Подати оголошення

Глобальное состояние систем Украины, США, Европы

1. . .583585. . .1137
04 вер 2012 18:38
Цитата "inventor":

Дружище, >10% не удавалось сфальсифицировать никому
А рейтинг обратно пропорционален курсу гривни
В 08 году они такую яму вырыли Юле, а теперь сами в нее же и попали
...

Впізнаю молоду романтичну душу...
10% фальсифікату.... Нікому не вдавалось? Звідкіля Ви знаєте??? :-D
Може ніхто не хотів? А регіони от захочуть.... і в них раптом вийде...

А скільки було фальсифікату на виборах Путіна? а Лукашенко? а Назарбаєва? а Алієва?
а Сталіна??? 6-)

А скільки буде фальсифікату, якщо Яник накаже отримати на виборах 75%???? І хто і що йому за це зробить???

Тож бо й воно....
04 вер 2012 19:10
Цитата "AD2009":
Цитата "inventor":

Дружище, >10% не удавалось сфальсифицировать никому
А рейтинг обратно пропорционален курсу гривни
В 08 году они такую яму вырыли Юле, а теперь сами в нее же и попали
...

Впізнаю молоду романтичну душу...
10% фальсифікату.... Нікому не вдавалось? Звідкіля Ви знаєте??? :-D
Може ніхто не хотів? А регіони от захочуть.... і в них раптом вийде...

От людей, которые умеют противодействовать этому процессу
Тут уже не от регионов все зависит,а от придушенной экономики. Если она захотела выровнятся и прийти в равновесное состояние (ср. зп 150-200 долл и квартиры по 10 килобаксов в столице). То никакими воплями соплями и персоналиями ее не остановить.
Шансы есть, если Бен конкретно заведет свой вертолет, осталось не более недели, до 12 числа, кроме того, интересно будет послушеть решение немецкого конституционного суда по помощи греции, а также решение ЕЦБ 6-го сентября

Ну и в заключение пару картинок, для успокоения души
https://i080.radikal.ru/1208/fc/8d822e1b93ad.jpg
https://i068.radikal.ru/1208/1b/35cac6791367.jpg
https://i066.radikal.ru/1209/cf/769a4b6f5cd8.jpg
Надеюсь ясно все? Кому не ясно могут наслаждаться последними зелеными лучами, в пунктах обмена
04 вер 2012 19:13
Цитата "AD2009":

А скільки було фальсифікату на виборах Путіна? а Лукашенко? а Назарбаєва? а Алієва?

У Путина не более 8-9% (это при ФСБшеной вертикали)
Про Сталина не будем, т.к. товарищ Сталин нашел себе опричников, а в данный момент этот вопрос НЕ решится так просто.
04 вер 2012 19:17
Цитата "AD2009":

а Сталіна??? 6-)

Путин - личность, там половина расеян балдеют. Лукашенко бабушек купил (!).
Товарищ Сталин завоевал свои голоса массовыми расстрелами.
Овощ тут причем?
04 вер 2012 19:25
Цитата "LonelyCruiser":

Овощ тут причем?

При тому, що якщо він після двох ходок став завгаром, а потім пешим на Сході, а потім і президентом, а потім нагнув 45 мільйонну країну та призначив на всі посади своїх .....
... то просто так він не піде....

І не важливо, при цьому, хто що думає... Янукович - це фігура.... це системний та грунтовний підхід до своєї справи.... Це реально зараз найсильніший лідер в Україні, обєднав навколо себе бізнес, владу та сильних людей... Сильніше нього нікого немає і не буде ще 7 років....
От він при чому.... І, до речі, ви помітили, що ніхто з опозиії навіть не намагається кинути йому виклик? Притихли як котята.... Бо відчувають його силу... Тільки раз гавкни - і шию скрутить...
Я особисто думаю, що він буде на посаді ааааж до самої глибокої пенсії....
04 вер 2012 19:53
Цитата "AD2009":
Цитата "LonelyCruiser":

Овощ тут причем?

При тому, що якщо він після двох ходок став завгаром, а потім пешим на Сході, а потім і президентом, а потім нагнув 45 мільйонну країну та призначив на всі посади своїх .....

І не важливо, при цьому, хто що думає... Янукович - це фігура.... це системний та грунтовний підхід до своєї справи.... Це реально зараз найсильніший лідер в Україні, обєднав навколо себе бізнес, владу та сильних людей... Сильніше нього нікого немає і не буде ще 7 років....
От він при чому.... І, до речі, ви помітили, що ніхто з опозиії навіть не намагається кинути йому виклик? Притихли як котята.... Бо відчувають його силу... Тільки раз гавкни - і шию скрутить...

Хорошая песня есть Вам в ответ:

Лица стерты, краски тусклы -
То ли люди, то ли куклы,
Взгляд похож на взгляд, а тень на тень.
И я устал и, отдыхая,
В балаган вас приглашаю,
Где куклы так похожи на людей.

Арлекины и пираты,
Циркачи и акробаты,
И злодей, чей вид внушает страх,
Волк и заяц, тигры в клетке -
Все они марионетки
В ловких и натруженных руках.

Кукол дергают за нитки:
На лице у них улыбки,
И играет клоун на трубе.
И в процессе представленья
Создается впечатленье,
Что куклы пляшут сами по себе.

Ах, до чего ж порой обидно,
Что хозяина не видно, -
Вверх и в темноту уходит нить.
А куклы так ему послушны,
И мы верим простодушно
В то, что кукла может говорить.

Но вот хозяин гасит свечи -
Кончен бал и кончен вечер,
Засияет месяц в облаках.
И кукол снимут с нитки длинной
И, засыпав нафталином,
В виде тряпок сложат в сундуках.
04 вер 2012 19:54
Цитата "AD2009":

Забыли написать, что в 2009 прятался в рашке.
Еще не нагнул, в процессе пока. И не факт, что получится.
Бабушки решать будут.
04 вер 2012 20:02
В новостях уже во всю пишут о официальных заявлениях минфина про изменение стратегии и плавную девальвацию гривни в обещаных 5% границах. Всякие спецы экономисты-анатитеги в свою очередь сомневаются, что удастся удержаться в рамках 5%.
04 вер 2012 22:54
Цитата "AD2009":

....... А скільки було фальсифікату на виборах Путіна? а Лукашенко? а Назарбаєва? .......

Я думаю, з цих трьох лише Лукашенко може робити довільний відсоток фальсифікату. Якби Путін міг так як Лукашенко, тобто намалювати собі довільну цифірь, то йому не довелося б пускати скупу чоловічу сльозу на мітингу и кричати: "Умремте ж под Москвой". Лукашенко ж не закликає білорусів померти під Мінськом. Він і так сам вирішує хто помре під Мінськом, а кого просто завезуть у ліс з мішком на голові, стрельнуть у повітря і залишать в обосраних джинсах.

Лукашенко заборонив екзитполи і тому може малювати собі абсолютно довільну цифірь на виборах. Чи відважиться Яник на таке? Адже треба розуміти, що після заборони екзитполів ти одразу ж стаєш ізгоєм. І уся твоя родина, і усі твої друзі, оточення одразу ж стають ізгоями. Далі тобі залишиться лише їздити у гості до Уго Чавеса, Фіделя Кастро, Олександра Лукашенка і т.д. Навіть Путін тебе поважати не буде. Чи піде Яник на таке? Побичимо.

Але навіть якщо і піде, тобто заборонить екзитполи і намалює собі 75%. Все одно закінчить як Каддафі.
04 вер 2012 23:06
Цитата "AD2009":
Цитата "LonelyCruiser":

Овощ тут причем?

Ну, прямо Титан. Я аж почав пишатися, що живу в часи титана Януковича.

Нагнути Донбасс, ПіСУАР, або навіть всю Україну ці хлопці змогли. Кріпаків взагалі неважко нагнути. Але це їхня верхня планка, потолок. Нагнути Німеччину, Францію, США цим донбаським бандюкам ніколи не вдасться. Отже або більш-меньш прозорі вибори, або білоруські вибори і повна фінансова і політична ізоляція.
05 вер 2012 04:42
Как по мне, то Лукашенко проводил политику улучшения жизни людей и укрупнения своего авториторизма. Сейчас другие времена,улучшения нет,одни тези.
05 вер 2012 05:13
Цитата "GONY":
Отже або більш-меньш прозорі вибори, або білоруські вибори і повна фінансова і політична ізоляція.

Фінансова та політична ізоляція вже є... А до пристойних людей Яника і раніше ніхто не запрошував... навіть вітатись перестали.... Так що в цьому сенсі він нічого не врачає...
Він людина проста, Нобелевська премія йому не треба, так само як і генсека ООН.... Хватить і України на 10 років.....

Разом з тим, бізнес інтереси донецьких на Заході ніхто чіпати не буде... Як не чіпали гроші Каддафі та Саддама, доки тих не скинули.... Але ці двоє правили по 40 років.... 6-)

Так що, для Януковича вже в ажурі. Доки самі українці це дозволяють.... Але такий президент скоріше закономірність, ніж виключення... Такий стан речей у всіх країнах СНГ крім Балті та Грузії.
Я думаю, це етап розвитку суспільства, який настає після державного совєтского рабства.... Олігархічне рабство....
05 вер 2012 05:21
Цитата "GONY":
...Все одно закінчить як Каддафі.

Чому ж так драматично??? :-B Не забувайте, що Каддафі скидали за гроші Європи, а Саддама - взагалі американці... Хто дасть гроші на Януковича??? :-D

Він може закінчити як Кучма, наприклад... Мубарак також непогано закінчує ... після 40 років при владі...
05 вер 2012 05:28
жажда власти и среди ПР существует тоже...
05 вер 2012 07:31
после 60 у людей перестают нормально (быстро и качественно) работать мозги. На самом деле даже раньше (пик умственного развития - 20-25 лет, пик КПД работоспособности - опыт+знания 30-35), но после 60 это процесс здорово ускоряется. Это естественный физиологический процесс. Есть исключения конечно, но их очень мало и даже для этих исключений все равно сильно падает либо работоспособность либо качество. Поэтому диктаторов сваливают не потому что они отработали 40 лет и время настало, а потому что они достигли 60-70 лет и уже не могут контролировать ситуацию полноценно. А диктат, единоличная власть, требует контроля за всеми сферами и принятия оперативных решений во всех сферах страны. Диктатор может делигировать полномочия в какой то сфере, но не может оставить её без контроля. Если вы посмотрите на диктаторов то увидите, что в не зависимости от того сколько лет они правили, их диктат заканчивается в возрасте от 60 до 70.
Поэтому я не верю в успех Януковича как диктатора. Он слишком поздно пришел к власти. И слава Богу :)
05 вер 2012 07:36
Цитата "AD2009":
Цитата "LonelyCruiser":

Овощ тут причем?

мне нравится как нардепы говорят -мол за нас голосуйте а мы вам дороги построим.. это же бред.. это ж народные деньги..хочется в ответ сказать - а я платить налоги перестану - стройте за свои деньги что хотите.
притихли все - потому что это уже не власть и от воли народа ни чего не зависит... есть власть пенсионеров которые и выбирают царей. яныка тока на вилах можно будет вынести..имхо.. иначе по своей воле он не уйдет. поскольку пенсов хватит лет на 10-15 то мы каждые выборы будем получать следующего преза хуже предыдущего.. шо то за сволоч прийдет которая хуже яныка - остается тока догадываться. (сидели уже все)
05 вер 2012 07:42
С диктаторами есть еще одна проблема. Дело в том что полноценно работать человек может когда его команда в большинстве своем его же поколения. т.е. в команде могут быть люди старше и младше но большинство в коридоре +\- 10 лет.
Это связано с тем что у людей разного поколения, разная ментальность им тяжелее понимать друг друга. Падает КПД команды. Поэтому со старением диктатора стареет и его команда. Команда "костенеет" люди в такой команде держаться за старые заслуги а не за новые достижения. Это еще одна причина, почему диктаторы не доживают до глубокой старости. Се ля ви. Честно говоря я даже не верю во второй срок Януковича. Это не нужну никому кроме него. Единственная его возможность - успеть раскрутить Сашку-сына, но при этом раскладе никаких реверансов в сторону запада - полноценная диктатура с стиле Северной Кореи. Как это реализовать вместе с 30-50 ярдами зеленых за границей? Не реально.
05 вер 2012 07:44
Цитата "Vitalij K":
после 60 у людей перестают нормально (быстро и качественно) работать мозги. ... Если вы посмотрите на диктаторов то увидите, что в не зависимости от того сколько лет они правили, их диктат заканчивается в возрасте от 60 до 70.
Поэтому я не верю в успех Януковича как диктатора....

Віталік... тут статистика не працює... Що не диктатор, то виключення з загального правила...
Подивіться на Лукашенка.... да і на Януковича... Що, вони хіба нормальні
люди???

А про погіршення інтелектуальних здібностей я мовчу... Які в нього здібності??? Що може погіршитись???? Погіршуватись нікуди :-D
05 вер 2012 07:46
Цитата "GONY":

Ну, прямо Титан. Я аж почав пишатися, що живу в часи титана Януковича.

Нагнути Донбасс, ПіСУАР, або навіть всю Україну ці хлопці змогли. Кріпаків взагалі неважко нагнути. Але це їхня верхня планка, потолок. Нагнути Німеччину, Францію, США цим донбаським бандюкам ніколи не вдасться. Отже або більш-меньш прозорі вибори, або білоруські вибори і повна фінансова і політична ізоляція.

Отже або більш-меньш прозорі вибори, або білоруські вибори і повна фінансова і політична ізоляція.
так оппоненты все сидят... кукол выпустили на свободу ввиде королевской... выборы станут фикцией.
пс: щас такой дерибан и обещалки - я такого не помню давно.. бюджет вообще не платит по счетам..бардак в казначействе полный... вот вам и дефолт по обязательствам...8 год УЖЕ с начала августа комбак... какая там схема завернута - остается тока догадываться..опять передел майна, опять русский капитал кинет через нардепов пару предприятий на свой счет за даром..надоело это все. примитив тупой...жаль не реагирует на этот бардак ни сбу ни мвд....
05 вер 2012 07:50
Цитата "Vitalij K":
Честно говоря я даже не верю во второй срок Януковича.

А я вірю. Бо через 3 роки у нього не буде ЖОДНОГО політичного конкурента. Вони "сидітимуть".... Деякі "стоятимуть на колінах"..
На наступних виборах буде 2 кандидати - Янукович та Симоменко. Вибирайте.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .583585. . .1137
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше