Подати оголошення

Заморожене депо чи заморожені м2 ? Тяжко визначитися.

Криза - мораторій... Що ліпше в даній ситуації - заморожене депо чи заморожені м2?
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 10.
8/80%
2/20%
21 трав 2012 09:41
Дивися, щодо КРН, я вже був прицілився брати в Ірпені новобудову за 25куе, так як при 9% із $ депозиту буде сума рівноцінна аренді в 1к в пригороді (200 у.е.). Але тут варіанти можливі такі:
- криза - мораторій - заморожені депо.
- криза - мораторій - заморожені будови.
Що ліпше в даній ситуації - заморожене депо чи заморожені м2, тяжко визначитися. Хто що думає з цього приводу? Може адмін організує голосування?

Цитата "AD2009":
Цитата "GONY":
Цитата "Lusya67":

Сегодня "бегущая строка" на "первом" - Тигипко сказал , что девальвации гривни не будет. К чему бы это ?

Я думаю, они будут держать гривну до последнего цента в ЗВР. Выборы.

Питання тільки в тому, чи вплинуть девальвація, валютний шухєр та українська криза на вартість квартир в Києві суттєво...

Я хоч вже не в метрах (а в баксах), все одно вважаю, різкої зміни вартості метрів не буде. Ціна метра найбільше залежить від кількості грошей на певній території. В Києві грошей (відносно) багато і їх кількість збільшується.... І гроші ці, як і раніше, пересічному дівати нікуди. Інвестиції в нерухомість залишається однин з кращих способів збереження капіталу...

Тому, по-моєму, вказані українські катаклізми, що стануться в найближчий рік, знизять ціну хіба що на 10%... А то і менше...

РС. Здається, Гоні переглянув свій прогноз щодо курсу гривні... А прогноз ситуації по оренді в Києві та ситуації на ринку цінних паперів не справдились де-факто... Чи підтримує він ще свій прогноз про пяти-і більше-кратне падіння цін на метри через 3-4 роки?...
21 трав 2012 10:30
Цитата "flyman":
Але тут варіанти можливі такі:
- криза - мораторій - заморожені депо.
- криза - мораторій - заморожені будови.
Що ліпше в даній ситуації - заморожене депо чи заморожені м2, тяжко визначитися. Хто що думає з цього приводу? Може адмін організує голосування?

Из сверхновейшей истории знаем, что депо размораживают через пол-года - год. Стройки недостроенные стоят годами.
21 трав 2012 11:53
Цитата "flyman":

... я вже був прицілився брати в Ірпені новобудову за 25куе, так як при 9% із $ депозиту буде сума рівноцінна аренді в 1к в пригороді (200 у.е.)...

Навіщо за 25 тис новобудова в Ірпіні, якщо за таку ціну і в Києві можна купити? На лівому березі та на окраїнах, здається, валом пропозицій. Забудовники ще й розстрочку дають на кілька років...

Якщо є можливість купляти, то тільки в Києві. Райцентри неліквідні. Там можна купити, але неможливо по розумній ціні продати... Хіба що до пенсії збираєшся там жити ... Краще переплатити кілька тисяч в розстрочку, але в Києві....
23 трав 2012 08:57
Из огня да в полумья...
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше