Подати оголошення

Як виписатися для продажу квартири під час військового стану?

12 черв 2022 17:32

Вітаю. Як відомо, під час військового стану заборонені операції щодо зміни місця реєстрації. Як люди продають квартири? Можливо, є нюанси, як можна виписатися для продажу нерухомості?

13 черв 2022 08:54

А звідки інформація що заборонено змінювати місце реєстрації?

Ну військовозобов'язаним дійсно без дозволу військомату не можна (але не заборонено, треба отримати дозвіл). Але без проходження військомату чоловікам і раніше не можна було.

13 черв 2022 09:38

"Указ Президента України Про введення воєнного стану в Україні". 3. У зв'язку із введенням в Україні воєнного стану тимчасово, на період дії правового режиму воєнного стану, можуть обмежуватися конституційні права і свободи людини і громадянина, передбачені статтями 30 - 34, 38, 39, 41 - 44, 53 Конституції України, а також вводитися тимчасові обмеження прав і законних інтересів юридичних осіб в межах та обсязі, що необхідні для забезпечення можливості запровадження та здійснення заходів правового режиму воєнного стану, які передбачені частиною першою статті 8 Закону України "Про правовий режим воєнного стану".: "Стаття 33. Кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно залишати територію України, за винятком обмежень, які встановлюються законом." 


Немає можливості виписатись, тому, що закрито демографічний реєстр. В договорах купівлі-продажі пишуть, що виписка буде відразу по відкриттю реєстру.

17 черв 2022 07:56

В Києві вже можна змінити місце реєстрації. 

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше