Подати оголошення

ЖК Ярославичи-2 | ДБК-Житлобуд | Вышгород, ул. Кургузова

ЗабудовникДБК-ЖИТЛОБУД
Здача ЖК2018 - 2020 р.
Планування
від 14 750 Грн/м²
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 73.
10/14%
2/3%
16/22%
31/42%
14/19%
1. . .7476. . .113
08 квіт 2019 17:24
Цитата "Андрей23011990":

И какие же Ваши законные интересы?

Слухайте, ну, з пустого в порожнє,...! Мої інтереси мали б бути захищені законом, який порушено, а інвестори радіють, що хтось так класно і, поки що, безкарно зробив це порушення. Це зрозуміло, вигідно вклали кошти. Але не забувайте, що інвестиція передбачає як вигоду, так і ризики. В даному випадку учасники інвестиції, не усвідомлюють, що у разі "неудачної" інвестиції ризики лягають на них самих. І одним "ім'ям " організатора не все можна вирішити. А, ну, ще можна "мразь задушити власними руками"...
08 квіт 2019 17:34
Куда не посмотри у Вас везде нарушения. То, что ДБК все суды выиграл - нарушение. То, что разрешение получили - нарушение. Действительно разговор с пустого в порожнее
08 квіт 2019 17:52
Цитата "Андрей23011990":
Куда не посмотри у Вас везде нарушения. То, что ДБК все суды выиграл - нарушение. То, что разрешение получили - нарушение. Действительно разговор с пустого в порожнее

Не всі суди виграв. Акти, де вказані порушення, не я писав. До пані Ткачук, яка підписала дозвіл ДАБІ - окремі питання. Так само як і до райархітектора Ликова, і до Центрбудпроекта, і до Укрекспертизи в будівництві, і до суддів. Ще раз наголошу, всі вони діяли, ...ПОКИЩО БЕЗКАРНО...! Ну, вибачте, що у мене не виходить швидко змусити чиновників і іже з ними жити по закону.
Ті, хто вже кошти віддав, може тільки сподіватися та спостерігати чим закінчиться. Хто вліз в 4-й будинок..., ну, я вас попереджав про "не все гаразд ", але ви рішення прийняли. Ми ж всі діємо в межах закону, ну от і діємо далі, кожен зі своїм баченням.
08 квіт 2019 18:40
Да но ведь расстояние от вашего участка до дома 4 выдержанно. ДБК там где ваши участки строит дом меньшей этажности, вы же вкурсе этого?
08 квіт 2019 19:30
Цитата "Alexander1980":
Да но ведь расстояние от вашего участка до дома 4 выдержанно. ДБК там где ваши участки строит дом меньшей этажности, вы же вкурсе этого?

Звідки така впевненість? Переміряємо разом? Та і не це ж одне порушення, Ви ж в курсі цього?!
08 квіт 2019 19:54
Парковка? Зональность? Количество жителей? Но ведь парковка гостевая, так что нормы выдержаны. Что касается места расположения ЖК, то я уже давал ссылку на кадастровую карту Украины, где указан данный участок, как участок для постройки многоквартирных домов. Количество жителей не стану коментировать
08 квіт 2019 20:22
Цитата "Alexander1980":
Парковка? Зональность? Количество жителей? Но ведь парковка гостевая, так что нормы выдержаны. Что касается места расположения ЖК, то я уже давал ссылку на кадастровую карту Украины, где указан данный участок, как участок для постройки многоквартирных домов. Количество жителей не стану коментировать

Ну, Ви дивні. Парковкі..., забудовник, за ДБНами, мав забезпечити 100% паркомісць власників квартир плюс 10% для гостьової парковкі. Забезпечив?! Та це стане боком саме інвесторам(, потім, коли ейфорія даху над головою пройде. Публічна карта? А я колись писав про питання до земельної ділянки? Жодного разу! Санітарна зона? Теж боком інвесторам. Це все про сам факт порушень. Але, по поверховості та щильності, Ви мені вибачте, але при їх застосуванні у всьому ЖК мало бути десь п'ять 16-поверхових під'їзді, а не вісім 25-поверхових плюс один 14-ти. Не перебор з хотєлками, нє?!
08 квіт 2019 20:26
Текстову частину Генплану ще почитайте, стосовно саме цієї ділянки. Скільки і чого там дозволено будувати.
08 квіт 2019 20:35
Цитата "own":

Ну, Ви дивні. Парковкі..., забудовник, за ДБНами, мав забезпечити 100% паркомісць власників квартир плюс 10% для гостьової парковкі. Забезпечив?! Та це стане боком саме інвесторам(, потім, коли ейфорія даху над головою пройде. Публічна карта? А я колись писав про питання до земельної ділянки? Жодного разу! Санітарна зона? Теж боком інвесторам. Це все про сам факт порушень. Але, по поверховості та щильності, Ви мені вибачте, але при їх застосуванні у всьому ЖК мало бути десь п'ять 16-поверхових під'їзді, а не вісім 25-поверхових плюс один 14-ти. Не перебор з хотєлками, нє?!

Скиньте вырезку с ДБН где речь идет о парковке, хотелось бы почитать, а то как-то выглядит, я извиняюсь, голословно.
08 квіт 2019 20:49
Цитата "own":
Текстову частину Генплану ще почитайте, стосовно саме цієї ділянки. Скільки і чого там дозволено будувати.

Читал, и Генплан смотрел. Там написано для многоквартирной застройки. Я Вам раньше ссылку скидывал, не хочу повторяться. Т.е У вас остается численность проживающих людей. но здесь также все норм. Не верите? Тогда побывайте в Киеве на ул. Урловская, или Чавдар, или заедте в ЖК "Эврика" или ЖК "Яскравый", там плотность больше. Или там тоже одни нарушения, все куплено ну и дальше по сценарию?
08 квіт 2019 21:43
Цитата "Alexander1980":

Читал, и Генплан смотрел. Там написано для многоквартирной застройки. Я Вам раньше ссылку скидывал, не хочу повторяться. Т.е У вас остается численность проживающих людей. но здесь также все норм. Не верите? Тогда побывайте в Киеве на ул. Урловская, или Чавдар, или заедте в ЖК "Эврика" или ЖК "Яскравый", там плотность больше. Или там тоже одни нарушения, все куплено ну и дальше по сценарию?

По евріці та яскравому... ) В Україні будівельні норми мають прецеденту основу? Ви дійсно так вважаєте)?!
По парковці, генплану, поверховості, щільності, ОК, напишу, хоча саме Ви в змозі самі переконатися)!
08 квіт 2019 22:07

По поводу парковочных мест. Насколько мне известно, изначально речь шла только о гостевом паркинге. И на на официальном сайте застройщика речь идёт именно о гостевом паркинге. То есть, мы понимаем, что с парковкой будет "маленький пушистый зверёк" (или "песец").

Пруф:
https://dbkzhytlobud.com.ua/ua/object/12

И смотрим версию из веб архива от 2016 года (то же самое, только гостевой паркинг упомянут): //web.archive.org/web/20161125201701/https://dbkzhytlobud.com.ua/ua/object/12

Нарушения есть везде. Очень надеюсь, что проект "Ярославичи 2" всё-таки состоится.

09 квіт 2019 05:11
Ви праві, про обіцянки, але, обіцяти гостьовий і розуміти "пушистого" - це одне. А норма будівельна це інше.
09 квіт 2019 06:25
Так дайте все таки вырезку с ДБН, на который Вы ссылаетесь. Насколько я знаю, ЖК делать на разные классы комфорта, при классе комфорт предусматривается подземный паркинг и гостевой на улице, у нас же эконом класс, об этом указано на сайте застройщика. Следовательно застройщик не обманул инвесторов. Лично я к сожалению не смог себе позволить квартиру в ЖК комфорт классе:(. Но это все равно что обвинить меня что я езжу на Шкоде, а не мерседесе, ответ простой- на что хватило денег:)
09 квіт 2019 07:14
А подскажите, кто знает, по вопросу электрики. Счетчик будет находиться на этаже. Что еще будет в этом щитке? Автоматы должны быть. УЗО, реле напряжения и пр. ставят, или нет? Если нет, можно ли поставить самому?
09 квіт 2019 08:03
Счетчик стоит дневной/ночной тариф. Автоматы, УЗО установлены.
09 квіт 2019 08:04

Парковка. П.7.43 табл. 7.4а. Центральна частина міста. В талиці рядок перший. Всього квартир 1389, в т.ч. однокімнатних 806. Рахуйте...

//profidom.com.ua/b-2/b-2-2/1197-zmina-4 -do-dbn-360-92-mistobuduvanna-planuvanna -i-zabudova-miskih-i-silskih-poselen

09 квіт 2019 09:03
Щільність
ДБН 360-92
п 3.8 та табл. 2.1
09 квіт 2019 09:24
Генплан. Це ділянка #8, дивіться текстову частину табл. 7.2
Для цієї ділянки: через дріб заплановано за генпланом/зводиться забудовником:
35/85т.м.кв. квартир
540/1388 квартир
1350/3322 чисельність населення
09 квіт 2019 10:03
Поверховість.
План зонування. Зона Ж-5.
Ні хто, ні де ніяких погоджень не брав.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .7476. . .113
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше