Подати оголошення

Жилой квартал Эврика | Аркада | ул. Академика Глушкова

ЗабудовникАРКАДА
Здача ЖК2017 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-104з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 483.
111/23%
59/12%
117/24%
126/26%
70/14%
1. . .689691. . .1125
05 груд 2017 13:35
Цитата "Vitusia":
Отдельно стоит отметить "перша черга будівництва".
Так что изначально 8 шел со всеми остальными домами первой очереди...
Я думала:
8- первая, или вне очереди
7-13 вторая
14 - среднее между второй и третьей.
15, 18 и может 6-ой - третья

Вопрос что значит "VII пусковой комплекс"? несет ли это какую-то информация для инвестора?

Если 8-й вне очереди, то логично что 7-13 первая очередь, а не вторая
05 груд 2017 13:39
очередь строительства: Определенная проектом часть стройки, обеспечивающая выпуск продукции или оказание услуг, состоящая из одного или нескольких пусковых комплексов
пусковой комплекс: Совокупность объектов (или их частей) основного, подсобного и обслуживающего назначения, которые обеспечивают выпуск продукции или оказание услуг, предусмотренных проектом, и могут эксплуатироваться.
05 груд 2017 13:48

Обещают достроить ТРЦ возле "Эврики":
https://delo.ua/business/stalo-izvestno-kogda-otkroetsja-trc-respublika-337197/

05 груд 2017 14:20
Цитата "aizberg":

Было бы очень хорошо.
05 груд 2017 14:40
изАркады, скажіть, будь ласка, чому ви не викладаєте процентовку по 15 будинку? Будинок №6, який має здаватись пізніше, отримує її вже другий місяць поспіль, а ми - ні
05 груд 2017 15:24
Цитата "aizberg":

та кому он нужен. Школы бы да садики лучше строили.
05 груд 2017 15:47
Цитата "SilverF":
изАркады, скажіть, будь ласка, чому ви не викладаєте процентовку по 15 будинку? Будинок №6, який має здаватись пізніше, отримує її вже другий місяць поспіль, а ми - ні

Поддерживаю
05 груд 2017 16:14
Цитата "Egouar":

та кому он нужен. Школы бы да садики лучше строили.
. ТРЦ потрібен усім , а школи та садочки тільки сім'ям з дітьми і то на максимум декілька років!
05 груд 2017 16:17
Чи думаєте якщо Еврика то тут одні вчителі та вихователі будуть проживати , й виразі відсутності шкіл залишаться без роботи ?
05 груд 2017 16:17
Чи думаєте якщо Еврика то тут одні вчителі та вихователі будуть проживати , й виразі відсутності шкіл залишаться без роботи ?
05 груд 2017 16:26
Цитата "Izevriki ":
. ТРЦ потрібен усім , а школи та садочки тільки сім'ям з дітьми і то на максимум декілька років!

Садик нужен в среднем 2-3 года. Школа нужна на 11 лет. А если не один ребенок, то и больше. Может Университет в одном из своих корпусов выделит место для частной школы с демократичными ценами, пока, под напором общественности, на отведенных под школы местах, город их не построит.
В прошлом году город сказал - не нужны нам школы в качестве паевого, давайте деньгами, сами построим. Через год-два придет время жителям Эврики спросить "Где? Деньги уплачены, выдайте нам наше." Судя по справке в ветке 11 дома, покупатели заплатили городу по 300 гривен с метра площади своей квартиры.
Только от их активной позиции зависит, будут школы, или через 5 лет, посмотрев на пассивность жителей, на этих местах построят новые свечки.
05 груд 2017 17:09
Цитата "Izevriki ":

Вы, наверное, бездетный вам не понять
05 груд 2017 17:38
Цитата "Izevriki ":

:faceoff:
05 груд 2017 17:52
Цитата "Izevriki ":

Надіюсь ви не на волонтерських засадах весь час захищаєте Аркаду :yes: … скажіть будь ласка:
1. Інвестором в якому будинку ви являєтесь?
2. Які ви бачите недоліки в вашого будинку?
3. Які недоліки має комплекс в цілому?
:winky:
05 груд 2017 18:21
Цитата "Endeavour":

Надіюсь ви не на волонтерських засадах весь час захищаєте Аркаду :yes: … скажіть будь ласка:
1. Інвестором в якому будинку ви являєтесь?
2. Які ви бачите недоліки в вашого будинку?
3. Які недоліки має комплекс в цілому?
:winky:
. 11. Порівняно з ЖК "Новопечерські Липки " недоліків багато. Але з бюджетом який в мене був на момент інвестиції , порівняно з конкурентами , в Евриці їх виявилось найменше. Ситуацію з парковками, школами...я бачив на сайті та офісі аркади , тому для мене це не несподіванка як для деяких дописувачів форуму. Про терміни здачі також не важко було здогадатись. Я рахую недоліком маркетингову політику аркади : 1) реклама невідомо на кого розрахована та ким продумана (барсики, роялі і т.п.) 2) фасади будинків за ту ж ціну , можна було зробити цікавішими , планування квартир . Подивимось як вони ще облаштують прибудинкову територію , думаю там також можна зробити краще не змінюючи бюджет.
05 груд 2017 19:29
Цитата "ghost_stone":

Сейчас тут сделают ветку для нового проекта.
А так же есть ветка для свежего проекта "Патриотика на Озерах"
Предлагаю стать активными участниками этих веток, и уведомить будущих инвесторах о реальном положении дел на объектах Аркады.

Поддерживаю.Если не буду забывать - то буду обязательно заходить на эти ветки и в двух словах писать о бла,блаэврике.
PS Развеселила Эврика сегодня меня сильно.Я сначала подумал, что прикол такой на форуме.А потом посмотрел - :clap: Ну молодцы - это ж надо было так точно назвать - бла бла лэнд ( сори - ла ла лэнд)
Обязательно на этот форум буду заходить.
А следующий я бы назвал пи пи лэнд.
05 груд 2017 20:13
Цитата:
SilverF писал(а):

Поддерживаю

Так, так! Мене також цікавить це питання! ИзАркади, будьте ласкаві, прокоментуйте!
05 груд 2017 20:44
Цитата "Izevriki ":
. 11. Порівняно з ЖК "Новопечерські Липки " недоліків багато. Але з бюджетом який в мене був на момент інвестиції , порівняно з конкурентами , в Евриці їх виявилось найменше. Ситуацію з парковками, школами...я бачив на сайті та офісі аркади , тому для мене це не несподіванка як для деяких дописувачів форуму. Про терміни здачі також не важко було здогадатись. Я рахую недоліком маркетингову політику аркади : 1) реклама невідомо на кого розрахована та ким продумана (барсики, роялі і т.п.) 2) фасади будинків за ту ж ціну , можна було зробити цікавішими , планування квартир . Подивимось як вони ще облаштують прибудинкову територію , думаю там також можна зробити краще не змінюючи бюджет.

На першому місці реклама, крутий недолік 6-) … а щільність розміщення будинків і в зв’язку з цим маленькі прибудинкові території, більшість будинків біля шумних доріг, велика кількість квартир із замкнутим видом із вікна на кам’яні джунглі … ок :yes:
... із такими розкладами ідеальний інвестор для даного комплексу: чайлд фрі за переконаннями, віддаючий перевагу громадському транспорту, невимогливий до дизайну та планування, цінуючий економний/аскетичний ремонт, … а для сімей із дітьми, чи автомобілістів взагалі божевільний вибір :wow:
05 груд 2017 21:47
Цитата "Endeavour":

На першому місці реклама, крутий недолік 6-) … а щільність розміщення будинків і в зв’язку з цим маленькі прибудинкові території, більшість будинків біля шумних доріг, велика кількість квартир із замкнутим видом із вікна на кам’яні джунглі … ок :yes:
... із такими розкладами ідеальний інвестор для даного комплексу: чайлд фрі за переконаннями, віддаючий перевагу громадському транспорту, невимогливий до дизайну та планування, цінуючий економний/аскетичний ремонт, … а для сімей із дітьми, чи автомобілістів взагалі божевільний вибір :wow:

Ви так пишете ніби нікому не показували план забудови, перш ніж інвестувати. Чи обіцяли одне , а побудували інше? Звичайно мінуси є , але проаналізувавши пропозиції за ці гроші , виявляється , що Еврика кращий варіант. Бачите мінуси - не купуйте , є краща пропозиція - запропунуйте , буду дуже вдячний
05 груд 2017 21:54
божевільний вибір :wow:[/quote]. Цікаво , що ви забули на цьому форумі ? Ви волонтер ? Допомагаєте інвесторам не зробити божевільний вибір?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .689691. . .1125
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше