Подати оголошення

ЖК "Артемида", Дарницкий б-р, 8 - "Укрбуд"

ЗабудовникУКРБУД
Здача ЖК2014 - 2015 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Не можна міняти відповіді. Всього голосів: 74.
6/8%
11/15%
27/36%
13/18%
17/23%
1. . .2123. . .68
17 черв 2015 04:47

АКТИВІСТИ ВІД УКРБУДУ ПРОДОВЖУЮТЬ ОБМАНУВАТИ ЛЮДЕЙ

Укрбудівські активісти продовжують виконувати роль козлів-провокаторів, що ведуть обманутих на бойню і заодно поливати брудом всіх тих, хто говорить людям - люди добрі - а куди це вас ведуть?

Тому ще раз наголошу, ЄДИНЕ, що пропонував Дядюк - це починати шевелитись.
Приклад за аналогією.
Якщо лікар побачив перед собою тяжко хвору людину, то чи аморальним є те,
що він запропонував цій людині звернутись до лікаря?
Не до нього, не до дядюка - а до будь якого іншого - але звернутись до
лікаря, тому що здоровью людини є серйозна загроза. Що в цьому аморального?
Тепер щодо доброго і нєжного Укрбуда. Справа слухається з зими, скоро уже
як півроку.
Чому Укрбуд зібрав Вас і запропонував написати заяви аж тепер - після
того, як хтось випалково в єдиному державному реєстрі взнав про цю справу
і поширив інформацію про неї на форумі та інвестори запідозрили обман?
А якби не взнав і непоширив?
То чи збирав би вас Укрбуд, чи пропонував би писати заяви?? Чи тихенько отримали б судове рішення про стягнення 70 мільйонів - за рахунок ваших квартир, а ви нічого б і не знали?
Я не стверджую остаточно, але є дуже велика ймовірність того, що укрбуд є
одним із учасників афери по заволодінню вашими квартирами через судове
рішення.
Тому йти захищати свої права - під керівництвом юристів Укрбуда - це те ж
саме, що йти на бійню - під керівництвом козла-провокатора.
Тому, Дядюк не пропонує свої послуги - візьміть іншого юриста, якому
довіряєте або можуть порекомендувати ваші знайомі, яким ви довіряєте - але
не йдіть, під керівництвом тих, хто може і веде вас на убой.
Ще раз мова не про Дядюка - найміть іншого юриста, але халявні юристи від
укрбуда - це той безкоштовний сир у мишеловці, через який ви можете
втратити все і зекономивши копійки на найм юриста (не дядюка - когось
іншого) ви можете втратити набагато більше.
І ще - недобросовісність Укрбуда і його "зазивал" проявляється уже в тому, що вони свідомо обманюють Вас (а значить діють нечесно) - розказуючи, що фізичних осіб не залучають третіми особами у господарських судах.
Шановні інвестори, "активісти" Укрбуда вам свідомо брешуть - У господарський спір юридичних осіб фізосіб залучають елементарно - якщо це стосується їх інтересів і законних прав.
Лише один приклад, де я приймав участь (а таких в господарському процесі
безліч) подивіться - скільки третіх осіб? Вам мало?
Тому, подумайте - чому Укрбуд Вас свідомо обманює і так хоче, щоб Ви були лише пасивними спостерігачами (а відтак не могли знайомитись з матеріалами справи і активно захищати свої права), чому вони вам брешуть?

//reyestr.court.gov.ua/Review/41102328

19 черв 2015 15:24
Для прояснения ситуации с арестом и судами 16.06.15 УкрБуд пригласил инвесторов в отдел продаж.
Инвесторов было совсем немного.
Скажу прямо,мои волнения по поводу этой ситуации менее не стали.
20 черв 2015 16:21
Ну так пусть арестовывают торговый центр .....он лямов на 70 почти тянет .
может предложить суду такой вариант......если уж действительно запахло жареным ....
девочка с отдела продаж говорила ,что эта контора Ространснафта .какаято левая вообще....ктото про нее чтото знает ???? наводили справки ?????
Ктото спрашивал УКРБУД какой исход суда ??? Простой вопрос
20 черв 2015 16:46
Вероятно,что УкрБуд,Дроид,Ростраст участники одной схемы.
20 черв 2015 17:41
Из приятного :
20:40 - В 10 -этаж. полным ходом некоторые инвесторы делают ремонт квартир
21 черв 2015 06:33
Цитата "архитектор ":
Ну так пусть арестовывают торговый центр .....он лямов на 70 почти тянет .
может предложить суду такой вариант......если уж действительно запахло жареным ....
девочка с отдела продаж говорила ,что эта контора Ространснафта .какаято левая вообще....ктото про нее чтото знает ???? наводили справки ?????
Ктото спрашивал УКРБУД какой исход суда ??? Простой вопрос

Так не хочуть - арештовують ВСЕ.
Тому велика ймовірність того, що пише ELEK, що - "Вероятно,что УкрБуд,Дроид,Ростраст участники одной схемы".

І я все більше схиляюсь до цієї версії - не вийшло отримати той прибуток на який розраховували заходячи в цей обьєкт - то чого не отримати його за рахунок лохів?
А "Ространснафтопродукт" - це банальна фірма по обналічці і цей липовий кредит, скоріш за все, створено штучно - прогнали гроші туди-сюди, обналічили і створили штучний кредит - який стягнуть за рахунок людських квартир
21 черв 2015 06:59
Если всё так ,как я предполагаю.Единственным решением для тех инвесторов ,кто хочет спать спокойно,заявить о себе в суде.
21 черв 2015 07:23
Цитата "Elek":
Если всё так ,как я предполагаю.Единственным решением для тех инвесторов ,кто хочет спать спокойно,заявить о себе в суде.

Я вже писав про "Шведський синдром" або феномен кролика - закоханого в удава.
Я його спостерігав у розгляді кримінальної справи по Аделаджі.
Частина ошуканих людей, деякі з них продавши єдине житло і віддавши гроші шахраям Аделаджі - стали практично бомжами - в суді стіною стояли - за Аделаджу?!!! Не торгайте Аделаджу! він не винен - він святий - а квартири (гроші) нам повинна вернути держава?!!!
Абсолютно те саме я починаю спостерігати в нашій ситуації.
От згадаєте мене - якщо шахраї все-таки відберуть в інвесторів квартири і залишать їх без нічого, то вони будуть звинувачувати всіх кого завгодно - державу, уряд, президента, депутатів - у їх трагедії будуть винні всі - окрім них самих!
Отакий феномен людської психіки - у моїх бідах винні всі - тільки не я сам.
21 черв 2015 08:25
Часть старых инвесторов уже имеют решение суда,поэтому предпологаю,что новые да и старые инвесторы всё же обратятся в суд,просто пока без лишнего шума
21 черв 2015 08:47
На мою думку п.Дядюк здраво розсуждає-одна дорога нам до суду. І сила наша - в нашій кількості інвесторів, яка звернеться до суду. Тому, що ми всього-навсього в порівнянні з Дроідом=Укрбудом - букашки.Не треба також скидати з з шальок терезів "непідкупність" наших судів. І останнє у мене є підстави говорити, зокрема по нашій справі. Суддя перед тим , як арештовувати Артемвду, зокрема наші квартири зобов'язаний був виьребувати у Дроіда докази:
1. у чиїй власності комплекс (а як відомо - у нього уже було 3 власника-Міханікі, Дроід, Укрбуд.
2. Залучити до участі у справі Міханікі, Укрбуд.
3. Витребувати у Міханікі, Дроіда, Укрбуду докази належності інвестрам незакінченого буд-вом комплексу Артеміда.
4.Залучити до участі у справі виявлених інвесторів.
5.Визначитися з підвідомчістю спору - можливо його слід передати в Дніпровський райсуд, так як інвестори- фіз.особи (50 на 50).
6.Вислухати нашу=Інвесторів думку щодо арешту та підвідомчості спору.
7. І тільки після цього - рубати з плеча арештовувати наші квартири.

А що ми маємо: дружбани по бізнесу - Міханікі, Дроід, Укрбуд - як в воду води набрали, нас не інформують, що арешт є.
Короче - я нікого не вмовляю, одне хочу від Вас, п. Дядюк - дайте свої зв'язкові координати, тягнути уже далі нікуди - буду просити Васвиступити від мене в суді.
П.С.Інвестори! Прошу мене підтримати.
П.С.П.С. П.Дядюк! наскільки я зрозумів - від мене буде клопотання до суду про звільнення з-під арешту тільки моєї квартири, чи усіх проінвестованих Інвесторами?
21 черв 2015 09:13
Цитата "шанько":
На мою думку п.Дядюк здраво розсуждає-одна дорога нам до суду. І сила наша - в нашій кількості інвесторів, яка звернеться до суду. Тому, що ми всього-навсього в порівнянні з Дроідом=Укрбудом - букашки.Не треба також скидати з з шальок терезів "непідкупність" наших судів. І останнє у мене є підстави говорити, зокрема по нашій справі. Суддя перед тим , як арештовувати Артемвду, зокрема наші квартири зобов'язаний був виьребувати у Дроіда докази:
1. у чиїй власності комплекс (а як відомо - у нього уже було 3 власника-Міханікі, Дроід, Укрбуд.
2. Залучити до участі у справі Міханікі, Укрбуд.
3. Витребувати у Міханікі, Дроіда, Укрбуду докази належності інвестрам незакінченого буд-вом комплексу Артеміда.
4.Залучити до участі у справі виявлених інвесторів.
5.Визначитися з підвідомчістю спору - можливо його слід передати в Дніпровський райсуд, так як інвестори- фіз.особи (50 на 50).
6.Вислухати нашу=Інвесторів думку щодо арешту та підвідомчості спору.
7. І тільки після цього - рубати з плеча арештовувати наші квартири.

А що ми маємо: дружбани по бізнесу - Міханікі, Дроід, Укрбуд - як в воду води набрали, нас не інформують, що арешт є.
Короче - я нікого не вмовляю, одне хочу від Вас, п. Дядюк - дайте свої зв'язкові координати, тягнути уже далі нікуди - буду просити Васвиступити від мене в суді.
П.С.Інвестори! Прошу мене підтримати.
П.С.П.С. П.Дядюк! наскільки я зрозумів - від мене буде клопотання до суду про звільнення з-під арешту тільки моєї квартири, чи усіх проінвестованих Інвесторами?

Ви (як і я діючи в інтересах моїх довірителів), маємо право заявляти про вивід з під арешту (а ГОЛОВНЕ - з під наступного стягнення за рішенням суду) - лише своїх об'єктів, бо до інших не маємо відношення і щодо них немаємо права заявляти будь які клопотання.
І чесно кажучи - якщо ті махінатори запропонують мені вивести з під арешту (а головне - з під стягнення) об'єкти моїх довірителів - то я погоджусь і піду на угоду - бо до інших я не маю жодного відношення і їх доля мене не цікавить.
Звичайно - я підтримаю тих активних інвесторів - які залучаться у справу і також разом зі мною намагатимууться вивести свої об'єкти.
І тягнути уже дійсно далі нікуди - у вівторок у вищому господарському засідання
21 черв 2015 09:53
П.Дядюк! Так якщо у вівторок - суд, то треба вирішувати з вами сьогодні, вкрайні- завтра, в понеділок, бюо я думаю, що може оказатись, що вслід-хоч тупицею?
Дякую, я з вами зв'яжусь
21 черв 2015 10:30
Вот здесь поподробней... про пропозиции "махинаторов"....
Сразу скажу - я не ИНВЕСТОР АРТЕМИДЫ, я представитель одного из очень крупных застройщиков, но не УКРБУДА.
Ув. инвесторы, не хочу писать здесь про конкретный случай, но ОЧЕНЬ советую, если вы чувствуете, что ваши права нарушаются, нанять адвоката/юриста, а не активиста и общественного деятеля.
Поймите, ОБЩЕСТВЕННОГО АКТИВИСТА, вы, как клиенты, а уж тем более, ваши интересы, не интересуют даже на 1 %.... Вам будут предложены псевдо юр. услуги за символическую плату - несравнимо меньшую, чем вам предложат юристы, занимающееся непосредственно юриспруденцией... Возможно, помощь будет оказана бесплатно!!!!
Но помните - вы интересуете активиста, исключительно как "почва" для активной деятельности) Как корм для активизма, и не более того! Конечного результата такой юридической помощи для вас НЕ БУДЕТ.
Цель такого активиста - РАСШАТАТЬ СИТУАЦИЮ, придать ей резонанса, который не всегда в ваших интересах! Пропиарится) Но и это не главная цель - потом, после того как ситуация расшатается в разные стороны и не более того - ЗАСТРОЙЩИКУ будет сделано предложение ОПЛАТИТЬ ОТСТУПНЫЕ. И если ЗАСТРОЙЩИК НА ЭТО ПОЙДЕТ (а часто, застройщикам приходится это делать) РЕЗУЛЬТАТ БУДЕТ ОДИН - вы будете иметь кучу начатых, но не законченных судебных дел, без перспективы их окончания. И ваш дом весь Киев будет знать как "проблемный". И если там будет все хорошо на самом деле - вам будет трудно продать квартиру в данном доме на вторичном рынке.
Поэтому, нанимая юриста, спросите у него диплом о ВЫСШЕМ юридическом образовании, и уточните, какие именно процессы в интересах клиентов, он довел до конца.
И, очень желательно, если данный юрист будет иметь адвокатское свидетельство - в своих действиях он будет ограничен правилами адвокатской этики.
Но для начала, просто спросите диплом о ВЫСШЕМ ЮРИДИЧЕСКОМ ОБРАЗОВАНИИ.
Юридических альтруистов НЕ существует! Запомните это.
И еще раз. Обратите внимание, что на форумах, когда на нем появляется какой-то активист, часто организовывается взаимная переписка в его поддержку. Что наблюдается и здесь.
А вот кто разбирается в ВЕБ технологиях - раскройте код данного форума, и очень удивитесь, что вся "дисскусия" ведется с одного ip адреса (если он статический).
Будит удивлены. Очень.
21 черв 2015 10:46
Полностью с вами согласен.Для спокойного сна только в суд и только с опытным юристом.Для примера ,мой юрист предлагает отправить всем участникам суда в том числе механикам и укрбуду запросы ,получить от них официальный ответ и после действовать по ситуации. Единственный минус - это время.
21 черв 2015 10:58
По сути то,что предлагает Дядюк является официальным запросом ,просто в корень сразу в суд.По реакции ответчиков будут ясны их мотивы и дальнейшие действия относительно инвесторов.
21 черв 2015 11:48
так присоединяйся к нам.Я уже договорился, на вторник Дядюк меня педставляет . не тяните резину, а то порвется!!!
21 черв 2015 12:35
я с вами, только уже со своим юристом.
21 черв 2015 13:03
Цитата "developer1":
Вот здесь поподробней... про пропозиции "махинаторов"....
Сразу скажу - я не ИНВЕСТОР АРТЕМИДЫ, я представитель одного из очень крупных застройщиков, но не УКРБУДА.
Ув. инвесторы, не хочу писать здесь про конкретный случай, но ОЧЕНЬ советую, если вы чувствуете, что ваши права нарушаются, нанять адвоката/юриста, а не активиста и общественного деятеля.
Поймите, ОБЩЕСТВЕННОГО АКТИВИСТА, вы, как клиенты, а уж тем более, ваши интересы, не интересуют даже на 1 %.... Вам будут предложены псевдо юр. услуги за символическую плату - несравнимо меньшую, чем вам предложат юристы, занимающееся непосредственно юриспруденцией... Возможно, помощь будет оказана бесплатно!!!!
Но помните - вы интересуете активиста, исключительно как "почва" для активной деятельности) Как корм для активизма, и не более того! Конечного результата такой юридической помощи для вас НЕ БУДЕТ.
Цель такого активиста - РАСШАТАТЬ СИТУАЦИЮ, придать ей резонанса, который не всегда в ваших интересах! Пропиарится) Но и это не главная цель - потом, после того как ситуация расшатается в разные стороны и не более того - ЗАСТРОЙЩИКУ будет сделано предложение ОПЛАТИТЬ ОТСТУПНЫЕ. И если ЗАСТРОЙЩИК НА ЭТО ПОЙДЕТ (а часто, застройщикам приходится это делать) РЕЗУЛЬТАТ БУДЕТ ОДИН - вы будете иметь кучу начатых, но не законченных судебных дел, без перспективы их окончания. И ваш дом весь Киев будет знать как "проблемный". И если там будет все хорошо на самом деле - вам будет трудно продать квартиру в данном доме на вторичном рынке.
Поэтому, нанимая юриста, спросите у него диплом о ВЫСШЕМ юридическом образовании, и уточните, какие именно процессы в интересах клиентов, он довел до конца.
И, очень желательно, если данный юрист будет иметь адвокатское свидетельство - в своих действиях он будет ограничен правилами адвокатской этики.
Но для начала, просто спросите диплом о ВЫСШЕМ ЮРИДИЧЕСКОМ ОБРАЗОВАНИИ.
Юридических альтруистов НЕ существует! Запомните это.
И еще раз. Обратите внимание, что на форумах, когда на нем появляется какой-то активист, часто организовывается взаимная переписка в его поддержку. Что наблюдается и здесь.
А вот кто разбирается в ВЕБ технологиях - раскройте код данного форума, и очень удивитесь, что вся "дисскусия" ведется с одного ip адреса (если он статический).
Будит удивлены. Очень.

Шановний представник - ну Оооооооочєнь відмого застройщика.
Дядюк тут уже не раз писав, що Дядюк в жодному разі не нав'язує себе і навіть не пропонує. (хоча якщо хтось захоче - то дядюка на платній основі такі послуги надасть).
Проте, Дядюк уже не раз наголошував - візьміть не дядюка - візьміть свого юриста, якому довіряєте, або якого вам порадять друзі чи знайомі, які мають такого юриста - нехай він представляє ваші інтереси, а не Дядюк.
І мені веселіше буде і як говориться - гуртом і батька легше бити.
Тому - якщо у вас є ваш юрист, якому ви довіряєте - беріть його - але ГОЛОВНЕ - чухайтесь - бо залишитесь без нічого.
З повагою
О. Дядюк
21 черв 2015 13:21
І на відміну від представника "відомого забудовника" Дядюк - НЕ ХОВАЄТЬСЯ" під ніком, а виступає під власним іменем і на відміну від різного роду анонімних брехунів за свої слова відповідає.
А щодо угоди, про яку я писав, то я писав, що якщо буде запропонована угода, яка влаштує МОЇХ КЛІЄНТІВ - то я піду на неї - а майбутнє інших інвесторів - мені буде до лампочки.
Поясню:
Колись на початку перебудови і моєї трудової дільності - коли починалась демократія, на підприємстві, на якому я працював забастували водії автогаража -за підвищення зарплати і покращення умов праці. Але знайшлись і хитрожопі штрейбрехери - які прямо сказали тим хто бастував - Ви борітесь - якщо Ви переможете - то і нам дістанеться (піднімуть зарплату), а якщо отримаєте по шапці - то я вроді не при дєлах, я з боку. Тому, з тих пір, я найбільше в своєму житті ненавиджу хитрожопих, які люблять в'їжджати в рай на чужому горбу! - Ви борітесь - а коли переможете то я перший прибіжу на роздєл трофеїв.
Так от - таких хитрожопих - я ненавиджу більше всього.
Тому, принципово захищаю лише тих - хто сам готовий боротись - а не вичікувати До речі і диплом у мене є і практика чимала - пошукайте в інтернеті - які відомі справи я вів. І дійсно - зараз у судах така корупція, що (при потребі) доводиться залучати пресу, громадськість (ще раз - при потребі), тому що воювати в наших судах проти людей, які ворочають мільйонами лише юридичними методами" не вдається і не допомагають адвокатські свідоцтва.
Скажіть - хтось із вас вірить, що у справі, в якій на кону 70 лямів (ваших до речі) то є гарантія на чесний і неупереджений суд?
21 черв 2015 13:53
питання: "Скажіть - хтось із вас вірить, що у справі, в якій на кону 70 лямів (ваших до речі) то є гарантія на чесний і неупереджений суд?"

Так тут і так все ясно: 10%, або 7000000 грн.- за вирішення справи. А справу ясно , хто вирішує - суддя.

Ось вам і вся "чесність".
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .2123. . .68
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше