Подати оголошення

ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное

ЗабудовникІнтергал-Буд
Здача ЖК2016 - 2022 р.
Планування
від 20 586 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
68з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
20/14%
7/5%
28/20%
33/24%
50/36%
1. . .5961. . .203
02 лют 2017 08:08
Был проездом. Заходил только в ОП и просто осмотрелся.
03 лют 2017 08:51
Доброго дня всім!
Може хтось підказати умови кредитування на 10 років?
Не можу знайти нормальної інформації... Все "вокруг да около"...
Можливо є тут хто купив квартиру за такими умовами, бажано останнім часом.
Дякую.

ps. форум трішки почитав, бачив що тему піднімали, але рік тому...
03 лют 2017 09:04
Цитата "avisRara":
Доброго дня всім!
Може хтось підказати умови кредитування на 10 років?
Не можу знайти нормальної інформації... Все "вокруг да около"...
Можливо є тут хто купив квартиру за такими умовами, бажано останнім часом.
Дякую.

ps. форум трішки почитав, бачив що тему піднімали, але рік тому...

Обратитесь в ОП, они Вам в электронку бросят шаблон договора, там все описано.
03 лют 2017 09:09
- Платити можна раз на місяць, або раз у квартал
- Перший внесок від 5%
- З моменту підписання договору оренди треба доплачувати кожен місяць по 1$ за кв. метр квартири
- Вартість квадратного метра залежить від розташування квартири
- Виплатити можна раніше без будь-яких штрафів
03 лют 2017 09:11
Дякую, так і зроблю.
Але в кредитах завжди є підводні камні...
Хотілось би почути реального покупця.
03 лют 2017 09:14
Цитата "Teremky":
- Платити можна раз на місяць, або раз у квартал
- Перший внесок від 5%
- З моменту підписання договору оренди треба доплачувати кожен місяць по 1$ за кв. метр квартири
- Вартість квадратного метра залежить від розташування квартири
- Виплатити можна раніше без будь-яких штрафів

Я так зрозумів, кредит в дол?
І який мінімальний місячний платіж?
03 лют 2017 10:08
Мінімальний платіж залежить від першого внеску і метражу.
Якщо ви внесете 10% за квартиру в 40 кв на етапі котловану та ще і з ремонтом, то це може бути 700-800 доларів на квартал. Головний підводний камінь тут - це курс долару. Зараз це 20к грн, а при курсі в 30грнза долар 24к.
03 лют 2017 10:42
Цитата "Teremky":
Мінімальний платіж залежить від першого внеску і метражу.
Якщо ви внесете 10% за квартиру в 40 кв на етапі котловану та ще і з ремонтом, то це може бути 700-800 доларів на квартал. Головний підводний камінь тут - це курс долару. Зараз це 20к грн, а при курсі в 30грнза долар 24к.

Як я все зрозумів:
У них на однокімнатну заявлена ціна 12000грн/кв.м.
Квартира 38(37,6)кв.м.
Тобто її ціна на сьогоднішній день = 456000грн/28 = 16400дол.
Наприклад перший внесок = 25% = 4100дол.
Залишається виплатити 12300дол.(якщо розбити на 10 років = 103 дол/міс + 38дол за аренду.)
Разом = 4100+12300+(38*120) = 21000дол, переплата = 4560дол.

Якщо на 5 років = 205дол/міс + 38дол за аренду
Разом = 4100+12300+(38*60) = 18680дол, переплата = 2280дол.

А тепер питання, з якої сторони я наівний?)
Дякую.
03 лют 2017 11:42
В рассрочке увеличивается цена за метр на 100-150 у.е. в зависимости от периода рассрочки и первого взноса. Начиная со второго года насчитывается процент на остаток. Обязательное ежегодное страхование. Расходы на оформление.
03 лют 2017 12:06
Цитата "Hedgehog":
В рассрочке увеличивается цена за метр на 100-150 у.е. в зависимости от периода рассрочки и первого взноса. Начиная со второго года насчитывается процент на остаток. Обязательное ежегодное страхование. Расходы на оформление.

Дякую, ось тепер зрозуміло... Ліпше ще трішки підсобирати))
03 лют 2017 12:55
Если есть возможность оплатить всю стоимость квартиры, то это самый лучший вариант.
Если её нет, то рассрочка самый оптимальный вариант. Да, будет переплата, но всё равно меньше, чем брать кредит через банк.
03 лют 2017 13:14
Не знаю з приводу нарахування на залишок. У нас весь період прописані рівні платежі
03 лют 2017 13:22
Цитата "Teremky":
Не знаю з приводу нарахування на залишок. У нас весь період прописані рівні платежі

аналогично
03 лют 2017 15:55
А у нас нарахування на залишок.
03 лют 2017 22:17
Цитата:
Як я все зрозумів:
У них на однокімнатну заявлена ціна 12000грн/кв.м.
Квартира 38(37,6)кв.м.
Тобто її ціна на сьогоднішній день = 456000грн/28 = 16400дол.
Наприклад перший внесок = 25% = 4100дол.
Залишається виплатити 12300дол.(якщо розбити на 10 років = 103 дол/міс + 38дол за аренду.)
Разом = 4100+12300+(38*120) = 21000дол, переплата = 4560дол.

Якщо на 5 років = 205дол/міс + 38дол за аренду
Разом = 4100+12300+(38*60) = 18680дол, переплата = 2280дол.

А тепер питання, з якої сторони я наівний?)
Дякую.

Вам все верно ответили ) подвох в том что заявленная стоимость на сайте это в случае 100% оплаты, чем дольше срок рассрочки тем дороже стоимость квадратного метра, и то что это привязка к доллару; на своем примере могу сказать что заявленная стоимость на сайте от 11 000 грн была, по факту получается +-800 дол, т.е разница существенная, но с другой стороны, нет процентов как это может быть в случае покупки в кредит и учитывая нынешнюю ситуацию с банками, не стоить с ними заключать что либо ( с банками имеется ввиду)

Вам реально нужно обратиться в ОП, работают адекватные менеджеры и предоставят вам всю информацию и все расчеты ) так как на ценообразование влияет расположение квартиры ( вид из окна), этажность ну т на какой стадии строительства находится дом
04 лют 2017 21:46
Цитата:
Вам все верно ответили ) подвох в том что заявленная стоимость на сайте это в случае 100% оплаты, чем дольше срок рассрочки тем дороже стоимость квадратного метра, и то что это привязка к доллару; на своем примере могу сказать что заявленная стоимость на сайте от 11 000 грн была, по факту получается +-800 дол, т.е разница существенная, но с другой стороны, нет процентов как это может быть в случае покупки в кредит и учитывая нынешнюю ситуацию с банками, не стоить с ними заключать что либо ( с банками имеется ввиду)

Вам реально нужно обратиться в ОП, работают адекватные менеджеры и предоставят вам всю информацию и все расчеты ) так как на ценообразование влияет расположение квартиры ( вид из окна), этажность ну т на какой стадии строительства находится дом

Дякую, зрозумів.
Знайшов декілька забудовників, які дають, безвідсоткову розстрочку, до здачі дому в експлуатацію, - набагато вигідніше!!!
04 лют 2017 22:30
[/quote]
Дякую, зрозумів.
Знайшов декілька забудовників, які дають, безвідсоткову розстрочку, до здачі дому в експлуатацію, - набагато вигідніше!!![/quote]

Киль бы сомневался))
04 лют 2017 23:40
Цитата "Хочу знать больше":

Проснулись что ли ) компания платит деньги за территорию, мы все будем платить деньги за содержание. Почему другие закрытые жк это норм, а тут против... Такое ощущение что заходить во двор частного дома это ок)
Давайте жить дружно

По-перше, ця територія - це комунальна власність. Це можна подивитись на публічній кадастровій карті. А згідно з ЗК до комунальної власності передбачений вільний доступ громадян.
По-друге, згідно з Місцевими Правилами благоутрою с. Гатне затвердженими рішенням сесії Гатненської сілської ради, передбачено, що кожен забудовник повинен їх дотримуватись.
Одночасно зазначаю, що Правила Благоустрою забороняють:
...
-самовільно, без погодження виконавчого комітету Гатненської сільської ради, встановлювати шлагбауми і обмежувачі швидкості...
Дозвіл на встановлення шлагбауму ТОВ ВК "Підряд", землі якого наразі незаконно забудовуються "ІнтергалБудом" не надавався.
Від себе додам, що якщо потрібно буде, то жителі й до суду дійдуть!
05 лют 2017 20:16
Цитата "SergeyChag":

По-перше, ця територія - це комунальна власність. Це можна подивитись на публічній кадастровій карті. А згідно з ЗК до комунальної власності передбачений вільний доступ громадян.
По-друге, згідно з Місцевими Правилами благоутрою с. Гатне затвердженими рішенням сесії Гатненської сілської ради, передбачено, що кожен забудовник повинен їх дотримуватись.
Одночасно зазначаю, що Правила Благоустрою забороняють:
...
-самовільно, без погодження виконавчого комітету Гатненської сільської ради, встановлювати шлагбауми і обмежувачі швидкості...
Дозвіл на встановлення шлагбауму ТОВ жк "Підряд", землі якого наразі незаконно забудовуються "ІнтергалБудом" не надавався.
Від себе додам, що якщо потрібно буде, то жителі й до суду дійдуть!

Если после заявленных фраз я должна испугаться, то тут вы ошиблись. Лично мне все равно что написано на бумажках и в законах этой страны, если вы будете срать под подъездом, за благоустрой которого буду платить и я в том числе, то боюсь мне все равно на бумажки на которые вы так опираетесь. У вас будет другая причина подать на меня в суд

И все равно не понимаю к чему вы тут пишите, вы инвестор жк? Или проживаете в селе Гатное? Если вы так умны и так хорошо владеет законом, то на нас не распыляйтесь, идите судитесь с застройщиком или с кем вам там еще угодно. Лично мое мнение вы не измените писаниной в этом форуме

Всем добра :)
05 лют 2017 20:21
Вот еще много раз прочла сообщение умника, вы против шлагбаума? Или ЖК? В чем смысл вашей писанины? Что вам покоя не дает ?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .5961. . .203
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше