Подати оголошення

"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 26.
1/4%
1/4%
2/8%
5/19%
17/65%
1. . .7476. . .126
01 лист 2017 15:23
Реально переживаю,може хто знає процедуру оформлення права власності? А то якось так дивно,я заплатила 1000 залишила документи і все. Сказали чекати з тиждень. Більше турбує що залишила оригінал . . .
01 лист 2017 15:32
Цитата "гостя1467":
Реально переживаю,може хто знає процедуру оформлення права власності? А то якось так дивно,я заплатила 1000 залишила документи і все. Сказали чекати з тиждень. Більше турбує що залишила оригінал . . .

Вы не прохожему оригинал оставили, а нотариусу.
Если вы у него постоянно обслуживаете то чего боитесь?
01 лист 2017 16:26
Цитата "DеnchiK":

Вы не прохожему оригинал оставили, а нотариусу.
Если вы у него постоянно обслуживаете то чего боитесь?
ну наче,нормальний нотаріус,забудовник у нього теж реєстрував документи,так сказали на Запорізькій
01 лист 2017 17:00
Цитата "гостя1467":

Я б не залишав.нічого,думаю,страшного,але ж ми в Україні живемо)))з ксерокопіями квартири віджимають)))просто для чого йому оригінал?він впевнився,що оригінал,потримав в руках,зробив копії і заносить в реєстр з копії.треба було йому запропонувати нотаріально завірити копії)))і дати йому)
01 лист 2017 18:11
Цитата "Dim_Ka":
Ми також плануємо відразу почати ремонт. 3 секція.

і ми. 8 поверх) машинну штукатурку і натяжну стелю я б замовив на декілька квартир :hi:
01 лист 2017 18:25
Шановні, хто що скаже? Думав робити стяжку у ванній, а вона повинна сохнути близько 4-ох тижнів :faceoff: З цим затягуванням через чотири тижні (після отримання ключів) вже буде зима, або й 2018 рік, а так хотілося б Новий Рік святкувати в новій квартирі... Та й ремонти робити без туалету складнувато буде...
Може хтось дійсно розуміється - на скільки критично ванну без стяжки робити (гідроізоляція робитиметься у будь-якому випадку)?
01 лист 2017 18:41
Ми не будемо чекати поки висохне стяжка за 28 днів. Консультувались, під плитку в ванній можна не чекати, бо теж хочемо до нового року
01 лист 2017 18:43
И я хочу машинную. Анабель, жду в гости.
01 лист 2017 18:47
Цитата "zheka3789_2":
Шановні, хто що скаже? Думав робити стяжку у ванній, а вона повинна сохнути близько 4-ох тижнів :faceoff: З цим затягуванням через чотири тижні (після отримання ключів) вже буде зима, або й 2018 рік, а так хотілося б Новий Рік святкувати в новій квартирі... Та й ремонти робити без туалету складнувато буде...
Може хтось дійсно розуміється - на скільки критично ванну без стяжки робити (гідроізоляція робитиметься у будь-якому випадку)?

От тут і вилазить боком просрочка від забудовника.Жека,якщо для себе,то мабуть орієнтуйтесь на весну)))що ваи у ванній зробите без стяжки?поштукатурите смтіни і все.потрібен 0.тобто рівна півдлога.від якої буде кластися плитка.(хіба Ваш плиткар буде зверху почи ати,тоді я перший хотів би це побачити))).можливо є зараз якійсь суміші,що не потрібні такі сроки.сам не будівельник,але всі штукатурні малярні роботи і рівневий гіпс думаю зробити сам.окрім електрики і сантехніки.електрику не шарю,а сантехніку потрібно нормальну і нормально встановити.
02 лист 2017 05:00
Цитата "АгроноМ1982":

От тут і вилазить боком просрочка від забудовника.Жека,якщо для себе,то мабуть орієнтуйтесь на весну)))що ваи у ванній зробите без стяжки?поштукатурите смтіни і все.потрібен 0.тобто рівна півдлога.від якої буде кластися плитка.(хіба Ваш плиткар буде зверху почи ати,тоді я перший хотів би це побачити))).можливо є зараз якійсь суміші,що не потрібні такі сроки.сам не будівельник,але всі штукатурні малярні роботи і рівневий гіпс думаю зробити сам.окрім електрики і сантехніки.електрику не шарю,а сантехніку потрібно нормальну і нормально встановити.

Отож і я про це, але до Нового Року потрібно заїжджати...
Пропоную бартер - Ви мені штукатурку, я Вам електрику))))) :drink:
02 лист 2017 05:47
Шановні ,сусіди!хтось оформляв право власності на Київський шлях 39? У вас брали заяву? Я ніч не спала,заяву ми не підписували,замість копії технічного паспорту взяли оригінал! Дайте пораду будь ласка.
02 лист 2017 08:24
Цитата "гостя1467":
Шановні ,сусіди!хтось оформляв право власності на Київський шлях 39? У вас брали заяву? Я ніч не спала,заяву ми не підписували,замість копії технічного паспорту взяли оригінал! Дайте пораду будь ласка.

Вчора розмовляла із одним юристом, то сказала, що нотаріус може взяти оригінал, але потім повинен його віддати, залишивши собі копію. Оригінал повинен бути у власника майна. Ви не уточнювали це?
02 лист 2017 08:35
Цитата "Anabel123":

Вчора розмовляла із одним юристом, то сказала, що нотаріус може взяти оригінал, але потім повинен його віддати, залишивши собі копію. Оригінал повинен бути у власника майна. Ви не уточнювали це?

Теж говорила вже з юристом та з іншими нотаріусами,все вірно,оригінал тех паспорту та договір майнових прав вони беруть для реєстрації ,через п'ять днів повертаються документи і додається витяг . Я здавала документи на Київський шлях у Дідок,думаю я ж не одна )))
02 лист 2017 08:41
Цитата "Кошкин дом 1":
И я хочу машинную. Анабель, жду в гости.

А ми прийдемо! :yes:
Щойно розмовляла з нашим прорабом, вони дійсно роблять машинну. Я ходила на декілька їх об'єктів в Києві і, скажу чесно, стіни рівніші рівного! Бездоганна робота!
Тож, кому потрібно буде, як тільки закінчать у нас штукатурити, зможуть і Вам зробити, будучи на місці.
02 лист 2017 08:56
Цитата "Anabel123":

Щойно розмовляла з нашим прорабом, вони дійсно роблять машинну. Я ходила на декілька їх об'єктів в Києві і, скажу чесно, стіни рівніші рівного! Бездоганна робота!
Тож, кому потрібно буде, як тільки закінчать у нас штукатурити, зможуть і Вам зробити, будучи на місці.
круто,Ми теж хочемо машинну. Куди звернутись?
02 лист 2017 09:28
Цитата "гостя1467":
круто,Ми теж хочемо машинну. Куди звернутись?

Так, тоді з бажаючих - Кошкин дом (квартиру знаю :) ), Гостя1467 та nuclearjazz. Якщо Вам буде зручно, можете написати Ваші ел.адреси і ближче до початку ремонту я би з Вами списалася.
02 лист 2017 10:06
Цитата "Anabel123":

А что все собираются штукатурить до эл.проводки и потом штробить? :notsure:
02 лист 2017 11:02
Цитата "Жилой дом Номер Один":
Доброго дня, шановні інвестори та майбутні мешканці Житлового будинку №1.

Так, Житловому будинку №1 присвоєно поштову адресу: вул. Л.Толстого 1.
:yes:

Крассавцы! Быстро адрес получили! :clap:
02 лист 2017 11:07
Цитата "Жилой дом Номер Один":

Деякі наші інвестори, хто раніше купував кваритру у Первоцвіті, напевно пам'ятають, як чиїсь робітники забруднили пів-дитячого майданчику і декілька поверхів під'їзду рідким цементним розчином :'( :faceoff:
Будь-ласка, бережіть двір! Впливайте на Ваших робітників. Працівники ЖЕКу зможуть виправляти їх "творчість" тільки після ремонтного періоду, і певний час він може бути не таким красивим, як зараз.

Надеюсь охрана будет контролировать всех этих работяг :???: Еще не хватало весной показывать покупателям квартиру с убитым двором и изуродованным подъездом :protest:
02 лист 2017 11:12
Цитата "АгроноМ1982":
який тоді сенс підписувати акт прийому,якщо практично ми квартиру не отримуємо,а за охорону квартплату починаємо платити з моменту підпису?)))чисто,щоб пошвидше отримати право власності?

Согласен. Чего торопиться. Лично я буду оформляться после НГ, как выплачу рассрочку.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .7476. . .126
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше