Подати оголошення

ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а

ЗабудовникУкраїнська будівельна компанія
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 18 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
9з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 19.
11/58%
0/0%
1/5%
0/0%
7/37%
1. . .124126. . .154
02 бер 2021 07:34
Я розмовляв з представником ОП на минулому тижні. Сказав плитка в місцях загального користування покладена до 7 поверху, інженерна розводка до 16. Допуск на ремонт-вересень 2021.

Дуже смішно. Будинок побудовано на 70 відсотків,а в вересні допуск до ремонтів. А взагалі то можливо,якщо Ви мали на увазі вересень 2022 року і то якщо забудовник сильно постарається.
02 бер 2021 07:44
"Добрий вечір" Ви мене не питайте для чого я брав у даному жк квартиру - це вже мої справи.
Звернення до забудовника та відділу кап.буд. міста робив - відповідь маю. Але одне діло коли одна людина звертається, а інше це коли звернення йде колективне.

З приводу плитки по етажах та комунікацій, то мені на тому тижні говорили у вп зовсім інші показники (значно завищені від ваших)
02 бер 2021 08:52
Неужели кто то действительно верит,что в этом году дадут ключи с такими темпами строительства?)Странно другое ,что беспокоит это только одного человека на форуме...
02 бер 2021 15:35
Дане питання також турбує +1.
Інше питання в організаії цього процесу. Адже він передбачає певні дії, думаю та сподіваюсь, що інвестори є - але не вистачає знань, часу, організаторських здібностей, бажання й т.п. Якщо все вірно розумію то по об"єкту на Симоненка люди зайнялись, чи принаймні починали займатись питанням по їх об"єкту. Якщо в нас є такі люди, які готові посприяти діями та ініціювати зібрання інвесторів - особисто "за" (включаючи поданння колективного звернення).
Спостерігаючи за темпами - об"єктивно: на ремонт восени 2021 р. виглядає як "казка".
02 бер 2021 15:36
Мене це теж дуже хвилює, але ідей що робити нема.
02 бер 2021 19:02
Так це вже не другий а третій квартал і знову вони переносять строки

Скорее называют более реальные.
03 бер 2021 04:52
Хтось пам'ятає про інфу у 2020 році коли на об'єкті були представники міста, забудовника та спілки ветеранів АТО?
Хто може закинути дану ссилку на статтю?
03 бер 2021 15:42
Я в декабре звонил в ОП сказали за зиму поставят окна,т.к другие работы делать нет смысла. По итогу 12 окно.Живу на против,неделю вообще там никого не вижу.
03 бер 2021 16:41
03 бер 2021 17:23
Ви маєте на увазі цю інформацію?

21 августа состоялось выездное рабочее совещание по обзору строительной площадки жилого многоквартирного дома по вул. Олимпийская 12, а. Данный объект строится согласно «Договора о реализации проекта строительства многоквартирного жилого дома для участников АТО по вул. Олимпийская 12, а в г. Бровары»

Совещание проводилось с участием генерального директора Закрытого акционерного общества «Украинская строительная компания» Мороза В. В. Присутствовали члены координационного совета участников АТО Фатеева А.В., Коменданта Г. В., Кривчака А. В. и секретаря координационного совета начальника юридического управления Броварского городского совета Каштанюка А. М.
03 бер 2021 19:34
Многие инвесторы данного объекта вложились в 2018, спустя 3 года честных взносов заканчиваются платежи, а с ними и терпение. Тем более темпы стройки очень разочаровывают, подогревает ситуацию постоянное вранье со стороны официальных источников, бесконечные переносы сроков. Даже у самых терпеливых и эмоционально стойких возникают сомнения. Про себя могу сказать, что иллюзий не строила, первого дня было понятно дом на 26 этажей не строится за 1-2 года, но больше чем за 3 год строительства можно было достичь гораздо больших результатов. Полностью согласна с Инвестор 333, надо обращаться за ответами к заказчику, писать коллективное обращение. +1
03 бер 2021 20:38
Дане питання також турбує +1.
Інше питання в організаії цього процесу. Адже він передбачає певні дії, думаю та сподіваюсь, що інвестори є - але не вистачає знань, часу, організаторських здібностей, бажання й т.п. Якщо все вірно розумію то по об"єкту на Симоненка люди зайнялись, чи принаймні починали займатись питанням по їх об"єкту. Якщо в нас є такі люди, які готові посприяти діями та ініціювати зібрання інвесторів - особисто "за" (включаючи поданння колективного звернення).
Спостерігаючи за темпами - об"єктивно: на ремонт восени 2021 р. виглядає як "казка".

Я живу поруч, бачу кожен день що робиться, а останнім часом, стабільно нічого. Якщо у 18-ому купуючи квартиру тут, ніяких підозр не було, бо на той час вже 14-ть поверхів звели і працювали досить плідно, то зараз сміливо можна стверждувати, що ніякі квартали 21 року нам не світять. А ті хто вірить в "ключі у вересні" - хаха, "вы серьёзно"???? Давайте зустрічатись і вирішувати подальші дії. Писати в адміністрацію міста, забудовнику(це навряд допоможе) і вимагати чітких роз'яснень щодо долі будинку.
04 бер 2021 07:00
Так звісно, писати не допоможе, але якщо вони бачитимуть що це питання турбує не парочку людей, а зкооперованих людей, то ж думаю вони поглянуть на дане питання.
Разом з тим на мою думку потрібно задавати питання до забудовника не лише інвесторам а 12, але і інших жк інвесторів даного забудовника підключати та виносити це в S M I і т.д.
Так як ми своїх квартир так і не дочекаємось.
07 бер 2021 08:37
Ну и? Поговорили и все?
07 бер 2021 13:40
А є хоч якісь зміни в будинку? Може хоч якесь ще нове вікно?
07 бер 2021 20:04
Я не нашёл
10 бер 2021 09:17
Кран тягает корыто
10 бер 2021 16:29
Чи зрушиться черга на отримання житла цього року?

Виконокм традіційно схвалив питання про взяття на квартоблік громадян, що потребують поліпшення житлових умов. Але в самому рішенні набагато більше було тих, кого знімають з обліку - через переїзд до іншої місцевості або у звязку з поліпшенням житловизх умов, набуттям нерухомості. За останній рік "житлова черга" скоротилась з 4000 до 3500 родин.

Міський голова повідомив, що цього року виконком розподілить ще кілька квартир, що надасть ТОВ "Альянс-Новобуд" у новобудовах IV житлового мікрорайону за угодою від 2012 року. Нагадаємо, що у 2020 році було розподілено 9 квартир в новобудовах цього забудовника.
Також все ще будується багатоповерховий будинок по вул. Олімпійській, в якому будуть розподілені квартири учасникам АТО. І на цьому надії на отримання безкоштовного житла у Броварах факично закінчуються.

Тому міській голова запропонував начальнику управління комунальної власності та житла Володимиру Маковському "повернутися" до міської програми з пільговоого кредитування на придбання житла, що була затверджена у 2019 році. Але протягом 2020 року не фінансувалась. Програма є чинною, тому міський голова запропонував підготувати пропозиції депутатам щодо фінансування програми у 2021 році.
10 бер 2021 17:36
Кроме того, что в статье упоминается наш дом, есть ещё позитив? А то я не понял.
11 бер 2021 08:14
Позитив в том, что местная власть помнит, что забудовник должен им льготные квартиры для атошников, так что думаю Сапожко,(мер) контролирует процес тоже.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .124126. . .154
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше