ЖК "Артемида", Дарницкий б-р, 8 - "Укрбуд"
Забудовник | УКРБУД |
Здача ЖК | 2014 - 2015 р. |
Планування |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Не можна міняти відповіді. Всього голосів: 74.
6/8% | ||
11/15% | ||
27/36% | ||
13/18% | ||
17/23% |
архитектор
а
Користувач
54
20 березня 2015
23 черв 2015 15:53
Аргументируйте неучастие УкрБуда .....и что дальше после этого суда ....еще суд ? или это последний ?
И кто из инвесторов больше пострадает Миханики , ДРоид ..или от УкрБуда??
И кто из инвесторов больше пострадает Миханики , ДРоид ..или от УкрБуда??
шанько
ш
Новачок
10
21 червня 2015
23 черв 2015 15:58
правильно говоришь, архитектор: 20 кв-тир подать, отжать ранее купленные, - и продать по новому. чем не вариант? а на этот вопрос пусть ответят успокоители-инвесторы, которые ходили в укрбуд, что они выходили, кроме того, что грозились нанять юристов, а пришел 1 дядюк от инвесторши.
архитектор
а
Користувач
54
20 березня 2015
23 черв 2015 16:22
Это все так или не так ..неизвестно ..ктото продумывал что дальше после этого суда ? Сколько инст анций и какая из них последняя ?
Elek
E
Користувач
69
11 червня 2015
23 черв 2015 16:39
Если УкрБуд не хочет паники инвесторов ,нужны более внятные , конкретные ,а еще лучше официальные опубликованные ответы от УкрБуда
шанько
ш
Новачок
10
21 червня 2015
23 черв 2015 16:59
не ответы нам нужны от укрбуда, а гарантии. вот и сегодня все ждут , как с моря погоды
investor99
i
Гість
2
23 червня 2015
23 черв 2015 19:44
Добрый день!
Шанько а Вы сами что-то узнали?
Согласен с Вами - нужны "гарантии". Но их наверное Укрбуд не дает... иначе были бы уже.
С другой стороны какие гарантии для нас, если у нас нет документов (Договора) с УкрБудом. Только Миханики и ДС.
Проблема вот еще в чем: одни говорят - нужно идти в суд третьими лицами, другие - судиться за "вызнання майновых прав", третьи - ничего не делать - ждать.
Вот вы что порекомендуете?
Кажется уже лет 5-7 назад было собрание насчет того чтобы "вызнать" эти самые права - так почему никому это не удалось сделать до сих пор? Тогда ведь еще не было ни ДС ни УкрБуда. А если удалось - так посоветуйте к кому обратиться...
Я, например, не юрист, и не знаю что делать в этом положении.
Тогда вопрос: кто-то еще говорил с ДС? Обращались ли к местным депутатам? Больше информации - лучше. Если есть юристы готовые взяться за дело - то какие у них гарантии, что все будет ок? Тут уже столько написано, что и в дела вникать не нужно заново - юрист глянет и скажет сразу результат. Давайте - у кого есть контакты юристов, это же не запрещено?
Шанько а Вы сами что-то узнали?
Согласен с Вами - нужны "гарантии". Но их наверное Укрбуд не дает... иначе были бы уже.
С другой стороны какие гарантии для нас, если у нас нет документов (Договора) с УкрБудом. Только Миханики и ДС.
Проблема вот еще в чем: одни говорят - нужно идти в суд третьими лицами, другие - судиться за "вызнання майновых прав", третьи - ничего не делать - ждать.
Вот вы что порекомендуете?
Кажется уже лет 5-7 назад было собрание насчет того чтобы "вызнать" эти самые права - так почему никому это не удалось сделать до сих пор? Тогда ведь еще не было ни ДС ни УкрБуда. А если удалось - так посоветуйте к кому обратиться...
Я, например, не юрист, и не знаю что делать в этом положении.
Тогда вопрос: кто-то еще говорил с ДС? Обращались ли к местным депутатам? Больше информации - лучше. Если есть юристы готовые взяться за дело - то какие у них гарантии, что все будет ок? Тут уже столько написано, что и в дела вникать не нужно заново - юрист глянет и скажет сразу результат. Давайте - у кого есть контакты юристов, это же не запрещено?
Олександр Дядюк
ОД
Постійний користувач
328
20 січня 2012
24 черв 2015 07:26
Цитата "архитектор ":Все равно не понимаю ....чем укрбуд аргументирует свое неучастие в деле ...Может юридически они не видят смысла участвовать в этом фарсе ......Ведь если случится то очем говорят юристы с стороны....такое начнется ..я сам первый на майдане покрышки буду жечь, а другие будут перекрывать дороги....20 квартир только осталось им продать
На что тогда они надеются ......
Шановний - після того - як будинок піде з прилюдних торгів влаштованих Державною виконавчою службою - у чиюсь приватну власніть - ви можете хоч шини палити, хоч голий по Хрещатику бігати - все це буде до самої сра..ки
Олександр Дядюк
ОД
Постійний користувач
328
20 січня 2012
24 черв 2015 07:28
Цитата "Elek":Если УкрБуд не хочет паники инвесторов ,нужны более внятные , конкретные ,а еще лучше официальные опубликованные ответы от УкрБуда
І що - вони (ці отвєти) - є правовстановлюючими документами на квартиру чи дають вам якісь юридичні права на неї?
Олександр Дядюк
ОД
Постійний користувач
328
20 січня 2012
24 черв 2015 10:38
АНАЛІЗ ПРАВОВОВОГО СТАНУ (на сьогоднішній день) ІНВЕСТОРІВ МІХАНІКІВ
Я вчора довго не міг заспокоїтись після слів судді Вищого господарського суду, що інвестор, яку я представляв, заключала інвестиційний договір з Міханіками, а тому нехай звертається до Міханіків, що вона не є інвестором Дроіду (а тристоронній договір – якийсь непонятний), а тому, до Дроіду і спору з приводу будівлі на яку накладено арешт – НЕ МАЄ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ.
Я півдня горів і психував – ну не су…ка – ну як же так – моя довірителька, вона ж інвестор - це й же будинок на 90% збудований на її кошти і таких інвесторів, як і вона.
Проте, заспокоївшись, я сів за більш детальний аналіз ситуації і того стану в якому опинились інвестори Міханіків – без емоцій і вимушений був принести моральні вибачення судді – а вона таки права.
Тепер поясню детально: В цивільному праві – є дві великі підгалузі – речове право (право власності або право володіння чужим майном) і зобов’язальне право.
Так от – неприємна і гірка – але правда (ну яка вже є), на сьогоднішній день, Ви - інвестори Міханіків - не маєте жодного відношення до будівлі на перетині Дарницького бульвару та вулиці Жмаченка – ЖОДНОГО.
Поясню:
На підставі укладеного Вами договору з Міханіками, у вас з Міханіками виникли правовідносини зобов’язального характеру. Ви взяли зобов’язання оплатити, а Міханіки взяли на себе зобов’язання передати вам у власність квартиру (чи офіс) після завершення будівництва.
Ці зобов’язання існують і по цей день, їх ніхто і не заперечує, але є один маленький нюанс – Міханіками Вам нічого передати, тому що цю будівлю вони вже давно продали іншій особі (ВСЮ – цілісно), і на сьогоднішній день не мають до неї жодного відношення.
Те що вони є орендатором землі нічого не міняє, у нас за законодавством цілком можливе, що власником чи орендарем землі може бути одна особа, а власником об’єкта нерухомості на ній – інша.
Те, що Міханіки являються начебто замовником будівництва також нічого не міняє, тому що право власності Є ПРІОРИТЕТНЕ.
Адже, згідно ст. 317 Цивільного кодексу саме – «Власникові належать права володіння, користування та розпоряджання своїм майном.
При цьому, згідно ч.2 цієї статті – «на зміст права власності не впливають місце проживання власника та місцезнаходження майна». Тобто – хоч майно на чужій землі – ЛИШЕ власник має пріоритетне право ним розпоряджатись».
Ч. 1, ст. 319 Цивільного кодексу України встановлено, що – саме « Власник володіє, користується, розпоряджається своїм майном НА ВЛАСНИЙ РОЗСУД».
А ч.1, ст. 321 ЦК України встановлено – «Право власності є непорушним. Ніхто не може бути протиправно позбавлений цього права чи обмежений у його здійсненні.
Тому – немає жодного значення хто там орендар землі чи формальний замовник будівництва – ВИКЛЮЧНЕ право розпорядження майном належить ЛИШЕ власнику – а ним є на сьогодні Дроід – ЯКИЙ ВАМ НІЧОГО НЕ ДОЛЖЕН.
Є особливості щодо тих хто укладав потрійні договори (з Міханікамиі Дроідом) і щодо тих хто визнавав майнові права в суді – на них я зупинюсь дещо нижче.
Але на сьогодні суть вашого правового становища така:
Жодних речових прав в об’єкті нерухомості «Артеміда», який є приватною власністю ТОВ «Дроід-сіті» - у Вас немає і жодних прав щось вимагати від Дроїда – ви не маєте.
У вас є ВИКЛЮЧНО зобов’язальні відносини ЛИШЕ з ПІІ «Міханіки Україна», від яких ви маєте повне право вимагати передачі вам квартири або хоча б повернення грошей, але в Міханіків уже давно немає ні квартир ні грошей.
Така ситуація називається – «дефолт зобов’язань», як і більш відомий дефолт, про який зараз всі говорить і на порозі якого стоїть країна – це ситуація – коли боржник (той хто має зобов’язання) не в змозі виконати свої зобов’язання, у зв’язку з тим, що у нього відсутній товар чи гроші. (Ситуація, простіше кажучи: кому я должен – всім прощаю).
Але ви повинні чітко усвідомити, що жодного відношення до Дроіда (і до його власності), а також до Укрбуда чи можливого майбутнього власника – ТОВ «Ространснафтопродукт» Ви не маєте і жодних прав щось у них вимагати ви також не маєте.
Тому, якщо Дроід і збирався передавати Вам у власність квартири - то це виключно його добра воля і приємний каприз, але жодного юридичного обов’язку це робити він не мав.
Мені скажуть – але ж є інвестори, які уклали трьохсторонні угоди з Міханіками і Дроідом, згідно яких Дроід все ж взяв на себе зобов’язання передати квартиру громадянину-інвестору.
Ну що я можу на це сказати – лише одне – уважно читайте договір. Договір є дійсним і обов’язковим для виконання, якщо його виконують всі сторони договору.
Згідно п.3.2 цього тристороннього договору – для того, щоб у Товариства (Дроіда), виник обов’язок все ж передати інвестору (Вам) квартиру, Підприємство (Міханіки) має повернути Дроіду, частину грошей за Вас. Але хто вам сказав, що Міханіки виконали цей пункт Договору??????
А якщо Міханіки не виконали свою частину цієї угоди – не перерахували за вас гроші Дроіду – то і у Дроіда не виникло обов’язку щось вам передавати. Селяві!
Можливо за когось і перерахували (про що зараз кусають губи) і саме тому можливо і нарисувався Ространснафтопродукт, який вже точно нікому нічого не винен – і якщо Артеміда перейде йому у власність (або своїй фірмі що купить Артеміду з торгів) то ці вже точно нікому нічого не будуть винні – і таким чином будуть відрізані і останні інвестори.
Ну і останнє – щодо тих хто визнав свої майнові права у суді.
Шановні – а ви хоч знаєте – що таке майнові права?
Згідно ст. 3 закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» - майновими правами, які можуть оцінюватися, визнаються будь-які права, пов'язані з майном, ВІДМІННІ від права власності, у тому числі права, які є складовими частинами права власності (права володіння, розпорядження, користування), а також інші специфічні права (права на провадження діяльності, використання природних ресурсів тощо) та ПРАВА ВИМОГИ.
Проте, слід мати на увазі, що рішення суду, яким когось щось зобов’язано (відповідача) – є обов’язковим лише щодо відповідача у вашій справі.
Відтак, визнавши в суді, в якому відповідачем були лише Міханіки майнове право – ви отримали право вимоги – вимагати від Міханіків передати вам у власність і користування ваш об’єкт інвестицій та надати можливість користуватись ним – але – ЛИШЕ ВІД МІХАНІКІВ!!!! І більш ні від кого.
За цим рішенням суду, щось вимагати від Дроіду, Укрбуду чи Ространснафтопродукту ви не можете. І якщо хтось з них (власник на той момент) продасть вашу квартиру комусь іншому (добросовісному набувачу) – то поцілуєте ви цього набувача в одне місце, а своє рішення суду повісите в красиву рамочку – але воно буде висіти не в тій квартирі про яку мріяли, бо в тій квартирі – в Артеміді – будуть жити зовсім інші люди.
Я розумію, що те, що я написав, інвесторам читати дуже неприємно і хтось вже кляне Дядюка – що за гадості тут пише Дядюк, але я свої гроші в цьому комплексі не втрачав, тому мені глибоко по цимбалах, що напишуть деякі нєрвєнниє інвестори.
Я завжди порівнюю юриспруденцію з медициною і вважаю, що відповідальний юрист, як і відповідальний лікар повинен говорити пацієнту всю правду, якою неприємною вона не була б. Адже, якби лікар говорив би лише приємне, що хвороба інша – легша, то лікування було б інше, не те що треба – наслідки такого лікування я думаю всім зрозумілі.
Які висновки і поради? – віднесіться до свого становища філософськи, як говорили наші мудрі предки – «бог дав – бог взяв». Або як сказав би поет – «теряем больше иногда»!
Повірте мені, як людині яка втрачала значно цінніше чим гроші.
Я вчора довго не міг заспокоїтись після слів судді Вищого господарського суду, що інвестор, яку я представляв, заключала інвестиційний договір з Міханіками, а тому нехай звертається до Міханіків, що вона не є інвестором Дроіду (а тристоронній договір – якийсь непонятний), а тому, до Дроіду і спору з приводу будівлі на яку накладено арешт – НЕ МАЄ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ.
Я півдня горів і психував – ну не су…ка – ну як же так – моя довірителька, вона ж інвестор - це й же будинок на 90% збудований на її кошти і таких інвесторів, як і вона.
Проте, заспокоївшись, я сів за більш детальний аналіз ситуації і того стану в якому опинились інвестори Міханіків – без емоцій і вимушений був принести моральні вибачення судді – а вона таки права.
Тепер поясню детально: В цивільному праві – є дві великі підгалузі – речове право (право власності або право володіння чужим майном) і зобов’язальне право.
Так от – неприємна і гірка – але правда (ну яка вже є), на сьогоднішній день, Ви - інвестори Міханіків - не маєте жодного відношення до будівлі на перетині Дарницького бульвару та вулиці Жмаченка – ЖОДНОГО.
Поясню:
На підставі укладеного Вами договору з Міханіками, у вас з Міханіками виникли правовідносини зобов’язального характеру. Ви взяли зобов’язання оплатити, а Міханіки взяли на себе зобов’язання передати вам у власність квартиру (чи офіс) після завершення будівництва.
Ці зобов’язання існують і по цей день, їх ніхто і не заперечує, але є один маленький нюанс – Міханіками Вам нічого передати, тому що цю будівлю вони вже давно продали іншій особі (ВСЮ – цілісно), і на сьогоднішній день не мають до неї жодного відношення.
Те що вони є орендатором землі нічого не міняє, у нас за законодавством цілком можливе, що власником чи орендарем землі може бути одна особа, а власником об’єкта нерухомості на ній – інша.
Те, що Міханіки являються начебто замовником будівництва також нічого не міняє, тому що право власності Є ПРІОРИТЕТНЕ.
Адже, згідно ст. 317 Цивільного кодексу саме – «Власникові належать права володіння, користування та розпоряджання своїм майном.
При цьому, згідно ч.2 цієї статті – «на зміст права власності не впливають місце проживання власника та місцезнаходження майна». Тобто – хоч майно на чужій землі – ЛИШЕ власник має пріоритетне право ним розпоряджатись».
Ч. 1, ст. 319 Цивільного кодексу України встановлено, що – саме « Власник володіє, користується, розпоряджається своїм майном НА ВЛАСНИЙ РОЗСУД».
А ч.1, ст. 321 ЦК України встановлено – «Право власності є непорушним. Ніхто не може бути протиправно позбавлений цього права чи обмежений у його здійсненні.
Тому – немає жодного значення хто там орендар землі чи формальний замовник будівництва – ВИКЛЮЧНЕ право розпорядження майном належить ЛИШЕ власнику – а ним є на сьогодні Дроід – ЯКИЙ ВАМ НІЧОГО НЕ ДОЛЖЕН.
Є особливості щодо тих хто укладав потрійні договори (з Міханікамиі Дроідом) і щодо тих хто визнавав майнові права в суді – на них я зупинюсь дещо нижче.
Але на сьогодні суть вашого правового становища така:
Жодних речових прав в об’єкті нерухомості «Артеміда», який є приватною власністю ТОВ «Дроід-сіті» - у Вас немає і жодних прав щось вимагати від Дроїда – ви не маєте.
У вас є ВИКЛЮЧНО зобов’язальні відносини ЛИШЕ з ПІІ «Міханіки Україна», від яких ви маєте повне право вимагати передачі вам квартири або хоча б повернення грошей, але в Міханіків уже давно немає ні квартир ні грошей.
Така ситуація називається – «дефолт зобов’язань», як і більш відомий дефолт, про який зараз всі говорить і на порозі якого стоїть країна – це ситуація – коли боржник (той хто має зобов’язання) не в змозі виконати свої зобов’язання, у зв’язку з тим, що у нього відсутній товар чи гроші. (Ситуація, простіше кажучи: кому я должен – всім прощаю).
Але ви повинні чітко усвідомити, що жодного відношення до Дроіда (і до його власності), а також до Укрбуда чи можливого майбутнього власника – ТОВ «Ространснафтопродукт» Ви не маєте і жодних прав щось у них вимагати ви також не маєте.
Тому, якщо Дроід і збирався передавати Вам у власність квартири - то це виключно його добра воля і приємний каприз, але жодного юридичного обов’язку це робити він не мав.
Мені скажуть – але ж є інвестори, які уклали трьохсторонні угоди з Міханіками і Дроідом, згідно яких Дроід все ж взяв на себе зобов’язання передати квартиру громадянину-інвестору.
Ну що я можу на це сказати – лише одне – уважно читайте договір. Договір є дійсним і обов’язковим для виконання, якщо його виконують всі сторони договору.
Згідно п.3.2 цього тристороннього договору – для того, щоб у Товариства (Дроіда), виник обов’язок все ж передати інвестору (Вам) квартиру, Підприємство (Міханіки) має повернути Дроіду, частину грошей за Вас. Але хто вам сказав, що Міханіки виконали цей пункт Договору??????
А якщо Міханіки не виконали свою частину цієї угоди – не перерахували за вас гроші Дроіду – то і у Дроіда не виникло обов’язку щось вам передавати. Селяві!
Можливо за когось і перерахували (про що зараз кусають губи) і саме тому можливо і нарисувався Ространснафтопродукт, який вже точно нікому нічого не винен – і якщо Артеміда перейде йому у власність (або своїй фірмі що купить Артеміду з торгів) то ці вже точно нікому нічого не будуть винні – і таким чином будуть відрізані і останні інвестори.
Ну і останнє – щодо тих хто визнав свої майнові права у суді.
Шановні – а ви хоч знаєте – що таке майнові права?
Згідно ст. 3 закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» - майновими правами, які можуть оцінюватися, визнаються будь-які права, пов'язані з майном, ВІДМІННІ від права власності, у тому числі права, які є складовими частинами права власності (права володіння, розпорядження, користування), а також інші специфічні права (права на провадження діяльності, використання природних ресурсів тощо) та ПРАВА ВИМОГИ.
Проте, слід мати на увазі, що рішення суду, яким когось щось зобов’язано (відповідача) – є обов’язковим лише щодо відповідача у вашій справі.
Відтак, визнавши в суді, в якому відповідачем були лише Міханіки майнове право – ви отримали право вимоги – вимагати від Міханіків передати вам у власність і користування ваш об’єкт інвестицій та надати можливість користуватись ним – але – ЛИШЕ ВІД МІХАНІКІВ!!!! І більш ні від кого.
За цим рішенням суду, щось вимагати від Дроіду, Укрбуду чи Ространснафтопродукту ви не можете. І якщо хтось з них (власник на той момент) продасть вашу квартиру комусь іншому (добросовісному набувачу) – то поцілуєте ви цього набувача в одне місце, а своє рішення суду повісите в красиву рамочку – але воно буде висіти не в тій квартирі про яку мріяли, бо в тій квартирі – в Артеміді – будуть жити зовсім інші люди.
Я розумію, що те, що я написав, інвесторам читати дуже неприємно і хтось вже кляне Дядюка – що за гадості тут пише Дядюк, але я свої гроші в цьому комплексі не втрачав, тому мені глибоко по цимбалах, що напишуть деякі нєрвєнниє інвестори.
Я завжди порівнюю юриспруденцію з медициною і вважаю, що відповідальний юрист, як і відповідальний лікар повинен говорити пацієнту всю правду, якою неприємною вона не була б. Адже, якби лікар говорив би лише приємне, що хвороба інша – легша, то лікування було б інше, не те що треба – наслідки такого лікування я думаю всім зрозумілі.
Які висновки і поради? – віднесіться до свого становища філософськи, як говорили наші мудрі предки – «бог дав – бог взяв». Або як сказав би поет – «теряем больше иногда»!
Повірте мені, як людині яка втрачала значно цінніше чим гроші.
GeorgeM
G
Ветеран
4 799
23 листопада 2012
24 черв 2015 11:47
Ничто не мешает инвесторам Михаников (кроме взяток, которые вторая сторона понесет в суд), признать недействительным договор купли-продажи недостроя Дроиду и отсутствие у Дроида прав на объект - Миханики не имели права продавать проинвестированный объект и даже не имели права передавать его на достройку Дроиду без согласия инвесторов т.к. должник не может передать свои обязательства перед кредитором без согласия кредитора. Тут как раз в худшем положении те инвесторы Михаников, которые подписали трехсторонние договора - они согласились на передачу обязательств перед собой третьему лицу.
Что же касается признания прав на имущественные права судом, то решение суда в данном случае является документом, подтверждающим возникновение прав и на его основании регистрируются после ввода в эксплуатацию права собственности на помещения. И не важно, что второй стороной в суде были только Миханики - важно само решение суда, вступившее в силу и признавшее право на имущественные права.
Что же касается признания прав на имущественные права судом, то решение суда в данном случае является документом, подтверждающим возникновение прав и на его основании регистрируются после ввода в эксплуатацию права собственности на помещения. И не важно, что второй стороной в суде были только Миханики - важно само решение суда, вступившее в силу и признавшее право на имущественные права.
Олександр Дядюк
ОД
Постійний користувач
328
20 січня 2012
24 черв 2015 11:57
Цитата "GeorgeM":Ничто не мешает инвесторам Михаников (кроме взяток, которые вторая сторона понесет в суд), признать недействительным договор купли-продажи недостроя Дроиду и отсутствие у Дроида прав на объект - Миханики не имели права продавать проинвестированный объект и даже не имели права передавать его на достройку Дроиду без согласия инвесторов т.к. должник не может передать свои обязательства перед кредитором без согласия кредитора. Тут как раз в худшем положении те инвесторы Михаников, которые подписали трехсторонние договора - они согласились на передачу обязательств перед собой третьему лицу.
З першим згоден - з другим не зовсім.
Ні я не заперечую зовсім, але чи є приклади реєстрації прав власності - ЛИШЕ на підставі рішення суду про визнання майнових прав?
І якщо це оскаржить наприклад Дроід, який на час винесення цього рішення вже був власником і скаже - а якого хрена "розіграли в суді" мою власність, без мене? А якщо він видасть повний пакет документів на оформлення права власності на цю квартиру іншій особі? І вона його оформить?
GeorgeM
G
Ветеран
4 799
23 листопада 2012
24 черв 2015 13:32
В любом случае для регистрации прав на квартиру в новострое, в регистрационной службе должна быть подана пачка документов со стороны застройщика - без них не зарегистрируют.Цитата "Олександр Дядюк":Ні я не заперечую зовсім, але чи є приклади реєстрації прав власності - ЛИШЕ на підставі рішення суду про визнання майнових прав?
І якщо це оскаржить наприклад Дроід, який на час винесення цього рішення вже був власником і скаже - а якого хрена "розіграли в суді" мою власність, без мене? А якщо він видасть повний пакет документів на оформлення права власності на цю квартиру іншій особі? І вона його оформить?
При регистрации действует принцип "кто первый встал - того и тапки", так что владельцу имущественных прав по решению суда придется постараться. Я не помню на какой стадии, но там крутился закон именно о регистрации имущественных прав на квартиры сразу по факту их продажи в целях защиты инвесторов. Если так или через арест "застолбить" право за собой, то никто другой уже не зарегистрирует.
Дроид по хорошему можно будет посылать т.к. Миханики продавали же вроде по инвестиционной схеме, прямо предусмотренной законодательством, так что приоритет все равно у инвесторов т.к. у Дроида нет права собственности на недвижимость, а есть только право собственности на объект незавершенного строительства.
Проблема будет в другом - Укрбуд будет платить за отказ в признании прав по причине истечения сроков исковой давности. Они эту схему уже отработали для "кидка" старых инвесторов Герцен-Парка.
Dopio
Постійний користувач
189
26 березня 2015
24 черв 2015 14:04
Цитата "GeorgeM":Ничто не мешает инвесторам Михаников (кроме взяток, которые вторая сторона понесет в суд), признать недействительным договор купли-продажи недостроя Дроиду и отсутствие у Дроида прав на объект - Миханики не имели права продавать проинвестированный объект и даже не имели права передавать его на достройку Дроиду без согласия инвесторов т.к. должник не может передать свои обязательства перед кредитором без согласия кредитора. Тут как раз в худшем положении те инвесторы Михаников, которые подписали трехсторонние договора - они согласились на передачу обязательств перед собой третьему лицу.
Шикарное предложение, а потом автоматом признать недействительным инвестиционный договор Укрбуда. А это в свою очередь НЕ позволит ему :
1) Достроить
2) Ввести в экплуатацию
3) Передать квартиры
И никто ничего не получит, и артемида останется стоять недостроем. Я бы на месте старых инвесторов был благодарен что его взялись достраивать.
Мне вот интересно, когда до людей дойдет одна простая вещь - у ДС НЕТ НИКАКОЙ собственности в доме, все передано Укрбуду по инвестиционному договору(кто хочет - прямая дорога в офис, прочитайте).
А поповоду старых инвесторов, я не понимаю почему им не переоформить договор с укрбудом, и не опасаться того с кем он был заключен.
А еще интересен факт того что на форуме все переписываются 2 человека - один заказной, второй "правозахисник" и оба не являются инвесторами.
investor002
i
Новачок
16
11 червня 2015
24 черв 2015 14:26
Цитата "Dopio":
Шикарное предложение, а потом автоматом признать недействительным инвестиционный договор Укрбуда. А это в свою очередь НЕ позволит ему :
1) Достроить
2) Ввести в экплуатацию
3) Передать квартиры
И никто ничего не получит, и артемида останется стоять недостроем. Я бы на месте старых инвесторов был благодарен что его взялись достраивать.
Мне вот интересно, когда до людей дойдет одна простая вещь - у ДС НЕТ НИКАКОЙ собственности в доме, все передано Укрбуду по инвестиционному договору(кто хочет - прямая дорога в офис, прочитайте).
А поповоду старых инвесторов, я не понимаю почему им не переоформить договор с укрбудом, и не опасаться того с кем он был заключен.
А еще интересен факт того что на форуме все переписываются 2 человека - один заказной, второй "правозахисник" и оба не являются инвесторами.
"Шикарное предложение, а потом автоматом признать недействительным инвестиционный договор Укрбуда. А это в свою очередь НЕ позволит ему :
1) Достроить
2) Ввести в экплуатацию
3) Передать квартиры
И никто ничего не получит, и артемида останется стоять недостроем. Я бы на месте старых инвесторов был благодарен что его взялись достраивать." - А может эти двое в переписке на форме этого и добиваются.....не я инвестор... и не достанься ты Артемида никому.... Возможно преследуют какие-то другие цели....
Олександр Дядюк
ОД
Постійний користувач
328
20 січня 2012
24 черв 2015 15:04
Цитата "Dopio":
1) Достроить
2) Ввести в экплуатацию
3) Передать квартиры
.
За що благодаріть? Благодаріть - це якщо будинок добудовують для старих інвесторів.
А якщо старі інвестори тут отримають дулю з маком - а квартири дістануться зовсім іншим людям? То яка радість інвесторам Міханіків, що будинок добудують - їм то тут нічого не дістанеться?
архитектор
а
Користувач
54
20 березня 2015
24 черв 2015 15:08
хоть для кого-нибудь достроят !!!!!- это лучше чем вобще ни для кого....
Олександр Дядюк
ОД
Постійний користувач
328
20 січня 2012
24 черв 2015 15:11
Цитата "Dopio":
.
А вот с єнтого мєста поподробнєє - то получається, що квартири - які профінансували люди (інвестори Міханіків) - уже є власністю приватної конторки Укрбуд девелопмент? Наголошую - приватної, а не державної!
Скажіть будь ласка - а з якої радості квартири будівництво яких було проінвестоване громадянами, що укладали договори з Міханіками - виявились у приватній власності - приватної фірми (НЕ ДЕРЖАВНОЇ) Укрбуд девелопмент?
Олександр Дядюк
ОД
Постійний користувач
328
20 січня 2012
24 черв 2015 15:12
Цитата "архитектор ":хоть для кого-нибудь достроят !!!!!- это лучше чем вобще ни для кого....
Та ви просто - мать тереза.
Шановні інвестори Міханіків - Вас також радує те, що квартири добудують не для вас, а для когось іншого?
Олександр Дядюк
ОД
Постійний користувач
328
20 січня 2012
24 черв 2015 15:21
Цитата "Dopio":
Ну по перше - я є представником реального інвестора - Юлії Демиденко, а не таким анонімним інтернет-ботом як ви.
По друге - я не знаю хто такий Георгій М, але в фейсбуці ми з ним дуже серйозно розругались і я навіть забанив його - перший і єдиний випадок у моєму житті.
І по третє. Ви знаєте - те, що інвесторам Міханіків, які вже практично на 98-99% втратили свої квартири глибоко пофіг, що пропадають їхні гроші - мене також в даній ситуації дивує більше всього.
Ні, я розумію, що комплекс був елітний, частина інвесторів тут скромні державні службовці із зарплатою 3 тис.грн., які скоріш згодяться втратити свої гроші (вони їх ще зароблять) чим засвітитись публічно.
Але ж не всі такі.
Складається враження, що з бідняків тут лише мої клієнти Демиденки.
Dopio
Постійний користувач
189
26 березня 2015
24 черв 2015 15:32
Цитата "Олександр Дядюк":
А вот с єнтого мєста поподробнєє - то получається, що квартири - які профінансували люди (інвестори Міханіків) - уже є власністю приватної конторки Укрбуд девелопмент? Наголошую - приватної, а не державної!
Скажіть будь ласка - а з якої радості квартири будівництво яких було проінвестоване громадянами, що укладали договори з Міханіками - виявились у приватній власності - приватної фірми (НЕ ДЕРЖАВНОЇ) Укрбуд девелопмент?
Извините, но я вот вас читаю и вспоминаю поговорку "Дурака могила исправит".
Мало того что вы провоцируете всех на действия, которые не приведут ни к чему, так вы еще проявляете полную НЕКОМПЕТЕНТНОСТЬ тем что даже в глаза не видели инвестиционный договор и не знаете в каких кто в каких отношениях состоит.
Вы вот какую цель преследуете - показать все что скрыто, разгадать заговоры?
Или у вас чисто финансовый интерес продать свои услуги, как предлагал ваш подопечный "шайно" он же Николай Д. скинуться на ваши услуги?
Или какой у вас еще интерес?
Все что было в собственности ДС перешло укрбуду, все договора что с миханиками что с ДС остались в силе. С самого начала Укрбуд это говорил.
И что же вот выходит, вам говорят - что у ДС нет собственности, соответственно говоря вашим языком нечего "отжимать", так вы начинаете копать в другую сторону.
Неужели вам, если я не ошибаюсь, как помощнику депутута, некуда направить свои силы и энергию, как кроме того что кошмарить людей?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1115.113 711
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая15.111 974
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новосілки, вул. Лісова, 1а15.111 199
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,915.111 322
- ЖК Радужный | Киевгорстрой | ул. Кибальчича, 215.112 982
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна15.11964
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 814.11142
- ЖК Forward | Форвард | Ріел | ул. Маршала Рыбалко, 5а14.1183
- ЖК "Сенсация", Гостомель, ул. Мирная, 3а13.119
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема13.112 009
- Чи варто зараз купувати нерухомість?15.113 824
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы21.1015 231
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?13.10144
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Двухэтажные квартиры в новостройках29.0512
- ЖЭК15.051
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление06.1119
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше