Подати оголошення

ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 11

ЗабудовникBudCapital, Київміськбуд
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 30 906 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
49з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 82.
25/30%
8/10%
19/23%
18/22%
12/15%
1. . .185186187
01 трав 2025 06:41

jerrri

Да... Как не прискорбно, но к сожалению все заростает и загнивает потихоньку...

Доброго дня. А чи є тут в чаті представники ініціативної групи? Люди які ходили на засідання Київради, спілкувалися з Клічко, жіночка, яка обмінювалася з ним номерами телефону??!! Якщо є рішення про виділення коштів,  чому ці кошти не виділяють? Є хто небуть хто володіє ситуацією?!  

02 трав 2025 07:02

sadaf

Доброго дня. А чи є тут в чаті представники ініціативної групи? Люди які ходили на засідання Київради, спілкувалися з Клічко, жіночка, яка обмінювалася з ним номерами телефону??!! Якщо є рішення про виділення коштів,  чому ці кошти не виділяють? Є хто небуть хто володіє ситуацією?!  

В Київраді зараз повним ходом йде деребан грошей. А тут ви про якесь виділення коштів 

02 трав 2025 15:59

Mfa4

В Київраді зараз повним ходом йде деребан грошей. А тут ви про якесь виділення коштів 

Чому тільки в київраді ? По всій країні ще з 19 року пилять, так пилять що як ніколи… Війна/не війна кого хвилює. УКРБУД на аукціоні вже … що далі? Підкажіть, а в Україні ще є середній клас? Сволота при владі тай все … 

05 трав 2025 09:10

sadaf

Вже в кращому випадку почнуть будувати через рік. Це офіційна позиція Київради. Там по технології гроші після докапіталізації повинні поступити десь у жовтні, не раніше. Цей комплекс 5-й у черзі. Може й у 2027 почнуть будувати.

05 трав 2025 13:18

І шумить, і гуде…

Завели пересувного крана

06 трав 2025 11:13

Shapka

І шумить, і гуде…

Завели пересувного крана

Ого!!! Що прям будують щось?))

06 трав 2025 11:13

Nickkiev1

Вже в кращому випадку почнуть будувати через рік. Це офіційна позиція Київради. Там по технології гроші після докапіталізації повинні поступити десь у жовтні, не раніше. Цей комплекс 5-й у черзі. Може й у 2027 почнуть будувати.

Якщо пишете, що цей комплекс п’ятий в черзі, значить є графік відбудов. Цікаво: хто перших чотири?

06 трав 2025 12:59

пролистайте тему трохи назад і побачите хто в якій черзі.
писалося вже неодноразово.

06 трав 2025 13:57

sadaf

Ого!!! Що прям будують щось?))

Заглушили ще раніше, ніж відправилось те повідомлення. Можливо, хочуть вивезти його, хто зна. Зараз все без змін.

09 черв 2025 08:31

19 червня планується мітинг усіх інвесторів КМБ та Укрбуд, одночасно з Автопробігом. Бо жодних дій за цей рік не відбулося.

09 черв 2025 19:16

10 черв 2025 07:09

Извините, а на что обратить внимание на этих фото?

10 черв 2025 07:09

Shapka неужели там что то хорошее происходит?

10 черв 2025 16:42

MAKAPOH

Shapka неужели там что то хорошее происходит?

На жаль, нічого не відбувається на будівництві. Окрім того, що охоронець час від часу проходжується.
Робила собі фото, то й для Вас пару-трійку виклала. Бо ж то не просто закинуте і заростаюче будівництво. То Ваші гроші. Думала, цікаво, тим, хто далеко, хоч оком кинути - що там. Як мінімум хорошого - поки що ракети/шахеди/уламки не впали.
Але якщо не треба, то і не буду більше такого робити)

10 черв 2025 16:42

jerrri

Извините, а на что обратить внимание на этих фото?

Авжеж, я Вас "ізвіняю", що ж ще тут взяти(

11 черв 2025 07:31

Shapka

На жаль, нічого не відбувається на будівництві. Окрім того, що охоронець час від часу проходжується.
Робила собі фото, то й для Вас пару-трійку виклала. Бо ж то не просто закинуте і заростаюче будівництво. То Ваші гроші. Думала, цікаво, тим, хто далеко, хоч оком кинути - що там. Як мінімум хорошого - поки що ракети/шахеди/уламки не впали.

Просто по фотографии не видно что изменилось, очень много мелких деталей, думал может где то рабочие появились которых я не заметил (наивный). Вам в любом случае спасибо.

11 черв 2025 14:06

И никого не посадили. На это раз даже решили уголовные дела не открывать. Наголосовали.. 

12 черв 2025 07:39

Shapka

Понял, спасибо большое за фото! Я просто думал, что там нужно на что-то обратить внимание

12 черв 2025 14:13

Я не інвестор цього ЖК, але якщо побачу якісь зміни, обов'язково напишу тут. Сама була в шкурі інвестора, знаю, як то - чекати на свою квартиру.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .185186187
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx