ЖК Ярославичи-2 | ДБК-Житлобуд | Вышгород, ул. Кургузова
Забудовник | ДБК-ЖИТЛОБУД |
Здача ЖК | 2018 - 2020 р. |
Планування | від 14 750 Грн/м² |
10/14% | ||
2/3% | ||
16/22% | ||
31/42% | ||
14/19% |
Цитата "Андрей23011990":
И какие же Ваши законные интересы?
Слухайте, ну, з пустого в порожнє,...! Мої інтереси мали б бути захищені законом, який порушено, а інвестори радіють, що хтось так класно і, поки що, безкарно зробив це порушення. Це зрозуміло, вигідно вклали кошти. Але не забувайте, що інвестиція передбачає як вигоду, так і ризики. В даному випадку учасники інвестиції, не усвідомлюють, що у разі "неудачної" інвестиції ризики лягають на них самих. І одним "ім'ям " організатора не все можна вирішити. А, ну, ще можна "мразь задушити власними руками"...
Цитата "Андрей23011990":Куда не посмотри у Вас везде нарушения. То, что ДБК все суды выиграл - нарушение. То, что разрешение получили - нарушение. Действительно разговор с пустого в порожнее
Не всі суди виграв. Акти, де вказані порушення, не я писав. До пані Ткачук, яка підписала дозвіл ДАБІ - окремі питання. Так само як і до райархітектора Ликова, і до Центрбудпроекта, і до Укрекспертизи в будівництві, і до суддів. Ще раз наголошу, всі вони діяли, ...ПОКИЩО БЕЗКАРНО...! Ну, вибачте, що у мене не виходить швидко змусити чиновників і іже з ними жити по закону.
Ті, хто вже кошти віддав, може тільки сподіватися та спостерігати чим закінчиться. Хто вліз в 4-й будинок..., ну, я вас попереджав про "не все гаразд ", але ви рішення прийняли. Ми ж всі діємо в межах закону, ну от і діємо далі, кожен зі своїм баченням.
Цитата "Alexander1980":Да но ведь расстояние от вашего участка до дома 4 выдержанно. ДБК там где ваши участки строит дом меньшей этажности, вы же вкурсе этого?
Звідки така впевненість? Переміряємо разом? Та і не це ж одне порушення, Ви ж в курсі цього?!
Цитата "Alexander1980":Парковка? Зональность? Количество жителей? Но ведь парковка гостевая, так что нормы выдержаны. Что касается места расположения ЖК, то я уже давал ссылку на кадастровую карту Украины, где указан данный участок, как участок для постройки многоквартирных домов. Количество жителей не стану коментировать
Ну, Ви дивні. Парковкі..., забудовник, за ДБНами, мав забезпечити 100% паркомісць власників квартир плюс 10% для гостьової парковкі. Забезпечив?! Та це стане боком саме інвесторам(, потім, коли ейфорія даху над головою пройде. Публічна карта? А я колись писав про питання до земельної ділянки? Жодного разу! Санітарна зона? Теж боком інвесторам. Це все про сам факт порушень. Але, по поверховості та щильності, Ви мені вибачте, але при їх застосуванні у всьому ЖК мало бути десь п'ять 16-поверхових під'їзді, а не вісім 25-поверхових плюс один 14-ти. Не перебор з хотєлками, нє?!
Цитата "own":
Ну, Ви дивні. Парковкі..., забудовник, за ДБНами, мав забезпечити 100% паркомісць власників квартир плюс 10% для гостьової парковкі. Забезпечив?! Та це стане боком саме інвесторам(, потім, коли ейфорія даху над головою пройде. Публічна карта? А я колись писав про питання до земельної ділянки? Жодного разу! Санітарна зона? Теж боком інвесторам. Це все про сам факт порушень. Але, по поверховості та щильності, Ви мені вибачте, але при їх застосуванні у всьому ЖК мало бути десь п'ять 16-поверхових під'їзді, а не вісім 25-поверхових плюс один 14-ти. Не перебор з хотєлками, нє?!
Скиньте вырезку с ДБН где речь идет о парковке, хотелось бы почитать, а то как-то выглядит, я извиняюсь, голословно.
Цитата "own":Текстову частину Генплану ще почитайте, стосовно саме цієї ділянки. Скільки і чого там дозволено будувати.
Читал, и Генплан смотрел. Там написано для многоквартирной застройки. Я Вам раньше ссылку скидывал, не хочу повторяться. Т.е У вас остается численность проживающих людей. но здесь также все норм. Не верите? Тогда побывайте в Киеве на ул. Урловская, или Чавдар, или заедте в ЖК "Эврика" или ЖК "Яскравый", там плотность больше. Или там тоже одни нарушения, все куплено ну и дальше по сценарию?
Цитата "Alexander1980":
Читал, и Генплан смотрел. Там написано для многоквартирной застройки. Я Вам раньше ссылку скидывал, не хочу повторяться. Т.е У вас остается численность проживающих людей. но здесь также все норм. Не верите? Тогда побывайте в Киеве на ул. Урловская, или Чавдар, или заедте в ЖК "Эврика" или ЖК "Яскравый", там плотность больше. Или там тоже одни нарушения, все куплено ну и дальше по сценарию?
По евріці та яскравому... ) В Україні будівельні норми мають прецеденту основу? Ви дійсно так вважаєте)?!
По парковці, генплану, поверховості, щільності, ОК, напишу, хоча саме Ви в змозі самі переконатися)!

По поводу парковочных мест. Насколько мне известно, изначально речь шла только о гостевом паркинге. И на на официальном сайте застройщика речь идёт именно о гостевом паркинге. То есть, мы понимаем, что с парковкой будет "маленький пушистый зверёк" (или "песец").
Пруф:
https://dbkzhytlobud.com.ua/ua/object/12
И смотрим версию из веб архива от 2016 года (то же самое, только гостевой паркинг упомянут): //web.archive.org/web/20161125201701/https://dbkzhytlobud.com.ua/ua/object/12
Нарушения есть везде. Очень надеюсь, что проект "Ярославичи 2" всё-таки состоится.

Парковка. П.7.43 табл. 7.4а. Центральна частина міста. В талиці рядок перший. Всього квартир 1389, в т.ч. однокімнатних 806. Рахуйте...
//profidom.com.ua/b-2/b-2-2/1197-zmina-4 -do-dbn-360-92-mistobuduvanna-planuvanna -i-zabudova-miskih-i-silskih-poselen
ДБН 360-92
п 3.8 та табл. 2.1
Для цієї ділянки: через дріб заплановано за генпланом/зводиться забудовником:
35/85т.м.кв. квартир
540/1388 квартир
1350/3322 чисельність населення
План зонування. Зона Ж-5.
Ні хто, ні де ніяких погоджень не брав.

- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна17.041 148
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича17.04511
- ЖК Лондон Парк | ул. Луговая, 3б17.0487
- ЖК Atria City. Teremky | Атріа Сіті. Теремки | Чабани, Одеське шосе, 617.04909
- ЖК Оранжерея | Edelburg Development | ул. Николая Василенко, 216.0479
- ЖК Sanville Park, Софіївська Борщагівка, Вул. Богдана Хмельницького 25а15.0416
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка15.045 549
- ЖК "Гранд Парк", Бровары, ул. Фельдмана, 112.04104
- ЖК Світло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Наддніпрянське шосе, 2а11.044 170
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7410.042 261
- Чи варто зараз купувати нерухомість?18.044 279
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345