Подати оголошення

Жилой квартал Эврика | Аркада | ул. Академика Глушкова

ЗабудовникАРКАДА
Здача ЖК2017 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-104з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 483.
111/23%
59/12%
117/24%
126/26%
70/14%
1. . .683685. . .1125
01 груд 2017 16:22
Цитата "Ttaras":

могу точно сказать что по переуступке за 52 (55- переуступка ) не продается

может вам удастся продать с такой накруткой когда дом сдадут
но не сейчас точно

Згоден , що на даний момент не найкращий час для продажу. Я краще почекаю, можливо здам в оренду, але продавати за ціною хрущівки точно не буду
01 груд 2017 16:23
Нажаль я не меценат і не мільйонер , щоб дозволити собі таку знижку
01 груд 2017 18:43
Цитата "Oleg49":
Аркада потихоньку начала выравнивать сроки в І-й очереди. Передача под заселение 7,10-13 - 31.03.2018 р. Осталось выровнять ввод в эксплуатацию.
Надеюсь, теперь ни у кого не осталось сомнений, что 7, 10-13 будут сдаваться вместе. :)

Я имею сомнения! Наблюдая за ситуацией с опцией "з опорядженням" по 8 дому (2!!! секции), это ахиллесова пята подрядчика и я сомневаюсь что 7, 10-13 сдадут пачкой, возможно, что совпадет 2 или максимум 3 дома, но не так как вы сформулировали, пойдет разброс сроков данный объём (5!!! секций), … если исходить с нынешней ситуации то инвесторы монолитов и 15, 23 домов могут быть более спокойны из-за пункта “без опорядження” … ИМХО :notsure:
01 груд 2017 18:56
Цитата "Endeavour":

Я имею сомнения! Наблюдая за ситуацией с опцией "з опорядженням" по 8 дому (2!!! секции), это ахиллесова пята подрядчика и я сомневаюсь что 7, 10-13 сдадут пачкой, возможно, что совпадет 2 или максимум 3 дома, но не так как вы сформулировали, пойдет разброс сроков данный объём (5!!! секций), … если исходить с нынешней ситуации то инвесторы монолитов и 15, 23 домов могут быть более спокойны из-за пункта “без опорядження” … ИМХО :notsure:

Вы людей не путайте, панельки монолитами быть не могут)))
01 груд 2017 19:01
Цитата "Pastor911":

Вы людей не путайте, панельки монолитами быть не могут)))

Не должен пугать, меня ведь нарекли большим оптимистом :yes: Если вас не устраивает слово монолиты, … инвесторы 1, 5 , 15, 23 домов могут быть более спокойны из-за пункта “без опорядження”. ВотЪ
01 груд 2017 20:00
Да поймите же вы наконец, не важно с отделкой или без, проблема не в этом)
01 груд 2017 20:08
Цитата "Pastor911":
Да поймите же вы наконец, не важно с отделкой или без, проблема не в этом)

Если вы инвестор 1 очереди, то когда перенесут сдачу, обязательно вспомните вашу нынешнюю позицию :yes:
01 груд 2017 20:12
Я вот читаю и чего то не понимаю.
Инвестирование на любой стадии строительства (котлован или построенная коробка) - это всегда огромный риск на который идет инвестор.
Риск оправдывается стоимостью - это елементарные основы экономики.
Так же и депозит в банке, по вашему мнению почему % ставки на 1 месяц существенно ниже чем на 12 или 24?! Так же и суммой депозита.
Такая же ситуация состоит из недвижемостью можно инаестировать в котлован по стоимости 14 тыс/м2, а можно купить уже в сданом доме по 24 тыс/м2.
Но и опускать руки нельзя, застройщика как и Аркаду надо контролировать что бы они выполняли обязательства по договору и главное что бы строили!
01 груд 2017 20:15
Цитата "mik":

Правда?
Вот пример. 56000
https://www.olx.ua/obyavlenie/hozyain-zhk-evrika-dom-13-prodam-3h-komnatnuyu-kvarturu-IDvoaVg.html#17bf94b965;promoted
Покупалась, наверняка, 13-14 месяцев назад по курсу 26 за, примерно, 1250000 - 10 % скидка, которая была в сентябре-октябре прошлого года. Если не попали на скидку, могли воспользоваться рассрочкой, крутить остаток денег на депозитах или гасить ее при курсе 29.
Получается взяли за 44 тысяч. За аренду (квартиры с мебелью и техникой, заметьте) за 11 месяцев, исходя из 10 тыс, заплатили бы 110000 тыс, что составляет 4200 долларов.
Вот и считайте. Квартира подорожала на 12 (уже принеся 23% годовых в долларах) при затратах на аренду 4,2. 7800 за год на ровном месте.

Хотелки це дуже добре, але ніхто за таку ціну не купить, тим більше 82м2. Можна купити у якомусь нормальному жк за такі гроші і почекати на добудову 6 міс., а може й менше. Тим більше ще потрібно витратити кошти на демонтаж Всього Аркадовсько ремонту і заміну всіх комунікацій в квартирі... А заново кинути електрику і сантехніку, це ще 50000 грн. + демонтаж всього 10000 грн. + міняти вікна і двері. А це ще 20000грн + 10000 двері.
01 груд 2017 20:55
Цитата "Havand":

Хотелки це дуже добре, але ніхто за таку ціну не купить, тим більше 82м2. Можна купити у якомусь нормальному жк за такі гроші і почекати на добудову 6 міс., а може й менше. Тим більше ще потрібно витратити кошти на демонтаж Всього Аркадовсько ремонту і заміну всіх комунікацій в квартирі... А заново кинути електрику і сантехніку, це ще 50000 грн. + демонтаж всього 10000 грн. + міняти вікна і двері. А це ще 20000грн + 10000 двері.

Видно , що ви делітант в ринку нерухомості 1) люди які купують квартири з оздобленням , на більшу суму не розраховують , її просто нема :) про яку заміну електрики , сантехніки ви пишете? Ремонт в 82кв. Буде коштувати біля 25000$ а це уже зовсім інший бюджет та покупець. Оздоблення це головний аргумент за прийняття рішення на користь придбання даної квартири . Де люди вирвавшись з радянського житла , щасливо живуть нічого не змінюючи ще багато років!
01 груд 2017 21:12
Цитата "Izevriki ":

Видно , що ви делітант в ринку нерухомості 1) люди які купують квартири з оздобленням , на більшу суму не розраховують , її просто нема :) про яку заміну електрики , сантехніки ви пишете? Ремонт в 82кв. Буде коштувати біля 25000$ а це уже зовсім інший бюджет та покупець. Оздоблення це головний аргумент за прийняття рішення на користь придбання даної квартири . Де люди вирвавшись з радянського житла , щасливо живуть нічого не змінюючи ще багато років!

Хороші аргументи, як для школяра.Але насправді людей які мають 56000$ на руках у 2017 році і будуть купувати супер дешеву панель економ класу вже зовсім мало. І якраз то і є дєлетант. Бо купувати не ліквід по завищенній ціні то по іншому не назвеш.. Подивіться тенденції на рику, навіть УБ всі фасади переробив. Навіть ваша Аркада проект на академмістечку починає вже не 20ти поверхові безформенні шпаківні. У людей пропадає бажання жити у низькоякісному житлі, це ясно відслідковується з появою і шаленим попитом на на забудови комфорт класу. Де хороші двори, МЗК, візуально комфортно ітд.
01 груд 2017 21:35
Цитата "Endeavour":

Если вы инвестор 1 очереди, то когда перенесут сдачу, обязательно вспомните вашу нынешнюю позицию :yes:

Я инвестор 7 дома )
01 груд 2017 21:38
Цитата "Havand":

Хороші аргументи, як для школяра.Але насправді людей які мають 56000$ на руках у 2017 році і будуть купувати супер дешеву панель економ класу вже зовсім мало. І якраз то і є дєлетант. Бо купувати не ліквід по завищенній ціні то по іншому не назвеш.. Подивіться тенденції на рику, навіть УБ всі фасади переробив. Навіть ваша Аркада проект на академмістечку починає вже не 20ти поверхові безформенні шпаківні. У людей пропадає бажання жити у низькоякісному житлі, це ясно відслідковується з появою і шаленим попитом на на забудови комфорт класу. Де хороші двори, МЗК, візуально комфортно ітд.
. Я пишу факти , а ви фантазуєте
01 груд 2017 21:41
Запрупунуйте хочаб один альтернативний варіант! Тоді вас можна буде сприймати серйозно
01 груд 2017 22:31
Цитата "mik":

Правда?
Вот пример. 56000
https://www.olx.ua/obyavlenie/hozyain-zhk-evrika-dom-13-prodam-3h-komnatnuyu-kvarturu-IDvoaVg.html#17bf94b965;promoted
Покупалась, наверняка, 13-14 месяцев назад по курсу 26 за, примерно, 1250000 - 10 % скидка, которая была в сентябре-октябре прошлого года. Если не попали на скидку, могли воспользоваться рассрочкой, крутить остаток денег на депозитах или гасить ее при курсе 29.
Получается взяли за 44 тысяч. За аренду (квартиры с мебелью и техникой, заметьте) за 11 месяцев, исходя из 10 тыс, заплатили бы 110000 тыс, что составляет 4200 долларов.
Вот и считайте. Квартира подорожала на 12 (уже принеся 23% годовых в долларах) при затратах на аренду 4,2. 7800 за год на ровном месте.

Вы так считаете интересно, как вам удобно. А ничего что в трешках на 15 и например 20-м этаже разница была в 3 тыс у.е.? И не у всех была скидка, и доллар был и по 25 и много чего еще, тут еще немного и в минус уйти можно.
02 груд 2017 07:53
Цитата "Havand":

Чому це аж такий не ліквід по завищиній ціні ?
Приблизна окупність по оренді 100 місяців (1 кімнатна :shuffle: ).
02 груд 2017 08:53
В продолжении предыдущего моего поста, контроль осуществлять тяжело, так как Аркада, дает только типовые договора участия в Фонде. А условия договора, к сожалению, очень односторонние иипостроены по принципу «жди или вали с убытками».
02 груд 2017 10:29
Цитата "Havand":
Можна купити у якомусь нормальному жк за такі гроші і почекати на добудову 6 міс., а може й менше. Тим більше ще потрібно витратити кошти на демонтаж Всього Аркадовсько ремонту і заміну всіх комунікацій в квартирі... А заново кинути електрику і сантехніку, це ще 50000 грн. + демонтаж всього 10000 грн. + міняти вікна і двері. А це ще 20000грн + 10000 двері.

Я уже ранее писал, что покупать с оздобленням и тут же ломать, делать заново по-своему - это величайшая глупость. В случае однушек это еще не так заметно, можно даже спорить(если начать считать с удобной для себя стороны) а вот в случае трешек - очень наглядно: правильно написали, что ремонт заново обойдется 20-25тыс$, с учетом стоимости квартиры получается 70-80 тыс.$. Да сейчас за эти деньги можно взять в лучшем(лучшем, чем аркадовский имеется ввиду) доме, в лучшем месте, без ожидания сдачи, с еще лучшим ремонтом, купив у тех, кому срочно нужны деньги
02 груд 2017 10:47
Цитата "Thorn698":

Я уже ранее писал, что покупать с оздобленням и тут же ломать, делать заново по-своему - это величайшая глупость. В случае однушек это еще не так заметно, можно даже спорить(если начать считать с удобной для себя стороны) а вот в случае трешек - очень наглядно: правильно написали, что ремонт заново обойдется 20-25тыс$, с учетом стоимости квартиры получается 70-80 тыс.$. Да сейчас за эти деньги можно взять в лучшем(лучшем, чем аркадовский имеется ввиду) доме, в лучшем месте, без ожидания сдачи, с еще лучшим ремонтом, купив у тех, кому срочно нужны деньги

Нет, трешка 43к$ на старте + 20к$ на хороший ремонт = 63-70к$ за квартиру, новенькую, со свежим ремонтом и техникой,83кв.м в новом доме в хорошем месте.За такие деньги не купить нормальную квартиру на вторичке с такими же параметрами.
Аналогичные трешки в партиотике с хорошим ремонтом начинаются от 90к$ и до 120к$
02 груд 2017 10:54
І тому і питання. Що людина яка заробила 55000$ в Україні, не буде купувати квартиру с таким "ремонтом", а тим більше жити у ньому.
Я мовчу вже про візуальну складову будинку, прибудинкову територію (ще більш економних і аби як, ні в однієї забудови Києва не бачив за 2017 роки).
Тенденція йде така, що більшість забудовників вже приваблюють покупців зовсім іншим. Це класні двори, гарні фасади, комфортна забудова, велодоріжки, дитячі майданчики, озеленення. А Тупо коробка у 2017+ роки це вже не цікаво. І квартиру через років 5 в таких Жк прийдеться продавати з дуже великим дисконтом. Як зараз панелі 80х.
Навіть зараз жильці перших будинків
Еврики будуть ходити гуляти в ЖК венеція,жк сонячна брама, В частину ліко граду з колясками, тому як в евриці в дворах просто печаль...
15000 жителів пповністю зробить колапс у тому районі.Зараз у вечері постійні тянучки біля Сонячної брами, уявляю що буде при 15000 нових жителів.
Так само як Патріотика добиває Позняки, на радість Еврика зробить тільки великий І не гарний шрам на Теремках..
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .683685. . .1125
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше