Микрорайон на ул. Новомостицкая, Замковецкая | Киевгорстрой
Забудовник | Київміськбуд |
Здача ЖК | 2016 - 2018 р. |
Планування | від 26 000 Грн/м² |
43/11% | ||
42/11% | ||
117/31% | ||
118/31% | ||
55/15% |
Цитата "Eff":
Я не вижу повода беспокоиться. При вложении денег изучали вопрос, о задержке строительства на 6 месяцев знали точно. Об этом же нас устно предупреждал менеджер. Поэтому смысла паниковать не видим до весны-лета. А там и повода не будет.
По поводу строительства обеих очередей конкретно в нашем случае - вижу резон из-за общей дороги. Так как даже если бы нам построили полностью 1 очередь, а дорогу не могли бы организовать из-за тяжелой техники, которая бы ходила ко второй очереди. Поэтому пусть закончится вся тяжелая техника разом (ну или почти), тогда можно строить дорогу.
Без дороги не вижу особой радости заселения первой очереди.
На всё требуется время. Все также знали вопрос о дороге при инвестировании.
И тут также важно понимать, что это инвестиция, а не покупка готового жилья.
Еще раз повторю то, что уже писал ранее, сроки у всех разные и вкладывая сегодня, это дай бог + 6 месяцев, а для многих это уже + 12 месяцев.
Я не истеричу, не кричу, но когда ты вкладываешь миллион, странно не беспокоиться ))).
Цитата "Igor1984":
Еще раз повторю то, что уже писал ранее, сроки у всех разные и вкладывая сегодня, это дай бог + 6 месяцев, а для многих это уже + 12 месяцев.
Я не истеричу, не кричу, но когда ты вкладываешь миллион, странно не беспокоиться ))).
Странно вкладывать более миллиона грн., не обсудив договор с юристом.

Цитата "NadinZNO":И вообще, кто позитивно настроен на жизнь в нашем комплексе, давайте выберем день, возьмём шампанское и возле комплекса загадаем желание, что бы просто все было хорошо и все были здоровы:))) Новый год все-таки скоро:)) Мечты сбываются!
Я за

Цитата "Анна Борисовна":
Я за🍾🍾🍾
31.12 ? срок сдачи обмоем

Цитата "MaksymPadun":а кто-то в курсе, какой коэф.этажности для последнего этажа у КГС? на нашел инфо сам
В нас 16-17 поверх в 4-му будинку. Коефіцієнт поверховості рахували 0,98. Договір грудень 2015.
Нашему комплексу присвоили 5 категорию сложности (документы видела). Вот что нарыла по этому вопросу: //domik.ua/novosti/appleNewsPage-236692. html
Велике спасибі тим хто сприяє покращенню нашого комплексу!
Також хочу заначити велику креативність в конструкціях образ, якими посипають майбутні сусіди один одного (в т.ч. я\та мене): з однієї сторони це по-сусідськи(такі ми є,.. іншими мабуть не будемо...) з іншої це ображає...
З приводу ризиків (в т.ч. юридичних), повторюсь: це питання складне, з іншого боку є позитивна судова практика, наприклад: //www.reyestr.court.gov.ua/Review/574615 97
і схоже така поведінка КМБ є результат дій самих інвесторів, ось стаття: //realt.aviso.ua/uk/news?id=05099d39-cdd 9-48df-a50f-fe36b26a88b0
тому можна продовжувати бути частиною статистики, яка підтверджує, що перенесення строків це нормально, і інвесторів це влаштовує...., а можна спробувати змінити ситуацію, як YuYu наприклад.
Цитата "AlexandrK1":Велике спасибі тим хто сприяє покращенню нашого комплексу!
Також хочу заначити велику креативність в конструкціях образ, якими посипають майбутні сусіди один одного (в т.ч. я\та мене): з однієї сторони це по-сусідськи(такі ми є,.. іншими мабуть не будемо...) з іншої це ображає...
З приводу ризиків (в т.ч. юридичних), повторюсь: це питання складне, з іншого боку є позитивна судова практика, наприклад: //www.reyestr.court.gov.ua/Review/574615 97
і схоже така поведінка КМБ є результат дій самих інвесторів, ось стаття: //google.aviso.ua/uk/news?id=05099d39-cd d9-48df-a50f-fe36b26a88b0
тому можна продовжувати бути частиною статистики, яка підтверджує, що перенесення строків це нормально, і інвесторів це влаштовує...., а можна спробувати змінити ситуацію, як YuYu наприклад.
Вітаю Вас Олександр у Вас появилась група підтримки хоть і не активна а всеж таки підтримка а в мене появились опоненти.Я вас щодним чином не образивДля мене Київміськбуд є був і надалі буде самим надійним забудовником........я так зрозумів що Ви пишете позовну заяву а інвестори першої черги її підписують....Ви виграєте справу отримуєте компенсацію так як ВИ виконали зобовязання а київміськбуд порушив.....святкуєте перемогу.....а далі що? що далі? мене це дуже турбує так як я інвестор другої черги...розтлумачте своє бачення що буде далі
Цитата "Шлема":
Вітаю Вас Олександр у Вас появилась група підтримки хоть і не активна а всеж таки підтримка а в мене появились опоненти.Я вас щодним чином не образивДля мене Київміськбуд є був і надалі буде самим надійним забудовником........я так зрозумів що Ви пишете позовну заяву а інвестори першої черги її підписують....Ви виграєте справу отримуєте компенсацію так як ВИ виконали зобовязання а київміськбуд порушив.....святкуєте перемогу.....а далі що? що далі? мене це дуже турбує так як я інвестор другої черги...розтлумачте своє бачення що буде далі
мабуть трапиться неймовірне: КМБ здасть вчасно 2-гу чергу,... перепрошую за жарт, можна уточнити суть Вашого питання?
Ви поступаєте в правовому полі виграєте справу отримуєте компенсацію...за які кошти буде будуватись житловий комплексЦитата "AlexandrK1":
мабуть трапиться неймовірне: КМБ здасть вчасно 2-гу чергу, можна уточнити суть Вашого питання?
Цитата "Шлема":Ви поступаєте в правовому полі виграєте справу отримуєте компенсацію...за які кошти буде будуватись житловий комплекс
можна ще питання, КМБ прозвітував про 100 млн грн прибутку в 2015, як Ви думаєте це адекватний показник?

Цитата "white-light":
Там одни догадки и предположения. Реально я сегодня на Суворова просил показать проект. Мне отказали.
P.S. Я инженер-сантехник по образованию, наружные сети в том числе.
А ось це вже цікаво. А чим аргументували відмову?
Цитата "Шлема":Ви поступаєте в правовому полі виграєте справу отримуєте компенсацію...за які кошти буде будуватись житловий комплекс
Жодної компенсації вона не отримає. Максимум просто поверне свої гроші замість новобудови.

АлександрК1, кидайте письмо к руководству на форум, будем корректировать, если понадобится. Вопрос давно уже назрел... Если не справляется подрядчик, то его нужно менять. А то такое впечатление, что на Ягуаре свет клином сошелся...

- ЖК Forest Park | Форест Парк | ZIM Group | ул. Днепроводская, 2519.05677
- ЖК Utlandia-2 | Ютландия | Tomin Family | Ирпень, ул. Украинская, 1б19.0591
- ЖК в пер. Платоновский, 6 | Житлоінвестбуд-УКБ19.05440
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ19.0510 295
- Дом "Збараж" ( № 27 ), ЖК "Патриотика"18.05671
- ЖК Атмосфера | Орлан Инвест | Вишневое, ул. Европейская18.05383
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская18.05128
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новосілки, вул. Лісова, 1а17.051 207
- ЖК Scandia | Скандия | Бровары, ул. Богунская17.053 017
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а14.053 073
- Чи варто зараз купувати нерухомість?19.054 385
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537