ЖК "Артемида", Дарницкий б-р, 8 - "Укрбуд"
Забудовник | УКРБУД |
Здача ЖК | 2014 - 2015 р. |
Планування |
6/8% | ||
11/15% | ||
27/36% | ||
13/18% | ||
17/23% |
АКТИВІСТИ ВІД УКРБУДУ ПРОДОВЖУЮТЬ ОБМАНУВАТИ ЛЮДЕЙ
Укрбудівські активісти продовжують виконувати роль козлів-провокаторів, що ведуть обманутих на бойню і заодно поливати брудом всіх тих, хто говорить людям - люди добрі - а куди це вас ведуть?
Тому ще раз наголошу, ЄДИНЕ, що пропонував Дядюк - це починати шевелитись.
Приклад за аналогією.
Якщо лікар побачив перед собою тяжко хвору людину, то чи аморальним є те,
що він запропонував цій людині звернутись до лікаря?
Не до нього, не до дядюка - а до будь якого іншого - але звернутись до
лікаря, тому що здоровью людини є серйозна загроза. Що в цьому аморального?
Тепер щодо доброго і нєжного Укрбуда. Справа слухається з зими, скоро уже
як півроку.
Чому Укрбуд зібрав Вас і запропонував написати заяви аж тепер - після
того, як хтось випалково в єдиному державному реєстрі взнав про цю справу
і поширив інформацію про неї на форумі та інвестори запідозрили обман?
А якби не взнав і непоширив?
То чи збирав би вас Укрбуд, чи пропонував би писати заяви?? Чи тихенько отримали б судове рішення про стягнення 70 мільйонів - за рахунок ваших квартир, а ви нічого б і не знали?
Я не стверджую остаточно, але є дуже велика ймовірність того, що укрбуд є
одним із учасників афери по заволодінню вашими квартирами через судове
рішення.
Тому йти захищати свої права - під керівництвом юристів Укрбуда - це те ж
саме, що йти на бійню - під керівництвом козла-провокатора.
Тому, Дядюк не пропонує свої послуги - візьміть іншого юриста, якому
довіряєте або можуть порекомендувати ваші знайомі, яким ви довіряєте - але
не йдіть, під керівництвом тих, хто може і веде вас на убой.
Ще раз мова не про Дядюка - найміть іншого юриста, але халявні юристи від
укрбуда - це той безкоштовний сир у мишеловці, через який ви можете
втратити все і зекономивши копійки на найм юриста (не дядюка - когось
іншого) ви можете втратити набагато більше.
І ще - недобросовісність Укрбуда і його "зазивал" проявляється уже в тому, що вони свідомо обманюють Вас (а значить діють нечесно) - розказуючи, що фізичних осіб не залучають третіми особами у господарських судах.
Шановні інвестори, "активісти" Укрбуда вам свідомо брешуть - У господарський спір юридичних осіб фізосіб залучають елементарно - якщо це стосується їх інтересів і законних прав.
Лише один приклад, де я приймав участь (а таких в господарському процесі
безліч) подивіться - скільки третіх осіб? Вам мало?
Тому, подумайте - чому Укрбуд Вас свідомо обманює і так хоче, щоб Ви були лише пасивними спостерігачами (а відтак не могли знайомитись з матеріалами справи і активно захищати свої права), чому вони вам брешуть?
//reyestr.court.gov.ua/Review/41102328
Инвесторов было совсем немного.
Скажу прямо,мои волнения по поводу этой ситуации менее не стали.
может предложить суду такой вариант......если уж действительно запахло жареным ....
девочка с отдела продаж говорила ,что эта контора Ространснафта .какаято левая вообще....ктото про нее чтото знает ???? наводили справки ?????
Ктото спрашивал УКРБУД какой исход суда ??? Простой вопрос
20:40 - В 10 -этаж. полным ходом некоторые инвесторы делают ремонт квартир
Цитата "архитектор ":Ну так пусть арестовывают торговый центр .....он лямов на 70 почти тянет .
может предложить суду такой вариант......если уж действительно запахло жареным ....
девочка с отдела продаж говорила ,что эта контора Ространснафта .какаято левая вообще....ктото про нее чтото знает ???? наводили справки ?????
Ктото спрашивал УКРБУД какой исход суда ??? Простой вопрос
Так не хочуть - арештовують ВСЕ.
Тому велика ймовірність того, що пише ELEK, що - "Вероятно,что УкрБуд,Дроид,Ростраст участники одной схемы".
І я все більше схиляюсь до цієї версії - не вийшло отримати той прибуток на який розраховували заходячи в цей обьєкт - то чого не отримати його за рахунок лохів?
А "Ространснафтопродукт" - це банальна фірма по обналічці і цей липовий кредит, скоріш за все, створено штучно - прогнали гроші туди-сюди, обналічили і створили штучний кредит - який стягнуть за рахунок людських квартир
Цитата "Elek":Если всё так ,как я предполагаю.Единственным решением для тех инвесторов ,кто хочет спать спокойно,заявить о себе в суде.
Я вже писав про "Шведський синдром" або феномен кролика - закоханого в удава.
Я його спостерігав у розгляді кримінальної справи по Аделаджі.
Частина ошуканих людей, деякі з них продавши єдине житло і віддавши гроші шахраям Аделаджі - стали практично бомжами - в суді стіною стояли - за Аделаджу?!!! Не торгайте Аделаджу! він не винен - він святий - а квартири (гроші) нам повинна вернути держава?!!!
Абсолютно те саме я починаю спостерігати в нашій ситуації.
От згадаєте мене - якщо шахраї все-таки відберуть в інвесторів квартири і залишать їх без нічого, то вони будуть звинувачувати всіх кого завгодно - державу, уряд, президента, депутатів - у їх трагедії будуть винні всі - окрім них самих!
Отакий феномен людської психіки - у моїх бідах винні всі - тільки не я сам.
1. у чиїй власності комплекс (а як відомо - у нього уже було 3 власника-Міханікі, Дроід, Укрбуд.
2. Залучити до участі у справі Міханікі, Укрбуд.
3. Витребувати у Міханікі, Дроіда, Укрбуду докази належності інвестрам незакінченого буд-вом комплексу Артеміда.
4.Залучити до участі у справі виявлених інвесторів.
5.Визначитися з підвідомчістю спору - можливо його слід передати в Дніпровський райсуд, так як інвестори- фіз.особи (50 на 50).
6.Вислухати нашу=Інвесторів думку щодо арешту та підвідомчості спору.
7. І тільки після цього - рубати з плеча арештовувати наші квартири.
А що ми маємо: дружбани по бізнесу - Міханікі, Дроід, Укрбуд - як в воду води набрали, нас не інформують, що арешт є.
Короче - я нікого не вмовляю, одне хочу від Вас, п. Дядюк - дайте свої зв'язкові координати, тягнути уже далі нікуди - буду просити Васвиступити від мене в суді.
П.С.Інвестори! Прошу мене підтримати.
П.С.П.С. П.Дядюк! наскільки я зрозумів - від мене буде клопотання до суду про звільнення з-під арешту тільки моєї квартири, чи усіх проінвестованих Інвесторами?
Цитата "шанько":На мою думку п.Дядюк здраво розсуждає-одна дорога нам до суду. І сила наша - в нашій кількості інвесторів, яка звернеться до суду. Тому, що ми всього-навсього в порівнянні з Дроідом=Укрбудом - букашки.Не треба також скидати з з шальок терезів "непідкупність" наших судів. І останнє у мене є підстави говорити, зокрема по нашій справі. Суддя перед тим , як арештовувати Артемвду, зокрема наші квартири зобов'язаний був виьребувати у Дроіда докази:
1. у чиїй власності комплекс (а як відомо - у нього уже було 3 власника-Міханікі, Дроід, Укрбуд.
2. Залучити до участі у справі Міханікі, Укрбуд.
3. Витребувати у Міханікі, Дроіда, Укрбуду докази належності інвестрам незакінченого буд-вом комплексу Артеміда.
4.Залучити до участі у справі виявлених інвесторів.
5.Визначитися з підвідомчістю спору - можливо його слід передати в Дніпровський райсуд, так як інвестори- фіз.особи (50 на 50).
6.Вислухати нашу=Інвесторів думку щодо арешту та підвідомчості спору.
7. І тільки після цього - рубати з плеча арештовувати наші квартири.
А що ми маємо: дружбани по бізнесу - Міханікі, Дроід, Укрбуд - як в воду води набрали, нас не інформують, що арешт є.
Короче - я нікого не вмовляю, одне хочу від Вас, п. Дядюк - дайте свої зв'язкові координати, тягнути уже далі нікуди - буду просити Васвиступити від мене в суді.
П.С.Інвестори! Прошу мене підтримати.
П.С.П.С. П.Дядюк! наскільки я зрозумів - від мене буде клопотання до суду про звільнення з-під арешту тільки моєї квартири, чи усіх проінвестованих Інвесторами?
Ви (як і я діючи в інтересах моїх довірителів), маємо право заявляти про вивід з під арешту (а ГОЛОВНЕ - з під наступного стягнення за рішенням суду) - лише своїх об'єктів, бо до інших не маємо відношення і щодо них немаємо права заявляти будь які клопотання.
І чесно кажучи - якщо ті махінатори запропонують мені вивести з під арешту (а головне - з під стягнення) об'єкти моїх довірителів - то я погоджусь і піду на угоду - бо до інших я не маю жодного відношення і їх доля мене не цікавить.
Звичайно - я підтримаю тих активних інвесторів - які залучаться у справу і також разом зі мною намагатимууться вивести свої об'єкти.
І тягнути уже дійсно далі нікуди - у вівторок у вищому господарському засідання
Дякую, я з вами зв'яжусь
Сразу скажу - я не ИНВЕСТОР АРТЕМИДЫ, я представитель одного из очень крупных застройщиков, но не УКРБУДА.
Ув. инвесторы, не хочу писать здесь про конкретный случай, но ОЧЕНЬ советую, если вы чувствуете, что ваши права нарушаются, нанять адвоката/юриста, а не активиста и общественного деятеля.
Поймите, ОБЩЕСТВЕННОГО АКТИВИСТА, вы, как клиенты, а уж тем более, ваши интересы, не интересуют даже на 1 %.... Вам будут предложены псевдо юр. услуги за символическую плату - несравнимо меньшую, чем вам предложат юристы, занимающееся непосредственно юриспруденцией... Возможно, помощь будет оказана бесплатно!!!!
Но помните - вы интересуете активиста, исключительно как "почва" для активной деятельности) Как корм для активизма, и не более того! Конечного результата такой юридической помощи для вас НЕ БУДЕТ.
Цель такого активиста - РАСШАТАТЬ СИТУАЦИЮ, придать ей резонанса, который не всегда в ваших интересах! Пропиарится) Но и это не главная цель - потом, после того как ситуация расшатается в разные стороны и не более того - ЗАСТРОЙЩИКУ будет сделано предложение ОПЛАТИТЬ ОТСТУПНЫЕ. И если ЗАСТРОЙЩИК НА ЭТО ПОЙДЕТ (а часто, застройщикам приходится это делать) РЕЗУЛЬТАТ БУДЕТ ОДИН - вы будете иметь кучу начатых, но не законченных судебных дел, без перспективы их окончания. И ваш дом весь Киев будет знать как "проблемный". И если там будет все хорошо на самом деле - вам будет трудно продать квартиру в данном доме на вторичном рынке.
Поэтому, нанимая юриста, спросите у него диплом о ВЫСШЕМ юридическом образовании, и уточните, какие именно процессы в интересах клиентов, он довел до конца.
И, очень желательно, если данный юрист будет иметь адвокатское свидетельство - в своих действиях он будет ограничен правилами адвокатской этики.
Но для начала, просто спросите диплом о ВЫСШЕМ ЮРИДИЧЕСКОМ ОБРАЗОВАНИИ.
Юридических альтруистов НЕ существует! Запомните это.
И еще раз. Обратите внимание, что на форумах, когда на нем появляется какой-то активист, часто организовывается взаимная переписка в его поддержку. Что наблюдается и здесь.
А вот кто разбирается в ВЕБ технологиях - раскройте код данного форума, и очень удивитесь, что вся "дисскусия" ведется с одного ip адреса (если он статический).
Будит удивлены. Очень.
Цитата "developer1":Вот здесь поподробней... про пропозиции "махинаторов"....
Сразу скажу - я не ИНВЕСТОР АРТЕМИДЫ, я представитель одного из очень крупных застройщиков, но не УКРБУДА.
Ув. инвесторы, не хочу писать здесь про конкретный случай, но ОЧЕНЬ советую, если вы чувствуете, что ваши права нарушаются, нанять адвоката/юриста, а не активиста и общественного деятеля.
Поймите, ОБЩЕСТВЕННОГО АКТИВИСТА, вы, как клиенты, а уж тем более, ваши интересы, не интересуют даже на 1 %.... Вам будут предложены псевдо юр. услуги за символическую плату - несравнимо меньшую, чем вам предложат юристы, занимающееся непосредственно юриспруденцией... Возможно, помощь будет оказана бесплатно!!!!
Но помните - вы интересуете активиста, исключительно как "почва" для активной деятельности) Как корм для активизма, и не более того! Конечного результата такой юридической помощи для вас НЕ БУДЕТ.
Цель такого активиста - РАСШАТАТЬ СИТУАЦИЮ, придать ей резонанса, который не всегда в ваших интересах! Пропиарится) Но и это не главная цель - потом, после того как ситуация расшатается в разные стороны и не более того - ЗАСТРОЙЩИКУ будет сделано предложение ОПЛАТИТЬ ОТСТУПНЫЕ. И если ЗАСТРОЙЩИК НА ЭТО ПОЙДЕТ (а часто, застройщикам приходится это делать) РЕЗУЛЬТАТ БУДЕТ ОДИН - вы будете иметь кучу начатых, но не законченных судебных дел, без перспективы их окончания. И ваш дом весь Киев будет знать как "проблемный". И если там будет все хорошо на самом деле - вам будет трудно продать квартиру в данном доме на вторичном рынке.
Поэтому, нанимая юриста, спросите у него диплом о ВЫСШЕМ юридическом образовании, и уточните, какие именно процессы в интересах клиентов, он довел до конца.
И, очень желательно, если данный юрист будет иметь адвокатское свидетельство - в своих действиях он будет ограничен правилами адвокатской этики.
Но для начала, просто спросите диплом о ВЫСШЕМ ЮРИДИЧЕСКОМ ОБРАЗОВАНИИ.
Юридических альтруистов НЕ существует! Запомните это.
И еще раз. Обратите внимание, что на форумах, когда на нем появляется какой-то активист, часто организовывается взаимная переписка в его поддержку. Что наблюдается и здесь.
А вот кто разбирается в ВЕБ технологиях - раскройте код данного форума, и очень удивитесь, что вся "дисскусия" ведется с одного ip адреса (если он статический).
Будит удивлены. Очень.
Шановний представник - ну Оооооооочєнь відмого застройщика.
Дядюк тут уже не раз писав, що Дядюк в жодному разі не нав'язує себе і навіть не пропонує. (хоча якщо хтось захоче - то дядюка на платній основі такі послуги надасть).
Проте, Дядюк уже не раз наголошував - візьміть не дядюка - візьміть свого юриста, якому довіряєте, або якого вам порадять друзі чи знайомі, які мають такого юриста - нехай він представляє ваші інтереси, а не Дядюк.
І мені веселіше буде і як говориться - гуртом і батька легше бити.
Тому - якщо у вас є ваш юрист, якому ви довіряєте - беріть його - але ГОЛОВНЕ - чухайтесь - бо залишитесь без нічого.
З повагою
О. Дядюк
А щодо угоди, про яку я писав, то я писав, що якщо буде запропонована угода, яка влаштує МОЇХ КЛІЄНТІВ - то я піду на неї - а майбутнє інших інвесторів - мені буде до лампочки.
Поясню:
Колись на початку перебудови і моєї трудової дільності - коли починалась демократія, на підприємстві, на якому я працював забастували водії автогаража -за підвищення зарплати і покращення умов праці. Але знайшлись і хитрожопі штрейбрехери - які прямо сказали тим хто бастував - Ви борітесь - якщо Ви переможете - то і нам дістанеться (піднімуть зарплату), а якщо отримаєте по шапці - то я вроді не при дєлах, я з боку. Тому, з тих пір, я найбільше в своєму житті ненавиджу хитрожопих, які люблять в'їжджати в рай на чужому горбу! - Ви борітесь - а коли переможете то я перший прибіжу на роздєл трофеїв.
Так от - таких хитрожопих - я ненавиджу більше всього.
Тому, принципово захищаю лише тих - хто сам готовий боротись - а не вичікувати До речі і диплом у мене є і практика чимала - пошукайте в інтернеті - які відомі справи я вів. І дійсно - зараз у судах така корупція, що (при потребі) доводиться залучати пресу, громадськість (ще раз - при потребі), тому що воювати в наших судах проти людей, які ворочають мільйонами лише юридичними методами" не вдається і не допомагають адвокатські свідоцтва.
Скажіть - хтось із вас вірить, що у справі, в якій на кону 70 лямів (ваших до речі) то є гарантія на чесний і неупереджений суд?
Так тут і так все ясно: 10%, або 7000000 грн.- за вирішення справи. А справу ясно , хто вирішує - суддя.
Ось вам і вся "чесність".
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1115.113 711
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая15.111 974
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новосілки, вул. Лісова, 1а15.111 199
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,915.111 322
- ЖК Радужный | Киевгорстрой | ул. Кибальчича, 215.112 982
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна15.11964
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 814.11142
- ЖК Forward | Форвард | Ріел | ул. Маршала Рыбалко, 5а14.1183
- ЖК "Сенсация", Гостомель, ул. Мирная, 3а13.119
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема13.112 009
- Чи варто зараз купувати нерухомість?15.113 824
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы21.1015 231
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?13.10144
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Двухэтажные квартиры в новостройках29.0512
- ЖЭК15.051
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление06.1119
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832