Подати оголошення

ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное

ЗабудовникІнтергал-Буд
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 20 586 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
109з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
20/14%
7/5%
28/20%
33/24%
50/36%
1. . .181183. . .203
14 бер 2019 08:10
Цитата "Тетя Клава":
Есть неофициальная информация, что газ уже врезали. А задерживаются работы по ремонту внутри дома, могут доделывать месяца три. Инвесторам 5-го дома предлагаю собраться и поехать в ОП, все это обсудить.

От куда Вы берете такую инфу????
Неофициально это конечно хорошо, но блин зачем писать бред если вы не проверили это.Кто Вам это сказал?
14 бер 2019 09:18
Так вот что бы проверить надо собираться и спрашивать конкретные вопросы, а бредни , как вы выражаетесь, несёт интергал-буд, который с ноября месяца нас заселяет с интервалом две недели,и переносит все это без каких то врозумительных ответов.
14 бер 2019 14:57
Я вчера смотрела квартиру с ремонтом .Там ещё не всё межкомнатныве двери установлены и недоклеены обои .Спросили когда будет сдаваться квартира ,ответили что когда потеплеет и дом прогреется и можно закончить ремонт .В ОП обещают до конца марта ,но и они сами в этом не уверены .
15 бер 2019 11:34
Всем доброго дня. Рассматриваю Гатное для жизни. У меня есть вопросы, надеюсь поможете найти на них ответы.

Как добраться без авто
Я слышал год назад что будут запускать маршрутку с Озёрного гая к метро Теремки. Запустили? Есть информация по его маршруту? как он ездит или как будет? Какой примерно маршрут и интервал или время его работы от и до?
Как дела с такси если брать с теремков и на оборот? (Слышал что таксисты очень недовольны когда везут в пригород)

Зима и дороги
Как зимой с чисткой дороги? На своей машине проехать можно зимой? Сколько у вас занимает времени добраться на авто до метро и до центра?

Жизнь
Рестораны, кино, кафешки, места где можно вечер провести без авто, так как если выпить то не на авто.
15 бер 2019 15:43
Маршрутка від комплексу ще не запущена. Обіцяють запустити при збільшенні кількості жителів (в т.ч. обіцяють після заселення 5 будинку, яке затримується на невизначений час). По словам відділу продажів маршрутка має ходити орієнтовано два рейси зранку та два рейси ввечері. Кіно - Мегамаркет на повороті в Гатне. Магазин в комплексі (мінімаркет). Обіцяють скоро відкрити в комплексі кафе чи паб (зараз там роблять ремонт).
15 бер 2019 20:37
На такси ездила в "Озерный Гай" неоднократно, таксисты реагируют нормально, Гатное даже пригородом особо не считают. Утром в час пик (8-9 утра) вызвать такси очень сложно, почти нереально.
Дороги зимой в принципе чистят, но не идеально как и везде. Ездить на машине зимой можно. Сколько времени занимает добраться на машине зависит от того, во сколько выехать. Если в 7:30, то до центра можно доехать минут за 45. А если в самый час пик - то можно и два часа ехать.
18 бер 2019 12:33
Цитата "Magpie fm":

О каких именно входных дверях идет речь? Извините, я не очень поняла вопрос.


Поквартирные входные (были повреждены и в каком-то из домов 2й очереди их меняли). Наверное, все-таки не Ваш дом.
18 бер 2019 17:40
Поквартирные с косяками во всех домах 2-й очереди. Их еще не меняли нигде, ждём пока что.
21 бер 2019 11:09
Приехали в комплекс - не поверила своим глазам !!!!!! Газ!!!!!
21 бер 2019 15:35
У будинку № 5 ЖК «Озерний гай Гатне» була проведена врізка газу!

Шановні майбутні мешканці будинку № 5 ЖК «Озерний гай Гатне», раді повідомити, що 21 березня 2019 р., була проведена врізка газу! Найближчим часом буде здійснено пробний пуск, після чого будинок буде газифіковано на постійній основі.

21 бер 2019 19:18
Урааа. Люблю гарні новини. )))))
22 бер 2019 22:19
25 бер 2019 09:08
Нещодавно була у відділі продажів. Очікуваний термін здачі 5 будинку в експлуатацію, який там мені озвучили, просто вразив наповал: осінь... :wow: :wow: :wow:
Звернула увагу на швидкоплинність зміни персоналу в ОП. Зрозуміло, що це заздалегідь продуманий хід: одні обіцяють, а інші відмахуються, мовляв не відповідаємо за чужі слова, ми нічого не обіцяли.
А ще спілкувалася із представником організації, яка буде обслуговувати прибудинкову територію. Мені запропонували не чекати офіційної здачі будинку, а підписувати договір з обслуговуючою компанією і вже тепер приступати до ремонту, сплачуючи кошти за обслуговування ще незданої в експлуатацію площі (у місяць понад 500 грн).
Договір заслуговує окремої уваги, бо це просто ШЕДЕВР. По-перше, він абсолютно не адаптований до умов конкретного житлового комплексу, (ось хоча б те, що у ньому не передбачено індивідуального опалення, мова йде про централізоване, тощо). Компанія, за умавами цього договору, веде безконтрольну діяльність і не зобов*язана звітуватися перед мешканцями; має право на свій розсуд встановлювати ціни за обслуговування, самовільно призначає та звільняє директора... По-друге, складається враження про суцільну монополію. Підписавши одного разу такий документ, розривати його вже доведеться через суд, бо щорічна пролонгація автоматична. Умови цього договору побудовані так, щоб споживач послуг не мав ніякого вибору, вчасно сплачував за обслуговування прибудинкової території з розрахунку 10 грн за кожен кв. м житлової площі. А у разі прострочення вам світить пеня. Тобто планувати тривалі відпустки і відрядження ви ніколи не зможете, бо такі умови вам диктує обслуговуюча компанія. Характерно, що без підписання цього договору житло, в яке інвестували, отримати неможливо.
Та й на цьому дива не скінчилися. Електроенергію вам продаватимуть за комерційною ціною 2.55 грн за Кв.(зауважу, нинішній тариф, затверджений НКРЕКП - 1,68 грн) Що думаєте про такі перспективки, майбутні сусіди? І взагалі чи законні подібні маніпуляції з ціною на електроенергію, адже в комплексі немає сонячних батарей, які б виробляли світло. Тому нам збираються перепродувати вироблене державою у три дороги. Які у вас з цього приводу думки?

Прошу не відповідати тих, хто працює на підвищення іміджу компанії "Інтегралбуд". Мене цікавлять думки реальних інвесторів, які вже втомилися від чергових обіцянок, а не тих, хто дбає про збільшення продажів компанії-забудовника.
25 бер 2019 12:45
В принципе, если Вас не торопят получать ключи и Вас устраивает дождаться Сертификата о вводе, то и Договор с обслуживающей компанией заключать Вам не обязательно. Другой вопрос, если Вы хотите приступить к ремонту. Кто-то сначала ждёт документы, кому-то важно въехать поскорее из съемного жилья. И тут такое: чтобы приступить к ремонту, нужна будет и вода, и электричество, а их Вы не получите без договора с обслуживающей компанией. Потому что точно нужно понимать кто за это платит и начиная с какого показателя счетчика. Опять же вывоз бытового мусора, который по любому у вас будет. Тут только Вам решать, согласны на условия или будете ждать.
Лично моей семье командировки или отпуска не мешают оплачивать комуналку, тут в помощь 21-й век с инернетом и доступными сервисами. С этим всё решаемо. (У меня подписка на получение счетов на интернет-сервисе и я всё вижу, где бы не была).
Про стоимость электроэнергии мы тоже заранее были уведомлены: до заключения прямого договора получаем по коммерческому тарифу. Радует, что это не навечно, а только до подключения по постоянной схеме и заключения прямого договора. Точно знаю, что это не перепродажи с наценкой, консультировались по этому вопросу. (Я сама не верю на слово и перепроверяю, что и Вы можете сделать - перепроверить мои слова).

Интересует вопрос: срок сдачи - осень, это о чем конкретно они говорят? Получение сертификата?
25 бер 2019 13:12
Доброго дня майбутнім сусідам! :hi:
Інвестори 5го будинку.

Хто знає не в теорії, а на практиці - зорієнтуйте будь-ласка по наступним процедурам з приблизними строками.

Зараз нас мають запрошувати на підписання Актів прийому-передачі, так я розумію?
Що далі? Які ще етапи до отримання Свідоцтва на право власності на квартиру?(це, я так розумію, останній етап саме оформлення, договорів на різні обслуговування до уваги не беру).
Всім гарного дня! :thanks:
25 бер 2019 13:14
Я чудово розумію, що для проведення ремонтних робіт майстрам потрібні будуть вода та електрика, і за все це потрібно платити. Але ані світла, ані води наразі у будинку немає.
Щодо озвученого в ОП терміну ОСІНЬ. Мова йшла про право власності.
25 бер 2019 14:45
А мне сказали в ОП что вода и свет уже есть, по воде на прошлой неделе устанавливали счётчики в 1 и 2 секции, на этой недели 3 и 4
25 бер 2019 15:23
Цитата "A-ni-ta":
Доброго дня майбутнім сусідам! :hi:
Інвестори 5го будинку.

Хто знає не в теорії, а на практиці - зорієнтуйте будь-ласка по наступним процедурам з приблизними строками.

Зараз нас мають запрошувати на підписання Актів прийому-передачі, так я розумію?
Що далі? Які ще етапи до отримання Свідоцтва на право власності на квартиру?(це, я так розумію, останній етап саме оформлення, договорів на різні обслуговування до уваги не беру).
Всім гарного дня! :thanks:


Из личного опыта:
1. Осмотр квартиры
2. Подписание акта приема-передачи, если при осмотре не нашли недостатков. (по процедуре оформления перечня недостатков опыта не имею, подписала акт сразу)
3. Получение ключей, заключение договора с обслуживающей компанией
4. Опломбирование счетчика газа КиевОблГазом
5. Первый запуск котла
6. Ремонт
7. Подписание основного договора купли-продажи (передача права собственности) - это случилось через 10 месяцев после первого осмотра квартиры
25 бер 2019 15:44
Rimma Levina , дякую!
Так воно і вийде мабуть на осінь... або навіть ближче до НР (оформлення права власності, я маю на увазі). :umnik:
25 бер 2019 16:14
Цитата "СветLana ":
Щодо озвученого в ОП терміну ОСІНЬ. Мова йшла про право власності.

Дякую! В принципі - стандартне, я так розумію... в нас від Сертифікату (і ключів) до права власності місяців 9 інтервал був.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .181183. . .203
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше