Подати оголошення

Микрорайон на ул. Новомостицкая, Замковецкая | Киевгорстрой

ЗабудовникКиївміськбуд
Здача ЖК2016 - 2018 р.
Планування
від 26 000 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 375.
43/11%
42/11%
117/31%
118/31%
55/15%
1. . .3234. . .980
13 серп 2015 10:45
Нам менеджер сразу сказала , что сдача будет в декабре 2016, за 11 мес вам никто не построит. Думаю задержат из-за 3,4 дома. Я завала вопрос: что мы заедем во второй дом и будем смотреть на краны 3 и 4? Ответили: конечно нет, сдадут всю первую очередь одновременно.
13 серп 2015 13:05
Можете наслаждаться фото стройки. На сайте повесили ход строительства. Теперь Анне Борисовной можно не ходить .
13 серп 2015 13:46
да, фото уже есть, но альтернативный источник в лице Анны Борисовны, пжалста оставьте! :protest:
13 серп 2015 14:00
Я буду продолжать выкладывать фото, по мере возможности конечно. Я же девушка и мне свойственно любопытство, жить рядом и не сходить, неееееет, это не про меня ))). Я тут до канца строительсва 2 дома )))
13 серп 2015 14:17
Цитата "alexix":

а секция какая?

Вторая секция, а у вас?
13 серп 2015 16:49
Цитата "alycha22":

Вторая секция, а у вас?

третья
13 серп 2015 16:51
Цитата "Анна Борисовна":
Я буду продолжать выкладывать фото, по мере возможности конечно. Я же девушка и мне свойственно любопытство, жить рядом и не сходить, неееееет, это не про меня ))). Я тут до канца строительсва 2 дома )))

С Вас обязательно первые фото будущей дороги :yes:
13 серп 2015 17:08
Цитата "alexix":

третья
а какой єтаж?
13 серп 2015 19:37
Интересно, квартиры 1к проданы, а кто-то есть из первого дома с этажом высше пятого?
13 серп 2015 21:56
Цитата "alexix":

С Вас обязательно первые фото будущей дороги :yes:

Ок :)
14 серп 2015 06:36
По поводу спроса на квартиры здесь, спрос по сравнению с другими обьектами большой,взять хотя-бы количество людей которые просматривают наш форум(внизу есть строка,где видно что просматривают всегда и много в отличии от других форумов). +33 страницы за 2 месяца тоже неплохой результат, из-за этого (и не только) неудивительно что однушек нету. Первую страницу форума(фото) на даный момент просмотрели 9366 раз.
14 серп 2015 07:17
Цитата "Mortar_":
Интересно, квартиры 1к проданы, а кто-то есть из первого дома с этажом высше пятого?

есть и такие :)
у нас 4 секция 8 этаж.

мы купили в первую неделю когда начались продажи по данному ЖК.
правда тогда с курсом доллара была печаль-беда,потеряли значительную сумму на разнице,НО понимали - что если еще подождем с месяц,ничего уже не будет.

такие дела !
14 серп 2015 09:48
Цитата "Garik.":

есть и такие :)
у нас 4 секция 8 этаж.

мы купили в первую неделю когда начались продажи по данному ЖК.
правда тогда с курсом доллара была печаль-беда,потеряли значительную сумму на разнице,НО понимали - что если еще подождем с месяц,ничего уже не будет.

такие дела !

Мы 5 июня купили, кажется )) нужно будет в квитанции посмотреть. Мы покупали, когда на сайте КГС это еще проект был ))
14 серп 2015 21:37
Наблюдали сегодня за стройкой .Сдвиги значительные.Там вроде уже 3 котлована.Новые краны и куча машин.И забор подлез прямо к гаражам.По логике следующий шаг это будет их снос.
15 серп 2015 16:08
Цитата "wipe007":
Наблюдали сегодня за стройкой .Сдвиги значительные.Там вроде уже 3 котлована.Новые краны и куча машин.И забор подлез прямо к гаражам.По логике следующий шаг это будет их снос.

Было б интересно и всем посмотреть. А где фото?
15 серп 2015 20:22
Це були мої слова щодо незаконної забудівлі по вул. Замковецька 5.
"ДАЛІ КОТЛОВАНУ РОБОТИ НЕ ДІЙДУТЬ! Там, навіть, будувати треба за окремими проектами і тому є причини: 1) високі грунтові води до 50 см в деяких місцях-багато грунтових річок із зміною напрямку течії, 2) Постійні природні ссуви-оползні, 3) З\Д міст - кожної години землетрус у 2-3 бали за шкалою Ріхтера....навіть міцний 3-х поверховий приватний будинок із каменю так трухає, що блаженні мешканці Нагорного Карабаху. За 2-3 роки Висотка впаде, або дасть тріщину, а заплатять за цей непотріб-.....ніхто не заплатить, бо не дамо "Януковщині " на своїй землі панувати."
15 серп 2015 20:23
Ніхто вже не будує.
15 серп 2015 20:34

Розумієте, якщо іде інопланетне вторгнення на "вотчину" - землю, де народився, то йде адекватний супротив....Я - юридична особа, що репрезентує мешканців 2-х вулиць - Замковецька-Жашківська. Часи депутатів відійшли, але "Кольт уровнял всех"!...так зрозуміло!?
Забудова без планів: про заборону надання земельних ділянок....
"....Закон України від 17.02.11 р. № 3038-VI «Про регулювання міс­тобудівної діяльності»4. Цей документ передбачає, що у разі відсутності плану зонування або детального плану території, затвердженого відповідно до вимог цього Закону, передача (надання) земельних ділянок із земель державної або комунальної власності у власність чи користування фізичним та юридичним особам для міс­тобудівних потреб забороняється (ч. 3 ст. 24 Закону № 3038).
Цей Закон також суворо регламентує заборону змінювати цільове призначення земельної ділянки, яка не відповідає плану зонування території та/або детальному плану території (ч. 4 ст. 24 Закону № 3038)"
3-4 поверхи, гаразд!....решта буде зруйновано державними виконавцями

Подробиці: https://buhgalter.com.ua/articles/zemelne-zakonodavstvo/zabudova-bez-planiv-pro-zaboronu-nadannya-zemelnih-dilyanok/

15 серп 2015 20:38
будуйте 3-х, 4-х поверхові будівлі.....але має бути обговорення і згода Батальйону "Пріорка"....всрались? Буде війна, якщо по-доброму не розумієте!
15 серп 2015 21:11
Про плавуни, підземні річки...
У 80-тих роках ми купались у підніжжя Ліпинки і за 2-3 км. на захід...робили запруди річок і плюхкались в калюжах. Навесні річки розходились, утворюючи величезні смертельні потоки води, які надходили з поверхонь гір, та підземними шляхами....всі городини були затоплені за рахунок підземного гармидору (хаосу). В річках була, навіть, риба..? Не повірив би, якби не ловив сам. Так от. Той напір води (3м. завширшки), а висотою не більше 1,5-2 метрів замуровали в бетонний тонель. Це сталось десь о 1980р. Річка в тонелі проходить вздовж поліклініки та роддому і прямує далі-прямо без зворотних рухів за Ліпінку......підпитуючись численними підземними джерелами та сніговим таянням.
Так от постає питання...а де ж має бути забудівля і чи не "стрёкламумно" там будувати?.......Жодних геодезичних робіт не було зроблено..."І Шоооо?", - спитав би Беня?...- Дав рекламу, зібрав гроші, і пішоооо каву пити...житд, пархатий! А Українці кровні зібрали і інвестували! Я не про Коломойського. Я про небезпеку жити в домах із тріщинами. Приклад:!
масив "Райдужний"....домівки-свічки для офіцерів збр.сил України стоять вже +- 20 років.....погано будували?....- Ні! тріщини пішли будівлями бо біля р. Десьонка будували. Так от уявіть, будівлю на горі Ліпинка в 10 разів небезпечнішою?!.....там за проектом 9 будинків по 17 поверхів.....які попливуть рано чи пізно!...Таке навантаження гора не витримає! Домівки будуть тріскатися і падати, а приватні забудівлі будуть зруйновані!
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .3234. . .980
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше