Подати оголошення

ЖК "Алые паруса", Буча, ул. Пионерская, 1а / ул. Вокзальная, 129

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 57.
3/5%
4/7%
20/35%
23/40%
7/12%
1. . .2527. . .83
11 січ 2016 14:37
Цитата "ssh2010":
4-тий поверх 4-того під’їзду? у вас квартира 131 чи 132? У нас 133 :yes:

Я також не був на зібранні, бо дуже плани змінились в той день. Я думаю, було б добре, коли буде працювати забуовник, взяти в них телефони наших сусідів, розіслати смс й запросити на зустріч, щоб обрати кого-сь головного по будинку.

Полностью с Вами согласен
11 січ 2016 14:41
Цитата "Tati-g":

також № 4 :), а у вас ? :)

Нужно посмотреть в договоре, знаю,что 9эт
11 січ 2016 14:42
Цитата "svetlana1111":
здравствуйте дорогие соседи сразу хочу попросить прощение за то, что не была на собрании в субботу, поздно узнала о собрании и ребенка не было на кого оставить. есть новости-на стройке уже некоторые рабочие заехали работают. сейчас рассматривается вопрос о застекление балконов, но только в том случаи если все согласятся, чтобы 1 фирма их ставила, чтобы были все одинаковые )))

Добрый вечер
По поводу застекления интересное предложение, но тут уже всех нужно собрать,а это не легко будет)
11 січ 2016 14:47
Цитата "Klubnika_911":

Вітаємо :-)
Будемо знайомі:-)
Приєднуйтесь до нас в обговоренні на рахунок домофону і жеку)
Розумію шо вам рановато) але так як збиралися ми))) то я думаю вам також вже можно починати)

З приводу домофонів та ЖЕКу ми з чоловіком підтримуєм ваші пропозиції :) Точніше, він наполягає на тому, що скоріш за все краще співпрацювать з приватними конторами :)
Я думаю, що 150 грн з кожної квартири на домофон - це смішна сума. Ясне діло, що 100% захисту від грабувань не буде, зате хоч обісцяних сходів та пляшок алкашів, які зайшли мимохідь погрітися, ми не будемо спостерігати :)
11 січ 2016 14:51
Цитата "Tati-g":

Доброго дня! Вітаємо! :)
У вас який під'їзд, № квартирки ? ))

На жаль точно відповісти не можу, так як в нас трішки нестандартна ситуація :) сестра мого чоловіка допомогла таким чином, що купила квартиру, а ми вже по-тихеньку будемо їй віддавати гроші без відсотків :) а в новорічну ніч сповістила нас, що кв вже придбана, нашому щастю не було меж :)
єдине , що знаю: друга черга, однокімнатна квартира, якщо глянуть на схему плануваннь квартир другої черги, то це кв під номером 5 :)
Ми ось тільки, як потеплішає, хочем зганяти і глянуть все своїми очима :)
11 січ 2016 15:46
И у нас малыш заболел,и мы не смогли приехать :notsure:
11 січ 2016 15:47
chupa1488 Поздравляю с отличным новогодним подарком! :super:
12 січ 2016 09:04
Цитата "chupa1488":

На жаль точно відповісти не можу, так як в нас трішки нестандартна ситуація :) сестра мого чоловіка допомогла таким чином, що купила квартиру, а ми вже по-тихеньку будемо їй віддавати гроші без відсотків :) а в новорічну ніч сповістила нас, що кв вже придбана, нашому щастю не було меж :)
єдине , що знаю: друга черга, однокімнатна квартира, якщо глянуть на схему плануваннь квартир другої черги, то це кв під номером 5 :)

Класний подаруночок. Вітаю!
А № поверху знаєте ?)
12 січ 2016 09:06
Цитата "chupa1488":

У вас під’їзд № 3 :)
12 січ 2016 09:08
Всем добрый день
Узнал у меня 3 подъезд все таки и 9 эт, есть кто то с 3-го?)
12 січ 2016 09:46
По поводу частного ЖЕКа "Столичні будинки" (писала ранее) - сайт у них временно не работает, нашла их тел. , тел. директора вахтер не дала, оставила свой тел. обещали созвониться, жду звонка от директора чтоб договориться о встрече.
12 січ 2016 09:51
Цитата "yana k":
По поводу частного ЖЕКа "Столичні будинки" (писала ранее) - сайт у них временно не работает, нашла их тел. , тел. директора вахтер не дала, оставила свой тел. обещали созвониться, жду звонка от директора чтоб договориться о встрече.

а не лучше ли ОСББ? У меня знакомые в Киеве выбрали своего руководителя и отлично все.
12 січ 2016 09:57
Думаю что это еще сложнее, если Вы или есть другие желающие готовые на себя это все взвалить (т.е люди которые будут заниматься содержанием дома)- можно оговаривать. Просто на собрание почти никто не пришел, а ОСББ организовать.... -ну не знаю.
12 січ 2016 10:49
Цитата "Tati-g":

У вас під’їзд № 3 :)

О, круто :) Доречі, логічно:) дивно, що й сама не второпала цього одразу ж :)
12 січ 2016 10:51
Мне тоже кажется что ОСББ - не наш вариант - с нашей то "активностью". Тем более нужен невероятно честный, ответственный, не работающий и опытный (в этом деле) сосед - думаю сложно такого найти!
12 січ 2016 10:52
Доречі, питання до жителів першої черги. Після який дій у ваших квартирах поставили двері? Після того, як вже вікна були?! Я до чого, хочу також зберегти наші двері від подряпин та бруду...
12 січ 2016 12:47
Цитата "chupa1488":
Доречі, питання до жителів першої черги. Після який дій у ваших квартирах поставили двері? Після того, як вже вікна були?! Я до чого, хочу також зберегти наші двері від подряпин та бруду...

должны быть окна, штукатурка на стенах (она уже вроде бы есть) и стяжка на полу (ее в минусовую температуру делать не будут) т.е. двери у второй очереди наверное будут где-то в апреле (это субъективное мнение)
12 січ 2016 15:32
По поводу застекления интересное предложение, но тут уже всех нужно собрать,а это не легко будет)[/quote]
ну это же они будут делать, а не мы)))
12 січ 2016 19:09
Приветствую будуших соседей!
У меня приятная новость! Сегодня вечером звонила гл.бухгалтер. В Субботу подписание акта приемки передачи!!!
У Р А !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:super: :super: :hi: :thanks: :drink: :umnik: :ded: :pray: :no-no: :oh:

Извините за неявку на собрание! У нас вся семья страшно гриппппует!!! Две недели карантина!!!
12 січ 2016 20:28
Урааааа)))) всех поздравляю!!!! Наконец-то мы дождались этого))))
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .2527. . .83
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше