Подати оголошення

Жилой квартал Эврика | Аркада | ул. Академика Глушкова

ЗабудовникАРКАДА
Здача ЖК2017 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-119з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 483.
111/23%
59/12%
117/24%
126/26%
70/14%
1. . .8890. . .1125
11 трав 2016 10:29
Цитата "belazik":

Очень даже с пользой. Например, берем треугольный санузел. В острых углах делаем две треугльных кладовки - и вуаля, он уже ближе к прямоугольнику. А в квартирах типа 2Б-1 ситуация еще лучше. Там с помощью двух теругольных кладовок санузел делается вообще прямоугольным.
Набросал навскидку, как можно сделать эти перегородки. Естественно, это только один из многих вариантов.

Що й треба було довести: тобто Ви перероблюєте трикутники в прямокутники зменшуючи корисну площу!
11 трав 2016 10:32
Я не розумію чому аркада не зробила балкони виносними, таким чином до кухні можна легко додати 4 квдрати, а отже мати аж 11 квадратів кухні і бути більш інвестеційно привабливим об'єктом!
11 трав 2016 10:35
Цитата "Parfenon":
тобто Ви перероблюєте трикутники в прямокутники зменшуючи корисну площу!

Если для вас площадь кладовки не является полезной, тогда - да :)
11 трав 2016 10:37
Цитата "belazik":

Если для вас площадь кладовки не является полезной, тогда - да :)

Тут одразу виникає інше твердження, що трикутні кладовки менш практичні ніж прямокутні! ))))) Тобто прийшли знову до того з чого й починали )))))
11 трав 2016 10:45
Цитата "Parfenon":
Тут одразу виникає інше твердження, що трикутні кладовки менш практичні ніж прямокутні! ))))) Тобто прийшли знову до того з чого й починали )))))

По-моему, мы пришли к выводу, что вам не нравятся квартиры Эврики :smoke: А со всеми остальными вашими утверждениями спорить уже порядком поднадоело.
11 трав 2016 10:52
Цитата "belazik":

По-моему, мы пришли к выводу, что вам не нравятся квартиры Эврики :smoke: А со всеми остальными вашими утверждениями спорить уже порядком поднадоело.

Ви праві! Не подобається планування! До того ж можна зробити набагато кращі планування при практично незмінному бютжеті будівництва!
11 трав 2016 11:14
Цитата "Parfenon":

Ви праві! Не подобається планування! До того ж можна зробити набагато кращі планування при практично незмінному бютжеті будівництва!

Никто же не против, сделайте и постройте. В теории все можно, особенно легко давать советы
11 трав 2016 11:52
Цитата "Leonardos":

Никто же не против, сделайте и постройте. В теории все можно, особенно легко давать советы

Аркада будет проти, якщо я буду там будувати! :smoke:
11 трав 2016 12:10
пусті балачки, навіщо Вам щось доводити один одному, кожен при своїй думці і з власними переконаннями) главней всего погода в доме, а не планировка)
11 трав 2016 12:16
Цитата "Parfenon":

Аркада будет проти, якщо я буду там будувати! :smoke:

Создайте Parfenon City и постройте в другом месте. В рекламе укажите что планировки значительно лучше чем у Аркады:) Все дело в расчетах прочности здания и возможностей массового изготовления панелей. Треугольная форма секций увеличивает устойчивость здания и позволяет строить панельки 24 этажа. Соответственно треугольные санузлы это минус такой конструкции. Маленькая кухня тоже явно появилась из тех же соображений прочности зданий. Каждый из нас сделал выбор покупать квартиру в Эврике или нет и теперь воспрос только в том у кого на что фантазии и средств хватит при ремонте(дай бог чтобы и мозгов чтобы не сносить несущие стены). Все в наших руках, дорогие будущие соседи.

PS. У кого квартиры 1Б-1 или 2Б-1, давайте знакомиться
11 трав 2016 12:40
Цитата "Parfenon":
А от Ви будете жити в трикутних санузлах з гострими кутами і не будете задіювати частину площі яку і опалюете дорогим енергоресурсом і ще й заплатите під час купівлі!

Ну а Вам що до того як інвестори Еврики будуть жити?
8-)
11 трав 2016 13:01
Цитата "Leonardos":
Маленькая кухня тоже явно появилась из тех же соображений прочности зданий.

Вона з'явилась явно не з таких міркувань, оскільки є будинки з тих же панелей ДБК, але з більшою кухнею, подивіться хоча б на прямокутні будинки патріотики з тих же панелей ДБК. Мабуть схожі будуть і в третій черзі в евриці. І ім явно міцності вистачає для 24 поверхів і без трикутних форм!
Тут швидше за все Аркада придбала найдешевший проект будинку, бо інші забудовники таке не купували!
11 трав 2016 13:01
Цитата "Igoris":

Ну а Вам що до того як інвестори Еврики будуть жити?
8-)

Я піклуюсь про Вас 8-)
11 трав 2016 13:06
Доречи, хтось звернув увагу на кредит від Аркади?
Кредит 10% річних, строком до 30 років
Раніше було 20% річних!
11 трав 2016 13:17
Цитата "Parfenon":

Я піклуюсь про Вас 8-)

А чому я Вам не вірю? :smoke:
11 трав 2016 14:57
Позвонил в кредитный отдел.
Действительно процентная ставка на новые сделки 10% годовых.
11 трав 2016 15:09
Цитата "SashaK":

Це може означати, що ціна за метр так швидко рости не буде, як спочатку продажів 8-ого будинку.
Отже можна очікувати, що здорожчання в 8 будинку аж до здачі буде в районі 10% або й менше
12 трав 2016 07:05
Меня волнует 7й дом-почему не строится??? Я инвестор.
12 трав 2016 07:20
Цитата "Шифер":
Меня волнует 7й дом-почему не строится??? Я инвестор.

Дзвоніть в аркаду, може там Вам дадуть відповідь! Тут, на форумі, можна почути лише здогадки! Хоча й в аркаді можуть сказати, що ми тут нідочого :shuffle: , це все забудовник(ТОВ "Аркада-Будівництво" :@-: ) і у нього треба питати!
13 трав 2016 11:15
Цитата "SashaK":

Цікаво, чому аркада лише через пів місяця після зміни кредитної ставки оформила це як новину!
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .8890. . .1125
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше