"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 26.
1/4% | ||
1/4% | ||
2/8% | ||
5/19% | ||
17/65% |
Аурика
Користувач
24
27 січня 2016
16 лист 2017 11:53
Цитата "kwon":
на заборі теж написано... без згоди РЕСу ніякої електрики на буде!
Я думаю, що буде електрика, але по будівельним тарифам. Які нам до сих пір не порахували.
Жилой дом Номер Один
Постійний користувач
395
18 квітня 2017
16 лист 2017 12:04
Якісь незрозумілі дива з інвесторами трапляються? Понапридумують чогось, навіть якихось страхів та самі ж їх побоюються.
1.Колись вже розповідав, що я не Володимир. Напевно Ви мене сплутали з Володимиром з відділу продажів. Він професіонал з продажів, чудово та результативно займається своєю справою. Я ж відповідаю за роз’яснення на форумі.
2. Електрика у домі є.
Будь-ласка, відмотайте на форумі декілька сторінок назад, та знайдіть практично ідентичні ж пости "що був у газконторі, сказали газу в цьому році не буде, бо начебто у будинку мало проданих квартир". А насправді багато з Вас вже бачили на власні очі пломби і, що газ підведено. Залишилось зовсім небагато у 4,5й секціях. І бачили цю кількість людей, що оформлюють право власності. Навіть реєстратори вже знають, з якої адреси до них ходять десятки людей.
Також, у тих постах намагались тримати Вас усіх і забудовника за дурнів - викладіть на загальний доступ тех.умови і т.п. Дуже іншим забудовникам цікаво, що у нас у напроектовано проекті. Як добра людина, сподіваюсь у конкурентів не станеться інфаркт від заздрощів щодо швидкого пуску комунікацій та заселення будинку.
Так само і з приводу електрики. Найпростіше буде прийти до власної оселі (звісно, якщо Ви наш інвестор) та особисто переконатись чи буде у Вас струм чи його немає.
3.Ще раз нагадаю позицію про строки. Є ситуації коли забудовники довго будують і на кінець строку ще пів будинку немає. Ми все збудували вчасно і подали все на оформлення документів про введення у експлуатації завчасно. Навіть фото паспорту дому викладали. Об’єктивно і реально збудували доволі якісно.
Є певні ситуації, на які взагалі не впливає забудовник - це робота держінстанцій. Особисто я впевнений, що та заминка з документами, так би мовити, не зовсім була випадковістю.
Де хто з Вас вже сам стикається, що це таке ходити, щось оформлювати. Ви думаєте до забудовників значно інше відношення?! І При всьому цьому ми все робимо як найшвидше. Сподіваюсь не багато порогів доведеться й Вам оббивати при оформленні комунікацій.
Свою особисту позицію, щодо відкритої публікації документів та відомостей з них, особливо про введення в експлуатацію, я висловлював у відповідях раніше.
4. Забудовник відкритий, все робить відкрито і про все розповідає. Жодних задумів когось вводити в оману ніколи не було не має й не буде. До речі ми й відео почали знімати в тому числі для того, щоб Ви шановні майбутні інвестори бачили, як правильно все має бути і самі ж нам потім «спуску не давали». Всі ваші зауваження при оглядах квартир також акумулюються у спеціальну базу, буде проведена ретельна робота з основними системними моментами і наступний проект буде ще більш якісним.
Можна було скільки завгодно закидати в забудовника, наприклад,«що смішно, неправда, що підрядник обіцяв і перекрасить верхню стрічку на фасаді», але коли незабаром там з’явились альпіністи та поперекрашували все, ні в кого не знайшлося сміливості сказати, що він був неправий, і що забудовник правду казав. І так в усіх інших випадках.
Також ключі почнуть роздавати днями, а не в грудні, як чомусь впевнені деякі покупці.
Але то таке. Будемо рухатись далі. Ми цінуємо і любимо усіх інвесторів, навіть самих вимогливих.
Ми за плюралізм
Але дійсно, не розумію навіщо тратити час та власні ресурси, щоб відшукати у законах підтвердження слів забудовника?
Ще раз прошу не транслювати досвід звичайних забудовників на Альтіс-Девелопмент - надійного і чесного забудовника, який вкладає все в якість та власну репутацію. Набагато вигідніше працювати чесно і відкрито. Що ми успішно й робимо.
І ще раз закликаю зосередитись на майбутньому і разом рухатись вперед замість застрягати думками у вересні-жовтні, липні чи далекому минулому.
Можливо є якісь моменти, що допоможуть Вам у майбутніх ремонтах? Будь-ласка.
1.Колись вже розповідав, що я не Володимир. Напевно Ви мене сплутали з Володимиром з відділу продажів. Він професіонал з продажів, чудово та результативно займається своєю справою. Я ж відповідаю за роз’яснення на форумі.
2. Електрика у домі є.
Будь-ласка, відмотайте на форумі декілька сторінок назад, та знайдіть практично ідентичні ж пости "що був у газконторі, сказали газу в цьому році не буде, бо начебто у будинку мало проданих квартир". А насправді багато з Вас вже бачили на власні очі пломби і, що газ підведено. Залишилось зовсім небагато у 4,5й секціях. І бачили цю кількість людей, що оформлюють право власності. Навіть реєстратори вже знають, з якої адреси до них ходять десятки людей.
Також, у тих постах намагались тримати Вас усіх і забудовника за дурнів - викладіть на загальний доступ тех.умови і т.п. Дуже іншим забудовникам цікаво, що у нас у напроектовано проекті. Як добра людина, сподіваюсь у конкурентів не станеться інфаркт від заздрощів щодо швидкого пуску комунікацій та заселення будинку.
Так само і з приводу електрики. Найпростіше буде прийти до власної оселі (звісно, якщо Ви наш інвестор) та особисто переконатись чи буде у Вас струм чи його немає.
3.Ще раз нагадаю позицію про строки. Є ситуації коли забудовники довго будують і на кінець строку ще пів будинку немає. Ми все збудували вчасно і подали все на оформлення документів про введення у експлуатації завчасно. Навіть фото паспорту дому викладали. Об’єктивно і реально збудували доволі якісно.
Є певні ситуації, на які взагалі не впливає забудовник - це робота держінстанцій. Особисто я впевнений, що та заминка з документами, так би мовити, не зовсім була випадковістю.
Де хто з Вас вже сам стикається, що це таке ходити, щось оформлювати. Ви думаєте до забудовників значно інше відношення?! І При всьому цьому ми все робимо як найшвидше. Сподіваюсь не багато порогів доведеться й Вам оббивати при оформленні комунікацій.
Свою особисту позицію, щодо відкритої публікації документів та відомостей з них, особливо про введення в експлуатацію, я висловлював у відповідях раніше.
4. Забудовник відкритий, все робить відкрито і про все розповідає. Жодних задумів когось вводити в оману ніколи не було не має й не буде. До речі ми й відео почали знімати в тому числі для того, щоб Ви шановні майбутні інвестори бачили, як правильно все має бути і самі ж нам потім «спуску не давали». Всі ваші зауваження при оглядах квартир також акумулюються у спеціальну базу, буде проведена ретельна робота з основними системними моментами і наступний проект буде ще більш якісним.
Можна було скільки завгодно закидати в забудовника, наприклад,«що смішно, неправда, що підрядник обіцяв і перекрасить верхню стрічку на фасаді», але коли незабаром там з’явились альпіністи та поперекрашували все, ні в кого не знайшлося сміливості сказати, що він був неправий, і що забудовник правду казав. І так в усіх інших випадках.
Також ключі почнуть роздавати днями, а не в грудні, як чомусь впевнені деякі покупці.
Але то таке. Будемо рухатись далі. Ми цінуємо і любимо усіх інвесторів, навіть самих вимогливих.
Ми за плюралізм
Але дійсно, не розумію навіщо тратити час та власні ресурси, щоб відшукати у законах підтвердження слів забудовника?
Ще раз прошу не транслювати досвід звичайних забудовників на Альтіс-Девелопмент - надійного і чесного забудовника, який вкладає все в якість та власну репутацію. Набагато вигідніше працювати чесно і відкрито. Що ми успішно й робимо.
І ще раз закликаю зосередитись на майбутньому і разом рухатись вперед замість застрягати думками у вересні-жовтні, липні чи далекому минулому.
Можливо є якісь моменти, що допоможуть Вам у майбутніх ремонтах? Будь-ласка.
Жилой дом Номер Один
Постійний користувач
395
18 квітня 2017
16 лист 2017 12:16
Цитата "Аурика":Електрика в квартирі буде, в договорі з жеком пункт 2.4. Постачання води та електроенергії поки не заключені договори здійснює жек. Але по яким тарифам - невідомо, так як додатку ще немає.
У відповіді до Вас звернусь до усіх.
Шановні інвестори, будь-ласка, прийміть за правило, що Ви зробили вірний вибір, купили гарну квартиру у чудовому будинку і співпрацюєте з порядною компанією та її дружніми компаніями. Це правило розповсюджується на усі наші взаємовідносини! Крапка.
Виходьте з цього.
За умови тимчасового придбання послуг за т.з. "будівельними" тарифами, Ви сплачуватимите за комунальними.
За технічну воду плата з мешканців також братись не буде.
Аналогічно й у подальшому в усіх інших питаннях - все націлено на відкритість, на Вашу якість комфорту та добробуту.
Ви зробили вірний вибір - тепер час пошвидше закінчити з ремонтами та насолоджуватись життям.
Жилой дом Номер Один
Постійний користувач
395
18 квітня 2017
16 лист 2017 12:34
Цитата "АгроноМ1982":чому не видають ключі з перших трьох секцій?де все по газу опломбовано і куди газовщики вже точно не прийдуть ще раз?
Цілком розумію.
За останні 2 тижні - три рази збиралися, обговорювали таку можливість. Минулий раз був у вівторок, про це відписувався.
В тому-то й справа, що хоча й ймовірність близька до нуля, але, наприклад, у останніх секціях газовики з якоїсь причини вирішать відключити весь будинок, щось підкрутити та робити повторний запуск по-секціях. Ось і чекаємо весь будинок.
Декілька днів зараз зекономлять декілька тижнів або навіть місяців для пуску газу потім, якщо його не зробити швидко й на даному етапі до роздачі ключів. У нас є чималий досвід у попередніх об'єктах, і саме така схема дає найшвидший результат.
DеnchiK
Постійний користувач
378
12 червня 2017
16 лист 2017 14:01
Цитата "natalochka41":Хто вже з правом власності звертався в організації для заключення договору про світло, воду, газ?..
Скільки там чекати?...
Мы обращались.
На сегодняшний день с электричеством и водой глухо, так-как все инстанции слишком бюрократичны - ОНИ ПРИНИМАЮТ ИНЖЕНЕРНЫЕ СИСТЕМЫ В ПЕРИОД ОТ 2-Х ДО 6-И МЕСЯЦЕВ.
Глухо но не печально, свет мы будем получать от ЖЕКа, а ему компенсировать расходы на электроснабжения, в это м у нас неудобства не будет. С водой будем носится...
С газом будем подключать каждый в свою квартиру так-как Альтис запускает газ стояки(до квартирных вентелей), а дальше после обращения в газконтору и оплату в районе 150грн за подключение, договор о предоставлении услуг заглючаем с газовиками в момент подключения газа в квартиру (его принесет техник который будет подключать).
natalochka41
n
Користувач
31
31 жовтня 2017
16 лист 2017 14:57
А техника долго ждать?
natalochka41
n
Користувач
31
31 жовтня 2017
16 лист 2017 15:02
Виходить, що ремонт можна починати після видачі ключів?
Жилой дом Номер Один
Постійний користувач
395
18 квітня 2017
16 лист 2017 15:12
Цитата "natalochka41":Виходить, що ремонт можна починати після видачі ключів?
Так, наступного ж дня!
І ми зробили і робитимимо все, щоб спростити Вам процес ремонту та унеможливити (принаймні суттєво зменшити ймовірність) неприємні ситуації з робітниками.
natalochka41
n
Користувач
31
31 жовтня 2017
16 лист 2017 16:35
Виходить води в системі не чекаємо, поки на баланс будинок не візьме водоканал? А як робити ремонт, монтувати труби в санвузлі, як перевірити чи не протікає? Ці труби неможливо зашити і покласти плитку...
natalochka41
n
Користувач
31
31 жовтня 2017
16 лист 2017 20:18
Ще одне питання!
Як заповнити водою батареї для опалення, якщо вода в відрах?👍😉
Як заповнити водою батареї для опалення, якщо вода в відрах?👍😉
.bloom.
Користувач
28
19 жовтня 2017
16 лист 2017 21:44
Цитата "Жилой дом Номер Один":
Так, наступного ж дня!
І ми зробили і робитимимо все, щоб спростити Вам процес ремонту та унеможливити (принаймні суттєво зменшити ймовірність) неприємні ситуації з робітниками.
Альтіс, скажіть чи є можливість наповнити систему опалення без централізованого водопостачання для перевірки герметичності проведених труб до радіаторів , щоб потім не переробляти ремонт та подальшого опалення в квартирі, якщо буде підключено газ?
zheka3789_2
z
Постійний користувач
230
04 липня 2017
17 лист 2017 05:11
Чорт, а про водопровідні труби я й не подумав....
Дійсно, як перевірити чи тримають тиск труби???
DеnchiK
Постійний користувач
378
12 червня 2017
17 лист 2017 07:25
Цитата "zheka3789_2":Чорт, а про водопровідні труби я й не подумав....
Друзья проверить трубы это наименьшая проблемма, накачали в них воздух, а на манометре котла смотрим давление (предварительно открыв кран подпитки котла). Если в течении нескольких дне й не изменится давление - можно "выдыхать".
Основная проблемма-это пуск котла-отопление квартиры (хотя это можно осуществить и электричеством)!
.bloom.
Користувач
28
19 жовтня 2017
17 лист 2017 07:49
Цитата "DеnchiK":
Друзья проверить трубы это наименьшая проблемма, накачали в них воздух, а на манометре котла смотрим давление (предварительно открыв кран подпитки котла). Если в течении нескольких дне й не изменится давление - можно "выдыхать".
Основная проблемма-это пуск котла-отопление квартиры (хотя это можно осуществить и электричеством)!
Ну накачали ви повітря, тиск падає, десь порушено герметичність і є проблема. З водою одразу побачите де саме, з повітрям-ні. Мене не варіант з повітрям цікавить.
natalochka41
n
Користувач
31
31 жовтня 2017
17 лист 2017 08:09
Якщо не буде опалення в квартирах, температура в під''їздах буде низька, отже ліфт не працюватиме. Як піднімати воду на поверхи?
nuclearjazz
n
Користувач
57
18 жовтня 2016
17 лист 2017 08:24
Сегодня ездил в филию облгаз на Шевченко, сказали что заявления от владельцев еще не принимают, так как застройщик не подал документы на датчики, установленные в квартирах.
По срокам тут кто-то озвучивал месяцы ожидания от момента написания заявления до приезда бригады, на самом деле ответили что в течение 1-2 дней бригада приедет. Озвучили обязательные условия: не зашивать трубы, плита и дверь на кухню. Заявление можно будет написать после того как застройщик решит вопрос с документами на 2 этаже (21 или 23 кабинет) ВТ 13.00-16.00, СР, ПТ 9.00-12.00
По срокам тут кто-то озвучивал месяцы ожидания от момента написания заявления до приезда бригады, на самом деле ответили что в течение 1-2 дней бригада приедет. Озвучили обязательные условия: не зашивать трубы, плита и дверь на кухню. Заявление можно будет написать после того как застройщик решит вопрос с документами на 2 этаже (21 или 23 кабинет) ВТ 13.00-16.00, СР, ПТ 9.00-12.00
DеnchiK
Постійний користувач
378
12 червня 2017
17 лист 2017 08:56
Цитата ".bloom.":
Ну накачали ви повітря, тиск падає, десь порушено герметичність і є проблема. З водою одразу побачите де саме, з повітрям-ні. Мене не варіант з повітрям цікавить.
В этом случае в жек и пусть ищут!
Горантия у вас есть!
DеnchiK
Постійний користувач
378
12 червня 2017
17 лист 2017 09:00
Цитата ".bloom.":
Вариант второй, все соединения если проверить, а это может касаться только воды, так как застройщик гарантирует качество прокладки труб отопления, при утечьке сбрызнуть водным раствором фейри, утечька проявит себя мыльными пузырями!
dimon
Користувач
100
20 березня 2017
17 лист 2017 09:10
Систему отопления и водоснабжение застройщик испытывал под давлением,так как заливали стяжку.А вот если вы будете всё переделывать то сейчас не проверишь.С водой проблемы могут возникнуть только в ванной при скрытой подводки для сместителя.Тут могут быть проблемы,но я сам буду паять трубы и поведу их над ванной к сместителю, чтобы если что случиться то вскрыть пару плиток будет легче ,чем демонтировать всю ванну,тем более что я её буду спереди тоже зашивать плиткой.Если всё сделать не спеша и по технологии то проблем не будет.Это уже на совести мастера.На кухне вообще без проблем,там трубы на виду.Если бы ЖЕК хоть на час дал воду ,чтобы закачать воду в систему отопления,то можно бы включить отопление.Хотя если они проводили испытание,то вода там и сейчас есть. А если нет, то буду обогревать мощным тепловентилятором на 3квт.Электрики намотаю,но деваться не куда.
.bloom.
Користувач
28
19 жовтня 2017
17 лист 2017 10:00
Цитата "DеnchiK":
В этом случае в жек и пусть ищут!
Горантия у вас есть!
Ага "дурное дело не хитрое").
Особисто для себе, не бачу нічого логічного зробити ремонт на кухні, а потім все знімати і жек буде шукати. Хіба що його потім всі гарантуючі на словах компенсують фінансово і перероблять.
В мене було питання конкретно до забудовника, як він мені допоможе перевірити герметичність труб опалення або письмова гарантія, а не на словах.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше