використані в процесі цього будівництва (створення майна).
У разі необхідності особа, зазначена в абзаці першому цієї частини, може укласти договір щодо об'єкта незавершеного будівництва, право власності на який реєструється органом, що здійснює державну реєстрацію прав на нерухоме майно на підставі документів, що підтверджують право власності або користування земельною ділянкою для створення об'єкта нерухомого майна, дозволу на виконання будівельних робіт, а також документів, що містять опис об'єкта незавершеного будівництва.
На жаль, законодавець, чи то по безграмотності наших депутатів чи умисно не прописав, - а що ж робити у тому випадку, якщо забудовник "виготовив річ" (здійснив будівництво) не за свої кошти - а за кошти залучені від громадян і умудрився продати майнові права на певні об'єкти у новобудові.
От цією прогалиною і скористались "товаріщі" - зареєстрували на себе об'єкт незавершеного будівництва (В ЦІЛОМУ) - і продали його. А про зобов'язання перед третіми особами "інвесторами" "чисто випадково" забули
02 лип 2015 11:08
Цитата "Investor003":

Да ще - проблема якраз у тому, що ви не купляли у Міханіків квартири - якби міханікі спочатку збудували будинок, а потім продавали б у ньому квартири, то це був договір-купівлі продажу об'єкта власності. Ви б набули на нього (на квартиру) право власності і все інше було б вам пофіг (бо у вас існувало б речове право).
Але насправді Міханіки не продавали вам ніякої квартири, ви уклали договір про зобов'язання (тобто у вас виникли зобовязальні відносини).
Ви взяли зобов'язання оплатити, а Міханікі взяли на себе зобов'язання збудувати будинок і після його введення в експлуатацію - передати вам права власності на квартиру.
Проте, міханікі продали обьєкт, у якому вони мали б передати вам квартиру. Сьогодні це чужа приватна власність і міханікі не мають до неї жодних прав, а тому нічого передати вам не можуть, бо у них нічого немає.
У них існує лише борг (зобов'язання) перед вами, а у вас існує право вимоги до Міханіків.
Але міханікам нічим задовольнити ваші вимоги, бо у них нічого нема.
Як кажуть - звиняйте тьотю, але кіна не буде.
02 лип 2015 12:59
ну ок ! арестовали обьект в пользу ространснфтапродукт ...и как результат стягнули с дроида 70 миллионов гривен ...хорошо пусть это факт !!! но факт и то , что 70 миллионов стоит только торгово-офисный комплекс , который еще не продали !!!!! Нельзя физически и практически отобрать жилой комплекс Артемида за 70 миллионов - можно разве что отобрать у Дроида торговый центр стоящий 70 миллионов гривен (по факту 3 миллиона у.е.) !!!! Или я не прав - докажите обратное !!!!!
02 лип 2015 13:08
Цитата "архитектор ":
ну ок ! арестовали обьект в пользу ространснфтапродукт ...и как результат стягнули с дроида 70 миллионов гривен ...хорошо пусть это факт !!! но факт и то , что 70 миллионов стоит только торгово-офисный комплекс , который еще не продали !!!!! Нельзя физически и практически отобрать жилой комплекс Артемида за 70 миллионов - можно разве что отобрать у Дроида торговый центр стоящий 70 миллионов гривен (по факту 3 миллиона у.е.) !!!! Или я не прав - докажите обратное !!!!!

шановний - поцікавтесь у юристів за скільки продає арештоване майно "наша" виконавча служба. Ви будете шоковані!
Ви ж самі сказали, що об'єкт стрьомний, під ногами покупця будуть плутатись і плакати різні нещасні інвестори, тому ціни хорошої не дадуть - дай бого щоб хоч 70 лямів хтось дав (звичайно - покупцем виявиться своя фірма).
До речі - ви ще забули про заставу майнових прав під кредит рефінансування нацбанку
02 лип 2015 13:11
І до речі - а звідки ви взяли, що там є вільні площі?
Чи не ви (може хтось інший) тут же писав, що ВСІ вільні площі Дроід передав Укрбуду.
Тому вільних площ - там НЕМА
02 лип 2015 15:22
Тобто фактично всі вільні площі належать УкрБуду, отже борг дроїда нових інвесторів ніяк не торкнеться?
03 лип 2015 09:31
Цитата "ЛетючийГоландець":
Тобто фактично всі вільні площі належать УкрБуду, отже борг дроїда нових інвесторів ніяк не торкнеться?

Ну я не сказав би так однозначно.
Всі юридично грамотні шахрайства (звертаю увагу на те, що - саме грамотні), провертаються з використанням прогалин і суперечностей чинного законодавства.
Тут також я є така прогалина.
Суть її полягає у тому, що Укрбуду покищро квартири і офіси ще не належать.
Обьєкт незавершеного будівництва є 100 % влансністю Дроіда.
А Дроід має з Укрбудом договір купівлі-продажу майнових прав, або інвестиційний договір (що конкретно я не знаю).
Таким чином, у випадку якщо будівлю продатуть з торгів в порядку стягнення 70 мільйонів за рішенням суду, то вийде колізія.
З одного боку буде власник (всієї будівлі) - який купив її з торгів, а з іншого боку - будуть власники майнових прав на частину в тому обьєкті який є власністю того, хто купив обьєкт з торгів.
Тобто у одних і тих самих обьєктів стане по 2 власника.
Один - це той хто купить обьєкт хз торгів, він буде власником всього обьєкту і всього, що у ньому є- квартир, офісів, тощо.
А з іншого боку будуть інвестори, які будуть махати своїми договорами про купівлю майнових прав на певні обьєкти в будівлі.
Як ви думаєте - яке право матиме вищу юридичну силу - парво власності, чи право інвестора (майнові права)???
Парадокс полягає в тому, що інвесторам Укрбуду було б вигідніше в даній ситуації, якби Укрбуд був в долі в цій афері.
Тоді укрбуд, щоб не палитись - узгодить з Ространснафтопродуктом (читай - Форум-банком) - як вивести своїх з під удару - тобто - вивести з під судового стягненя ті вільні площі квартири, торгові і офіси, які залишились після Міханіків і були передані Укрбуду.
Якщо Укрбуд учасник цієї афери, то я думаю він своїх виведе.
За все "розплатяться" інвестори Міханіків. Адже формально саме їх площі є - вільні і залишаються на сьогодні власністю Дроіда (ну якщо Дроід і їх не передав Укрбуду).
Я думаю так і буде.
Слід розуміти і психологічний момент - за багато років інвестори Міханіків уже психологічно зломлені і змирились зі своєю участю.
Ви це бачите по цьому форумі, де повна апатія з боку інвесторів Міханіків, тут пишуть (і нападають на Дядюка) практично ЛИШЕ інвестори Укрбуд девелопмент - вони "свіжі", ще горять отримати свої квартири, в укрбуді їм розказали, що - не переживайте - "своїх" ми врятуємо і виведемо. Головне щоб всякі Дядюки не заважали.
А інвестори Міханіків зі своєю участю практично змирились і живуть по принципу - "як буде так буде".
Але якщо Укбуд не в "тємі", то в принципі можуть забрати все. Юридично - цілком реально.
Але я думаю, що укрбуд в долі в цій афері, а тому своїх виведе, ну а інвестори Міханіків, як я писав - уже праткично змирились зі своєю участю і особливо то і дьоргатись не будуть. Ну попишуть трошки скарг, получать відписки і на тому затихне. Це вже зрозуміло.
03 лип 2015 09:46
Цитата "Олександр Дядюк":

Зрозуміло те, що Ви взагалі в очі не бачили які договори заключає Укрбуд з інвесторами.
Мой Вам совет: зайдите к ним в гости и почитайте договор (его форму). Будет полезно для всех, в т.ч. и для Вас!

Спорить не собираюсь ибо не охота!
03 лип 2015 10:37
Цитата "Investor003":

Зрозуміло те, що Ви взагалі в очі не бачили які договори заключає Укрбуд з інвесторами.
Мой Вам совет: зайдите к ним в гости и почитайте договор (его форму). Будет полезно для всех, в т.ч. и для Вас!

Спорить не собираюсь ибо не охота!

Шановний - мене не цікавлять договори Укрбуда зі своїми інвесторами. От нахрена вони мені?
Мій довіритель - інвестор Міханіків і я думаю як його захистити.
І я вже писав, що правова ситуація у інвесторів Міханіків зовсім інша чим у інвесторів Укбуд девелопмент.
Хоча у інвесторів Укрбуда ситуація значно краща, проте і вони не мають жодних гарантій - адже якіб договори не заключав укрбуд девелопмент зі своїми інвесторами - це жодним чином не гарантує їх права - якщо обьєкт заберуть за судовим рішенням.
Проте, мене цікавить лише майбутнє мого довірителя - інвестора Міханіків.
03 лип 2015 10:46
Ну и зря...
Удачи, в этом нелегком деле!
03 лип 2015 10:47
Цитата "Investor003":
Ну и зря...
Удачи, в этом нелегком деле!

Щиро дякую
03 лип 2015 16:24
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .2729. . .68
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx