Подати оголошення

"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 26.
1/4%
1/4%
2/8%
5/19%
17/65%
1. . .7678. . .126
04 лист 2017 09:40
А ще дізнався таку фішку, що 3 будинок Першоцвіту до сих пір не передано РЕСу! Жильці платять за світло в ЖЕК!
Злий на Альтіс, задовбали! <:(
04 лист 2017 09:46
Цитата "zheka3789_2":
Еххх... :'(
Замовив тех паспорт в Альтіса за 10 днів... Результат? Через 11 робочих днів - НЕМАЄ! "Вот вот должни падвєзті, ажидайтє в парядкє очірєді, вам пазванят".
Яка черга???? Кошти заплачені - Ви взяли обов'язок виконати умови! Черговий розводняк від Альтіса, дякую!

Мы заказали техпаспорт 20 октября и тоже ждём,вроде как в пн будет готов,день заказа сказали не считается;(
04 лист 2017 10:09
Цитата "irinapau":

Мы заказали техпаспорт 20 октября и тоже ждём,вроде как в пн будет готов,день заказа сказали не считается;(

Я вже теж день замовлення списав. Так би було 12 :no-no:
04 лист 2017 10:17
Цитата "zheka3789_2":
А ще дізнався таку фішку, що 3 будинок Першоцвіту до сих пір не передано РЕСу! Жильці платять за світло в ЖЕК!

В договорі з жеком прописано, що за водопостачання, водовідвдення та електроенергію споживач платить саме жеку.
04 лист 2017 10:23
Цитата "zheka3789_2":

Я вже теж день замовлення списав. Так би було 12 :no-no:

А нам техпаспорт в срок сделали, за 3 дня (рабочих дня, день заказа суббота и воскресение не в счет)
04 лист 2017 10:28
Цитата "zheka3789_2":

Не пойму, а что плохого если жильцы платят в ЖЕК за свет?
Я б не отказался в ЖЕК за все (вода, свет) платить-одна проплата очень удобно!
04 лист 2017 11:45
Цитата "zheka3789_2":
Замовив тех паспорт в Альтіса за 10 днів... Результат? Через 11 робочих днів - НЕМАЄ! "Вот вот должни падвєзті, ажидайтє в парядкє очірєді, вам пазванят".
Яка черга???? Кошти заплачені - Ви взяли обов'язок виконати умови! Черговий розводняк від Альтіса, дякую!

Обратите внимание, в договоре на комунальное обслуживание указаны "додатки" 1, 2, 3, 4, к договору НЕ прикреплены и не существуют на данный момент 1 и 2, не понятна была реакция на замечание что такого не должно быть в принципе, но если уже получилось то предупреждать об этом, а не ждать увижу я или нет. Документы выдали точно в обещанный день, в наших документах были ошибки, внимательно проверяйте свои данные.
04 лист 2017 12:48
Цитата "DеnchiK":

Не пойму, а что плохого если жильцы платят в ЖЕК за свет?
Я б не отказался в ЖЕК за все (вода, свет) платить-одна проплата очень удобно!

Наприклад багатозонний лічильник.
04 лист 2017 12:49
Цитата "Аурика":

В договорі з жеком прописано, що за водопостачання, водовідвдення та електроенергію споживач платить саме жеку.

Ви вже підписали договір з ЖЕКом?
04 лист 2017 12:50
Цитата "DеnchiK":

А нам техпаспорт в срок сделали, за 3 дня (рабочих дня, день заказа суббота и воскресение не в счет)

Дуже за Вас радий. В мене ж чергова "просрочка" від ідеального забудовника.
04 лист 2017 13:14
Цитата "zheka3789_2":

Теж на 11й робочий день подзвонив,спитав,отримаю в цьому році тех паспорт.каже якраз приїхали.давайте записуйтесь.це пятниця обід.вихідні не працюють.от так якось.
04 лист 2017 18:46
Цитата "zheka3789_2":

Ви вже підписали договір з ЖЕКом?

Ні. Додатків немає, без них не будемо підписувати.
04 лист 2017 18:49
Цитата "Ron1k":

А Вы коли плануєте розпочати ремонт, а саме штукатурити? Щоб розуміти, коли приблизно Ваші робочі будуть вільні...

Як тільки отримаємо ключ (після запуску газу та води), одразу ж і почнемо. Скільки часу займе робота майстрів до штукатурки, на жаль, не підкажу, так як у нас ще буде демонтаж та монтаж стін + стяжка (ми відмовилися від стяжки від забудовника). Але ремонт під ключ має зайняти у нас до 3-х місяців.
04 лист 2017 19:00
Цитата "nuclearjazz":

Обратите внимание, в договоре на комунальное обслуживание указаны "додатки" 1, 2, 3, 4, к договору НЕ прикреплены и не существуют на данный момент 1 и 2, не понятна была реакция на замечание что такого не должно быть в принципе, но если уже получилось то предупреждать об этом, а не ждать увижу я или нет. Документы выдали точно в обещанный день, в наших документах были ошибки, внимательно проверяйте свои данные.

У нас відсутній лише 2-й додаток. 1, 3 та 4 є. Я тільки зараз це помітила🤔
04 лист 2017 19:18
Цитата "Anabel123":

У нас відсутній лише 2-й додаток. 1, 3 та 4 є. Я тільки зараз це помітила🤔

У нас 1 та 2 немає.
05 лист 2017 08:48
Цитата "nuclearjazz":

На жаль, тенденція така, що підписати доведеться. Ні - чекайте ще і заселяйтеся в 2019му.
06 лист 2017 09:09
Добрый день уважаемые соседи! Только что была у государственного регистратора, того, который берет не 1000 грн, а 160 за свои услуги. Так вот, дорогие мои, просидела я 2 часа в очереди и ... не смогла подать я документы, потому как не внес еще застройщик в реестр системную папку и соответственно, регистратор ничего сделать не может. Что там делает Дидок без папки реестра? Денюжки гребет?Друзья,Альтис снова нас надул.
06 лист 2017 10:22
Цитата "Кошкин дом 1":
Добрый день уважаемые соседи! Только что была у государственного регистратора, того, который берет не 1000 грн, а 160 за свои услуги. Так вот, дорогие мои, просидела я 2 часа в очереди и ... не смогла подать я документы, потому как не внес еще застройщик в реестр системную папку и соответственно, регистратор ничего сделать не может. Что там делает Дидок без папки реестра? Денюжки гребет?Друзья,Альтис снова нас надул.

не нас, а Вас... я ему лично дифирамбы тут не пел и знал, что раньше весны на порог не попаду... :notsure:
06 лист 2017 10:22
Цитата "Кошкин дом 1":

Альтіс минулого тижня підготував всі документи, а сьогодні нотаріус їх зареєструє. Нам це і Альтіс, і нотаріус сказали. Нас нотаріус попередив, що реєстрація почнеться лише у вівторок, 07.11.17. А документи будуть готові через 5 робочих днів.
Тож, все гаразд, не хвилюйтеся :)
06 лист 2017 10:31
Альтіс минулого тижня підготував всі документи, а сьогодні нотаріус їх зареєструє. Нам це і Альтіс, і нотаріус сказали. Нас нотаріус попередив, що реєстрація почнеться лише у вівторок, 07.11.17. А документи будуть готові через 5 робочих днів.
Тож, все гаразд, не хвилюйтеся :)[/quote]

А вот нельзя было предупредить? Очень сомневаюсь, что они там были не в курсе событий. Так просто взяли и сазали, едьте и регистрируйте право собственности хоть сегодня. Это нормально? <:(
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .7678. . .126
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше